Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γιατί ένα μικρό παιδάκι δεν μπορεί να μπει σε καλούπια. Θα το διαπιστώσεις στην πορεία.. Και επίσης το "χάλια" είναι σχετικό... Εξαρτάται πως το εννοεί ο καθένας... Ένα τζάμι γεμάτο αυτοκόλλητα δεν είναι για εμένα "χάλια". Το ίδιο και ένα σπίτι γεμάτο παιχνίδια... Και να πέσουν μερικά πατατάκια κάτω δεν χάλασε ο κόσμος. Δεν σου λέω να πάει να αδειάζει το σακουλάκι επίτηδες και να μην πεις τίποτα... αλλά όταν βλέπω να προσπαθεί να βάλει το χεράκι κάτω από το στόμα της για να μην πέσουν κάτω τρίμματα και παρόλ'αυτά να πέφτουν, ε δεν μπορώ να μην χαμογελάσω.

Τέλοσπάντων, δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, απλώς εξηγώ πως το βλέπω εγώ.

Aleca συμφωνούμε σε όλα. Αυτό που ενοχλεί εμένα είναι να κάνει κάτι επίτηδες. Αλλά ακόμη και τότε προσπαθώ να βρω την αιτία.

;);););)....σωστηηηηηηηη.......και εμενα το επιτηδες με τρελαινει....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο μεταξύ με έχει πιάσει ένα άγχος λες και πάω να δώσω εξετάσεις ή κάτι άλλο......πωπω ελπίζω να μου περάσει μέχρι να φτάσουμε γιατί θα αφήσω την άννια και θα πάω στα μαγαζιά!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

εγω για τα δικα μου 'σκασμενα' δεν υπολογιζω κανενα αυτοκινητο...το εχω χεσμενο το κωλαμαξο....μπορουν να κανουν ό,τι θελουν αρκει να ατα ακουω να γελανε.......εχουν καιρο μπροστα τους για να μαθουν τα πρεπει....όταν μιλαμε για μωρα και προνηπια, σημασια εχει η χαρα τους...αυτη που θα τους δωσει συναισθηματικη ασφαλεια, που θα τα 'βαλει' στη ζωη με χαρα.......αυτα τα χρονια ειναι ιδανικα για να νιωσουν την αποδοχη και την αγαπη..ακομη δεν μπορουν να καταλαβουν τους κανονες....

Και παλι όμως ειναι υποκειμενικο τι ενοχλει τον καθε γονιο.....εμενα με ενοχλει πχ να του μιλαω και να με γραφει......ή να ειναι ζηλιαρης, να κανει πραγματα με δολο γενικοτερα.....ή να ειναι συμφεροντολογος.....της ζημιες τις επιτρεπω...του πηρα καινουριο δωματιο (επιπλα) και σε ενα μηνα τα ειχε γεμισει αυτοκολλητα. Του λεω γιατι παιδι μου? Μου λεει μου αρεσει να τα βλεπω όταν ξυπναω...αυτο μου αρκει....όπως μου αρεσει εμενα κατι αρεσει και σε εκεινον....σπιτι μας ειναι, πρεπει να αρεσει σε όλους ;)

ρε Αλεκα........νομιζω οτι οσες εχουν παιδακια σε μεγαλυτερη ηλικια αυτο ακριβως εννουσαν!!!!!!!!!!!!!! εγω προσωπικα αυτο προσπαθουσα να πω και δεν το καταφερα γιατι προσπαθουσα να μη θιξω καμμια..εσυ εγινες αντιληπτη με τον πιο ωραο τροπο...και ναι λοιπον σου βγαζω το καπελο!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Γιατί ένα μικρό παιδάκι δεν μπορεί να μπει σε καλούπια. Θα το διαπιστώσεις στην πορεία.. Και επίσης το "χάλια" είναι σχετικό... Εξαρτάται πως το εννοεί ο καθένας... Ένα τζάμι γεμάτο αυτοκόλλητα δεν είναι για εμένα "χάλια". Το ίδιο και ένα σπίτι γεμάτο παιχνίδια... Και να πέσουν μερικά πατατάκια κάτω δεν χάλασε ο κόσμος. Δεν σου λέω να πάει να αδειάζει το σακουλάκι επίτηδες και να μην πεις τίποτα... αλλά όταν βλέπω να προσπαθεί να βάλει το χεράκι κάτω από το στόμα της για να μην πέσουν κάτω τρίμματα και παρόλ'αυτά να πέφτουν, ε δεν μπορώ να μην χαμογελάσω.

