Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 4 λεπτά , Alex@ είπε:

Είμαι δημόσιος υπάλληλος κ λειτουργεί διαφορετικα δυστυχώς, δεν δέχονται από ιδιώτη γιατρό 

Ε τότε μπορείς από οποίο νοσοκομείο θες . Μπορείς να πηγαίνεις στο νοσοκομείο που θα γεννήσεις Κ να στα γράφουν. Δεν χρειάζετε να είναι το ίδιο που πήγες αρκεί να είναι ένα νοσοκομείο ιδιωτικό ή δημόσιο από όσο ξέρω.  

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Βρε αλεκάκι τι συγκινητικά τα λόγια σου!!!

Μπορεί να τρέχεις και να μη φτάνεις με 3 άντρες μες στα πόδια σου αλλά είμαι σίγουρη ότι είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα σου!!

Ο Θεός να σας έχει όλους καλά!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αρρωστούλες μου περαστικά!!!!! Πρηξιματούλες μου περαστικά και σε εσας!!!!Εμένα πάντως το πρηξιμο αυτη τηυ φορά μου έφυγε γρήγορα. Στον Άγγελο για να μπω στα παπούτσια μου έκανα έξι μήνες. Τώρα μπήκα με το που γύρισα στο σπίτι. Συνολικά κιλά=34. Οπότε μην κλαίει καμιά σας! Κιλά που έχασα με τη γέννα = 12. και είναι πολύ καλό νουμεράκι γιατί έχουν περάσει μόνο τρεις μερούλες. Εννοείται ότι η δίαιτα έχει ήδη αρχίσει! Γαάλα ακόμη τίποτα, χάπι δεν πήρα felinidoc μου! Τι άλλο??? Το καλό = Αυτη τη φορά δεν ήμουν η πιο χοντρή στο μαιευτηριο, είδα και άλλες!! χαχα!! Το κακό = με πέτυχαν κάτι συμμαθητές μου στο μαιευτηριο! κλαψ... με πιτζαμούλα, με το μαλί της τρελής και σαν τον Οβελίξ! είχαν έρθει για μιαν άλλη συμμαθητριά μας που με τον έναν είχαν σχέση από τότε.

Δεν πτοούμαι όμως!! σπυριά δεν βλέπω να βγάζω. Προς το παρόν δεν έχω βγάλει και ραγάδες. Στο μάζεμα θα δούμε.

Ο μικρός είναι λιχούδης... Μιλάμε τα delivery θα γονατισόυν από αυτην την οικογένεια όταν μεγαλώσουν και τα μικρά!

προς το παρόν είναι πολύ ήσυχος αλλά είναι πολύ νωρίς για τετοια!!! Στο δεκαπενθήμερο θα δείξει! Παντως είναι κούκλος. Θα βάλω φωτό στο φεις μπουκ.

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

για τα κοριτσια που γεννανε στο Αρεταιειο (αληθεια ποσες ειμαστε???) η ανακαινιση του κατω μαιευτικου τελειωνει μεσα στη βδομαδα ....πριν την ανακαινιση οσες διαμενανε στο κατω μαιευτικο δεν ειχαν μαζι τα μωρα πηγαινανε πανω και θηλαζανε.....τωρα μετα την ανακαινιση δε ξερω τι θα γινει...υποτιθεται οτι την κανανε και για να εχουν οι μαναδες μαζι τα μωρα οπως και στα αλλα δημοσια μαιευτηρια....οσο για το επισκεπτηριο αν ακουσεις εναν τραυματιοφορεα να φωναζει στους επισκεπτες να την κανουν με ελαφρα οταν καποια θηλαζει και να μη γινεται μπουγιο εκει μεσα στα δωματια το πιθανοτερο να ειναι ο αντρας μου που τα παιρνει με καποια αναισθητα γουρουνια που ενω καποια γυναικα θελει να θηλασει και τη βλεπεις τη καημενη οτι κολλαει μπροστα στα μοσχαρια ή που ερχονται δεκα δεκα για επισκεψη ενω δε κανει για τα μωρα τα παιρνει και τους βγαζει εξω....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

εννοειται οτι θα βαλεις φωτο του γαμπρου μου!!!!!

