Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσακια τρεχω να κανω μπανιο το μητσακι και να την θηλασω!!!

εγω εκανα κονε με τον Αντωνη-Τονη της Αννιας, πολυ καλο μωρακι , κοιμαται και μπρουμυτα και μας βολευει αυτο γιατι στο μητσακι αρεσει το ανασκελα :mrgreen:

Τι.....αυτά μόνο.....?

χαχαχαχα

κιεμεναααα

αχ τι ταλαιπωρια :-(

Κοριτσακια τρεχω να κανω μπανιο το μητσακι και να την θηλασω!!!

εγω εκανα κονε με τον Αντωνη-Τονη της Αννιας, πολυ καλο μωρακι , κοιμαται και μπρουμυτα και μας βολευει αυτο γιατι στο μητσακι αρεσει το ανασκελα :mrgreen:

:mrgreen::mrgreen::mrgreen::tongue::D με πέθανες!

αμάν βρε Μαράκι... περαστικά σας!!! αχ, αυτά τα παιδάκια μας... δε γίνεται να μην αρρωσταίνουν ποτέ???

εμείς πήγαμε να δουμε ένα σπίτι, αλλά δε μας έκανε. πώς τα κάνουν έτσι τα δωμάτια? ΤΡΥΠΕΣ!!! αύριο θα πάμε να δούμε άλλα δύο και το ένα έχει σαλοκουζίνα 60τμ!!! γήπεδο! :)

ο μικρός όλη μέρα γκρινιάζει. βασικά εδώ και μια εβδομαδα περίπου γκρινιάζει. και δεν πολυκοιμάται, εκτός αν είμαστε σε άλλο σπίτι (στης πεθεράς μου και στης συννυφάδας μου κοιμήθηκε του καλου καιρού!!!). σήμερα ήταν με 1 ώρα ύπνο όλη μέρα και τώρα κοιμήθηκε 9 παρά και συνεχίζει... άντε να δούμε... επίσης πάλι ξυπνάει το βράδυ εδώ και 1 εβδομάδα. επίσης, έχω παρατηρήσει ότι ό,τι παθαίνει η yasemi τα παθαίνω κι εγώ μετά από 2 εβδομάδες!!! γιασεμούλα, και την προηγούμενη φορά που έλεγες οτι αρχισε να ξυπναει μέσα στη νυχτα, το παθαμε 2 εβδομάδες μετά. τι να πω... διαβαζω αυτά που γράφεις και περιμένω τα χαϊρια μας!!!

Άντε, καλέ! πείτε κουτσομπολιά!!! και φώτο βάλτε και εδώ, όχι μόνο στο φουμπου! (στο οποίο έχω να μπω κάτι αιώνες!!!)

:D:tongue:

to ξερω μαλλον καμμια ιωση τσεπωσαμε απο τον παιδοτοπο που ηταν το παρτι...απλα το κοριτσι μου δεν παιρνει τα φαρμακα...με το στανιο τα περνουμε...και τωρα ανεβαζει συνεχει δηλ. στο 3ωρο εχει παλι 39

ευχαριστω παντως

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

οχι δεν έφυγα απο το φ.μπ

παει γκαβωθηκα.....

Τι.....αυτά μόνο.....?

ασ'τες...θελουν παρακαλετα οι βρωμιτσες...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

to ξερω μαλλον καμμια ιωση τσεπωσαμε απο τον παιδοτοπο που ηταν το παρτι...απλα το κοριτσι μου δεν παιρνει τα φαρμακα...με το στανιο τα περνουμε...και τωρα ανεβαζει συνεχει δηλ. στο 3ωρο εχει παλι 39

ευχαριστω παντως

μετα απο παιδοτοπο μαρακι μου, μια που δεν πανε σχολειο, μη ρωτας τι εχει....αλλα ότι και να εχει ειναι περαστικο οποτε ηρεμησε;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

καλε όχι...εγω ειμαι στ'αληθεια χοντρη....αλλα ειμαι τσαχπινα χοντρη :D:D:D

ιιιιιιι......κατα μανα κατα κυρη :tongue::tongue::tongue:

:D:D:tongue::tongue: εισαι εισαι..... τσαχπινογαργαλιάρα! :tongue:

Τι.....αυτά μόνο.....?

να ξέρεις αυτες συνενοήθηκαν να μας κάνουν να σκάσουμε κ γι'αυτό μπαινουν λένε ένα τσα κ την κοπανάνε!

