Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Εγώ την άλλη εβδομάδα, δυστυχώς, δε μπορώ... θα πάω Βέροια για τα 40 του παππού μου, αλλά για τη μεθεπόμενη είμαι μέσα!!! τους συζύγους τι θα τους κάνουμε??? εγώ μετά από εκείνο το περιστατικό με τον εμετό που έκανε από το κλάμα στο αυτοκίνητο, φοβάμαι να παίρνω μόνη μου τον μικρό.. και ο δικός μου δεν είναι τυπος που θα γυρνάει στο cosmos. με τίποτα!!! εκτός κι αν κανονισει καφε με φιλους του εκει.

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα κορτσακια μου εχω κανει εναν υπνο σκ@Τ@νυσταζωωωωωω...η κοιλιτσα περασε και ειμαι μια χαρα..πρεπει να παω να πλυνω την μικρη βεραντα γιατι εχει πολυυυυ σκονη....ντορακι χτες ειπα κοτσανα οταν φτασαμε σπιτι η οχι???

:-D

Βρε Νατασούλα Αθήνα δε μένεις?Γιατί δεν μπορείς να έρθεις σε καμία συνάντηση??

Δεν μένω Αθήνα. Λες να μην ερχόμουν; Χαλκίδα μένω και ο σύζυγος με τη δουλειά που κάνει, άστα και βράστα!!!!!!!!!!! Μόνο όταν υπάρχει σοβαρός λόγος μπορεί να με φέρει (κανάς γιατρός και τέτοια).

eH1op2.png

LMcjp2.png

καλημερα κοριτσουδακια μου! καλα ειστε φοβερες! σχολια-ατακες - γελασα με την ψυχη μου...

ελπιζω την επομενη φορα να καταφερω να ερθω κι εγω. ειδατε στην πρωτη συναντηση την κοιλαρα μου - αντε να δειτε και κοριτσακι μου!

παω να δω φωτο !

3n5zp0xyentx8z7n.png

Διαφημίσεις

Doraki μπήκα στην ιστοσελίδα σου και διάβασα το "Ο θυμός και η αγάπη". Ρε συ! 15 λεπτά τώρα κλαίω!

Πολύ συγκινητικό!

Εύχομαι να είναι απλή ιστορία και όχι πραγματικότητα...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέραααααααααααααααα!!! Τρόμαξα να σας διαβάσω!!!

Κάθε συνάντηση και καλύτερη μου φαίνεται!!!

Περάσαμε πολύ όμορφα!!! Πραγματικά όμως!!!!

Κατερίνα πώς είναι το αυτάκι του μικρού σου???

Εβίτα βρήκανε τί έχει ο πεθερούλης???

Μamageor πώς είναι η Γεωργία???

Σχετικά με την ακαταστασία και την καθαριότητα που λέγατε χθες, ευτυχώς δεν είμαι πολύ της νοικοκυροσύνης, οπότε πιστεύω ότι δεν θα καταπιέζω το παιδί μου!! Πάντως στόχος μου είναι, (ΣΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΠΑΝΤΑ!!!), να μην μαζέψω πράγματα από το σπίτι για να μάθει κάποια όρια...και στην τελική να μπορούμε να πηγαινουμε επίσκεψη χωρίς να γκρεμίζει τα ξένα σπίτια!! Η πράξη όμως θα δείξει... Ιδανικά θέλω να μαζεύει τα παιχνίδια του και να μην τρώει όπου να ναι...αλλά αυτό θα γίνει σε πολύ μεγαλύτερη ηλικία (2-3 φαντάζομαι...)

Angie για μέα αυτός που θα κρατήσει τον μπεμπούλη σου θα πρέπει να τον έχει ζήσει έστω και λίγο...να δει πως κοιμάται, πως τρώει, πως παίζει, πως ηρεμεί... Πώς πήγε το εμβόλιο σήμερα???

Νατασούλα δεν θέλω να σου σχολιάσω την κουμπάρα σου γιατί θα παρεκτραπώ...το μόνο που σου λέω είναι να κρατήσεις επαφή για χάρη της βαφτιστήρας σου!!!

Κοριτσακια μου να περασετε πολυ πολυ ομορφα και να σκεφτεστε λιγακι κι εμας που δυστυχως δεν μπορουμε να ειμαστε μαζι σας! Περιμενουμε φωτο!!!

