Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Προφανώς δεν την ενοχλούν και τόσο...

Εγώ μικρή είχα γεμίσει το κρεββάτι μου με αυτοκόλλητα στρουμφάκια και ήταν πολύ ωραία διακοσμημένο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Κι εγώ στο κρεβάτι μου είχα αυτοκόλλητα και στη βιβλιοθήκη μου είχα γράψει τραγούδια αλλά άλλο ένα έπιπλο,άλλο ένα αυτοκίνητο,είναι μια περιουσία,έτσι όπως έχει καταντήσει να τα πληρώνουμε....

annia μην ανησυχείς σου λέω,ο Γιώργος είναι γάτος!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τα ίδια λέμε,απλά εγώ τείνω να είμαι πιο αυστηρή σε κάποια θέματα.

mamageor επειδή αυτές τις μέρες συζητούσα με τη μαμά μου πώς είμασταν εγώ κι ο αδερφός μου μικρός,μου είπε ότι ποτέ δεν κάναμε ζημιές,ούτε χρειάστηκε να μαζέψει τα πράγματα και τα διακοσμητικά από το σπίτι για να μην τα διαλύσουμε.Και είμασταν 2 με σχεδόν 3 χρόνια διαφορά...

dιακοσμητικα κ βαζα ουτε εγω μαζεψα ποτε...παιχνιδια ομως κ πατατακια- κ φρυγανια απειρες φορες....

και ναι κι εμας το κρεββατι μας ειναι τινγκα στα αυτοκολλητα μπαρμπι ;)

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

dιακοσμητικα κ βαζα ουτε εγω μαζεψα ποτε...παιχνιδια ομως κ πατατακια- κ φρυγανια απειρες φορες....

και ναι κι εμας το κρεββατι μας ειναι τινγκα στα αυτοκολλητα μπαρμπι ;)

Ούτε εγώ έχω μαζέψει τίποτα...

Με τα παιχνιδάκια της μπορεί να παίζει όπου θέλει και όχι μόνο στο δωμάτιό της.

Εμείς τα αυτοκόλλητα τα κολλάμε σε κούκλες! Και επίσης κολλάμε ειδικά αυτοκόλλητα στην μπαλκονόπορτα του δωματίου της.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Τσα!!!Γυρίσαμε και εμείς απο την βόλτα!!Κύριος ο μικρός!!!!!!!Μοίραζε χαμόγελα παντού και εγώ χαιρόμουνα(ναι τελικά είμαι χαζομαμά)!!!!!

Εγώ πάντως μικρή ήμουν πολύ ζωηρή και απο οτι μου έχει η πεθερά και ο Χρήστος ήταν ζωηρός!Τώρα θα δούμε τι θα είναι ο μικρός!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Όλες χαζομαμάδες είμαστε Δημητρούλα!!!

Κι εμείς όταν βγαίνουμε και την κοιτάνε και τους γελάει και μου λένε να σου ζήσει και τι μωρό είναι αυτό,θαμπώνουν τα γυαλιά μου από τη συγκίνηση!!!!

oCxsp2.png

Αμ εμένα που λερώνεται κάθε τρεις και λίγο?? Χθες η γλυκειά μου η κορούλα έριξε παντού πατατάκια, τρίμματα από "πουράκια", πλαστελίνες κτλ... :P:p Όλα καταλάθος όμως...:rolleyes:Το έχω πάρει απόφαση ... Είχα ακούσει μια ατάκα κάποτε που μου άρεσε και όποτε αρχίζω να νευριάζω, αυτό σκέπτομαι: όπου δεις σπίτι στην εντέλεια, υπάρχουν μέσα καταπιεσμένα παιδιά... Συμφωνείτε?

εγω συμφωνω 100%

Lucy εγώ όχι δε συμφωνώ...Δε σημαίνει ότι αν έχεις παιδιά,πρέπει το σπίτι σου να είναι στάβλος.

