Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σαν πονακια περιοδου σαν κραμπες ενα πραγμα..

πηγαινε να ξαπλωσεις και να κοιμηθεις

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

λοιπον κουκλες καληνυχτα,,..αυριο παλι...που θα με βρισει η ΦΑΜ και το Ντορακι

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

αννια ελπιζω να σου εφυγε ο πονος...

την μικρη καταφερα να την κοιμησω στις 11¨30 και κοιμηθηκε μεχρι τις 2μισι, απο εκεινη την ωρα θηλαζει !!! τωρσ καπως ηρεμισε και σε λιγο θα την παω στο κρεβατι.

α αρης ειναι το πραγματικο παιδι στον παπακαλιατη

καλημερα τι Παπακαλιατη καλε??εγω εχω αλλο επιπεδο ανεβασμενο εχω πορωθει με ενα τουρκικο που βλεπουν ολες οι θειαδες μια αγωνια για τη Σεχραζατ αλλο πραγμα (αλλο αν το εχω δει ολο στο νετ)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα!!!!!!!!!!! Μα τί πολυλογία ήταν αυτή; Τρείς σελίδες διάβασα πρωί - πρωί.

Άν και εγώ δεν ήμουν στην συνάντηση χθές, από τις περιγραφές ειδικά της Doraki ήταν σαν να είχα έρθει!!!!!!!!!!!!!

Κοριτσάκια συγνώμη που βγήκα απότομα χθές βράδυ αλλά ήρθε ο αντρούλης μου από την δουλειά με πολύ όρεξη για πυροτεχνήματα.... δεν τα είδατε στον ουρανό ;););); Το κάψαμε πάλι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ταίζω την μπέμπα, μαγειρεύω, σιδερώνω μια στίβα ρούχα και κάποια στιγμή μέσα στην μέρα τα ξαναλέμε....

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...