Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 33 λεπτά , Makelen είπε:

Καλημερα κοριτσι μου και σ ευχαριστω..! Την 9η μερα (με βλαστοκυστες 5 ημερων) ειναι πλεον αρκετα ασφαλες να κανεις χοριακη. 50-100 ειναι οκ για ασφαλη εγκυμοσυνη. Με τριψηφιο φυσικα ειναι ακομα καλυτερα τα πραγματα. Ωστοσο σε περιπτωση διδυμων, η χοριακη αυξανεται γρηγοροτερα και περισσοτερο. Αυτο που μπορεις να κανεις, το οποιο τονιζω πως δεν ειναι λιγοτερο ψυχοφθορο, ειναι να παρεις τα πολλα τεστακια της όνομα εταιρείας που ειναι παμφθηνα, και να ξεκινησεις απο 5η-6η μερα αναμονης, να κανεις απο ενα. Καλη επιτυχια!❤

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου! 🩷 Πιστεύω πως αν κάνω 9η&10η μέρα θα ναι μια χαρά σίγουρα δεν θα αντέξω να περιμένω!!! Χαχα

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Και εγώ εδώ είμαι :)!!!!!!!!!!!! Όχι που θα σας έχανα........ Ταυτόχρονα βέβαια κοιτάζω και για ιδέες στο νετ για την βάπτιση. Τελικά το θέμα μας θα είναι πεταλούδες και όχι νεράιδες γιατί η νονά μας κατέληξε σε βαπτιστικά με λουλούδια και πεταλουδοσέτ στα χρώματα λευκό και ροζ. Οπότε και το προσκλητήριό μας θα είναι αυτό με τις πεταλούδες αν θυμάστε.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Den xeroun ti exei akoma..Exei provlhma sthn ourhsh kai otan ta katafernei vgazei aima :( Vrasta ki asta..

Avrio to prwi paw na milhsw kai me to afentiko..Pernaw aksexastes meres..

Περαστικά στον πεθερό σου!!!!!!

Τί γίνεται με την δουλειά; Ελπίζω όχι κάτι ανησυχητικό.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

Den xeroun ti exei akoma..Exei provlhma sthn ourhsh kai otan ta katafernei vgazei aima :( Vrasta ki asta..

Υπομονή Εβιτάκι μου !

Όταν βρείς χρόνο αύριο μπες να μας πεις τα νέα σου.

Τελικά το θέμα μας θα είναι πεταλούδες και όχι νεράιδες γιατί η νονά μας κατέληξε σε βαπτιστικά με λουλούδια και πεταλουδοσέτ στα χρώματα λευκό και ροζ. Οπότε και το προσκλητήριό μας θα είναι αυτό με τις πεταλούδες αν θυμάστε.

Εμένα μου άρεσαν περισσότερο οι πεταλούδες ;)

Διαφημίσεις

Εγώ είμαι εδώ αλλά δεν πίνω καφέ. Θα κεράσεις κανά χυμό; :D:D:D

ορίστε ο χυμός σου drinking24.gif βύσσινο είπες ε? εγώ θα πιω μια drinking38.gif γιατί δεν εχω αρκετη κυταρριτιδα για το καλοκαίρι happy057.gif

περαστικά του! μακάρι όλα να πάνε καλά, το ίδιο κ με την δουλεια σου!

ορίστε ο χυμός σου drinking24.gif βύσσινο είπες ε? εγώ θα πιω μια drinking38.gif γιατί δεν εχω αρκετη κυταρριτιδα για το καλοκαίρι happy057.gif

περαστικά του! μακάρι όλα να πάνε καλά, το ίδιο κ με την δουλεια σου!

Merci γλυκειά μου!!!!!!! Ο χυμός βύσσινο είναι από τους αγαπημένους μου!!!!!!!!!

Sofou εμένα μου άρεσαν και τα δυο θέματα αλλά αφού η νονά μας αποφάσισε σε θέμα με πεταλούδες, δεν θα της χαλάσω το χατήρι γιατί είναι και πολύ καλή και πολύ ευγενική κοπέλα :). Εννοείται πώς και εμένα δεν με χαλάνε οι πεταλούδες.

Άσχετο. Πριν από 4 μέρες είδα 2-3 σταγόνες καφέ στο εσώρουχό μου, λέω αδιαθέτησα. Τελικά τίποτα. Σήμερα πονάω όλη μέρα αλλά περίοδος γιοκ. Μόνο πολλά υγρά. Τί είναι πάλι αυτό;

eH1op2.png

LMcjp2.png

Merci γλυκειά μου!!!!!!! Ο χυμός βύσσινο είναι από τους αγαπημένους μου!!!!!!!!!

Sofou εμένα μου άρεσαν και τα δυο θέματα αλλά αφού η νονά μας αποφάσισε σε θέμα με πεταλούδες, δεν θα της χαλάσω το χατήρι γιατί είναι και πολύ καλή και πολύ ευγενική κοπέλα :). Εννοείται πώς και εμένα δεν με χαλάνε οι πεταλούδες.

Άσχετο. Πριν από 4 μέρες είδα 2-3 σταγόνες καφέ στο εσώρουχό μου, λέω αδιαθέτησα. Τελικά τίποτα. Σήμερα πονάω όλη μέρα αλλά περίοδος γιοκ. Μόνο πολλά υγρά. Τί είναι πάλι αυτό;

μήπως σου ερθει το βράδι? εκτός κ αν είσαι η 2η εγκυμονούσα του καφέ!:tongue:

Μπα δεν νομίζω να τρέχει κάτι με εγκυμοσύνη γιατί προσέχουμε. Και μετά από καισαρική δεν λέει να κάνουμε τόσο σύντομα μωράκι!!!!!!!!! Άσε που έχω να χάσω και εκείνα τα κιλά. Ειλικρινά δεν ξεκινώ με τίποτα νέα εγκυμοσύνη αν δεν γίνω πρώτα όπως πριν!!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...