Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 5

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Μια μέση κατάσταση σχετικά με την καθαριότητα του σπιτιού όταν υπάρχουν παιδιά, είναι το καλύτερο. Και εγώ είμαι της καθαριότητας αλλά ξέρω πώς όταν αρχίσει η μπέμπα μου να αλωνίζει το σπίτι, δεν θα είναι και στην εντέλεια.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ βρε Νατασούλα μου... αυτό με τους κουμπάρους είναι θέμα!!!! Μπορούσες να πεις κάτι, απλά και μόνο για να καταλάβει πως δεν τρως κουτόχορτο. Εγώ τουλάχιστον έτσι έκανα! Δεν πειράζει όμως! Την επόμενη φορά, γιατί θα υπάρξει σίγουρα επόμενη!

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

αν παμε θα παμε ναυπλιο ... ειμαι απο εκει κατα το 50% :) και εχουμε ενα μικρο σπιτακι το πατρικο του μπαμπακα μου

Σοβαρά μιλάς??? Τι τυχερή!!! Εμείς εκδρομούλα όταν σταματήσω τον θηλασμό.

Επίσης εχθές είδα

..........ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ.......!!!!!!!!!!!! ΟΛΕ!!!!!!!!!!μπουμ μπουμ μπουμ

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Νατασούλα, συμφωνώ με τον άντρα σου... Αν σε φλομώνει η άλλη στο ψέμα και εσύ το ξέρεις, καλό θα ηταν να μην την αφήνεις. Δεν σου λέω να κάνεις φασαρία ή να μιλήσεις άσχημα γιατί έτσι χάνεις το δίκιο σου, αλλά δείξε ότι δεν είσαι κορόιδο. Πες με ευγενικό τρόπο ότι ξέρεις ότι τα πράγματα δεν είναι όπως τα λέει. Ειδικά αν κατ'επανάληψη δεν φέρεται σωστά.

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

κοριτσια εγω το σπιτι το μαζευω σχεδον καθε μερα αλλα και παλι αχουρι ειναι..γιατι οπου και να κοιταξεις εχει παιχνιδια της μαριας..αφηστε τα εχω απελπιστει δεν μαζευει ΤΙΠΟΤΑ..οποτε πηρα μια μαυρη σακουλα μια μερα και της τα μαζεψα σχεδον ολα και στο παταρι..τα δε τζαμια ειναι με σχεδια παει τα γλυφει φτυνει πασαλειβει...

:-D

Αμ εμένα που λερώνεται κάθε τρεις και λίγο?? Χθες η γλυκειά μου η κορούλα έριξε παντού πατατάκια, τρίμματα από "πουράκια", πλαστελίνες κτλ... :P:p Όλα καταλάθος όμως...:rolleyes:Το έχω πάρει απόφαση ... Είχα ακούσει μια ατάκα κάποτε που μου άρεσε και όποτε αρχίζω να νευριάζω, αυτό σκέπτομαι: όπου δεις σπίτι στην εντέλεια, υπάρχουν μέσα καταπιεσμένα παιδιά... Συμφωνείτε?

eγω συμφωνω οτι αν εχεις παιδια δεν γινεται να εχεις το σπιτι στην εντελεια....ολο κατι θα βρισκετε στο πατωμα!! αλλιως ειναι αυτο που λεει η λουσυ...

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Δεν εννοώ να μην αφήνεις το παιδί να κάνει τίποτα μέσα στο σπίτι,αλλά δεν μπορεί να κάνει και ό,τι θέλει όπου θέλει.

πχ εμείς με τον αδερφό μου όταν είμασταν μικρά παίρναμε καρέκλες και μια κουβέρτα και στήναμε σπίτι,μεταφέραμε ό,τι μπορείς να φανταστείς,παίζαμε με τις ώρες,μετά όμως τα μαζεύαμε και κάθε πράγμα στη θέση του.

Επίσης,γιατί το παιδί να τρώει στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα?Η κουζίνα είναι για να τρώμε.

Εννοείται ότι μεγαλώνοντας η μικρή θα μου βγάζει τα τάπερ για να παίξει θα προσπαθήσω όμως να τη μάθω ότι όταν δε θέλουμε να παίξουμε άλλο με ένα πράγμα,το βάζουμε στη θέση του,το πιάτο μας στο νεροχύτη,δεν κάνουμε λίμπα το μπάνιο όταν πλένουμε τα χέρια μας κλπ κλπ

