Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ηρθα κ εγω αλλα ταιζω

ελα κοριτσακι μου....πες εσυ τιποτα γιατι η Αντζι μας φωτισε!!:tongue:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω ειμαι, μου ανεβασε η μεγαλη πυρετο...αρκετο 38, 8 εφτασε και ειμαστε σε καραντινα....ρε γαμωτο τι ειναι παλι αυτο...μονο πυρετο εχει , ουτε μυξα ουτε βηχα ουτε τιποτα!

περαστικά της!

Διαφημίσεις

εδω ειμαι, μου ανεβασε η μεγαλη πυρετο...αρκετο 38, 8 εφτασε και ειμαστε σε καραντινα....ρε γαμωτο τι ειναι παλι αυτο...μονο πυρετο εχει , ουτε μυξα ουτε βηχα ουτε τιποτα!

Έλα βρε κοριτσάκι...γι'αυτό χάθηκες ?

Της έπεσε τώρα ?

πω πω κοριτσια πολυ σαλιο ο μπεμπουλης..οπως τον ειχα αγκαλια για να του φτιαξω το γαλα ακουω ενα σπλατς στο πλακακι και ειχε φτυσει..

χαχαχαχα

Εμένα μου άρεσαν περισσότερο οι πεταλούδες ;)

κιεμεναααα

Den xeroun ti exei akoma..Exei provlhma sthn ourhsh kai otan ta katafernei vgazei aima :( Vrasta ki asta..

Avrio to prwi paw na milhsw kai me to afentiko..Pernaw aksexastes meres..

αχ τι ταλαιπωρια :-(

Κοριτσακια τρεχω να κανω μπανιο το μητσακι και να την θηλασω!!!

εγω εκανα κονε με τον Αντωνη-Τονη της Αννιας, πολυ καλο μωρακι , κοιμαται και μπρουμυτα και μας βολευει αυτο γιατι στο μητσακι αρεσει το ανασκελα :mrgreen:

Διαφημίσεις

τι να ειναι βρε μαρακι...καμια ιωσουλα.... περαστικα....

AlecaΕίναι όλες μια χαρα μην τις ακούς που γκρινιάζουν με τα κιλά τους ....

το ξερω καλο μου.....ειναι βρωμιτσες..εφυγες απο φιλη μου στο φεις? δε σε βρισκω γμτ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

αμάν βρε Μαράκι... περαστικά σας!!! αχ, αυτά τα παιδάκια μας... δε γίνεται να μην αρρωσταίνουν ποτέ???

εμείς πήγαμε να δουμε ένα σπίτι, αλλά δε μας έκανε. πώς τα κάνουν έτσι τα δωμάτια? ΤΡΥΠΕΣ!!! αύριο θα πάμε να δούμε άλλα δύο και το ένα έχει σαλοκουζίνα 60τμ!!! γήπεδο! :)

ο μικρός όλη μέρα γκρινιάζει. βασικά εδώ και μια εβδομαδα περίπου γκρινιάζει. και δεν πολυκοιμάται, εκτός αν είμαστε σε άλλο σπίτι (στης πεθεράς μου και στης συννυφάδας μου κοιμήθηκε του καλου καιρού!!!). σήμερα ήταν με 1 ώρα ύπνο όλη μέρα και τώρα κοιμήθηκε 9 παρά και συνεχίζει... άντε να δούμε... επίσης πάλι ξυπνάει το βράδυ εδώ και 1 εβδομάδα. επίσης, έχω παρατηρήσει ότι ό,τι παθαίνει η yasemi τα παθαίνω κι εγώ μετά από 2 εβδομάδες!!! γιασεμούλα, και την προηγούμενη φορά που έλεγες οτι αρχισε να ξυπναει μέσα στη νυχτα, το παθαμε 2 εβδομάδες μετά. τι να πω... διαβαζω αυτά που γράφεις και περιμένω τα χαϊρια μας!!!

Άντε, καλέ! πείτε κουτσομπολιά!!! και φώτο βάλτε και εδώ, όχι μόνο στο φουμπου! (στο οποίο έχω να μπω κάτι αιώνες!!!)

15y6xxxv0qx3picm.png

χαχαχαχα

κιεμεναααα

αχ τι ταλαιπωρια :-(

εγω εκανα κονε με τον Αντωνη-Τονη της Αννιας, πολυ καλο μωρακι , κοιμαται και μπρουμυτα και μας βολευει αυτο γιατι στο μητσακι αρεσει το ανασκελα :mrgreen:

χα χα χα.........

βρηκες ανθρωπο να πεις! και αυτη τσαμπα παραπονιεται!

καλε όχι...εγω ειμαι στ'αληθεια χοντρη....αλλα ειμαι τσαχπινα χοντρη :D:D:D

ιιιιιιι......κατα μανα κατα κυρη :tongue::tongue::tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...