Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δεν εννοώ να μην αφήνεις το παιδί να κάνει τίποτα μέσα στο σπίτι,αλλά δεν μπορεί να κάνει και ό,τι θέλει όπου θέλει.

πχ εμείς με τον αδερφό μου όταν είμασταν μικρά παίρναμε καρέκλες και μια κουβέρτα και στήναμε σπίτι,μεταφέραμε ό,τι μπορείς να φανταστείς,παίζαμε με τις ώρες,μετά όμως τα μαζεύαμε και κάθε πράγμα στη θέση του.

Επίσης,γιατί το παιδί να τρώει στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα?Η κουζίνα είναι για να τρώμε.

Εννοείται ότι μεγαλώνοντας η μικρή θα μου βγάζει τα τάπερ για να παίξει θα προσπαθήσω όμως να τη μάθω ότι όταν δε θέλουμε να παίξουμε άλλο με ένα πράγμα,το βάζουμε στη θέση του,το πιάτο μας στο νεροχύτη,δεν κάνουμε λίμπα το μπάνιο όταν πλένουμε τα χέρια μας κλπ κλπ

Συμφωνούμε! Και η δικιά μου προσπαθεί να μαζέψει ό,τι της πέφτει κάτω ή ό,τι λερώνει, αλλά φυσικά δεν είναι σε θέση να καθαρίσει αφού είναι μόνο 2 χρονών. Οπότε εγώ πρέπει να καθαρίσω... Προσπαθεί όμως να βοηθήσει. Φαγητό στην κουζίνα τρώμε, αλλά αν φάει κανένα πατατάκι ή γλυκάκι δεν θα την αναγκάσω να πάει στην κουζίνα να το φάει. Αλλά και στην κουζίνα, αφού προσπαθεί να φάει μόνη της, όλο και κάτι θα της πέσει κάτω ή πάνω στα ρούχα της. Θα την αφήσω όμως να προσπαθεί μόνη της (αφού το θέλει κιόλας) γιατί αν δεν λερωθεί δεν πρόκειται να μάθει να τρώει μόνη της.

λουσυ δεν πιστευω οτι μαθαινοντας καποια ορια στο παιδι , γινεται καταπιεσμενο.... η μητερα μου ειχε σπιτι στην εντελεια κ ουτε εγω ουτε ο αδερφος μου νοιωσαμε καταπιεσμενα. απλα για ολα υπαρχουν ορια... δηλ. ναι , να φαει το παιδι μονο του , αλλα να μαθει να τρωει σε εναν συγκεκριμενο χωρο κ οχι να αλωνιζει με το φαγητο στα χερια ολο το σπιτι!!!! να παιξει το παιδι αλλα να μαθει μετα να μαζευει τα παιχνιδια του... θα υπαρξουν κ στιγμες που θα ειναι ακαταστατο το σπιτι αλλα οχι βρωμικο επειδη το παιδι τα φερνει ολα τουμπα! ειμαι υπερ αυτης της λογικης , γιατι οπως δεν μου αρεσει να ερχονται εδω πιτσιρικια κ να μου λερωνουν (αλλο να γεμιζει το σπιτι παιχνιδια επειδη παιζουν τα παιδια) ετσι δεν θελω κ εγω να παω τα παιδια μου καπου κ να τα κανουν ανω κατω!!!!

Δεν είπα αυτό. Φυσικά και πρέπει να υπάρχουν όρια. Άλλο αυτό και άλλο οι υπερβολές. Όταν λέω υπερβολές, υπάρχουν 2 ήδη:

Η μαμά που τρέχει πίσω από το παιδί με το ξεσκονόπανο και την ηλεκτρική σκούπα στο χέρι και αγχώνεται και αρρωσταίνει αν βγει εκτός προγράμματος

και η μαμά που φωνάζει στο παιδί και το τιμωρεί για πράγματα φυσιολογικά για ένα νήπιο (για νήπια μιλάω έτσι?) και το έχει στην απομόνωση, προκειμένου να έχει το σπίτι τέλειο.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

σοφακι πιασε καμια τραπεχαρα μεγαλη να χορεσουμε ολες και γενικα να ειναι στην ακρη ωστε να παρκαρουμε και τα καροτσια....εγω φτιαχνω αρακα θα ισιωσω μαλλι θα ετοιμαστω ετοιμαζω νινι και περιμενουμε ντορακι συζυγο και μπεμπα να ρθουνε να μας παρουνε..

:-D

Και τώρα θα σας πω γιατί δεν πειράζει και τόσο να είναι τα παιδιά και μια σταλιά καταπιεσμένα....

Έχει έρθει κάτω στη μαμά μου η αισθητικός μου με τα 2 αγόρια της,6 και 4 αν θυμάμαι καλά.Βγαίνω να μαζέψω τα ρούχα και βλέπω το αυτοκίνητό της,που το έχει παρκάρει μπροστά στην πόρτα....και το πίσω παράθυρο γεμάτο με αυτοκόλλητα,από τη μέσα μεριά....

Ε γιατί να το αφήσεις το σκασμένο να σου χαλάσει το αυτοκίνητο????