όταν το παιδι θα παει ενος και μετα, καθε απογευμα σταυλο θα το βλεπεις και μετα θα το μαζευεις :D

Δεν είπα να΄ναι στάβλος... Αλλά δεν μπορεί να είναι όλα τέλεια, τακτοποιημένα κτλ Αν αρχίσω σε ένα δίχρονο τα

"μην ακουμπάς το τζάμι, θα κάνεις δακτυλιές,

μην βγάζεις τα παιχνιδια σου από το δωμάτιό σου,

μην παίζεις με πλαστελίνες γιατί λερώνουν,

μην τρως μόνη σου γιατί μπορεί να πέσει κάτω φαγητό,

μη, μη, μη ..."

ε, δεν είναι καταπίεση αυτό? Δεν λέω να μην υπάρχουν όρια. Φυσικά και θα υπάρχουν (δεν θα κάνει το σπίτι στάβλο όπως είπες), αλλά δεν μπορώ να περιορίσω ένα παιδί 2 χρονών που στη φύση του είναι να δοκιμάζει πράγματα και να εξερευνεί τον κόσμο. Δεν μπορώ να μην την αφήνω να φάει μόνη της για να μην μου λερώσει (όταν βλέπω κάτι 7χρονα που ακόμα τα ταίζουν στο στόμα), δεν μπορώ να τη βάλω σε μια γωνία να "παίξει" για να μην μου βγάλει πράγματα έξω ή μην μου λερώσει και να τρέχω από πίσω σαν υστερικιά.

Καταλαβαίνεις πως το εννοω? Όρια πάντα πρέπει να υπάρχουν, αλλά όχι υπερβολές. Στα παιδιά πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν να είναι παιδιά και να μην έχουμε απιτήσεις που θα είχαμε από έναν ενήλικα...

ακριβως αυτο....

Επέστρεψα και πάλι..... Τάισα την μικρούλα μου, την έβαλα για ύπνο, έφτιαξα και ψαρόσουπα και είμαι κομπλέ!!!!!! Σήμερα είπαμε, αραλίκιιιιιιιιιιιι!!!!!!

Βρε κορίτσια, για πέστε μου την γνώμη σας. Έχουμε με τον σύζυγο 2 βαπτιστήρια. Τώρα το Πάσχα που γιόρταζα, δυστυχώς όχι μόνο δεν με τίμησε κανένα (!!!!) αλλά ούτε πήραν τηλέφωνο για τα Χρόνια Πολλά, όχι βεβαίως τα ίδια γιατί είναι μικρά αλλά οι κουμπάροι μας!!!!!!!!!!!! Χθές μετά από αρκετές μέρες ήρθε η μια κουμπάρα μου να μου πεί τα Χρόνια Πολλά :? με την βαπτιστήρα μου και ήταν μέσα στις δικαιολογίες, τις οποίες εγώ για κακή της τύχη ξέρω ότι δεν είναι αληθινές!!!!!!! Δεν είπα τίποτα, έκανα το κορόιδο. Ο αντρούλης μου λέει πως κακώς δεν της την είπα και την άφησα να με φλομώνει στο ψέμα αλλά εγώ δεν θέλω να λογοφέρω για το παιδί. Έκανα σωστά; Η αλήθεια είναι πώς ήθελα να της την πώ αλλά κρατήθηκα. Και συν όλα αυτά, μου έφερε δώρο ένα άρωμα από το σούπερ-μάρκετ :?:???::?!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Καλύτερα να μην μου έφερνε τίποτα, δεν έχω ανάγκη από δώρα. Τί λέτε για όλα αυτά;

εγω λεω να τα εχεις καλα με το παιδι και χεσ΄την την κουμπαρα....Η καλη νονα δεν ειναι αυτη που φερνει ακριβα δωρα αλλα αυτη που επικοινωνει με τοι βαφτηστηρι

Δεν εννοώ να μην αφήνεις το παιδί να κάνει τίποτα μέσα στο σπίτι,αλλά δεν μπορεί να κάνει και ό,τι θέλει όπου θέλει.