Θα είσαι όμως στην επόμενη συνάντηση!! Κι εσύ και η Maliv και η Μαρίνα...για την Έλενα δεν λέω, γιατί θα μας ξεσηκώσει και θα την κάνει πάλι...:tongue::tongue::tongue:

Κοριτσια χρειαστηκε να παω παλι στη δουλεια το μεσημερι για καποια θεματα και μαυρισε η ψυχή μου...Καθησα στο γραφειο μου, ανοιξα τον υπολογιστη και στεφτομουν "τι κανω τωρα εδω, ο μικρος ειναι σπιτι και γω εδω;"...ασε που μου αρχισαν τα κουτσομπολια του μικροκοσμου τους και μου φαινοντουσαν ολα τοσο ανουσια...Ηθελα να φυγω τρεχοντας να γυρισω σπιτι...Τελικα με καθυστερησαν παρα πολυ, γυρισα τρεχοντας να θηλασω, αλλα παλι δεν προλαβαινα τη συναντηση...Εχω ψυχοπλακωθει τελειως...Πως θα γυρισω στο γραφειο οταν θα ερθει εκεινη η στιγμη;;;;

Αχ κοριτσάκι μου είναι σίγουρα πολύ δύσκολο αλλά θα τα καταφέρεις και στο τέλος θα σου κάνει και καλό να ξεφεύγεις λίγο...εγώ τουλάχιστον έχω αρχίσει και ζορίζομαι λίγο που δεν δουλεύω..σόρυ, μη με πείτε αχάριστη, αλλά έτσι νιώθω..και δεν ε΄ναι ότι είμαστε και άνετα οικονομικά...

εσκασα απο τη ζηλια μου εσκασα ομως:evil::evil:αλλα δεν σας πηρα χαμπαρι ατιμες.

Ειχα θυμηθει εχτες ενα καλο που ειχα κανει πρεπει να το ξαναθυμηθω

Μέχρι να το θυμηθείς θα κάνεισ κι άλλο!!!!:tongue::tongue::tongue:

ασ'την ΦΑΜ ...αυτη ειναι γρια γυναικα..θα εχει πεσει για υπνο :tongue:

Άτιμη!!! Όντως είχα ξεραθεί!!!!!!!:D:D:D

...

h famoyla adynatise kai paraponiete gia kila terastia diafora apo thn prohgoymenh synanthsh επισης πηρε και 25ποντους εγινε 1,90...

Παρακαλώ να την πιστέψετε!!! Μην φανταστείτε ότι λέει ψέματα!!!!

πολυ ησυχια.... κουραστηκατε απο τον καφε κ την κανατε????

φααααμ ! παω για τσιγαρο!!!

Έλα ρε Βαγγέλη!! Κι εγώ χαρμάνιασα!!!

που να με γνώριζες πριν μείνω έγκυος.....

Φαινόσουν????

Όταν διάβαζα εδώ συνέχεια να μιλάτε για κιλά και για δίαιτες λέω θα πάω εκεί και θα συναντήσω ποιος ξέρει πόσες χοντρές θα είναι ...Για να μου τα λένε τόσο τραγικά....

Και μετά τι να δω η μια πιο αδύνατη από την άλλη ....

Αλέκααααα, να κι άλλο κουσούρι: ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΑ!!!!

το θαρρος κοριτσακι δεν ειναι επειδη ειμαι παλια αλλα επειδη ειμαι τρελη

:P:p:p

εγω επιμενω παντως οτι σου πανε κ οσα κ να παρεις να κοιταξεις μετα να μην πας πιο λιγα απο οτι εισαι τωρα

Άννια συμφωνώ απολύτως με τον Βαγγέλη!!!!

Επίσης χτε έμαθα ότι το όνομα του Κομπόστα είναι Θάνος και όχι Κώστας (από το Κομπόστας)!!!!

Χαχαχαχαχα!!!

Είδα τις φωτό που έβαλε το Ντοράκι.

Όλες κούκλες και τα μωράκια να ''κλέβουν'' την παράσταση !!!

Αχ βρε κοριτσάκια μου, τί γλυκιά παρέα είναι αυτή που έχουμε...όλα τα μωράκια μας τα νιώθω σαν δικά μου....

Ένα χρόνο τώρα λέμε τα πάντα σε καθημερινή βάση...αγωνίες, προβλήματα, χαρές,λύπες,κουτσομπολιά, συνταγές,αστεία,σοβαρά....ε..δεν είναι και λίγο....

Είστε πλέον δικοί μου άνθρωποι...οι φίλες μου !!! :P

Πραγματικά μίλησες μέσα από την καρδιά μου!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα...εμεις η μεγαλη χτες ολη μερα πυρετο ...χτυπησε ενα 39,5 το βραδι..τωρα εχω να της δωσω αντιπυρετικο απο τη 1 και 30 ...παλι καλα!!!

Κοριτσια σας ευχομαι τα παιδακια σας να παιρνουν ευκολα τα φαρμακα γατι αυτο ειναι μαρτυριο που ζω με τη μεγαλη!!!!

Ειχα πατήσει το multiquote για να ρωτήσω πως είναι η κοράκλα σου και ξεχαστηκα και απάντησα απλά... πώς είναι λοιπόν? ελπίζουμε όλες να βελτιώνεται!

Αχ βρε κοριτσάκια μου, τί γλυκιά παρέα είναι αυτή που έχουμε...όλα τα μωράκια μας τα νιώθω σαν δικά μου....

