Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σουλουποθηκα λιγο για να παμε καμια βολτα... τωρα περιμενω τον αντρα μου να ετοιμαστει!!!!

angie κ elina περαστικα σας!!!!

αννια κ εγω απο εβδομαδα λεω να την ξεκινησω.... οσο για ρουχα τον ατελειωτο εχουν!!!! τωρα εβαλα πλυντηριο με μωρουδιακα παλι!!!

με το καλο να δεις τον μπεμπη! κ εγω τεταρτη παω...

Πότε γεννάνε οι κοπελιές αυτές;;; Εμένα μου είπε ότι ο τράχηλος είναι σκληρός ακόμη και ΑΝ δεν έχουν σπάσει τα νερά μου μέχρι τότε, να πάω να με ξαναδεί 3/12 και στις 4/12 που έχω ΠΗΤ να μπούμε για τεχνητές οδύνες. Αλλά δεν με κόβω να πηγαίνω τόσο πολύ, δεν ξέρω ρε γμτ, με έχουν ταράξει οι πόνοι και τα braxton hicks, είναι δυνατόν να πάει τόοοοσο μακριά η βαλίτσα;

Τα διδυμάκια σου εσένα τι κάνουν; Για πότε ετοιμάζεσαι; Έχω χάσει επεισόδια βρε κορίτσια!

rica την αλλη εβδομαδα γεννανε αλλα καταλαβα οτι κ εσυ κοντα εισαι....

εμεις καλα λεμε οτι ειμαστε κ με υπολογιζει για 1η ή 2η εβδομαδα του Δεκεμβρη αν δεν συμβει τιποτα συνταρακτικο μεχρι τοτε!!!!

Sofia-m έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν κοιμάμαι εγώ, κοιμάσαι εσύ!!!! θες να το πάμε μία-μία, να είναι πιο δίκαιο?!?!?!?!?!! Χαχα!!

λες:lol::lol::lol:???? αν ειναι ετσι σημερα ειναι σειρα σου!!!!!;););)

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κοριτσια εφτιαξα καφε και στρωθηκα.Διαβασα αυτα πυ γραφεται και το συμπερασμα ειναι ΤΡΕΛΑ ο καθε γιατρος λεει το μακρυ και το κοντο του για ολα.Για τον υπνο για τις ζωνες για τις κρεμες και στην πορεια ο καθε παιδιατρος έχει αλλη γνωμη ποιον να εμπιστευθεις?Μαλλον το ενστικτο σου και καμια μαμα (οχι παντα) που εχει μεγαλωσει κανενα παιδακι.Παντως η καθε εγκυμοσυνη ακομα και στο ιδιο ατομο ειναι διαφορετικη οπως και τα μωρακια πχ το πρωτο μπορει να μην το ενοχλησε το μαλακτικο και να ενοχλησει το δευτερο. Βλεποντας και κανοντας τελικα

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!

Σε γενικές γραμμές καλά σας διαβάζω,περαστικά στις αρρωστούλες,κι εγώ σ'αυτή την κατηγορία είμαι...Πέμπτη και μέχρι το πρωί της Παρασκευής είχα πυρετό,βήχα έχω ακόμα,παίρνω αντιβίωση και εισπνοές και ευτυχώς σήμερα είμαι πολύ πολύ καλύτερα.

Την Πέμπτη όμως που είχα και τα γενέθλιά μου,την πέρασα όλη τη μέρα στο κρεβάτι,χάλια σας λέω,ευτυχώς το μωρό κουνιόταν φυσιολογικά και έτσι δεν αγχώθηκα και γι'αυτό!

Πιστεύω μέχρι την Τετάρτη να έχω συνέλθει τελείως για να μπορώ να πάω στο μάθημα για το θηλασμό στο Αττικό.Κρίμα θα είναι να το χάσω,στην ανάγκη θα βάλω μάσκα κι εγώ!!