πχ εμείς με τον αδερφό μου όταν είμασταν μικρά παίρναμε καρέκλες και μια κουβέρτα και στήναμε σπίτι,μεταφέραμε ό,τι μπορείς να φανταστείς,παίζαμε με τις ώρες,μετά όμως τα μαζεύαμε και κάθε πράγμα στη θέση του.

Επίσης,γιατί το παιδί να τρώει στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα?Η κουζίνα είναι για να τρώμε.

Εννοείται ότι μεγαλώνοντας η μικρή θα μου βγάζει τα τάπερ για να παίξει θα προσπαθήσω όμως να τη μάθω ότι όταν δε θέλουμε να παίξουμε άλλο με ένα πράγμα,το βάζουμε στη θέση του,το πιάτο μας στο νεροχύτη,δεν κάνουμε λίμπα το μπάνιο όταν πλένουμε τα χέρια μας κλπ κλπ

όλοι το προσπαθουμε αλλα μεχρι το παιδι να το μαθει, το σπιτι θα γινεται και λιγακι σταυλος....:)

Κορίτσια δίκιο έχετε αλλά δεν της είπα τίποτα. Πιθανόν να θύμωσαν επειδή δεν πήρα στο παιδί την λαμπάδα που η μάνα του μου ζήτησε, όχι το ίδιο το παιδί. Πήγα την είδα και με συγχωρείτε αλλά δεν θα έδινα και 30ευρώ για μια λαμπάδα που θα την κρατούσε για μισή ώρα και αν!!!!!!!!!! Και πήρα μια με 15 ευρώ πολύ όμορφη. Έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον ότι πρέπει να θύμωσαν. Και συν όλα αυτά μου την είπε κιόλας η κουμπάρα μου με τον τρόπο της ότι δεν της πήρα τα πολύ ακριβά παπούτσια της βαπτιστήρας μου που είχε στην βιτρίνα και προτίμησα τα πιο συμβατικά. Στο κάτω-κάτω έχουμε 2 βαπτιστήρια και πρέπει να μοιράζονται τα έξοδα. Και φέτος έχουμε και το μωράκι μας που έχει έξοδα.

αμα θυμωσε ξυδακι......κοιτα σκοτουρες.....βρε βρασ΄'την....

Και τώρα θα σας πω γιατί δεν πειράζει και τόσο να είναι τα παιδιά και μια σταλιά καταπιεσμένα....

Έχει έρθει κάτω στη μαμά μου η αισθητικός μου με τα 2 αγόρια της,6 και 4 αν θυμάμαι καλά.Βγαίνω να μαζέψω τα ρούχα και βλέπω το αυτοκίνητό της,που το έχει παρκάρει μπροστά στην πόρτα....και το πίσω παράθυρο γεμάτο με αυτοκόλλητα,από τη μέσα μεριά....

Ε γιατί να το αφήσεις το σκασμένο να σου χαλάσει το αυτοκίνητο????

εγω για τα δικα μου 'σκασμενα' δεν υπολογιζω κανενα αυτοκινητο...το εχω χεσμενο το κωλαμαξο....μπορουν να κανουν ό,τι θελουν αρκει να ατα ακουω να γελανε.......εχουν καιρο μπροστα τους για να μαθουν τα πρεπει....όταν μιλαμε για μωρα και προνηπια, σημασια εχει η χαρα τους...αυτη που θα τους δωσει συναισθηματικη ασφαλεια, που θα τα 'βαλει' στη ζωη με χαρα.......αυτα τα χρονια ειναι ιδανικα για να νιωσουν την αποδοχη και την αγαπη..ακομη δεν μπορουν να καταλαβουν τους κανονες....

