Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερουδια τσουπρες....ανια ελπιζω να εισαι καλυτερα. Μαρακι περαστικα στην κουκλα σου...Ντορακι όλα στα πλαισια της πλακας λεγονται..αλοιμονο αν παρεξηγιεται καμια...

λοιπον για το κινεζικο όποια θελει να μαθει, ειναι εδω

http://www.zwdia-shmera.gr/index.php/kineziko-wroskopio.html

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εμεις εχουμε σημερα παιδιατρο για την δευτερη δοση του πρωτου εμβολιου ... εχω λιγο αγχος για το πως παει το βαρος του ... γιατι δεν τρωει αυτο το παιδι? τι επαθε? μηπως δεν του αρεσει το γαλα ????ελπιζω να μην μου εχει μοιασει σε αυτο ... εγω σαν μωρο πηρα γαλα μονο μεχρι 5 μηνων και μετα μαχαιρι στοπ γιατι δεν το ανεχομουν καθολου .. και απο τοτε δεν ξανα εχω πιει γαλα (δυστυχως( γιατι εχω δυσανεξια στην λακτοζη και δεν μπορω να πιω κανενα γαλα ασπρο

καλημερουδια τσουπρες....ανια ελπιζω να εισαι καλυτερα. Μαρακι περαστικα στην κουκλα σου...Ντορακι όλα στα πλαισια της πλακας λεγονται..αλοιμονο αν παρεξηγιεται καμια...

λοιπον για το κινεζικο όποια θελει να μαθει, ειναι εδω

http://www.zwdia-shmera.gr/index.php/kineziko-wroskopio.html

εγω ειμαι δρακος :) κατσε να διαβασω τι λεει ...

Εγώ είμαι ποντικός και αυτά που λέει,είναι σαν να διαβάζω την περιγραφή του χαρακτήρα μου,εντάξει,όχι σε όλα,δεν είμαι βάναυση!!

Έβαλα φωτο στο προφίλ μου εδώ,αν κάποια θέλει να τη βγάλω να μου το πει.

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!

Χαίρομαι που περάσατε ωραία και μαζευτήκατε μπόλικες!!!:D

ιιιιι...φαρμακογλωσσα.....ακουστε για να καταλαβετε τι εννοει το Ντορακι

1)ΦΑΜ:όλα τα λεφτά,λες και την ήξερα χρόνια.....Νόμιζα από τις φωτο της ότι θα μου ρίχνει και 3 κεφάλια αλλά τελικά είμαστε ίσα!!!

ΚΟΝΤΗ ΔΗΛΑΔΗ!!!:tongue::tongue::tongue:

2)inaki:αν και είναι μια σταλιά,φοράει ακόμα παντελόνι εγκυμοσύνης.....

ΧΟΝΤΡΗ ΔΗΛΑΔΗ :P

3)angie:η ήρεμη δύναμη,ντάντεψε σχεδόν όλα τα μωρά,αλλά το δικό της έλειπε... :(

ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ:mrgreen:

4)sofaki1978:ήρθε μαζί με όλο το σόι,φόρτωσε τη μικρή Εριέττα στις αδερφές της και κουτσομπόλευε.....!!

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ :tongue:

5)sofia_m:η cool διδυμομαμά!!!!Τα φόρτωσε στο σύζυγο και γύρναγε από τραπέζι σε τραπέζι!!

ΑΛΛΗ ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ :P:p..

6)arina:ΑΔΥΝΑΤΗ....ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΑ....Και η ίδια και η αδερφή της,η trendy της παρέας!!!

ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ :tongue::tongue::tongue:

7)annia:η μικρή γλυκιά μανούλα,της μιλούσα στο αμάξι και φοβόμουν μην κλάψει,σαν να ντρεπόταν,μετά το ξεπεράσαμε όμως εεεε?

ΚΛΑΨΙΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ :mrgreen:

Ντορακι, καλα που δεν ηρθα ρε!!! χαχα!!!!!

Αλέκα έχεις πολύ γέλιο!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Καλημερα...εμεις η μεγαλη χτες ολη μερα πυρετο ...χτυπησε ενα 39,5 το βραδι..τωρα εχω να της δωσω αντιπυρετικο απο τη 1 και 30 ...παλι καλα!!!

Κοριτσια σας ευχομαι τα παιδακια σας να παιρνουν ευκολα τα φαρμακα γατι αυτο ειναι μαρτυριο που ζω με τη μεγαλη!!!!

