Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 14 ώρες πρίν, Zizel17 είπε:

Καλησπέρα και εύχομαι σε όλες με το μωράκι τους σύντομα στην αγκαλιά!

Θα ήθελα τη συμβουλή από όποιο κορίτσι είχε αντίστοιχη εμπειρία ή έχει ακούσει κάτι σχετικό. Ξεκινήσαμε φέτος τη διαδικασία της εξωσωματικής (εγώ 34 ο σύζυγος 48) λόγω κακής ποιότητας και χαμηλής κινητικότητας του σπέρματος. Επίσης ανακαλύψαμε πως έχουμε κατακερματισμό 50%. Βγάλαμε 4 βλαστοκύστες. Αποτέλεσμα μια παλίνδρομη στην 7η εβδομάδα λόγω χρωμοσωματικης ανωμαλίας και μια βιοχημική. Στη 2η εξωσωματική (με τη μέθοδο zymot) κάναμε προεμφυτευτικό έλεγχο πάλι σε 4 βλαστοκύστες από άριστες μέχρι μέτριες. Αποτέλεσμα: όλες με χρωμοσωματικές ανωμαλίες. Προσπαθώ να διαχειριστώ όσο πιο ψύχραιμα μπορώ αυτό το σοκ. Ο γιατρός είναι της άποψης πως είναι θέμα τύχης. Ωστόσο δεν μπορώ να δεχτώ πως απλά είμαστε τόσο άτυχοι.

Γενικά είμαστε και οι δύο υγιέστατοι, με φυσιολογικούς καρυοτυπους και κανένα θέμα στον οικογενειακό κύκλο. 
      Δεν έχουμε δει ανδρολόγο, αλλα ο γιατρός πιστεύει πως οι βιταμίνες που δίνουν, προσφέρουν  απειροελάχιστη βελτίωση. 

Είχατε κάποια ανάλογη εμπειρία και αν ναι, πώς το διαχειριστήκατε; Συνεχίσατε το ίδιο πρωτόκολλο; Και αν ναι, σας ήρθε το μπεμπακι σας; Φοβάμαι μήπως προσπαθούμε χωρίς προοπτική. Υπερευχαριστω όποια μου δώσει τα φώτα της! 

Γεια σου κορίτσι, σχολιάζω πρώτη φορά αλλά παρακολουθώ το φόρουμ εδώ και λίγο καιρό καθώς είμαι κι εγώ στο club τις υπογονιμότητας. Λυπάμαι πολύ για την ατυχία σας και για τις δύο προσπάθειες σας. Είχα ρωτήσει κι εγώ τον γιατρό μου για προεμφυτευτικό και με είπε υπερβολική, έχω μία τάση στην υπερβολή. 

Γενικά να ξέρεις πως οι χρωμοσωμικές ανωμαλίες είναι όντως τυχαίο γεγονός. Μπορεί δηλαδή στην επόμενη προσπάθεια να μην έχετε ούτε μία. Αλλά γενικά η εικόνα του σπέρματος βοηθάει στο να γίνει μία πρόβλεψη ότι μπορεί δλδ να υπάρχουν. Κι εγώ με την τύχη μου τα έχω βάλει οπότε σε καταλαβαίνω πως νιώθεις και δεν θα σου πω κάτι να σε παρηγορήσω, δεν έχω λόγια πια. 

Αυτό που θα σου πω είναι πως εγώ προσωπικά σίγουρα θα πήγαινα σε ανδρολόγο. Ο σύζυγος μου βελτίωσε την μορφολογία από 3% σε 7% με συμπληρώματα. Ωστόσο δεν έχει πρόβλημα με τον κατακερματισμό, ήταν φυσιολογικός. Ακόμα και μία μικρή βελτίωση τύπου 1% είναι βελτίωση και το πιστεύω. Δίνουμε τόσα λεφτά και τόση ψυχική δύναμη για όλο αυτό που ακόμα και μια μικρή λεπτομέρεια κάνει την διαφορά. Προσωπική μου άποψη βέβαια. 

Αυτό όμως που θέλω να σε ρωτήσω είναι: κάνατε κι εσείς καρυότυπο, ο καθένας χωριστά; Θα μπορούσες να μου πεις που τον κάνατε και πόσο σας κόστισε; Σ' ευχαριστώ!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ιιιιι...φαρμακογλωσσα.....ακουστε για να καταλαβετε τι εννοει το Ντορακι

1)ΦΑΜ:όλα τα λεφτά,λες και την ήξερα χρόνια.....Νόμιζα από τις φωτο της ότι θα μου ρίχνει και 3 κεφάλια αλλά τελικά είμαστε ίσα!!!

