Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Νατασούλα όταν πάμε στο χωριό του Γιώργου κοντά στην Κύμη θα περάσω να σε δω,να μην έχεις παράπονο!!

Επίσης,τώρα είσαι η μόνη που δεν έχουμε δει από το φόρουμ,οπότε ΟΦΕΙΛΕΙΣ να βάλεις μια φωτό!!!

Δεν έχω σελίδα στο facebook, γι΄αυτό δεν με έχετε δεί ακόμα ως τώρα!!!!!!! Άν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, πέστε τον μου για να βάλω photos. Ωστόσω αύριο που θα κατέβω στην αγορά θα πάω στον Γερμανό και θα αγοράσω ένα καλώδιο να το συνδέσω με την ψηφιακή μου για να με δείτε όσες θέλετε, μόνο όμως από e-mail. Πιστεύω να τα καταφέρω και να μην τα μπουρδουκλώσω γιατί είμαι και άσχετη με ανέβασμα φωτογραφιών.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν έχω σελίδα στο facebook, γι΄αυτό δεν με έχετε δεί ακόμα ως τώρα!!!!!!! Άν υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος, πέστε τον μου για να βάλω photos. Ωστόσω αύριο που θα κατέβω στην αγορά θα πάω στον Γερμανό και θα αγοράσω ένα καλώδιο να το συνδέσω με την ψηφιακή μου για να με δείτε όσες θέλετε, μόνο όμως από e-mail. Πιστεύω να τα καταφέρω και να μην τα μπουρδουκλώσω γιατί είμαι και άσχετη με ανέβασμα φωτογραφιών.

Μπορείς να φτιάξεις και εδώ άλμπουμ με φωτογραφίες.Πας στον πίνακα ελέγχου,albums & photos και αρχίζεις σιγά σιγά να ανεβάζεις φωτογραφίες από τον υπολογιστή σου,κάνεις το album private και σε βλέπουμε!!!

oCxsp2.png

Θα μας κάνεις όλες φιλες εδώ στο cafe και θα πας στο προφιλ σου και θα δημιουργήσεις άλμπουμ και επιλέγεις να είναι private. εκεί ανεβάζεις όσες φωτο θέλεις και τις βλέπουν μόνο οι φίλοι σου!

Ναι ξέρω για τη βασκανία!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγώ πιστεύω στο μάτι.Η μαμά μου ξέρει και ξεματιάζει.Μας έχει γλιτώσει απο πολλές γκρίνιες και πονοκεφάλους....Ξύπνησε τελικά Μελίνα μου μετά απο 30 λλεπτά και τα έφαγε όλα!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

να μαι κ εγω!!!! δεν διαβασα τι ειπατε...

θελω ομως να παρακαλεσω οσα κοριτσακια βγαλανε φωτο εχθες να μου τις στειλουν με email να τις εχω κ εγω!!!! απο οτι ειδα doraki k fam???

καλα η φωτο με κομποστα-μιτσακι ειναι τεεεεελεια:P:p:p:p!!!

baJfp2.png

κατερινακι ποτε εισαι βρε? κ εγω κατσικα ειμαι!!!
είμαι στις 17 γενάρη
εγω ειμαι 21ιουλιου δηλαδη καρκινακι...θελω να παω στα 54κιλα(μετα την 3γεννα βεβαια)για να νιωθω εγω καλα με τον εαυτο μου..το υψος μου ειναι 1,68...εσυ κατερινακι ποσα κιλα εισαι?

είμαι 1.65 53 κιλά ζυγίστηκα πριν 1 βδομάδα

εγω ειμαι ζυγος με ζυγο...αιγοκαιρος ειναι ο αντρας μου που μερωτευτηκε τρελα και τυφλωθηκε μετα χαχα

χαχαχα

επισης ειμαι τοξοτης με ωροσκοπο τοξοτη (νομιζω)...εχω ιδια μερα γενεθλια με τη μικρη μου κορη...

τσαγια τωρα...

ο γιοκας μου ειναι τοξότης με τοξότη

τι εξηγειται μαρη για πες.....απο τη χρονια που γεννηθηκαν. επισης ο αγγελος ειναι Καρκινος - σκυλος και ο μικρος σκορπιος- βουβαλι χαχαχα

και εγώ νομίζω βόδι

δεν ξερω αν παιζει ρολο κ ο μηνας...

εγω 2/1/80

νικος 25/4/80 (ναι ειναι μικροτερος μου:mrgreen:)

λουκουμαδακια 29/11/09

thnx dr!!!!

