Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, Alex@ είπε:

Καλησπέρα και συγχαρητήρια για την θετική χοριακή!! Επαναληπτική έκανες να δεις αν διπλασιαζεται όπως πρέπει; 

Εγώ είμαι στην 9 βδομάδα κ τα συμπτώματα έρχονται κ φεύγουν καθ όλη τη διάρκεια 

Πότε έχεις υπέρηχο;

Αύριο έχω την επαναληπτική!!

Απλώς μου έκανε εντύπωση που την Δευτέρα ήμουν χαλιά και την Τρίτη περδικι.

Για υπέρηχο δεν μου έχουν πει ακόμα, αύριο λογικά...

Να πάνε όλα καλά και σε εσένα ♥️

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

kalisperes...ωραια τα περασατε βλεπω...παλι καλα που ειχαμε το ντορακι και εδωσε μια σωστη περιγραφη του τι εγινε....αλλα καμια σας βρε δεν εδωσε χοτ κουτσομπολια θα σας μαλωσω..αλλη φορα θα τα καταφερω και θα σας πω εγω....ολα θα τα βγαλω στη φορα....

μελσας....υπομονη....το εχω προσεξει και εγω οτι μετα απο εμας ερχετε η σειρα σας....ποτε γεννησες ειπαμε???εγω πρωτη....χτες παλι ητανε αρκετα ανησυχη ολο το βραδυ και εγω ητανεη πρωτη φορα που ειπα αστο καλο θα την ξαναγυρισω μεσα σε εμας...αλλα το πρωι το ξανασκεφτηκα γιατι μαζι με αυτην θα γυρισει και η μεγαλη οποτε παλι υπνο δεν θα κανω....επισης σημερα με εφεραν αρον αρον απο τη δουλεια γιατι σπαραζε στο κλαμα...την ταϊσα και ξαναεφυγα...το κακομοιρακι οπως λεει και η μεγαλη...ουφ....

μελσας δε ξερω παντως αλλα εμενα ακομη να το κοψει το ερμο το βραδυνο γευμα...παμε νομιζω τρεις βδομαδες ....θα φαει δεκα-εντεκα (αναλογα) θα φαει τρισημιση και μετα 6....σπανια να κρατησει πανω απο 5ωρο τι στο καλο εχει παθει???

κατα τα αλλα γραψατε πολλα σας διαβασα αλλα δε θυμαμαι τιποτα αυτη τη στιγμη...ανεβασα φωτο καποιες λιγες των μικρων...οσες πιστες προσελθετε....

σας καληνυχτω....ειμαι πτωμα....

υ.γ.πηγα επιτελους τζαμπο τα σηκωσα ολα δηλ εσκασα μια 140 μας εφυγε το κεφαλι...αλλα πηρα πραγματα και γαι το παρτυ....αποφασισε η κυρια μονη της...γουινι το θεμα μας λοιπον.....

αντε φιλια...

μαμαγεωργ....δε θυμαμαι ..τιεγινε με τη δουλεια?

εβιτα τι εγινε με πεθερο και δουλεια???

το μωρο πως τα παει με το μπιμπερο?

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εσύ τι ζώδιο είσαι? γενικά τι ζώδια είστε μόνο το ινακι ξερω που είναι αιγοκ. σαν εμένα

!

εγω ειμαι ζυγος με ζυγο...αιγοκαιρος ειναι ο αντρας μου που μερωτευτηκε τρελα και τυφλωθηκε μετα χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

κατερινακι ποτε εισαι βρε? κ εγω κατσικα ειμαι!!!

ξεχασα να σας ποω ότι στο κινεζικο ειμαι δρακουλα και ο νικολακης γουρουνι χαχα....ο νικολακης ειναι γουρουνι σεόλα τα ζωδια :tongue::tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

εγω ειμαι ζυγος με ζυγο...αιγοκαιρος ειναι ο αντρας μου που μερωτευτηκε τρελα και τυφλωθηκε μετα χαχα

αμ, ετσι εξηγειται....:tongue:

ξεχασα να σας ποω ότι στο κινεζικο ειμαι δρακουλα και ο νικολακης γουρουνι χαχα....ο νικολακης ειναι γουρουνι σεόλα τα ζωδια :tongue::tongue::tongue::tongue:

απο πυ το βρηκες αυτο??? γιατι υποψιαζομαι οτι κ ο δικος μου ιδιο ζωδιο εχει:mrgreen:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

αμ, ετσι εξηγειται....:tongue:

απο πυ το βρηκες αυτο??? γιατι υποψιαζομαι οτι κ ο δικος μου ιδιο ζωδιο εχει:mrgreen:

τι εξηγειται μαρη για πες.....απο τη χρονια που γεννηθηκαν. επισης ο αγγελος ειναι Καρκινος - σκυλος και ο μικρος σκορπιος- βουβαλι χαχαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

εγώ στο κινέζικο πρέπει να είμαι γαϊδούρα....

τι εξηγειται μαρη για πες.....απο τη χρονια που γεννηθηκαν. επισης ο αγγελος ειναι Καρκινος - σκυλος και ο μικρος σκορπιος- βουβαλι χαχαχα

η τρελα:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

δηλ.αν σου πω χρονια θα το βρεις κ για εμας????

ρε κοριτσια ασχετο ...ειδε καμια παπακαλιατη χτες???καταλαβε καμια ποιος ειναι ο οριτζιναλ γιος?

μπα... εγω δεν βλεπω... την εκοψα την τβ.. βαρεθηκα...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

..

ναι καλε αλλα όχι σημερα...θα στα πω αυριο...γιατι ειναι ο γιατρος τα ζωα μου αργα

221882cb0gkyh7q4.gif

μπα... εγω δεν βλεπω... την εκοψα την τβ.. βαρεθηκα...

εγω ειχα να δω με ησυχια πανω απο 5-6 επεισοδια...ετυχε και κοιμοντουσαν και οι τρεις χααχχαχαχα....κατα τα αλλα δε βλεπω και τιποτα....οταν ειμαι σπιτι και εγω την κλεινω...το πρωι δε μπορω να ελεγξω τι γινεται οταν λειπω ομως.....ωραια...η υπερενταση εχει χτυπησει κοκκινο....:evil::evil::evil:

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ναι καλε αλλα όχι σημερα...θα στα πω αυριο...γιατι ειναι ο γιατρος τα ζωα μου αργα

δεν ξερω αν παιζει ρολο κ ο μηνας...

εγω 2/1/80

νικος 25/4/80 (ναι ειναι μικροτερος μου:mrgreen:)

λουκουμαδακια 29/11/09

thnx dr!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...