ΚΟΝΤΗ ΔΗΛΑΔΗ!!!:tongue::tongue::tongue:

2)inaki:αν και είναι μια σταλιά,φοράει ακόμα παντελόνι εγκυμοσύνης.....

ΧΟΝΤΡΗ ΔΗΛΑΔΗ :P

3)angie:η ήρεμη δύναμη,ντάντεψε σχεδόν όλα τα μωρά,αλλά το δικό της έλειπε... :(

ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ:mrgreen:

4)sofaki1978:ήρθε μαζί με όλο το σόι,φόρτωσε τη μικρή Εριέττα στις αδερφές της και κουτσομπόλευε.....!!

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ :tongue:

5)sofia_m:η cool διδυμομαμά!!!!Τα φόρτωσε στο σύζυγο και γύρναγε από τραπέζι σε τραπέζι!!

ΑΛΛΗ ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ :P:p..

6)arina:ΑΔΥΝΑΤΗ....ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΑ....Και η ίδια και η αδερφή της,η trendy της παρέας!!!

ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ :tongue::tongue::tongue:

7)annia:η μικρή γλυκιά μανούλα,της μιλούσα στο αμάξι και φοβόμουν μην κλάψει,σαν να ντρεπόταν,μετά το ξεπεράσαμε όμως εεεε?

ΚΛΑΨΙΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ :mrgreen:

Ντορακι, καλα που δεν ηρθα ρε!!! χαχα!!!!!

Παλαβιάρα!!!! :D:D:D:tongue::tongue::tongue:

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ε μωωρε την αληθεια ειπε το κοριτσι!!!!

εγω να μην σχολιασω την φουστα εγκυμοσυνης του Ντορακιου, και οτι η Εσθηρ ειναι πολυ ναζιαρα και καθεται μια χαρα σε ολες τις αγκαλιες!!

που εισαι καλε Μαρινακι χαμενη;;;

ασχολουμαι με τα αγορια μου αλλα αυτες τις μερες ειχα και πολλες εξωτερικες δουλειες και μετα αλλες τοσες εσωτερικες και δεν προλαβαινω ουτε μπανιο να κανω ασε που μπαινω κρυφα γιατι αν με παρει γραμμη ο χακερ θα κατσει 20 ωρες

[sIGPIC][/sIGPIC]

1)ΦΑΜ:όλα τα λεφτά,λες και την ήξερα χρόνια.....Νόμιζα από τις φωτο της ότι θα μου ρίχνει και 3 κεφάλια αλλά τελικά είμαστε ίσα!!!

3)angie:η ήρεμη δύναμη,ντάντεψε σχεδόν όλα τα μωρά,αλλά το δικό της έλειπε... :(

4)sofaki1978:ήρθε μαζί με όλο το σόι,φόρτωσε τη μικρή Εριέττα στις αδερφές της και κουτσομπόλευε.....!!

5)sofia_m:η cool διδυμομαμά!!!!Τα φόρτωσε στο σύζυγο και γύρναγε από τραπέζι σε τραπέζι!!

6)arina:ΑΔΥΝΑΤΗ....ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΑ....Και η ίδια και η αδερφή της,η trendy της παρέας!!!

7)annia:η μικρή γλυκιά μανούλα,της μιλούσα στο αμάξι και φοβόμουν μην κλάψει,σαν να ντρεπόταν,μετά το ξεπεράσαμε όμως εεεε?

χαχαχαχαχα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Διαφημίσεις

ασ'τες...θελουν παρακαλετα οι βρωμιτσες...

να ξέρεις αυτες συνενοήθηκαν να μας κάνουν να σκάσουμε κ γι'αυτό μπαινουν λένε ένα τσα κ την κοπανάνε!

Υπομονή...έχω κανονίσει με Ντοράκι !

Είδατε που σας είπα ''έχω κανονίσει''....

ταισα κ ηρθα!!!!

μαρακι περαστικα στη μικρη σου!

το ξερω καλο μου.....ειναι βρωμιτσες..εφυγες απο φιλη μου στο φεις? δε σε βρισκω γμτ...