ευχαριστω παντως

περαστικουλια .....

Να'μαστε και μεις!!!!

Αργήσαμε όλες στο ραντεβού αλλά δε βαριέστε-τελικά βρεθήκαμε!!!

1)ΦΑΜ:όλα τα λεφτά,λες και την ήξερα χρόνια.....Νόμιζα από τις φωτο της ότι θα μου ρίχνει και 3 κεφάλια αλλά τελικά είμαστε ίσα!!!

Κομπόστας:ΚΥΡΙΟΣ,κοιμήθηκε,έφαγε,κοιτούσε εμένα,αν και του πέφτω λίγο μεγάλη!!!

2)inaki:αν και είναι μια σταλιά,φοράει ακόμα παντελόνι εγκυμοσύνης.....

μητσάκι:κυρία κι αυτή,κοιμόταν ήσυχη,ταίστηκε,έριξε και μια τσιρίδα και μας άκουσε όλο το mall αλλά χαλάλι!!!

3)angie:η ήρεμη δύναμη,ντάντεψε σχεδόν όλα τα μωρά,αλλά το δικό της έλειπε... :(

4)sofaki1978:ήρθε μαζί με όλο το σόι,φόρτωσε τη μικρή Εριέττα στις αδερφές της και κουτσομπόλευε.....!!

Εριέττα:ήταν πολύ καλή ζουζούνα αλλά μετά τη χάσαμε (ήταν με τη θεία)

5)sofia_m:η cool διδυμομαμά!!!!Τα φόρτωσε στο σύζυγο και γύρναγε από τραπέζι σε τραπέζι!!

Διδυμούλες:κουκλίτσες με τις κορδέλες τους και τα απίστευτα μάτια τους...

6)arina:ΑΔΥΝΑΤΗ....ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΑ....Και η ίδια και η αδερφή της,η trendy της παρέας!!!

Μπέμπα αρίνας:σοβαρή,λιγομίλητη,με φοβερό σγουρό μαλλί,δε νομίζω ότι ακούστηκε...

7)annia:η μικρή γλυκιά μανούλα,της μιλούσα στο αμάξι και φοβόμουν μην κλάψει,σαν να ντρεπόταν,μετά το ξεπεράσαμε όμως εεεε?

Αντώνης:έκανε κατάληψη στο καρότσι της Εσθήρ και έριξε έναν ύπνο.......μπρούμυτα!!!

Φωτογραφίες εγώ θα βάλω αύριο,νυστάζω πάρα πολύ,πάω να ταισω και να ξεραθούμε οικογενειακώς!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο1:Όλες ήπιαν ή χυμό ή καφέ ή σοκολάτα,μόνο εγώ πήρα μια κρέπα με ζαμπόνΤ και τυρί...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο2 ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ:Στην Arina δεν ξαναμιλάμε,δεν πήρε ούτε μισό γραμμάριο από τα 10 κιλά που ήταν η προυπόθεση για να έρθει στη συνάντηση...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ:Μην ξαναμιλήσει καμιά για τα κιλά της,την έσφαξα στο γόνατο.....

Καληνύχτα.....

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Να'μαστε και μεις!!!!

Αργήσαμε όλες στο ραντεβού αλλά δε βαριέστε-τελικά βρεθήκαμε!!!

1)ΦΑΜ:όλα τα λεφτά,λες και την ήξερα χρόνια.....Νόμιζα από τις φωτο της ότι θα μου ρίχνει και 3 κεφάλια αλλά τελικά είμαστε ίσα!!!

Κομπόστας:ΚΥΡΙΟΣ,κοιμήθηκε,έφαγε,κοιτούσε εμένα,αν και του πέφτω λίγο μεγάλη!!!

μητσάκι:κυρία κι αυτή,κοιμόταν ήσυχη,ταίστηκε,έριξε και μια τσιρίδα και μας άκουσε όλο το mall αλλά χαλάλι!!!

3)angie:η ήρεμη δύναμη,ντάντεψε σχεδόν όλα τα μωρά,αλλά το δικό της έλειπε... :(

4)sofaki1978:ήρθε μαζί με όλο το σόι,φόρτωσε τη μικρή Εριέττα στις αδερφές της και κουτσομπόλευε.....!!

Εριέττα:ήταν πολύ καλή ζουζούνα αλλά μετά τη χάσαμε (ήταν με τη θεία)

5)sofia_m:η cool διδυμομαμά!!!!Τα φόρτωσε στο σύζυγο και γύρναγε από τραπέζι σε τραπέζι!!