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

αννια μου λογικά δε θα αργήσουμε πολύ,ο γιώργος το πολύ 5 είναι στο σπίτι,10' να κάνει μπάνιο να ντυθεί φύγαμε,μετα είναι το θέμα να βρούμε το σπίτι σου γρήγορα και 6 θα είμαστε mall.

oCxsp2.png

inaki κ doraki ευχαριστω για την βοηθεια... μαλλον καπως ετσι θα το κανω... ε, υπαρχουν κ τηλ:D!!! βεβαια δεν ειναι κ σιγουρο οτι θα το κανω ετσι....

λουσυ δεν πιστευω οτι μαθαινοντας καποια ορια στο παιδι , γινεται καταπιεσμενο.... η μητερα μου ειχε σπιτι στην εντελεια κ ουτε εγω ουτε ο αδερφος μου νοιωσαμε καταπιεσμενα. απλα για ολα υπαρχουν ορια... δηλ. ναι , να φαει το παιδι μονο του , αλλα να μαθει να τρωει σε εναν συγκεκριμενο χωρο κ οχι να αλωνιζει με το φαγητο στα χερια ολο το σπιτι!!!! να παιξει το παιδι αλλα να μαθει μετα να μαζευει τα παιχνιδια του... θα υπαρξουν κ στιγμες που θα ειναι ακαταστατο το σπιτι αλλα οχι βρωμικο επειδη το παιδι τα φερνει ολα τουμπα! ειμαι υπερ αυτης της λογικης , γιατι οπως δεν μου αρεσει να ερχονται εδω πιτσιρικια κ να μου λερωνουν (αλλο να γεμιζει το σπιτι παιχνιδια επειδη παιζουν τα παιδια) ετσι δεν θελω κ εγω να παω τα παιδια μου καπου κ να τα κανουν ανω κατω!!!!

κοριτσακια μου ωραια τα λετε αλλα στην πραξη ειναι καπως διαφορετικα! ιδιως οταν εχεις2 παιδακια.....οσο για την εμπειρια απο τα δικα σας σπιτια συμφωνω οτι ετσι μαθατε αλλα μαλλον θυμαστε οταν εισασταν σε μεγαλυτερη ηλικια πχ. 5-6-7 χρονων και οχι 2 και 3 χρονων....ναι οταν γινουν τα παιδια 6 χρονων μπορεις να τα κανεις αυτα που λετε αλλα σε διχρονα κ τριχρονα ειναι λιγο δυσκολο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

αννια μου λογικά δε θα αργήσουμε πολύ,ο γιώργος το πολύ 5 είναι στο σπίτι,10' να κάνει μπάνιο να ντυθεί φύγαμε,μετα είναι το θέμα να βρούμε το σπίτι σου γρήγορα και 6 θα είμαστε mall.

μηπως σε διευκολυνει αυτο??εδω ειναι...http://www.ploigos.gr/

:-D

Διαφημίσεις

μωρε θελώ κ εγώ να μαθω να ψωνιζω από ιντερνετ θα παω να βγαλω προπληρωμένη εχω χρεωστική αλλά φοβάμαι να δοκιμάσω μην την βρω αδεια! πώ πώ ξεμυαλισμα πάντως εισαι καθε μερα βγαζεις καινούρια πραγματα πο με ενδιαφέρουν! :D:tongue:

Στην Πειραιώς έχουν χρεωστική κάρτα που είναι αυτό ακριβώς. όσα βάζεις, τόσα μπορούν να σου "κλέψουν". όταν θέλω να αγοράσω κάτι, πάω και βάζω στο λογ/μο τόσα χρήματα όσο κάνει το αντικείμενο και όλα καλά! τώρα αν είναι τόσο "τυχεροί" και χακέψουν τα 2-3 ευρώ που περισσεύουν, χαλάλι τους!!! :tongue:

α καλα σοφου μια απο τα ιδια...σημερα εχω συνεντευξη σ ενα γυμναστηριο που ζηταει διαιτολογο...ευχηθητε μου γατι το ταμειον ειναι μειον...5 30 ειναι το ραντεβου

Είμαι ακόμα στην σελ 468 και δεν ξέρω τι έγινε... ελπίζω να πήγαν όλα καλά...:)

Kalhmera kouklitses mou!

Exoume ton pe8ero mou sto nosokomeio gi'auto den sas polugrafw. Sas vlepw alla eimai se "hsuxh" dia8esh. :-(

Περαστικά

σας!!!

inaki τώρα είδα το μήνυμα που λες για τον ύπνο της μικρής...

Λοιπόν εγώ έκανα αυτό που μου είπε η sofou και τα καταφέραμε!!

Δηλ...Είναι στάνταρ η ώρα που την πιάνει νύστα το βράδυ,10-10:45 το πολύ στις 11 πρέπει να κοιμηθεί αλλιώς γκαρίζει...