Τέλοσπάντων, δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, απλώς εξηγώ πως το βλέπω εγώ.

Aleca συμφωνούμε σε όλα. Αυτό που ενοχλεί εμένα είναι να κάνει κάτι επίτηδες. Αλλά ακόμη και τότε προσπαθώ να βρω την αιτία.

ωραια τα λες κι εσυ!!

κορτσουδες καλα να περασετε!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ρε Αλεκα........νομιζω οτι οσες εχουν παιδακια σε μεγαλυτερη ηλικια αυτο ακριβως εννουσαν!!!!!!!!!!!!!! εγω προσωπικα αυτο προσπαθουσα να πω και δεν το καταφερα γιατι προσπαθουσα να μη θιξω καμμια..εσυ εγινες αντιληπτη με τον πιο ωραο τροπο...και ναι λοιπον σου βγαζω το καπελο!!!!

όταν φτασεις τα χρονια μου θα τα καταφερεις χαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

Μολις μπηκα σπιτι.....ειμαι ψιλοκομματια, να ερθω μονη αποκλειεται....περιμενω να με παρει τηλ ο Νικος...να δουμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

ρε αλεκα κατι αλλοου θελω να μου απαντησει η σοφια των χρονων σου.........:)

μεθαυριο που η διαιτα λεει κρουασαν ..ποια εννοει??? εγω λεω να φαω 2 φρυγανιες με μαρμελαδα...

εγω μαιρουλα μου δεν κανω την διαιτα 100%...βασιζομαι σε αυτην απλως....αν φαω κρουασαν εγω, δεν θα χασω γραμμαριο...ουτε τοστ εφαγα..το εκανα κρακερακι σικαλεως με γαλοπουλα και λαβας λαιτ....στο κρουασαν θα εξακολουθησω κορν φλεικς με γαλα.....τωρα σου απαντησε η σοφια των κιλων μου και όχι των χρονων μου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...ευχομαι να μην την αποκτησεις ποτε χαχα

221882cb0gkyh7q4.gif

παντως και εγω ρε παιδια, όταν εκανα το πρωτο ψαχνομουν όλη μερα για το τι εχει το παιδι ( δεν ειχε τιποτα χαχα αλλα εμενα μου ειχε κατσει).....απο όλους τους γιατρους το περασα το καυμενο το αγγελακι. Το μικρο μολις το γεννησα, φωναξα τον παιδιατρο μας που ειναι στο ΙΑΣΩ και του λεω παρ'το και φερ'το μου κομπλε! χαχα...να γλιτωσω τους γιατρους τουλαχιστον....

happy0137.gif

χαχα.....αντρες παιδι μου...γαιδουρια εκ γενετης:tongue:
Περαστικούλια..........

Έχω πάρει αλλά δεν έχουν ημερομηνίες.....όλοι τώρα βρήκαν να παντρευτού;;;;;;

ΩΧ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΜΗΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 1ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...
Κοριτσάκια μου μπήκα να σας καληνυχτίσω.

Κατερινάκι περαστικά στο μωράκι σου.

Θα τα πούμε πάλι το πρωί.

Καληνύχτα μητερούλες ........

ευχαριστώ κοριτσακια μου! νομίζω με το ντεπόν συνερχεται το μανάρι μου αν κ σήμερα το πρωι στις 6 ξύπνησε τη γειτονιά!

κ εγω ειμαι με ενα μονιμο αγχος, αλλα οχι ετσι οπως το λετε... με πιανει πανικος του τυπου μηπως εχουν τιποτα κ δεν το εχω καταλαβει? θα μεγαλωσουν σωστα? παναγια μου να μην παθουν τιποτα , να ειναι γερα κ τετοια αλλα διαφορα... αλλα μετα σκεφτομαι οτι επεζησαν απο την τουμπα που εφαγαν μια βδομαδα πριν γεννησω κ λεω οκ ειναι ανθεκτικες σαν τις κατσαριδες:tongue:

happy036.gif

ακριβώς τα ίδια σκεφτομαι

συμφωνω...σας το ξαναπα ποτε δεν εβαλα κρεμα σε κανενα μου παιδι..δεν μου συγκαηκαν ποτε...αφηστε το δερμα να αναπνεει!