Διδυμούλες:κουκλίτσες με τις κορδέλες τους και τα απίστευτα μάτια τους...

6)arina:ΑΔΥΝΑΤΗ....ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΑ....Και η ίδια και η αδερφή της,η trendy της παρέας!!!

Μπέμπα αρίνας:σοβαρή,λιγομίλητη,με φοβερό σγουρό μαλλί,δε νομίζω ότι ακούστηκε...

7)annia:η μικρή γλυκιά μανούλα,της μιλούσα στο αμάξι και φοβόμουν μην κλάψει,σαν να ντρεπόταν,μετά το ξεπεράσαμε όμως εεεε?

Αντώνης:έκανε κατάληψη στο καρότσι της Εσθήρ και έριξε έναν ύπνο.......μπρούμυτα!!!

Φωτογραφίες εγώ θα βάλω αύριο,νυστάζω πάρα πολύ,πάω να ταισω και να ξεραθούμε οικογενειακώς!!!!

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο1:Όλες ήπιαν ή χυμό ή καφέ ή σοκολάτα,μόνο εγώ πήρα μια κρέπα με ζαμπόνΤ και τυρί...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο2 ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ:Στην Arina δεν ξαναμιλάμε,δεν πήρε ούτε μισό γραμμάριο από τα 10 κιλά που ήταν η προυπόθεση για να έρθει στη συνάντηση...

ΣΗΜΕΙΩΣΗ Νο3 ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΩ:Μην ξαναμιλήσει καμιά για τα κιλά της,την έσφαξα στο γόνατο.....

Καληνύχτα.....

ιιιιι...φαρμακογλωσσα.....ακουστε για να καταλαβετε τι εννοει το Ντορακι

ΚΟΝΤΗ ΔΗΛΑΔΗ!!!:tongue::tongue::tongue:

ΧΟΝΤΡΗ ΔΗΛΑΔΗ :P

ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ:mrgreen:

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ :tongue:

ΑΛΛΗ ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ :P:p..

ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ :tongue::tongue::tongue:

ΚΛΑΨΙΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ :mrgreen:

Ντορακι, καλα που δεν ηρθα ρε!!! χαχα!!!!!

221882cb0gkyh7q4.gif

Τι.....αυτά μόνο.....?

σχολιασμο Ντορακιου δεν ηθελες;;;;:tongue:

εδω ειμαι, μου ανεβασε η μεγαλη πυρετο...αρκετο 38, 8 εφτασε και ειμαστε σε καραντινα....ρε γαμωτο τι ειναι παλι αυτο...μονο πυρετο εχει , ουτε μυξα ουτε βηχα ουτε τιποτα!

περαστικα της γρηγορα...:(

ιιιιι...φαρμακογλωσσα.....ακουστε για να καταλαβετε τι εννοει το Ντορακι

ΚΟΝΤΗ ΔΗΛΑΔΗ!!!:tongue::tongue::tongue:

ΧΟΝΤΡΗ ΔΗΛΑΔΗ :P

ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ:mrgreen:

ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΑ ΔΗΛΑΔΗ :tongue:

ΑΛΛΗ ΚΑΚΗ ΜΑΝΑ ΔΗΛΑΔΗ :P:p..

ΤΟ ΕΙΠΕ ΜΟΝΗ ΤΗΣ :tongue::tongue::tongue:

ΚΛΑΨΙΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ :mrgreen:

Ντορακι, καλα που δεν ηρθα ρε!!! χαχα!!!!!

χΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

ε μωωρε την αληθεια ειπε το κοριτσι!!!!

εγω να μην σχολιασω την φουστα εγκυμοσυνης του Ντορακιου, και οτι η Εσθηρ ειναι πολυ ναζιαρα και καθεται μια χαρα σε ολες τις αγκαλιες!!

που εισαι καλε Μαρινακι χαμενη;;;

Αν ημασταν κι εμεις, δε θα μας ακουγε μόνο το mall, αλλά και οι γυρω περιοχές!!! τελικά μόνο ο δικός μου ειναι τόσο γκρινιαρης και εχει σκουλίκια στον κωλο του??? μα να μην καθεται πουθενα πάνω από 10' max!!!!

τι ωραια που τα ειπες doraki... θα'θελα να 'μουν εκει!!! (κατα το "θα'θελα να'σουν εδω") :)

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...