Κι εμάς πια είναι όλα έτοιμα στο σπίτι,βαλίτσα,δωμάτιο της μικρής και απλά περιμένουμε!Από τη μια δε θέλω να πάρει όλο το μήνα,από την άλλη φοβάμαι να γεννήσω...Νομίζω και όσοι με βλέπουν αυτό μου λένε,ότι η κοιλιά μου έχει κατέβει αρκετά και μια γνωστή μου πριν λίγες μέρες μου λέει είσαι έτοιμη,τα χείλια σου έχουν πρηστεί!!!Γέλασα λίγο αλλά μέσα μου ευχήθηκα όντως να πλησιάζει η ώρα!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Νομίζω και όσοι με βλέπουν αυτό μου λένε,ότι η κοιλιά μου έχει κατέβει αρκετά και μια γνωστή μου πριν λίγες μέρες μου λέει είσαι έτοιμη,τα χείλια σου έχουν πρηστεί!!!Γέλασα λίγο αλλά μέσα μου ευχήθηκα όντως να πλησιάζει η ώρα!!!

doraki χρόνια σου πολλά κουκλίτσα μου! Είχα δει στο fb ότι ήταν στις 19 αλλά κι εγώ με το μπούκωμά μου, το ξέχασα! Να έχεις ό,τι ποθείς, ολα να σου πάνε καλά και να είστε ευτυχισμένοι με το μωράκι σας!!! Και να πληθύνετε κι άλλο!!! :)

Δηλαδή, τα πρησμένα χείλια δηλώνουν ότι θα γεννήσεις σύντομα? Κι εμένα που είναι έτσι από γεννησιμιού μου, πώς θα γίνουν όταν έρθει η ώρα???? Μη με περάσουν και για την Αντζελίνα... (λες αν πρηστούν κι άλλο να της μοιάσω κιόλας???) :)

15y6xxxv0qx3picm.png

βρε κοριτσια νιωθω καπως περιεργια με την κοιλαρα μου σημερα..εκει που εχει τα ποδια ο μπεμπης (πανω αριστερα)νιωθω ωρες-ωρες κατι σαν γουργουρητο τι λετε να ειναι?να μου γαργαλαει το στομαχι??χα χα:lol:

rica εγω μονο για την ανακαινηση ξερω η οποια τελειωνει σε 1-2βδομαδες αλλα θα ρωτησω κ τον γιατρο μου..οσο για να εχω το νινακι συνεχεια μαζι μου δεν εχω κανενα προβλημα..

:-D

Ντορακι μου χρονια πολλα κοριτσακι μου και περαστικα σου!!

Μαρινακι απο οτι ξερω εαν το ζητησεις το εχεις μαζι σου το μωρακι λενε πως τωρα το κανουν σε ολες τις κατηγοριες δωματιων αλλα δεν ξερω κατα ποσο ισχυει.Αλλιως νομιζω πως σου το αφηνουν οσο θελεις... Παντως στο μονοκλινο σιγουρα.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

ουφ!!!!!!!! μόλις γυρισα!!! καλη η διαθεση για βολτα , αλλα κουραγια 0 τελικα!!!! τωρα καναπε χαλαρα.....

doraki περαστικα σου!!! καλα ολες μαζι κρυωσατε????

μαρινακι απο οσο ξερω κ εγω το ζητας κ το εχεις πλεον....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

annia, δεν είχα ιδέα για ανακαίνιση! Λες να την προλάβω;;; Μακάρι! Εμένα με τις παρούσες συνθήκες της γρίππης με χαλάει και πολύ μάλιστα να είναι το μωρό στο θάλαμο μαζί μου. Ενώ πριν γίνει ο πανικός με τη γρίππη το ήθελα πάρα πολύ, τώρα δεν το θέλω καθόλου και δεν ξέρω πως να το χειριστώ το θέμα. Τι να λέω στους επισκέπτες της άλλης κοπέλας ή των άλλων αν δεν είμαι σε δίκλινο;;; Σκοπός είναι από μόνοι τους να καταλάβουν πως πρέπει το πολύ 1-1 ή 2-2 να μπαίνουν μέσα. Ουφφφφ.... αυτό με αγχώνει πιο πολύ κι από τον ίδιο τον τοκετό!

Sofou, σου έχω στείλει με πμ το τηλ. μου. Το έχει και η ΦΑΜ, όποτε μπορείτε πάρτε με να βρεθούμε, εγώ δεν ξέρω ποια μέρα θα μπορέσω να ξαναμπώ στο ιντερνετ.