εγω ειμαι μεσα....ποτε μπορεις να ρθεις βρε κατερινακι?

εγώ μπορώ Σαββατο, Δευτέρα Τετάρτη απόγευμα και Κυριακή όλη μέρα αλλά θα έλεγα και εγώ για cosmos είναι μεν πιο μακρυα αλλά λες π.χ στα flocafe και ξέρεις οτι θα είναι εκει! όποτε αποφασίσετε θα κοιτάξω να πείσω τον άντρα μου και να έρθουμε!

H Maρινα που εξαφανιστηκε????ειναι που θα ειχε χρονο για τον εαυτο τησ

Να δειτε που με την δευτερη επισκεψη στον παιδοψυχολογο καταλαβε ο ανθρωπος περι τινος προκειτε και την μπουζουριασανε!

happy0159.gif χαχαχα καλό

Κοριτσάκια καλημέρα....... Μου φαίνεται περίεργο που έχω μπεί πρωί στο φόρουμ...... συνήθως τρέχω σαν την τρελή να τα προλάβω όλα (δουλειές-μαγείρεμα) αλλά σήμερα το έριξα στο τεμπελιό!!!!!!!!!! Κοιμάται η μπεμπούλα μου και βρήκα ευκαιρία να σερφάρω.......

Και εγώ δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελάθηκα με την Ρούλα, καλή είναι αλλά όπως είπες Inaki έχει μεγαλώσει πια και μου φάνηκε κάπως περίεργη στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Και εκείνη η φούστα με το σακάκι από πάνω με χάλασε πολύ :?!!!!!!!!!!!! Λές και είμασταν στην προηγούμενη δεκαετία.......

συμφωνώ ΄δεν μου άρεσε τίποτα!

Έχω ιδέα

Το απόγευμα που θα μαζευτούν οι κυρίες Αθηναίες να κανονίσουμε να βρεθούμε κι εμείς....εδώ στο καφέ μας....να συμπαραστέκεται η μία στη ζήλια της άλλης !!!!

αντε ντέεεεεε που είστε?

Καλημέρααααα!!!

Τι πάρλα είναι αυτή που σας πιάνει ρε κορίτσια,εξηγήστε μου κι εμένα...

Κατερινάκι περαστικά στο μικρό σου,αυτό που με ρώτησες δεν το ξέρω ούτε το έχω συζητήσει με τη μαμά μου,δε μας έχει τύχει ακόμα...

Νατασούλα να ανησυχούσες αν η μικρή δεν έβγαζε φωνές.Εμάς εδώ τσιρίζει κανονικά,φωνάζει,μας παίρνει τα αυτιά,μιλάει μόνη της...

Εμείς χτες είχαμε ξαπλώσει από τις 9 και παίζαμε με τη μικρή,βλέπαμε και star "I am legend",καλό ήταν...Η μπεμπού κοιμήθηκε στις 11,κατά τις 3 ήταν ανήσυχη (ΔΕΝ ξύπνησε),την πήρα και τη θήλασα 15' περίπου και την ξαναέβαλα στο λίκνο και μετά πάλι στις 7παρά μέχρι τις 9 που σηκωθήκαμε,οπότε σήμερα είμαι ξεκούραστη!!!

Τώρα πάλι τη βλέπω έτοιμη για ύπνο,άντε να πάω να κάνω και γω ένα μπάνιο,μην έρθω σαν την κατσιβέλα στη συνάντηση...

Επίσης,το βράδυ με πήρε τηλ η annia,έχει μια φωνούλα σαν παιδάκι,λες και ντρεπόταν που μου μιλούσε!!!!

και εγώ νομίζω θα ντρεπόμουν να πάρω τηλ και να μιλήσω!!! embarrassed001.gif

139fs108574.gif νατασουλα να κρατας και ενα κοκκινο τριανταφυλλο για να αναγνωρισετε η μια την αλλη!

χαχαχαχα

''Μαύρα ψηλοτάκουνα'' !!!!!
χαχαχαχαχα
Το απόγευμα που θα ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ θα κανονίσουμε να ακούμε και τον ίδιο σταθμό !!!

Καλά....θα σκάσουν οι άλλες, οι Αθηναίες :lol:

:D:D μπάαααα θα τρωνε τωρα τις κρέπες τους θα πίνουν τα καπουτσίνο τους μια χαρά περνάνε!!!