:D:D

ελα βρε σοφια που σου κατσε βαρυ χαχαχα..ειμαι πιτσιρικα τι να κανουμε..αν και νιωθω οτι μεγαλωνω πολυ γρηγορα..:?:(:(

τωρα το σκέφτηκα.....καλέ εισαι ίσα με τον αδερφουλη μου τον μικρό ....και τον έχω τόσο μικρό στο μυαλό μου ακόμα

κοριτσιααααααααα ΣΟΣ μπηκα στο φ μπ κ βλεπω σαν φιλους καποιους που ουτε τους ξερω ουτε τους εχω κανει εγω φιλους κμ ενω τους κανω delete δεν φευγουν !! τι να κανω ??

:confused:

εμεις εχουμε σημερα παιδιατρο για την δευτερη δοση του πρωτου εμβολιου ... εχω λιγο αγχος για το πως παει το βαρος του ... γιατι δεν τρωει αυτο το παιδι? τι επαθε? μηπως δεν του αρεσει το γαλα ????ελπιζω να μην μου εχει μοιασει σε αυτο ... εγω σαν μωρο πηρα γαλα μονο μεχρι 5 μηνων και μετα μαχαιρι στοπ γιατι δεν το ανεχομουν καθολου .. και απο τοτε δεν ξανα εχω πιει γαλα (δυστυχως( γιατι εχω δυσανεξια στην λακτοζη και δεν μπορω να πιω κανενα γαλα ασπρο

υπάρχει γάλα για αυτούς που έχουν δυσανεξία, εχω και εγώ και ο μπαμπάς μου εγώ σε πιο ήπια μορφή

kοριτσακια απο Βορρα ζηλεψα....τι λετε να βρεθουμε την αλλη Τεταρτη 5/5 στο κοσμος????

δημητρα?? μελινα?? κατερινακι??? ειναι καμμια αλλη?

είναι και η Μάχη θα την πάρω τηλ να της πώ όταν κανονίσουμε, τελικά για πότε είπαμε?

Είδα τις φωτό που έβαλε το Ντοράκι.

Όλες κούκλες και τα μωράκια να ''κλέβουν'' την παράσταση !!!

Αχ βρε κοριτσάκια μου, τί γλυκιά παρέα είναι αυτή που έχουμε...όλα τα μωράκια μας τα νιώθω σαν δικά μου....

Ένα χρόνο τώρα λέμε τα πάντα σε καθημερινή βάση...αγωνίες, προβλήματα, χαρές,λύπες,κουτσομπολιά, συνταγές,αστεία,σοβαρά....ε..δεν είναι και λίγο....

Είστε πλέον δικοί μου άνθρωποι...οι φίλες μου !!! :P

τα ίδια ακριβώς και εγώ.... χθες λέγαμε στην πλάκα με τον άντρα μου ότι δεν πάει η δουλειά εδώ και να κατεβαίναμε Αθήνα... και του είπα 'αμέ δεν έχω πρόβλημα εγώ έχω φίλες εκει! δε με πειράζει"

Εγώ την άλλη εβδομάδα, δυστυχώς, δε μπορώ... θα πάω Βέροια για τα 40 του παππού μου, αλλά για τη μεθεπόμενη είμαι μέσα!!! τους συζύγους τι θα τους κάνουμε??? εγώ μετά από εκείνο το περιστατικό με τον εμετό που έκανε από το κλάμα στο αυτοκίνητο, φοβάμαι να παίρνω μόνη μου τον μικρό.. και ο δικός μου δεν είναι τυπος που θα γυρνάει στο cosmos. με τίποτα!!! εκτός κι αν κανονισει καφε με φιλους του εκει.

και εγώ σκεφτόμουν τι θα τον κάνω αν έρθει! αμα τον έχω να γυρνάει στο κόσμος θα μου πει μετά από 1 τεταρτο να φύγουμε

Μελίνα εγώ το πιστεύω το μάτι γιατί κόντεψα να σκάσω μια φορά όταν ήμουν μικρή. Και η εκκλησία το αποδέχεται, η λεγόμενη βασκανία αν έχεις ακούσει.

οταν ήμουν 20 ημερων ήρθε ένας παπάς να μας διαβάσει να διαβασει και το σπίτι, άυτός εχει γράψει βιβλιο για τα μάγεια για τη βασκανία και επειδη η πεθερά μου ξεματιάζει με λάδι και η γιαγιά του άντρα μου με ένα κέρατο τον ρωτήσαμε για το μάτι και είπε οτι η βασκανία είναι μορφή από μαγια και η εκκλησία δεν το υποστηρίζει, αντίθετα πιστευει στην αρνητική ενέργεια και στον φθόνο!