μηπως φοβηθηκε οτι θα την δειρεις:tongue:????

Κοριτσακια τρεχω να κανω μπανιο το μητσακι και να την θηλασω!!!

εγω εκανα κονε με τον Αντωνη-Τονη της Αννιας, πολυ καλο μωρακι , κοιμαται και μπρουμυτα και μας βολευει αυτο γιατι στο μητσακι αρεσει το ανασκελα :mrgreen:

ωπα!!!! αυτο δεν το επιασα!!!!!

Να'μαστε και μεις!!!!

Αργήσαμε όλες στο ραντεβού αλλά δε βαριέστε-τελικά βρεθήκαμε!!!

Κομπόστας:ΚΥΡΙΟΣ,κοιμήθηκε,έφαγε,κοιτούσε εμένα,αν και του πέφτω λίγο μεγάλη!!!

μητσάκι:κυρία κι αυτή,κοιμόταν ήσυχη,ταίστηκε,έριξε και μια τσιρίδα και μας άκουσε όλο το mall αλλά χαλάλι!!!

Εριέττα:ήταν πολύ καλή ζουζούνα αλλά μετά τη χάσαμε (ήταν με τη θεία)

Διδυμούλες:κουκλίτσες με τις κορδέλες τους και τα απίστευτα μάτια τους...

Μπέμπα αρίνας:σοβαρή,λιγομίλητη,με φοβερό σγουρό μαλλί,δε νομίζω ότι ακούστηκε...

Αντώνης:έκανε κατάληψη στο καρότσι της Εσθήρ και έριξε έναν ύπνο.......μπρούμυτα!!!

Φωτογραφίες εγώ θα βάλω αύριο,νυστάζω πάρα πολύ,πάω να ταισω και να ξεραθούμε οικογενειακώς!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο1:Όλες ήπιαν ή χυμό ή καφέ ή σοκολάτα,μόνο εγώ πήρα μια κρέπα με ζαμπόνΤ και τυρί...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο2 ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ:Στην Arina δεν ξαναμιλάμε,δεν πήρε ούτε μισό γραμμάριο από τα 10 κιλά που ήταν η προυπόθεση για να έρθει στη συνάντηση...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ:Μην ξαναμιλήσει καμιά για τα κιλά της,την έσφαξα στο γόνατο.....

Καληνύχτα.....

μαρη!!!!! μας εθαψες:lol:!

στο μονο που συμφωνω ειναι να μην τολμησει κ μιλησει καμια με τα κιλα της!!!!!! α να χαθητε ολες βρε που παραπονιοσαστε!!!!!!

αρινα εσυ να μας προετοιμαζεις κοπελα μου λιγο απο πριν... ειπαμε αδυνατη , αλλα πες κ τα υπολοιπα....

κ μια που ξεκινησα απο εσενα...λοιπον... ειμαστε εξω απο το ασανσερ κ βλεπω μια ψιλη ξανθια κορμαρα με ενα καροτσι κ μου λεει "εσυ εισαι με τα διδυμα?(καλα κ εσυ δεν ειδες το 2πλο καροτσι:tongue:????) μου λεει "ειμαι η νικη" εγω"?????" την κοιταω απο πανω μεχρι κατω κ της λεω "α!!! τα 49 κιλα!!!!!:mrgreen:" "48 μου απανταει".... ε, τι να της πω αλλο??????

για ποια αλλη...??? η μικρομανουλα μας ειναι κουκλιτσα!!!! δεν φαινεται οτι εχει ηδη 2 γεννες στο ενεργητικο της!!!! κ ο μπομπιρας της ολοιδιος!!! πολυ μου αρεσε!!!!

η φαμουλα ειναι σκετη γλυκα οπως παντα!!! κ ο κουκλος της κυριος!!!! ολοκληρος αντρας!!!! ξετρελαθηκα μαζι του!!!!!

βασικα ηταν ολα πολυ προσχαρα κ ομορφα μωρακια!!! κανενα δεν ακουστηκε , αλλα ειχα μια αδυναμια στα αγορακια!!!!

ντορακι κ εγω ηθελα να σου πω καλο λογο.... οτι φαινεσαι αρκετα μικροτερη... αλλα δεν θα το πω γι΄αυτα που ειπες:tongue:!!!! μα μαρη! τι να τα κανω τα παιδια ???? αφου ηταν ησυχα στο καροτσι τους!!!!!

