Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αντε αρχισαμε σιγα-σιγα με το καλο ολες μας..

εγω θα ειμαι απο τις τελευταιες νομιζω ε???εκτος απροοπτου παντα.αν και κατι μου λεει οτι θα ειμαι μανουλα δεκεμβριου και εγω..

αχ βαριεμε και παιζω ποκερ το χαρτομουτρο:cool:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

A!!!! και ένα ανεκδοτάκι που μου έστειλαν με mail:

Έχω την απορία...

... γιατί όταν η γυναικά σου μείνει έγκυος όλοι οι φίλοι σας τρίβουν

τη κοιλιά της και της λένε "συγχαρητήρια",

αλλά....κανένας δεν χαϊδεύει το "...." σoυ και να σου πει ...

"Μπράβο ρε μάγκα, πολύ καλή δουλειά" !!!!!!!!!

:lol::lol::lol::lol:

Αλεκακι μου καλως ήρθες αυτα που περιεγραψες ειναι απιστευτα συγκινητικα καπως ετσι φανταζομαι την απολυτη ευτυχια χαιρομαι που υπερχει να ειστε καλα και να χαιρεστε τα μωρακια σας θα τα πουμε αυριο.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ηρθα κι εγω.. 12 μερες ε ΦΑΜ??

θα τρελαθεις απο την αναμονη.. καλυτερα να μην ξερεις ποτε θα γεννησεις..

Εγω παρακαλαω να με πιασουν τιποτα πονοι να παω εκτακτα, εστω για καισαρικη..

Αυτο το μπαινω κ περιμενω δεν το αντεχω καθολου. Νιωθω σαν να πηγαινω σαν προβατο για σφαγη.

Και εγω αυτο θελω και ας κανω καισαρικη να αισθανθω και λιγο γεννα απο περιεργεια

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

να'μαιαιαι.... ξαναρχίσαμε τα ξενυχτια λοιπόν. Το σπίτι μας είναι ένα αχούρι και εγώ λίγο δυσκίνητη με τα ραμματακια, παρ΄όλα αυτά κάτι γινεται!!!

Ντόρα και Μαρινα, όντως βρε παιδάκι μου σαν πρόβατο στη σφαγή!!! Έτσι πήγα και εγώ και επειδη είχαμε αργήσει κι όλας το πρόβατο είναι ωραίος χαρακτηρισμός!

Σοφού, σούπερ το ανεκδοτάκι!!

Λοιπόν το 4κλινο ήταν εξαιρετικό να ξέρετε, καλυτερο από το 2κλινο που ήμουν στον Άγγελο. Ήμουν όμως τυχερη γιατί όλες είχαμε κάνει καισαρική και όλες ήμασταν ήδη μανούλες που σημαίνει επισκεπτηριο 'γιοκ'. Ακόμη και οι άντρες μας καθόντουσαν με τα μεγάλα παιδιά μας. Και συνολικά στο νοσοομέιο, όλο το πακετο+ β/κ πλήρωσα 3900 ευρώ.

Αυτά πάω να την ξαπλάρω γιατί στις 5.00 έχει πάλι εγερτηριο!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

γυναίκα φέρνω αλλά πρέπει και να τακτοποιήσω πού πάει τι. Μόνο τα παιχνιδια του Αγγελου από το χαζομπαμπά του αυτές τις τρεις ημέρες έιναι 'στολισμένα' στο χαλί στο σαλόνι.

ρε η καισαρική δεν πονάει ιδιαίτερα, αλλά όπω και να το κάνεις μετά έχεις καθετηρα. Και μετά τη νάρκωση φυσικά δε μπορείς να προχωρησεις. Βεβαια, όλα αυτά την πρώτη μέρα μόνο. Την δευτερη είσαι πολύ καλύτερα. Και στο νοσοκομείο όλο το προσωπικό βοηθούσαν πολύ και ήταν ευγενικοί, αλλά όπως και να'χει το ότι σε πλένουν και σε σκουπίζουν άλλοι, σε πλακώνουν στα υπόθετα κλπ δεν είναι και ό,τι καλύτερο.