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια δίκιο έχετε αλλά δεν της είπα τίποτα. Πιθανόν να θύμωσαν επειδή δεν πήρα στο παιδί την λαμπάδα που η μάνα του μου ζήτησε, όχι το ίδιο το παιδί. Πήγα την είδα και με συγχωρείτε αλλά δεν θα έδινα και 30ευρώ για μια λαμπάδα που θα την κρατούσε για μισή ώρα και αν!!!!!!!!!! Και πήρα μια με 15 ευρώ πολύ όμορφη. Έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον ότι πρέπει να θύμωσαν. Και συν όλα αυτά μου την είπε κιόλας η κουμπάρα μου με τον τρόπο της ότι δεν της πήρα τα πολύ ακριβά παπούτσια της βαπτιστήρας μου που είχε στην βιτρίνα και προτίμησα τα πιο συμβατικά. Στο κάτω-κάτω έχουμε 2 βαπτιστήρια και πρέπει να μοιράζονται τα έξοδα. Και φέτος έχουμε και το μωράκι μας που έχει έξοδα.

eH1op2.png

LMcjp2.png

inaki κ doraki ευχαριστω για την βοηθεια... μαλλον καπως ετσι θα το κανω... ε, υπαρχουν κ τηλ:D!!! βεβαια δεν ειναι κ σιγουρο οτι θα το κανω ετσι....

λουσυ δεν πιστευω οτι μαθαινοντας καποια ορια στο παιδι , γινεται καταπιεσμενο.... η μητερα μου ειχε σπιτι στην εντελεια κ ουτε εγω ουτε ο αδερφος μου νοιωσαμε καταπιεσμενα. απλα για ολα υπαρχουν ορια... δηλ. ναι , να φαει το παιδι μονο του , αλλα να μαθει να τρωει σε εναν συγκεκριμενο χωρο κ οχι να αλωνιζει με το φαγητο στα χερια ολο το σπιτι!!!! να παιξει το παιδι αλλα να μαθει μετα να μαζευει τα παιχνιδια του... θα υπαρξουν κ στιγμες που θα ειναι ακαταστατο το σπιτι αλλα οχι βρωμικο επειδη το παιδι τα φερνει ολα τουμπα! ειμαι υπερ αυτης της λογικης , γιατι οπως δεν μου αρεσει να ερχονται εδω πιτσιρικια κ να μου λερωνουν (αλλο να γεμιζει το σπιτι παιχνιδια επειδη παιζουν τα παιδια) ετσι δεν θελω κ εγω να παω τα παιδια μου καπου κ να τα κανουν ανω κατω!!!!

baJfp2.png

Δεν εννοώ να μην αφήνεις το παιδί να κάνει τίποτα μέσα στο σπίτι,αλλά δεν μπορεί να κάνει και ό,τι θέλει όπου θέλει.

πχ εμείς με τον αδερφό μου όταν είμασταν μικρά παίρναμε καρέκλες και μια κουβέρτα και στήναμε σπίτι,μεταφέραμε ό,τι μπορείς να φανταστείς,παίζαμε με τις ώρες,μετά όμως τα μαζεύαμε και κάθε πράγμα στη θέση του.

Επίσης,γιατί το παιδί να τρώει στο σαλόνι ή στην κρεβατοκάμαρα?Η κουζίνα είναι για να τρώμε.

Εννοείται ότι μεγαλώνοντας η μικρή θα μου βγάζει τα τάπερ για να παίξει θα προσπαθήσω όμως να τη μάθω ότι όταν δε θέλουμε να παίξουμε άλλο με ένα πράγμα,το βάζουμε στη θέση του,το πιάτο μας στο νεροχύτη,δεν κάνουμε λίμπα το μπάνιο όταν πλένουμε τα χέρια μας κλπ κλπ

αυτο ακριβως;)!!!

Κορίτσια δίκιο έχετε αλλά δεν της είπα τίποτα. Πιθανόν να θύμωσαν επειδή δεν πήρα στο παιδί την λαμπάδα που η μάνα του μου ζήτησε, όχι το ίδιο το παιδί. Πήγα την είδα και με συγχωρείτε αλλά δεν θα έδινα και 30ευρώ για μια λαμπάδα που θα την κρατούσε για μισή ώρα και αν!!!!!!!!!! Και πήρα μια με 15 ευρώ πολύ όμορφη. Έτσι φαντάζομαι τουλάχιστον ότι πρέπει να θύμωσαν. Και συν όλα αυτά μου την είπε κιόλας η κουμπάρα μου με τον τρόπο της ότι δεν της πήρα τα πολύ ακριβά παπούτσια της βαπτιστήρας μου που είχε στην βιτρίνα και προτίμησα τα πιο συμβατικά. Στο κάτω-κάτω έχουμε 2 βαπτιστήρια και πρέπει να μοιράζονται τα έξοδα. Και φέτος έχουμε και το μωράκι μας που έχει έξοδα.

νατασουλα μου εγω δεν θα κρατιομουν, θα τα ελεγα...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...