εγώ η αλήθεια είναι οτι τα αμφισβητώ, πως γίνεται κάθε φορά που μας ξεματιάζει η πεθερά να είμαστε ΠΑΝΤΑ ματιασμένοι, και αν κάποιος ξεματιαστει και του περάσει πχ ο πονοκέφαλος πιστευω οτι του περνάει γιατι στο υποσυνειδητο δοθηκε η εντολή οτι ξεματιάστηκε άρα έγινε καλά ( προσωπική άποψη όλα αυτά) η δι΄κιά μου γιαγιά οταν είχαμε πονοκέφαλο μας σταυρωνε με αλάτι και έλεγε συγκεκριμένη προσευχη της εκκλησίας ο παπάς που ρώτησα είπε ουτε το αλάτι χρειαζόταν μια προσευχη να λες απο μέσα σου και όλα καλά

έπειτα ΄θελω να πιστευω περισσότερο στην ιατρικη π.χ. βγαίνω έξω και μετα γυρνάω με πονοκέφαλο δεν θα πώ με μάτιασαν θα πώ ειχε πολύ κοσμο πολύ βαβούρα και ζαλίστηκα πχ, αλλά έχω ακούσει από μαι φίλη του άντρα μου οτι κόντεψε να πεθάνει το κοριτσάκι της από μάτι, ο καθένας μπορεί να πιστευει οτι θέλει αλλά σε σοβαρές περιπτωσεις πρεπει να δίνουμε προτεραιότητα στην ιατρική και οχι στο ξεμάτιασμα

χωρίς παρεξηγηση

Διαφημίσεις

Δεν πιστεύω στο μάτι με την κλασσική έννοια και πολύ περισσότερο στο "ξεμάτιασμα". Επιπλέον, ο πονοκέφαλος ή η αδιαθεσία μπορεί να προέλθει από ένα σωρό αιτίες... Γιατί λοιπόν πρέπει να αποδίδουμε κάτι στο "μάτι"? Έχει δίκιο η Κατερίνα. Αυτοί που και καλά ξεματιάζουν, πάντα ματιασμένους τους βρίσκουν όλους!! :-D

Πιστεύω στην αρνητική/θετική ενέργεια που μπορεί να εκπέμπει κάποιος, αλλά βλέπω τον εαυτό μου σαν καθρέπτη. Ότι εκπέμπει ο άλλος σε εμένα το παίρνει πίσω και σε μεγαλύτερη ποσότητα! :-D

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

τελικά τίγρης είμαι στο κινέζικο!

να διορθώσω τα προηγουμενα για τη βασκανία γιατί αλλιώς τα θυμόμουν αλλά είδα το βιβλιο που μας εδωσε ο παπας συγκεκριμένα γραφει

βασκανοι¨-εκπέμπουν εντονη ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία από τα μάτια τους σε κάποιον που ζηλευουν φθονούν η θαυμάζουν μεσω της οποιας αυτος παθαίνει κάποιο ατυχημα προκειται ειτε περι προσωπου ειτε περι ζωου ειτε περι αντικειμένου. συχνα τα αποτελέσματα δεν τα επιδιώκει ο βασκανος. τα μάτια, σκόρδα, πέταλα κ τα ξεματιάσματα με νερό, λάδι, αλάτι καρβουνο κλπ απορριπτει η εκκλησία ως εμπνευσεις πονηρων πνευματων τα οποια προξενούν τη βασκανία για τη βασκανία υπάρχει ειδικη ευχή που διαβάζεται από ιερείς στους πάσχοντες

του quote κ εγω σαν το κατερινακι....

Καλημερα...εμεις η μεγαλη χτες ολη μερα πυρετο ...χτυπησε ενα 39,5 το βραδι..τωρα εχω να της δωσω αντιπυρετικο απο τη 1 και 30 ...παλι καλα!!!

Κοριτσια σας ευχομαι τα παιδακια σας να παιρνουν ευκολα τα φαρμακα γατι αυτο ειναι μαρτυριο που ζω με τη μεγαλη!!!!

εβαλε καμμια φωτο?

νομιζω γυρω στις 3 μερες κραταει συνηθως, ε? αρα αυριο θα εισαστε καλυτερα;)

καλημερα!!!

τελικα μετα απο πολλες προσπαθειες κοιμηθηκε στο κρεβατι μας στις 6 παρα...μεχρι τις 8 παρα...

δηλ ολο το βραδυ δεν κοιμηθηκατε:shock:???? μηπως να προσπαθεις να την κρατας ξυπνια το απογευμα?

καλημερουδια τσουπρες....ανια ελπιζω να εισαι καλυτερα. Μαρακι περαστικα στην κουκλα σου...Ντορακι όλα στα πλαισια της πλακας λεγονται..αλοιμονο αν παρεξηγιεται καμια...

λοιπον για το κινεζικο όποια θελει να μαθει, ειναι εδω

http://www.zwdia-shmera.gr/index.php/kineziko-wroskopio.html

ευχαριστω δρ!!! εγω κ ο αντρας μου ειμαστε πιθηκοι κ οι μικρες βουβαλια:mrgreen:

Καλημέρααααα!!!!!