Την παίρνω λοιπόν,κάθομαι στο κρεβάτι,ξεσκέπαστη,μόνο με το κορμάκι,με χαμηλό φωτισμό,μιλάμε πολύ σιγανά,θηλάζει,αν σταματήσει και δε θέλει άλλο τη σηκώνω,παίζει λίγο,μετά αρχίζει να γκρινιάζει οπότε την ξαναβάζω μέχρι να κοιμηθεί,το καταλαβαίνω από την ανάσα της πότε κοιμάται βαθιά και τότε απαλά τη βάζω στο λίκνο δίπλα μου.Μπορεί να ανοίξει τα ματάκια της αλλά τη βάζω και κάθεται και κοιμάται...

Την πρώτη μέρα έκανα μιάμιση ώρα να την βάλω,μετά 1 και τώρα στο 20λεπτο είναι έτοιμη!

Επίσης,μέσα στη νύχτα την παίρνω στο κρεβάτι και θηλάζει ξαπλωτή γιατί δεν αντέχω να μένω ξύπνια,ξανακοιμόμαστε και όταν ξυπνήσω εγώ (συνήθως μετά από 1-1,5 ώρα) την ξαναβάζω στο λίκνο,ακόμα κι αν θηλάζει...Μετά από κάποια στιγμή γίνεται πιπίλα το στήθος...

Επίσης,δε νομίζω τελικά ότι έχει σημασία αν τα σεντόνια είναι κρύα ή ζεστά ή αν θα την ακουμπήσεις απαλά ή όχι,αλλά να μάθει να κοιμάται στο κρεβάτι της.Τις πρώτες μέρες βέβαια,θα την βάζεις απαλά ώστε να αποφύγεις να σου ξυπνήσει αλλά μετά που θα το συνηθίζει δεν παίζει ρόλο.

Μπράβο doraki!!!!!!!!!

Τι θυμήθηκα...το βράδυ στις 4 που την πήρα στο κρεβάτι για να φάει,ε κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος,προφανώς κι εκείνη γιατί είχε αφήσει το στήθος,και είχα γυρίσει ανάσκελα,κάποια στιγμή νιώθω το χεράκι της να μου τραβάει το στήθος μαλακά,έτσι γύρισα και ήπιε λίγο ακόμα και την έβαλα στο λίκνο..

Τι γλυκό...

Με νευρίασε.......δεν έτρωγε την κρέμα του με τίποτα.....Τον έβαλα για ύπνο νηστικό....Νιώθω τύψεις........:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Άντε καλέ! Θα πεινάσει και θα φαει!

αυριο με τον κηδεμονα σου συναγριδα!:D:D:D

:D:D:D:D:D:D

Λοιπόν σχετικά με τη μάζωξη αύριο :

Θέλω αναλυτικότατη περιγραφή από τα πάντα.

Και όταν λέω τα πάντα εννοώ τα πάντα, καλά, κακά, όοοολα.

Τι λέγατε, τι ήπιατε,τι φάγατε, ποιούς κουτσομπολέψατε,ποιές κοιτούσαν για γκομενάκια (εκτός του λυσάρικου Ινακίου ), πως ήταν η κάθε μία ξεχωριστά....

Α ! τις περιγραφές δεν θα τις κάνει η ΦΑΜ, αυτή όλα πολύ ωραία τα βρίσκει :D

προτιμώ μία επαγγελματία............

κάτι από Γιασεμί και Ντοράκι που κάνουν περιγραφές με τα όλα τους !!!!!!;)

Α! και πολλές πολλέ πολλέ φωτό από όλες και από τα μπεμπίδια !!!!

Και για να μη ξεχνιώμαστε :

ZΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Παρομοίως!!!!!!

Ελπίζω σήμερα που θα κάνετε τη μάζωξη και δεν θα γράφετε, να σας φτάσω!!!! Μα δε βάζετε πληκτρο κάτω...!!!:tongue:

15y6xxxv0qx3picm.png

Και τώρα θα σας πω γιατί δεν πειράζει και τόσο να είναι τα παιδιά και μια σταλιά καταπιεσμένα....

Έχει έρθει κάτω στη μαμά μου η αισθητικός μου με τα 2 αγόρια της,6 και 4 αν θυμάμαι καλά.Βγαίνω να μαζέψω τα ρούχα και βλέπω το αυτοκίνητό της,που το έχει παρκάρει μπροστά στην πόρτα....και το πίσω παράθυρο γεμάτο με αυτοκόλλητα,από τη μέσα μεριά....

Ε γιατί να το αφήσεις το σκασμένο να σου χαλάσει το αυτοκίνητο????

Προφανώς δεν την ενοχλούν και τόσο...

Εγώ μικρή είχα γεμίσει το κρεββάτι μου με αυτοκόλλητα στρουμφάκια και ήταν πολύ ωραία διακοσμημένο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Τα ίδια λέμε,απλά εγώ τείνω να είμαι πιο αυστηρή σε κάποια θέματα.

mamageor επειδή αυτές τις μέρες συζητούσα με τη μαμά μου πώς είμασταν εγώ κι ο αδερφός μου μικρός,μου είπε ότι ποτέ δεν κάναμε ζημιές,ούτε χρειάστηκε να μαζέψει τα πράγματα και τα διακοσμητικά από το σπίτι για να μην τα διαλύσουμε.Και είμασταν 2 με σχεδόν 3 χρόνια διαφορά...

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...