Και παλι όμως ειναι υποκειμενικο τι ενοχλει τον καθε γονιο.....εμενα με ενοχλει πχ να του μιλαω και να με γραφει......ή να ειναι ζηλιαρης, να κανει πραγματα με δολο γενικοτερα.....ή να ειναι συμφεροντολογος.....της ζημιες τις επιτρεπω...του πηρα καινουριο δωματιο (επιπλα) και σε ενα μηνα τα ειχε γεμισει αυτοκολλητα. Του λεω γιατι παιδι μου? Μου λεει μου αρεσει να τα βλεπω όταν ξυπναω...αυτο μου αρκει....όπως μου αρεσει εμενα κατι αρεσει και σε εκεινον....σπιτι μας ειναι, πρεπει να αρεσει σε όλους ;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Αλέκα έτσι όπως τα λες κοντεύεις να με πείσεις αλλά.......γιατί για να είναι ευχαριστημένο το παιδί θα πρέπει σπίτι-αμάξι να είναι ΧΑΛΙΑ??

γιατι όσο καλο παιδι και να εχεις, μεχρι να μαθει, θα στα κανει όλα χαλια....δεν εχει κουμπακι να πατησουμε δυστυχως. Και επισης γιατι το σπιτι που καναμε όλες όταν παντρευτηκαμε, τοτε μας αρεσε να το βλεπουμε. Με τα παιδια όμως μας αρεσει να ζουμε σε αυτο....και ζουμε για τα παιδια σημαινει το κανουμε και ψιλοχαλια....ειναι φυσιολογικα πραγμτα αυτα. Και στο λεω εγω που γενικα φωναζω στο αγγελακι, και αυτος γενικοτερα ακουει.....όμως όπως ειπε και η Λουσυ , ειναι νωρις ακομη για να τα βαζουμε σε καλουπια τα παιδακια....σιγα σιγα ερχεται η πικρα :)....κατα τα τελη του δημοτικου πιστευω...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

μπαινω σε λιγο κορτσουδια..εχω που δουλεια αυτη την εβδομαδα

221882cb0gkyh7q4.gif

κι εμάς μας αρέσει να ξαπλώνουμε με την μπεμπα στο κρεβάτι και να γίνεται άνω κάτω από αγκαλιές κλπ και το σαλόνι μου που κάποτε ήταν άψογο,τώρα έχει την κούνια με τα ψάρια,κουβερτάκι,πανάκια,παιχνιδάκια που κάνουν ήχους αλλά τα μαζεύω...δεν μπορώ να κοιμηθώ και να ησυχάσω αν το σπίτι το βράδυ δεν είναι εντελώς μαζεμένο...

oCxsp2.png

Γιατί ένα μικρό παιδάκι δεν μπορεί να μπει σε καλούπια. Θα το διαπιστώσεις στην πορεία.. Και επίσης το "χάλια" είναι σχετικό... Εξαρτάται πως το εννοεί ο καθένας... Ένα τζάμι γεμάτο αυτοκόλλητα δεν είναι για εμένα "χάλια". Το ίδιο και ένα σπίτι γεμάτο παιχνίδια... Και να πέσουν μερικά πατατάκια κάτω δεν χάλασε ο κόσμος. Δεν σου λέω να πάει να αδειάζει το σακουλάκι επίτηδες και να μην πεις τίποτα... αλλά όταν βλέπω να προσπαθεί να βάλει το χεράκι κάτω από το στόμα της για να μην πέσουν κάτω τρίμματα και παρόλ'αυτά να πέφτουν, ε δεν μπορώ να μην χαμογελάσω.

Τέλοσπάντων, δεν προσπαθώ να σου αλλάξω γνώμη, απλώς εξηγώ πως το βλέπω εγώ.

Aleca συμφωνούμε σε όλα. Αυτό που ενοχλεί εμένα είναι να κάνει κάτι επίτηδες. Αλλά ακόμη και τότε προσπαθώ να βρω την αιτία.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...