Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

τώρα που άνοιξε ο καιρός θα ερθουμε! θα μείνω στον αδερφό μου και στη νυφη μου, μένουν στο Πορτο Ράφτη

δεν ειμαστε και πολυ κοντα αλλα κατι θα γινει ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

δεν την διωξαμε αλλα ειλικρινα ... ειναι πολυ αδυνατη και κορμαρα :) απορω βρε αρινα μου πως τα καταφρνεις ????? :)

ε δεν μπορει...καποιο κουσουρι θα εχει :tongue::tongue::tongue:...ελα πες την αληθεια...:cool:

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ε δεν μπορει...καποιο κουσουρι θα εχει :tongue::tongue::tongue:...ελα πες την αληθεια...:cool:

αφου στην αρχη εγω νομιζα οτι ηταν η αδερφη της αρινας και εψαχνα να βρω την μαμα-αρινα που εχει γεννησει προσφαταααα !!!

χα χα ... καποια τσιγκλαγε το μωρο της....η πρωτη συναντηση ηταν ωραια...που ειχαμε όλες με τις κοιλιες μας...εγω βεβαια ειχα παρει μαζι και τα μπουτια και τον κ#@ο μου αλλα δεν εχει σημασια:rolleyes:

happy0194.gif

ηρθα και εγω:)

εφυγα πρωτη γιατι μου ειχε λειψει το μωρουλι μου :(

εχω αν πω οτι ΠΕΡΑΣΑ ΦΑΝΤΑΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΑΡΗΚΑ ΠΟΛΥΥΥΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΙΔΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ !! αληθεια, μακαρι να ειχα καταφερει να ερθω και με τον μπεμπουλι μου. σιγουρα την αλλη φορα θα τον φερω να γνωρισει τα μωρουδακια του φορυομ μας:)

εισαστε ολες κουκλιτσες και πραγματικα χαρηκα που σας ειδα !!

καλέ αφήστε τα περασα καλά, λεπτομέρειες και κουτσομπολιά θέλουμε! οι Μακεδόνισες που κρυφτηκανε καλέεεεεε?

Διαφημίσεις

ορίστε, και έγινε μια..... να την πιεις στο φλιτζανι!!! drinking04.gif

Άργησες λίγο παραπάνω αλλά είσαι πολύ γλυκούλα και δεν μπορώ να σου αντισταθώ :D

ασ'τα αυτά...πες μας ολη την αλήθεια! πες οτι σε διώξανε επειδη ήσουν πολύ λεπτή!

:tongue::tongue::tongue:

δεν την διωξαμε αλλα ειλικρινα ... ειναι πολυ αδυνατη και κορμαρα :) απορω βρε αρινα μου πως τα καταφρνεις ????? :)

Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ :eek:;):tongue: αλλά υπερβάλεις ,τα 15ποντα τα είδες;;;;;;;

Και εγώ χάρηκα που σας γνώρισα είσαστε όλες υπέροχες και τα μωρά σας ακομα πιο υπέροχα......

αφου στην αρχη εγω νομιζα οτι ηταν η αδερφη της αρινας και εψαχνα να βρω την μαμα-αρινα που εχει γεννησει προσφαταααα !!!

:D:D:D:tongue:

δεν ειμαστε και πολυ κοντα αλλα κατι θα γινει ;)

βασικά το μ΄΄ονο που ξέρω από Αθήνα είναι οτι ο Πειραιάς είναι από την μεριά που ερχόμαστε από Λευκάδα, το Πόρτο Ράφτη οτι είναι κοντά στο Μαρκόπουλο και στο Κορωπί, οτί φευγοντας από Μαρκόπουλο για Αθήνα κάπου στην Αττική οδό είναι τα γραφεία του Alpha και οτι η Ιταλική σχολή είναι στο Πολυτεχνείο κοντα!!! αυτάααααα αααααα ξερω για το μολ και το οακα και το θησείο και το σύνταγμα και το μοναστηράκι, να πάω σε όλα αυτά δεν ξέρω αλλά θα με φέρουν που θα πάει!

Διαφημίσεις

Αχ σε ευχαριστώ πάρα πολύ :eek:;):tongue: αλλά υπερβάλεις ,τα 15ποντα τα είδες;;;;;;;....

:D...χαχα...το βρηκα το κουσουρι :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:D:D:D:tongue:

βασικά το μ΄΄ονο που ξέρω από Αθήνα είναι οτι ο Πειραιάς είναι από την μεριά που ερχόμαστε από Λευκάδα, το Πόρτο Ράφτη οτι είναι κοντά στο Μαρκόπουλο και στο Κορωπί, οτί φευγοντας από Μαρκόπουλο για Αθήνα κάπου στην Αττική οδό είναι τα γραφεία του Alpha και οτι η Ιταλική σχολή είναι στο Πολυτεχνείο κοντα!!! αυτάααααα αααααα ξερω για το μολ και το οακα και το θησείο και το σύνταγμα και το μοναστηράκι, να πάω σε όλα αυτά δεν ξέρω αλλά θα με φέρουν που θα πάει!

βρε όπυ και να πας θα σε βρω;)...ελπιζω να εχεις παχυνει λιγο:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

221882cb0gkyh7q4.gif

αν ειναι κ μεινεις πορτο ραφτη, περνας κοντα απο το σπιτι μου στην αττ. οδο οποτε θα σε ξεναγησω εγω αν θελεις :)

ωραία! και κάποια άλλη νομίζω μενει εκει κοντά ε?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...