αχ βρε κοπελια ... κατι τετοια λες κ μου αλλαζεις γνωμη κ με κανεις να θελω να γεννησω!!!!

απο που καταλαβες οτι ειναι λιχουδης???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ΑΛΕΚΑΑΑΑΑΑΑΑ καλωσήρθατε!!!!!!!!!!!!!! Εύχομαι ότι καλύτερο στην οικογένειά σου με πολύ αγάπη και ευτυχία.

Εμείς όπως βλέπεις ακόμα περιμένουμε να γεννήσουμε. Μη σου πώ ότι από την στιγμή που διάβασα το μήνυμά σου θέλω πάρα πολύ να γεννήσω, θέλω και εγώ να νιώσω όλη αυτήν την ευτυχία!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Αλεκάρα φιλενάδα μου ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΟ ΣΟΥ! Πάντα γερό και καλότυχο κι ευτυχισμένο να είναι αυτό κι υπόλοιπη οικογένειά σου! Κι εμένα με συγκίνησες και δεν θέλω και πολύ να πατήσω τα κλάματα τους τελευταίους 9 μήνες, ξέρεις... Εγώ περιμένω τη μπουμπού μου, δεν κρατιέμαι άλλο, ζω για τη στιγμή που θα την αντικρύσω για 1η φορά και θα την πάρω στην αγκαλιά μου. Χαρακίρι θα κάνω μόλις τη δω, έτσι με κόβω!

12 κιλά;! Θαύμα! Τέλεια! Εσύ άρχισες τη κατηφόρα, εγώ ανηφορίζω ακόμη... Πού θα πάει, θα σταματήσει κάπου.

Ελπίζω να μπορέσω να ξαναμπώ σύντομα κοπελιές μου. Μέχρι να τα ξαναπούμε, να είστε όλες καλά. Φιλιάαα....

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

γεια σας και απο μενα..αλεκακι αντε τωρα ποιος στην χαρη σου,θα ηρεμησεις στο σπιτακι σου..ο μπεμπης σου πως ειναι?ησυχος??εγω κοριτσια τωρα εκατσα εφτιαξα τυροπιτα και σπανακοπιτα και πριν λιγο εφτιαξα και κρεμα γιωτης σοκολατα..καλα δεν ειναι για σημερα??βεβαια η σπανακοπιτα μου βγηκε λιγο αλμυρη αλλα τρωγετε..

rica επιτελους τελειωνει η ανακαινηση αντε να την προλαβεις εσυ νμα μου πεις και εμενα τις εντυπωσεις σου...και εγω για 2κλινο λεω και μακαρι να καταφερω να βρω..

yasemi αυτο με την ελειψη προσωπικου υσχυει??ρωταω εσενα μιας και δουλευει ο συζυγος σου εκει..

:-D

Αλεκακι μου καλως ηρθατε!!!Ποσο ωραια μας τα περιεγραψες πολυ χαιρομαι,να στε παντα ευτυχισμενοι με τα παιδακια σας,δοξα το Θεο που πηγαν ολα καλα κοπελα μου να σας εχει παντα καλα!!!!

Κι εμεις εδω περιμενουμε!!!!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

γ

yasemi αυτο με την ελειψη προσωπικου υσχυει??ρωταω εσενα μιας και δουλευει ο συζυγος σου εκει..

συγνωμη επειδη δε μοπρω να βρω τι ακριβως ειχες ρωτησει για την ελλειψη προσωπικου σε ποιο τμημα εννοεις να σου πω....παντως γενικοτερα εχουν ελλειψεις και οσοι δουλευουν τρεχουν σαν τρελοι πανω κατω αλλα δε ριχνουν το επιπεδο....νοσηλευτικα στις αρχες τις εγκυμοσυνης μου με υπερεμεση και αν και οι νοσηλευτριες ητανε λιγες (μια βασικα στη βαρδια νυχτα )στο κατω μαιευτικο που ημουνα οσες φορες χτυπησαμε για κατι οτιδηποτε και να ητανε δεν αργησανε ποτε....περνανε συνεχεια...γενναω και εγω την αλλη βδομαδα (30 μαλλον θα με βαλει μεσα για Κ.Τ. μιας και στη πρωτη εκανα Κ.Τ. εχυ βλεπω εχεις ακομη θα σας πω οταν γυρισω....παντως για τα μονοκλινα και δικλινα γινεται σφαγη γιατι ειναι πολυ λιγα