εβαλε καμμια φωτο?

Περαστικούλια εύχομαι!!! Ούτε εμένα παίρνει εύκολα τα φάρμακα... Περάσαμε μια ήσυχη αλλά και σύντομη περίοδο όπου έπαιρνε το ντεπόν και ένα άλλο σιροπάκι για το βήχα, σε σφηνάκι και της άρεσε πολύ! Τσουγκρίζαμε κιόλας και μου ζητούσε να πιει κι'άλλο!!!:mrgreen: Αλλά μετά περάσαμε στη φάση της αντίδρασης και δεν παίρνει φάρμακο με τίποτα!!!

λοιπον οταν παω απο το προφιλ μου να δω τους φιλους μου βγαινουν και αυτοι οι ασχετοι - αλλα αν μπω μεσα στο προφιλ τους φαινεται και καλα οτι μπορω να τους κανω φιλους (και καλα οτι δεν ειναι ηδη .. ) τι περιεργο ειναι αυτο τωρα ?? και οταν ενω ειμαι στους φιλους μου πατησω αριστερα που εχει ενα σημειο που λεει φιλους μου ξεκαθαριζει και μου δειχνει μονο τους κανονικους μου φιλους χωρις τους ασχετους !! τι κουλα ειναι αυτα??
αρα εμενα μου εμφανιζει μαλλον και τα αιτηματα φιλιας που μου εχουν κανει ε? μαλλον αυτο ειναι ...

κοριτσια αν μου εχει κανει καμια απο εδω και δεν την εχω φιλη στειλτε μοθ πμ να γινουμε φιλες γιατι φοβαμαι μην κανω καμια ασχετη φιλη

Βρε μήπως σου εμφανίζει άτομα που ίσως γνωρίζεις? Δηλαδή άτομα με τα οποία έχετε κοινούς φίλους και στους προτείνει...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Μπαίνω-βγαίνω με έχει τρελάνει ο μικρός.......Μια κλαίει μια σταματάει.....Κατάφερα και τις είδα!!!!!!!!Καλέ τι κούκλες είστε όλες!!!!!!Πόσο θα ήθελα να σας γνωρίσω και απο κοντά!!!Τα μπεμπόνια όλα τα λεφτά!!!!!Η μικρή σου Doraki μου είναι πραγματικά κουκλίτσα!!!Σαν ψεύτικη μοιάζει.........Ο κομπόστας είναι κούκλος...απλά.....Το Μητσινάκι μια ζωγραφιά.......Και απ'οτι κατάλαβα οι δίδυμες έκλεψαν την προσοχή σας....Τι τέλεια!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλέ πού είστε όλες???

Μαζεύεστε από χτες?

Εμένα η μπεμπούλα κοιμάται μια ώρα τώρα στην κούνια...

Επίσης χτε έμαθα ότι το όνομα του Κομπόστα είναι Θάνος και όχι Κώστας (από το Κομπόστας)!!!!

oCxsp2.png

εγω εκανα κονε με τον Αντωνη-Τονη της Αννιας, πολυ καλο μωρακι , κοιμαται και μπρουμυτα και μας βολευει αυτο γιατι στο μητσακι αρεσει το ανασκελα :mrgreen:

Τώρα το πρόσεξα αυτό :tongue::tongue::tongue:

δεν λεω αλλα γιατι δεν θα σταματησω!!!! περασαμε παααρα πολυ ωραια κ αν δεν ηταν το βραδυνο μπανιο στην μεση δεν θα φευγαμε!!!

Συνέχισε κοριτσάκι μου, μας αρέσει...;)

χαχα....θα κανουμε τραμπαλα να τη στειλω σε αλλη χωρα :tongue::tongue::tongue:...

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Τα σχόλιά σου....φοβερά και κυρίως ατακαδόρικα !!!!!!

Κοριτσάκια συγνώμη που βγήκα απότομα χθές βράδυ αλλά ήρθε ο αντρούλης μου από την δουλειά με πολύ όρεξη για πυροτεχνήματα.... δεν τα είδατε στον ουρανό ;););); Το κάψαμε πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μπράβο Νατασούλααααα !!!!!!

εν τω μεταξυ τοσα κοπλιμεντα ουτε η Μενεγακη με την Κορομυλα

:P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...