Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kοριτσακια απο Βορρα ζηλεψα....τι λετε να βρεθουμε την αλλη Τεταρτη 5/5 στο κοσμος????

δημητρα?? μελινα?? κατερινακι??? ειναι καμμια αλλη?

Εγώ να δεις ........

Περιμένω πως και πως τον Ιούνιο να΄ρθουν τα κοριτσάκια μου και να περάσουμε υπέροχα οι τρεις μας με τα μπεμπίδια !!!!!:D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είδα τις φωτό που έβαλε το Ντοράκι.

Όλες κούκλες και τα μωράκια να ''κλέβουν'' την παράσταση !!!

Αχ βρε κοριτσάκια μου, τί γλυκιά παρέα είναι αυτή που έχουμε...όλα τα μωράκια μας τα νιώθω σαν δικά μου....

Ένα χρόνο τώρα λέμε τα πάντα σε καθημερινή βάση...αγωνίες, προβλήματα, χαρές,λύπες,κουτσομπολιά, συνταγές,αστεία,σοβαρά....ε..δεν είναι και λίγο....

Είστε πλέον δικοί μου άνθρωποι...οι φίλες μου !!! :P

sofou μου συμφωνώ απόλυτα,έτσι όπως το θέτεις!!!

χτες ήταν η πρώτη φορά που πήγα να βρω τα κορίτσια και ένιωθα ότι τις ξέρω χρόνια,ότι τα μωρά θα με γνώριζαν μόλις με έβλεπαν (!!!!),καλά,και επιτέλους ξεμπέρδεψα ποια σοφία είναι η καθεμιά!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Είδα τις φωτό που έβαλε το Ντοράκι.

Όλες κούκλες και τα μωράκια να ''κλέβουν'' την παράσταση !!!

Αχ βρε κοριτσάκια μου, τί γλυκιά παρέα είναι αυτή που έχουμε...όλα τα μωράκια μας τα νιώθω σαν δικά μου....

Ένα χρόνο τώρα λέμε τα πάντα σε καθημερινή βάση...αγωνίες, προβλήματα, χαρές,λύπες,κουτσομπολιά, συνταγές,αστεία,σοβαρά....ε..δεν είναι και λίγο....

Είστε πλέον δικοί μου άνθρωποι...οι φίλες μου !!! :P

:):):)

sofou μου συμφωνώ απόλυτα,έτσι όπως το θέτεις!!!

χτες ήταν η πρώτη φορά που πήγα να βρω τα κορίτσια και ένιωθα ότι τις ξέρω χρόνια,ότι τα μωρά θα με γνώριζαν μόλις με έβλεπαν (!!!!),καλά,και επιτέλους ξεμπέρδεψα ποια σοφία είναι η καθεμιά!!!!

ειδες που ειχες αγχος;;;;:mrgreen:

Ινάκι θυμάσαι που είχες βάλει αυτά τα φοβερά παιδικά μαχαιροπίρουνα που έκαναν όμως 30 ευρώ ?:(

Τα βρήκες τελικά πουθενά αλλού φθηνότερα ?

Με έχουν ξεμυαλίσει τελείως, τα θέλω αλλά.....

Doraki μπήκα στην ιστοσελίδα σου και διάβασα το "Ο θυμός και η αγάπη". Ρε συ! 15 λεπτά τώρα κλαίω!

Όχι ρε Ελενάκι,δεν το έβαλα για να κλαίμε,αλλά για να σκεφτόμαστε πριν αντιδράσουμε.

Έλα πρωί πρωί,με το δάκρυ στο μάτι θα τη βγάλουμε?

Μας την έκανες και κοπάνα χτες....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Doraki μπήκα στην ιστοσελίδα σου και διάβασα το "Ο θυμός και η αγάπη". Ρε συ! 15 λεπτά τώρα κλαίω!

Πήγα και το διάβασα κι εγώ...πολύ καλό...

Όχι ρε Ελενάκι,δεν το έβαλα για να κλαίμε,αλλά για να σκεφτόμαστε πριν αντιδράσουμε.

Έλα πρωί πρωί,με το δάκρυ στο μάτι θα τη βγάλουμε?

Εσύ καλά τα λες...εμείς όμως το χύσαμε το δάκρυ...

Δεν ξέρω καν αν είναι αληθινό περιστατικό,πάντως το νόημα που πρέπει το περνάει...

Το σκέφτομαι όταν η μπέμπα με εκνευρίζει...και μετά λέω πόσο καιρό ακόμα θα τη νανουρίζει η δική μου αγκαλιά?1-2-3-6- χρόνια???Μετά...πάει...θα είναι μεγάλη για την αγκαλίτσα και τα χάδια της μαμάς.....και εκεί κλαίω κι εγώ!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...