δεν λεω αλλα γιατι δεν θα σταματησω!!!! περασαμε παααρα πολυ ωραια κ αν δεν ηταν το βραδυνο μπανιο στην μεση δεν θα φευγαμε!!!

baJfp2.png

μα τι ηθελα να πω εχτες θα σκασω τι ηταν και γελαγα μονη μου

θα μας πεις το αλλο αστειο περιστατικό που σου έτυχε? κατι με ενα αρωμα αυτοκινητου? η κατι τετοιο δεν θυμάμαι ακριβώς!

θα μας πεις το αλλο αστειο περιστατικό που σου έτυχε? κατι με ενα αρωμα αυτοκινητου? η κατι τετοιο δεν θυμάμαι ακριβώς!

οχι δεν σου λεω γιατι εισαι κοροιδιαρα να σκασεις

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

Σοφακι επρεπε να ηταν εκει ο Μιμακος να φωναζει καθε 1 λεπτο μαμααααααααααααααααααα ειμαι καλα

α, ρε ! δεν ηρθες... κ ηθελα να σε γνωρισω!!! ας ηταν κ ο μιμακος να φωναζει!!!! 10 ηταν εκει... ενα ακομα θα εκανε την διαφορα:tongue:???

baJfp2.png

ταισα κ ηρθα!!!!

μαρακι περαστικα στη μικρη σου!

μηπως φοβηθηκε οτι θα την δειρεις:tongue:????

ωπα!!!! αυτο δεν το επιασα!!!!!

μαρη!!!!! μας εθαψες:lol:!

στο μονο που συμφωνω ειναι να μην τολμησει κ μιλησει καμια με τα κιλα της!!!!!! α να χαθητε ολες βρε που παραπονιοσαστε!!!!!!

αρινα εσυ να μας προετοιμαζεις κοπελα μου λιγο απο πριν... ειπαμε αδυνατη , αλλα πες κ τα υπολοιπα....

κ μια που ξεκινησα απο εσενα...λοιπον... ειμαστε εξω απο το ασανσερ κ βλεπω μια ψιλη ξανθια κορμαρα με ενα καροτσι κ μου λεει "εσυ εισαι με τα διδυμα?(καλα κ εσυ δεν ειδες το 2πλο καροτσι:tongue:????) μου λεει "ειμαι η νικη" εγω"?????" την κοιταω απο πανω μεχρι κατω κ της λεω "α!!! τα 49 κιλα!!!!!:mrgreen:" "48 μου απανταει".... ε, τι να της πω αλλο??????

για ποια αλλη...??? η μικρομανουλα μας ειναι κουκλιτσα!!!! δεν φαινεται οτι εχει ηδη 2 γεννες στο ενεργητικο της!!!! κ ο μπομπιρας της ολοιδιος!!! πολυ μου αρεσε!!!!

η φαμουλα ειναι σκετη γλυκα οπως παντα!!! κ ο κουκλος της κυριος!!!! ολοκληρος αντρας!!!! ξετρελαθηκα μαζι του!!!!!

βασικα ηταν ολα πολυ προσχαρα κ ομορφα μωρακια!!! κανενα δεν ακουστηκε , αλλα ειχα μια αδυναμια στα αγορακια!!!!

ντορακι κ εγω ηθελα να σου πω καλο λογο.... οτι φαινεσαι αρκετα μικροτερη... αλλα δεν θα το πω γι΄αυτα που ειπες:tongue:!!!! μα μαρη! τι να τα κανω τα παιδια ???? αφου ηταν ησυχα στο καροτσι τους!!!!!

δεν λεω αλλα γιατι δεν θα σταματησω!!!! περασαμε παααρα πολυ ωραια κ αν δεν ηταν το βραδυνο μπανιο στην μεση δεν θα φευγαμε!!!

καλέ πες μας κ αλλά μας πέταξες το κόκαλο κι αφήνεις να γλύφουμε

Σοφακι επρεπε να ηταν εκει ο Μιμακος να φωναζει καθε 1 λεπτο μαμααααααααααααααααααα ειμαι καλα

τι του κανεις μαρη του παιδιου?? ψυχαναλυση??:tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αλέκα ακόμα κακαρίζω με τα δικά σου σχόλια :P:p:p:p:p

φαντασου να πηγαινα κι όλας:tongue::tongue::tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...