Ένα χρόνο τώρα λέμε τα πάντα σε καθημερινή βάση...αγωνίες, προβλήματα, χαρές,λύπες,κουτσομπολιά, συνταγές,αστεία,σοβαρά....ε..δεν είναι και λίγο....

Είστε πλέον δικοί μου άνθρωποι...οι φίλες μου !!! :P

Έτσι ακριβώς... και σκεφτόμουν σήμερα αν θα μπορέσουμε ποτέ να συναντηθούμε όοοοοολες μαζί... βόρειες, νότιες και νοτιότερες!!! μακάρι...:|

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σου ΦΑΜ. Τί λένε τα κορίτσια; Αλήθεια αδυνάτισες; Γιατί εγώ είμαι μια από τα ίδια όπως όταν γέννησα!!!!!!!!!!!!!!! Έχω 2-3 μέρες που προσπαθώ να κάνω πιο σωστή διατροφή μήπως και χάσω κανά κιλό. Δεν αντέχω άλλο, έχω και την βάπτιση σε 2 μήνες, μ' ακούει κανείς;;;;;;;;;;;;;;;;;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Νατασούλα όταν πάμε στο χωριό του Γιώργου κοντά στην Κύμη θα περάσω να σε δω,να μην έχεις παράπονο!!

Επίσης,τώρα είσαι η μόνη που δεν έχουμε δει από το φόρουμ,οπότε ΟΦΕΙΛΕΙΣ να βάλεις μια φωτό!!!

oCxsp2.png

Γιασεμούλα, χθες ο μικρός τελικά κοιμήθηκε 8ωρο! και κοιμήθηκε και 1,5 ωρα 21-22:30. και τώρα πάλι κοιμάται από τις 11:30 ενώ εδώ και μια εβδομάδα μου βγάζει την πίστη για να κοιμηθει και όσο κοιμάται είναι στην αγκαλιά μου. η πεθερά μου τον ξεμάτιασε 7 φορές χθες. μας παίρνει και μας ρωτάει πώς είναι και λέει ότι εκείνη την ώρα "καθαρισε" το μωρο από το μάτι. ο μπέμπης εκείνη την ώρα έτρωγε και 5-6 λεπτά μετά άφησε το στήθος μόνος του και κοιμήθηκε. όλη μέρα είχε κοιμηθεί μια ώρα, από την οποία η μισή ήταν στην αγκαλιά μου και γκρίνιαζε συνέχεια!!! μιλάμε για τρελή γκρίνια! να μην του αρέσει τίποτα... αφήστε που όταν πάω να καθήσω στον υπολογιστή βάζει τα δυνατά του!!!! τι άτιμος πια!!!

και ήθελα να ρωτήσω, εσείς πιστέυετε στο μάτι? εγώ, όσο αφελή κι αν με θεωρήσουν κάποιοι, ναι, πιστεύω γιατί δεν θεωρώ ότι είναι τόσο τυχαίο μετά το ξεμάτιασμα ξαφνικά να περνάνε και πονοκέφαλοι και γκρίνιες κτλ. όχι πάντα, βέβαια, υπάρχουν, εννοείται και άλλοι λόγοι, αλλά μας έχει τύχει πάρα πολλές φορές. η πεθερά μου ξεματιάζει με λάδι. λέει την ευχή και ρίχνει σταγόνες λάδι σ' ένα φλυτζανάκι νερό. αν το λάδι παραμένει όπως είναι, είσαι οκ, αν οι σταγόνες διαλυθούν, έχεις μάτι. πώς γίνεται ρε κορίτσια να διαλύεται το λάδι στο νερό και να μη φαίνεται καθόλου??? να γίνεται ένα με το νερό??? μου φαίνεται τρελό!!! σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι η στιγμιαία σύσταση του νερού που μπορεί να διαλύει το λάδι (δύσκολο, βεβαια, αλλά προσπαθώ να το εξηγήσω) αλλά έτυχε να ξεματιάσει και τον μπέμπη και τον άντρα μου την ίδια στιγμή (γεμισε 2 φλυτζανακια, άρα ήταν η ίδια "ποιότητα" νερού") και του μπέμπη διαλύθηκε και του άντρα μου, όχι.... τι να πω...

εσείς τι πιστεύετε??? ε? ε?

Δημητρούλα, ξύπνησε προχθές ο μικρός που δεν τον τάισες???

Α! το edit του edit γίνεται... εγώ ήθελα να πω (που το συζητούσατε παλιότερα που διάβαζα τα κατεβατά...) μου έχουν μείνει 3 κιλά από την εγκυμοσύνη (ξεκίνησα 75... :( ) αλλά θέλω οπωσδήποτε να χάσω άλλα 7-8. πώς θα βρω νυφικό η χοντρέλω??? και αυτά τα άτιμα τα τρία μπαστακώθηκαν στην κοιλιά!!!!! τα άλλα, ευτυχώς, είναι ομοιόμορφα κατανεμημένα!!! :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...