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Καλέ δεν ξέρω αν ισχύει αυτό με τα χείλια,και καλά υποδηλώνει την κατακράτηση υγρών από τον οργανισμό αλλά μου φαίνεται...κάπως...όπως αυτό με το σχήμα της κοιλιάς ανάλογα με το φύλο του μωρού...

Τι να πω???

Δευτέρα μπαίνω στην 36η εβδομάδα και άντε να δούμε πότε θα βγει η μπέμπα και αν η γνωστή μου είχε καθόλου δίκιο!!

oCxsp2.png

Αυτό με τα χείλια πάλι δεν το καταλαβαίνω. Κι εμένα εδώ κι ένα μήνα με έχουν ότι γεννάω επειδή είναι πολύ πρησμένα τα χείλια μου! Για να μην αναφέρω τα λοιπά σχόλια που ακούω...

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

κοριτσάαααααρες ήρθα!!!!!!!!!!!!! σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, μου λέιψατε πάρα πολύ και ναι... και εγώ σας νιώθω δικούς μου ανθρώπους. Λοιπόν, ξεκινάω... τετάρτη πρωί ετοιμάστηκα, ζυγιστηκα, μετρηθηκα με μεζούρα και ξεκινησα:rolleyes:. Πάμε μαιευτηριο λίγο καθυστερημενοι, κάνω τα προκαταρτκτικά (ξυρισμα, κλισμα :-() και πάω για επισκληρίδιο. Έκανα δεκαπέντε προσευχες και 27 τάμματα γιατί είχα χεστει από το φόβο μου. Στον Αγγελάκο σκεφτόμουν να ειναι μονο αυτος καλά. Τώρα οι απιτησεις μου μεγάλωσαν από τον Θεούλη και ζήταγα να ειναι το μωράκι μου γερό, το Αγγελάκι μου να περάσει ήρεμε το τετρααήμερο, να την σκαπουλάρω και εγώ! Ο καλός θεός τα έκανε δεκτά όλα!!;) Για αυτό και εγώ Τον ευχαριστώ και Τον υμνώ!

Η επισκληρίδιος ήταν πιο βαριά από την προηγούμενη φορά και σε μια φάση ένιωσα δυσφορία αλλά πέρασε πολύ γρηγορα. και ξαφινικά ακουω ένα μαγικό κλάμα...περιτό να σας πω ότι έκλαιγα επί κανα πενταλεπτο που μονο τον άκουγα και δεν τον είχα δει!!!!! Στον Άγγελο δεν είχα κλάψει, είχα σαστίσει!!!Επίσης την πρωτη φορά τον έβλεπα εξ αρχής τώρα μου τον έφεραν αφού τον καθάρισαν!!!

Τελειωσαμε, πήγαμε ανάνηψη,μετά στους δικούς μου και μετά στο δωμάτιο.

Μου έφεραν το μωράκι μου , βυζάκι δεν έφαγε ακόμη -όπως περιμενα- αλλά τρωει πολύ γαλατάκι. Σήμερα δεν άντεξα και ζητησα να φύγω και αφού ολα ήταν καλά με άφησαν. Ήρθα σπιτάκι μου και δε μπορώ να σας εκφράσω την ευτυχία που νιώθω. Το Αγγελάκι μου έχει τρελαθει από τη χαρά του με τον αδερφό του, τρέχει να μου φέρει πάνες και να με βοηθήσει, και μετά μου λέει μαμα΄πολύ αγαπάω το μωρακι μου!!!! Αυτά σε γενικές γραμμές πάω να διαβ΄σω τα μηνυματά σας και επανέρχομαι!!!

Αν θέλετε να μάθετε για συναισθήματα δεν έχω λόγια!!!!! Μονάχα ένα θα σας πω. πριν γνωρίσω το Νικο νομιζα πως οι άνθρωποι γεννηθηκαν για να ειναι μόνοι, πριν κάνουμε τον Άγγελο νόμιζα πως δεν υπάρχει θεός, τώρα που καναμε και το μωράκι μας είμαι σίγουρα ότι τωρα πια εγώ Του χρωστάω γιατί Εκείνος μου έχει δώσει την απόλυτη ευτυχία!

Πάω να διαβάσω τα μηνύματά σας!;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...