Πώς είστε σήμερα???

Καταρχήν θέλω να πω για να μην παρεξηγούμαι ότι ζητήσατε να μη σταθούμε στα κλασικά "ήταν πολύ ωραία" και έτσι έκανα ένα σχόλιο παραπάνω.Η αλήθεια από την πλευρά μου είναι ότι όντως πέρασα πολύ ωραία,τα κορίτσια γλυκύτατα όλα,ακόμα και οι αδερφές της sofaki που δε μας ήξεραν,νόμιζα ότι επειδή είμαι από τις μικρές δε θα μου έδιναν και πολλή σημασία αλλά έκανα λάθος,έχουμε την πιο ωραία παρέα!!

σιγα μην παρεξηγηθηκαμε! πλακα κανουμε... αυτο ελειπε κ μεταξυ μας παρεξηγησεις!!!

εμεις εχουμε σημερα παιδιατρο για την δευτερη δοση του πρωτου εμβολιου ... εχω λιγο αγχος για το πως παει το βαρος του ... γιατι δεν τρωει αυτο το παιδι? τι επαθε? μηπως δεν του αρεσει το γαλα ????ελπιζω να μην μου εχει μοιασει σε αυτο ... εγω σαν μωρο πηρα γαλα μονο μεχρι 5 μηνων και μετα μαχαιρι στοπ γιατι δεν το ανεχομουν καθολου .. και απο τοτε δεν ξανα εχω πιει γαλα (δυστυχως( γιατι εχω δυσανεξια στην λακτοζη και δεν μπορω να πιω κανενα γαλα ασπρο

οταν λες δεν τρωει???? ποσο πινει?

Επίσης χτε έμαθα ότι το όνομα του Κομπόστα είναι Θάνος και όχι Κώστας (από το Κομπόστας)!!!!

κ εγω μολις τωρα το εμαθα:lol:... ωραιο το Θανος... του παει!!!!

Κι εσάς σας ζηλεύω που θα περάσετε τόσο ωραία και μάλιστα εις Μονεμβασίαν.....

κ εγω:(:(:(

Είδα τις φωτό που έβαλε το Ντοράκι.

Όλες κούκλες και τα μωράκια να ''κλέβουν'' την παράσταση !!!

Αχ βρε κοριτσάκια μου, τί γλυκιά παρέα είναι αυτή που έχουμε...όλα τα μωράκια μας τα νιώθω σαν δικά μου....

Ένα χρόνο τώρα λέμε τα πάντα σε καθημερινή βάση...αγωνίες, προβλήματα, χαρές,λύπες,κουτσομπολιά, συνταγές,αστεία,σοβαρά....ε..δεν είναι και λίγο....

Είστε πλέον δικοί μου άνθρωποι...οι φίλες μου !!! :P

τα ειπες ολα! κ χθες το ελεγα στην κουμπαρα μου για την συναντηση κ της φανηκε περιεργο... αλλα δεν μπορει να καταλαβει..μαλλον κανεις δεν μπορει να καταλαβει... δεν το παρεξηγω...

sofou μου συμφωνώ απόλυτα,έτσι όπως το θέτεις!!!

χτες ήταν η πρώτη φορά που πήγα να βρω τα κορίτσια και ένιωθα ότι τις ξέρω χρόνια,ότι τα μωρά θα με γνώριζαν μόλις με έβλεπαν (!!!!),καλά,και επιτέλους ξεμπέρδεψα ποια σοφία είναι η καθεμιά!!!!

που μπερδευτηκες βρε???? φωτο στο φβ με 2 μωρα κ τικερ εδω 2πλο ... που μπερδευτηκες??????

Θα πρέπει να δω αν έχει υπηρεσία ο Χρήστος.Αν δεν έχει κατά πάσα πιθανότητα θα έρθουμε.....

τι δουλεια κανει ο αντρας σου καλε???

Doraki μπήκα στην ιστοσελίδα σου και διάβασα το "Ο θυμός και η αγάπη". Ρε συ! 15 λεπτά τώρα κλαίω!

απιστευτο...

Έλα ρε Βαγγέλη!! Κι εγώ χαρμάνιασα!!!

Άννια συμφωνώ απολύτως με τον Βαγγέλη!!!!

μου φαινεται το βαγγελης μου εμεινε....:lol::lol::lol:

Σοφία μου θα σου τις στείλω τις δικές μου σε λίγο!

σου στελνω το μαιλ αν δεν σου κανει κοπο...

για το ματι... εγω πιστευω. ο αντρας μου ελεγε οτι ειναι ανθυποβολη... εγω απλα λεω οτι δεν εχουμε να χασουμε τιποτα με το να ξεματισουμε τα παιδια οταν εχουν γκρινια... αλλα ειναι τυχαιο που μετα ηρεμουν?????????????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...