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

γενικα για την μαιευτικη πτερυγα τι γινετε,και εγω την κορη μου εκει την γεννησα και δεν ειχα κανενα προβλημα,ισως και να μην ειχαν ελλειψη τοτε..σε ευχαριστω παντως..με το καλο και εσυ,και περιμενουμε τις αποψεις σου απο το ανακαινισμενο πλεον αρεαταιειο..

:-D

κοριτσάαααααρες ήρθα!!!!!!!!!!!!! σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, μου λέιψατε πάρα πολύ και ναι... και εγώ σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους. Λοιπόν, ξεκινάω... τετάρτη πρωί ετοιμάστηκα, ζυγιστηκα, μετρηθηκα με μεζούρα και ξεκινησα:rolleyes:. Πάμε μαιευτηριο λίγο καθυστερημενοι, κάνω τα προκαταρτκτικά (ξυρισμα, κλισμα :-() και πάω για επισκληρίδιο. Έκανα δεκαπέντε προσευχες και 27 τάμματα γιατί είχα χεστει από το φόβο μου. Στον Αγγελάκο σκεφτόμουν να ειναι μονο αυτος καλά. Τώρα οι απιτησεις μου μεγάλωσαν από τον Θεούλη και ζήταγα να ειναι το μωράκι μου γερό, το Αγγελάκι μου να περάσει ήρεμε το τετρααήμερο, να την σκαπουλάρω και εγώ! Ο καλός θεός τα έκανε δεκτά όλα!!;) Για αυτό και εγώ Τον ευχαριστώ και Τον υμνώ!

Η επισκληρίδιος ήταν πιο βαριά από την προηγούμενη φορά και σε μια φάση ένιωσα δυσφορία αλλά πέρασε πολύ γρηγορα. και ξαφινικά ακουω ένα μαγικό κλάμα...περιτό να σας πω ότι έκλαιγα επί κανα πενταλεπτο που μονο τον άκουγα και δεν τον είχα δει!!!!! Στον Άγγελο δεν είχα κλάψει, είχα σαστίσει!!!Επίσης την πρωτη φορά τον έβλεπα εξ αρχής τώρα μου τον έφεραν αφού τον καθάρισαν!!!

Τελειωσαμε, πήγαμε ανάνηψη,μετά στους δικούς μου και μετά στο δωμάτιο.

Μου έφεραν το μωράκι μου , βυζάκι δεν έφαγε ακόμη -όπως περιμενα- αλλά τρωει πολύ γαλατάκι. Σήμερα δεν άντεξα και ζητησα να φύγω και αφού ολα ήταν καλά με άφησαν. Ήρθα σπιτάκι μου και δε μπορώ να σας εκφράσω την ευτυχία που νιώθω. Το Αγγελάκι μου έχει τρελαθει από τη χαρά του με τον αδερφό του, τρέχει να μου φέρει πάνες και να με βοηθήσει, και μετά μου λέει μαμα΄πολύ αγαπάω το μωρακι μου!!!! Αυτά σε γενικές γραμμές πάω να διαβ΄σω τα μηνυματά σας και επανέρχομαι!!!

Αν θέλετε να μάθετε για συναισθήματα δεν έχω λόγια!!!!! Μονάχα ένα θα σας πω. πριν γνωρίσω το Νικο νομιζα πως οι άνθρωποι γεννηθηκαν για να ειναι μόνοι, πριν κάνουμε τον Άγγελο νόμιζα πως δεν υπάρχει θεός, τώρα που καναμε και το μωράκι μας είμαι σίγουρα ότι τωρα πια εγώ Του χρωστάω γιατί Εκείνος μου έχει δώσει την απόλυτη ευτυχία!

Πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας!;)

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.

4ywWp2.png

Αλέκααααααααααααααααααααααααααααα τί όμορφη περιγραφή!!!! Παλιοκόριτσο, μόλις είχα καθαρίσει τα γυαλιά μου και μου τα έκανες χάλια πάλι (από την πιτσίλα των δακρύων!!!) Πραγματικά ο τρόπος που μοιράζεσαι μαζί μας την ευτυχία σου είναι ανεπανάληπτος!!! Μας κάνεις και νιώθουμε μεγάλη χαρά από τη χαρά σου!!!! Να είσαι καλά κι εσύ και οι άντρες σου!!!!:P

Doraki περαστικά....αν ίσχυε αυτό με τα χείλια, τότε έπρεπε να έχω γεννήσει από τον 8ο!!!!;)

Marina μου αρέσεις γιατί το πας βήμα-βήμα: χθες σπρέυ, σήμερα σούπα, αύριο στερεά τροφή ίσως????:D

Sofia_m αχ απόψε να κοιμηθούμε ΌΛΕΣ!!!:cool:

Κορίτσια πήγαμε τελικά στο ΙΑΣΩ για ΤΝΣ (ήταν 3 παρά και γι αυτό δεν πήρα καν το Αλεκάκι) και ο μπέμπαρος δεν κουνιόταν για 40 λεπτά και υπήρχε περίπτωση να μου έκαναν καισαρική σήμερα!!!

Αλλά ευτυχώς τρώγοντας ζάχαρη ενεργοποιήθηκε το σπλαχνάκι μου και με άφησαν να φύγω!!!!

Ούτε πεντικιούρ δεν είχα κάνει, θέλω κούρεμα, λείπουν πράγματα από το παιδικό δωμάτιο, πρέπει να φέρω υδραυλικό...ουφ την ερχόμενη εβδομάδα ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΘΩ!!!

Και μετά για να ηρεμήσουμε, πήγαμε βόλτα με τον αντρούλη μου στο avenue που ήταν δίπλα και ψώνισα μερικά πράγματα που μου λείπανε (και για εμένα και τον μπέμπη) και φάγαμε και φαγητό και παγωτό και γυρίσαμε σπίτι κατά τις 6.30 - είμαι τόσο κομμάτια λες και περπατούσα 3 ημέρες...

Φλυαρώ πάλι, το ζουμί είναι ότι θα ξαναπάμε το ερχόμενο Σάββατο (εκτός απροόπτου) και τελευταία ημ-νία (όπου θα κανονίσουμε ραντεβού πλέον για τη γέννα) 3/12 μάλλον!!!!!!! Δηλ. 12 ημέρες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παναγιά μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ηρθα κι εγω.. 12 μερες ε ΦΑΜ??

θα τρελαθεις απο την αναμονη.. καλυτερα να μην ξερεις ποτε θα γεννησεις..

Εγω παρακαλαω να με πιασουν τιποτα πονοι να παω εκτακτα, εστω για καισαρικη..

Αυτο το μπαινω κ περιμενω δεν το αντεχω καθολου. Νιωθω σαν να πηγαινω σαν προβατο για σφαγη.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Να΄μαι κι εγώ !!!!

Αλεκάκι μου τί γλυκιά περιγραφή ήταν αυτή που έκανες ????? Μέσα σε λίγες λεξούλες περιέγραψες όλα όσα ονειρεύομαι να ζήσω τα τελευταία 7 χρόνια ......

Να΄σαι πάντα γερή και δυνατή να καμαρώνεις την υπέροχη οικογένειά σου και η ευτυχία που νιώθεις σήμερα να πολλαπλασιάζεται κάθε μέρα που περνάει !!!!!!

Φαμούλα βλέπω ότι την κάνεις με ελαφρά πηδηματάκια από την ΠΗΤ !!!!! Ούτε τότε δεν μας βλέπω να συναντιόμαστε......

Σε όλες τις υπόλοιπες πολλά πολλά φιλιά και στις αρρωστούλες περαστικά.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...