Πάντως εγώ την Πέμπτη πρωι τα εβγαλα όλα και σηκωνόμουν μόνη μου. Έκανα και μπανακι και ήταν όλα μια χαρά. Αφού νόμιζαν πως είχα γεννησει φυσιολογικά. Τον καυμένο τον τραυματιοφορέα λυπήθηκα... πωπω παιδιά, τον Δήμα τον βάζει κάτω ο άνθρωπος

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Καλημερα σε ολες σας ελπιζω να κοιμηθηκατε ξανα γιατι εγω εχω κανει μαυρο υπνο και παλι...

Ποναει ο γοφος μου και δεν μπορω να κοιμηθω μια ξυπναω για να ξεπιαστω μια για τουαλετα,μια σκεφτομαι και αγχωνομαι για τη γεννα...αντε να περασει ο καιρος...

Επεξεργάστηκαν by Ελινα Ζ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γεια σας κοιλουμπίτσες!!

Και σε μένα έχουν αρχίσει τα περίεργα όνειρα... ειδα και το παιδι μου, ναι, ήταν σαν κούκλα πάνινη και λευκό σαν αλεύρι!! Οτι νάναι βλεπω!! :D

Aleca, δεν εχω λόγια, κάθε φορά με συγκινείς τόσο πολύ. Χαίρομαι πάρα πολύ που όλα πήγαν καλά. Ο Αγγελος είναι απίστευτα γλυκό παιδάκι, αλλα πώς να μήν είναι με τέτοια μανούλα. Να στε καλα όλοι σας, και πάντα ευτυχησμένοι!!!

ΦΑΜ μην αγχώνεσαι, θα τα προλάβεις όλα μια χαρά και σε λίγες μέρες θα κρατάς αγκαλιά το μπουμπουκάκι σου!

Πρωινες βλεπω κοριτσια..

Εμεις ξυπνησαμε γιατι ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 10 οποτε στις 7 παρα ξυπνησε κ αρχισε την μουρμουρα να σηκωθει..

Οντως η καισαρικη δεν ποναει.. τα περιφερειακα ειναι ποι ενοχλουν.. Το οτι δεν μπορεις να σηκωθεις αμεσως ειδικα με την επισκληρηδιο, οτι εχεις καθετηρα κ ορο ενδεχομενος.. αυτα ειναι τα ασχημα.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

καλημερα!!!

ελινακι ξαταφερα να ξανακοιμηθω αλλα με διακοπές όπως λές!!!

κουραγιο... σε μερικά χρονια θα μπορουμε να ξανακοιμηθούμε:tongue::tongue::tongue:!!!

Πρωινες βλεπω κοριτσια..

Εμεις ξυπνησαμε γιατι ο μικρος κοιμηθηκε απο τις 10 οποτε στις 7 παρα ξυπνησε κ αρχισε την μουρμουρα να σηκωθει..

Οντως η καισαρικη δεν ποναει.. τα περιφερειακα ειναι ποι ενοχλουν.. Το οτι δεν μπορεις να σηκωθεις αμεσως ειδικα με την επισκληρηδιο, οτι εχεις καθετηρα κ ορο ενδεχομενος.. αυτα ειναι τα ασχημα.

περιμενω να περασουν μερικες μερες για να ρωτησω την Αλέκα που το εχει φρεσκο.... την ενοχλεί η τομη? μετα απο ποσες μερες κινειται κανονικα????

dora κ εσυ στο Χάρη καισαρική εκανες? πως ήσουν?

ρωταω γιατι μια φιλη μου που γεννησε με καισαρικη μου ειπε οτι για 15 μερες δεν μπορουσε να σηκωθει απο τον πονο κ οτι της εφερναν το παιδι αγκαλια γιατι δεν μπορουσε να παει εκείνη κ να το πάρει....:roll:

κ αυτο το σενάριο δεν παιζει στην περίπτωσή μου με δυο μωρα...

baJfp2.png

καλημερούδια σε όλες μας !!

αλέκα, να σου ζήσει το μωρουλίνι !! ειλικρινά, εύχομαι τα καλύτερα στην οικογένεια σου :)

εγω χάλια ύπνο .. όλη νύχτα δεν βολευόμουν με τίποτα λόγω κοιλιάς, απειρες επισκέψεις κάθε μιαμιση ώρα σχεδόν για πιπι και ... το κερασακι στην τούρτα των τελευταίων ημερών - γκούχου γκούχου και μπούυυυυκωμααααααααααα :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...