Καλημέρα!!!!!!!Ξυπνήσαμε και εμείς!!!Φάγαμε και τώρα περιμένουμε να πάει 11:30 να φάμε την κρεμούλα μας και να ξεχυθούμε στους δρόμους!!!Έχουμε να πληρώσουμε ΔΕΗ,να πάμε ΟΑΕΔ,να αγοράσουμε γάλα και κανένα ρουχαλάκι στον μικρό!!!!Κορίτσια ερώτηση:εσάς γυρίζουν συχνά στο πλάι?εμένα οχι πολύ συχνά σαν να βαριέται μου φαίνεται.....

Νατασούλα νομίζω εσύ ρώτησες για την αλλαγή της φωνής.Ο δικός μου "μιλάει" κανένα μισάωρο μόνος του και αν δεν του δώσεις σημασία φωνάζει με μια διαφορετική φωνή πιο ψιλή σαν τα κινεζούλια που κάνουν καράτε:P:p:tongue:

και εμένα έτσι κάνει

154fs82123.gif ειναι αρκετα κιτρινο??????????:D

:D:D

καλημερααααα ελιωσα στον υπνο χτες,μπορει ολη μερα να με εχει σε χλωρο κλαρι ο μπεμπης αλλα την νυχτα με αποζημιωνει και με το παραπανω..ντοραΚΙ ντρεπομουν οταν σε πηρα τηλ αλλα και η δικη σου φωνη σαν παιδακι ειναι...αλεκα το θυμαμαι χαρακτηριστικα το σκηνικο ειστε με την μαρινα στον καναπε και μιλατε καταφθανω και σας λεω εδω ειστε?εφαγα το μολ να σας βρω και με κοιτανε και οι 2ετσι:shock::shock:..η αννια λεω ειμαι και μετα με καταλαβανε...φαμουλα ο μικρος εκανε εμετο?μηπως παραφαγε?αντζι και ελενα ελα να ανεβαινουμε τελεια θα περασουμε το απογευμα...

:D:D

χμμ εγω δεν μπορω να βοηθησω,ισως να μην συμπληρωσω ποτε τετοια λιστα!

και εγώ δεν νομίζω!!! :D

Δεν εννοώ να μην αφήνεις το παιδί να κάνει τίποτα μέσα στο σπίτι,αλλά δεν μπορεί να κάνει και ό,τι θέλει όπου θέλει.

πχ εμείς με τον αδερφό μου όταν είμασταν μικρά παίρναμε καρέκλες και μια κουβέρτα και στήναμε σπίτι,μεταφέραμε ό,τι μπορείς να φανταστείς,παίζαμε με τις ώρες,μετά όμως τα μαζεύαμε και κάθε πράγμα στη θέση του.

Επίσης,γιατί το παιδί να τρώει στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα?Η κουζίνα είναι για να τρώμε.

Εννοείται ότι μεγαλώνοντας η μικρή θα μου βγάζει τα τάπερ για να παίξει θα προσπαθήσω όμως να τη μάθω ότι όταν δε θέλουμε να παίξουμε άλλο με ένα πράγμα,το βάζουμε στη θέση του,το πιάτο μας στο νεροχύτη,δεν κάνουμε λίμπα το μπάνιο όταν πλένουμε τα χέρια μας κλπ κλπ

νομίζω στη θεωρία είναι καλά αλλά στην πράξη!!! εγ΄ω σε όποιο σπίτι πήγα και είχε παιδάκια δεν ήταν στην εντέλεια, το βλέπω και από εμένα όταν ήμουν έγκυος το σπίτι γυάλιζε τωρα καθαρίζω και μετά από μισή ώρα είναι όπως να'ναι παντού πράγματα του μωρού

ΣΑΣ ΕΦΤΑΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Όλεεεεεεεεεεεεεεεε!

Και λείπετε.... :-D:-D:-D:-D εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!

Το απόγευμα που θα ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ θα κανονίσουμε να ακούμε και τον ίδιο σταθμό !!!

Καλά....θα σκάσουν οι άλλες, οι Αθηναίες :lol::lol::lol::lol::lol:

πού είστε καλέ???

σε λίγο θα φύγουμε κι εμείς. θα πάμε να δούμε ένα σπιτάκι. ψαχνουμε να νοικιάσουμε άλλο πιο περιποιημένο.

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...