Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημερα...εμεις η μεγαλη χτες ολη μερα πυρετο ...χτυπησε ενα 39,5 το βραδι..τωρα εχω να της δωσω αντιπυρετικο απο τη 1 και 30 ...παλι καλα!!!

Κοριτσια σας ευχομαι τα παιδακια σας να παιρνουν ευκολα τα φαρμακα γατι αυτο ειναι μαρτυριο που ζω με τη μεγαλη!!!!

εβαλε καμμια φωτο?

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περαστικούλια σας mamageor! Είναι ο παλιόκαιρος τώρα!!! Την μια ζέστη και την άλλη κρύο!

Μπράβο βρε κορίτσια που περάσατε καλά :D! Κάποια στιγμή ελπίζω να καταφέρω να έρθω. Φωτογραφίες θέλουμε!

Annia μου όταν με πήρες τηλέφωνο μόλις είχε έρθει ο άντρας μου και θήλαζα τον μικρό, γι'αυτό νόμιζε πως κοιμόμουν.

Δράμα το βράδυ! Το μπουζούκι μου κοιμήθηκε στις 23:00, ξύπνησε πρώτη φορά στις 01:30, μετά πάλι στις 04:00 και τώρα το πρωί στις 06:30! Με πέθανε!!!!!:(

Πάω για ύπνο τώρα που κοιμάται. Τα λέμε μετά.

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα...εμεις η μεγαλη χτες ολη μερα πυρετο ...χτυπησε ενα 39,5 το βραδι..τωρα εχω να της δωσω αντιπυρετικο απο τη 1 και 30 ...παλι καλα!!!

Κοριτσια σας ευχομαι τα παιδακια σας να παιρνουν ευκολα τα φαρμακα γατι αυτο ειναι μαρτυριο που ζω με τη μεγαλη!!!!

εβαλε καμμια φωτο?

mamageor περαστικα κουκλιτσα μου !!

Καλημέρααααα!!!!!

Πώς είστε σήμερα???

Καταρχήν θέλω να πω για να μην παρεξηγούμαι ότι ζητήσατε να μη σταθούμε στα κλασικά "ήταν πολύ ωραία" και έτσι έκανα ένα σχόλιο παραπάνω.Η αλήθεια από την πλευρά μου είναι ότι όντως πέρασα πολύ ωραία,τα κορίτσια γλυκύτατα όλα,ακόμα και οι αδερφές της sofaki που δε μας ήξεραν,νόμιζα ότι επειδή είμαι από τις μικρές δε θα μου έδιναν και πολλή σημασία αλλά έκανα λάθος,έχουμε την πιο ωραία παρέα!!

Κι εμείς σήμερα με τον ύπνο τα κάναμε σαλάτα,κοιμήθηκε με το ζόρι και νομίζω πεινασμένη στις 11:30,ξύπνησε 1:30,την έβαλα στο λίκνο στις 3,ξαναξύπνησε στις 4:30 και την κράτησα στο κρεβάτι.

Νομίζω ότι με το πρόγραμμα που πήγα να βάλω στο θηλασμό μου έχει μειωθεί το γάλα και δεν είμαστε για τέτοια τώρα....

oCxsp2.png

κοριτσιααααααααα ΣΟΣ μπηκα στο φ μπ κ βλεπω σαν φιλους καποιους που ουτε τους ξερω ουτε τους εχω κανει εγω φιλους κμ ενω τους κανω delete δεν φευγουν !! τι να κανω ??

Διαφημίσεις

λοιπον οταν παω απο το προφιλ μου να δω τους φιλους μου βγαινουν και αυτοι οι ασχετοι - αλλα αν μπω μεσα στο προφιλ τους φαινεται και καλα οτι μπορω να τους κανω φιλους (και καλα οτι δεν ειναι ηδη .. ) τι περιεργο ειναι αυτο τωρα ?? και οταν ενω ειμαι στους φιλους μου πατησω αριστερα που εχει ενα σημειο που λεει φιλους μου ξεκαθαριζει και μου δειχνει μονο τους κανονικους μου φιλους χωρις τους ασχετους !! τι κουλα ειναι αυτα??

αρα εμενα μου εμφανιζει μαλλον και τα αιτηματα φιλιας που μου εχουν κανει ε? μαλλον αυτο ειναι ...

κοριτσια αν μου εχει κανει καμια απο εδω και δεν την εχω φιλη στειλτε μοθ πμ να γινουμε φιλες γιατι φοβαμαι μην κανω καμια ασχετη φιλη

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...