Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Έβλεπα τις φωτο στο Μανούλες Δεκεμβρίου,που είχαμε ακόμα κοιλιές,και μετά πιο μεγάλες και μετά ήρθαν τα μωρά μας....

Νομίζω σήμερα θα είναι η μεγαλύτερη συνάντηση εεεε???

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσακια, πειραζει που δεν μαρεσει να βγαινω φωτο? αν δεν βγω σημερα θα με παρεξηγησετε? δεν εχει να κανει με εσας εννοειται !! απλα γενικα δεν μαρεσουν οι φωτο της φατσας μου κ ειδικα τωρα που ειμαι σαν βουβαλα δεν θελω με τιποτα φωτος ... στην επομενη συναντηση μας που θα ειμαι ελπιζω πιο αδυνατουλα ....

Καλημέρα!!! Τί κάνετε???

Εμείς πρωί-πρωί ξεκινήσαμε με εμετό...πάνω στα ρούχα του μπέμπη, τα ρούχα της μαμάς, τα μαλλιά της μαμάς, το μαξιλάρι, τα σεντόνια...

Αχου το μωρέ...είναι εντάξει τώρα ???

Να του δώσεις πολλά πολλά φιλάκια από το ''αίσθημα'' !!!!!

Καλημέρα και από εμένα!

Δυστυχώς δεν μπορώ να έρθω στη συνάντηση σήμερα. Το είχα πει και πριν λίγες μέρες, αλλά μάλλον το προσπεράσατε. Οπότε κάνω copy paste τη λίστα και συμπληρώνω...

ρίτη 6 Mall

Σοφάκι ΝΑΙ

Ινάκι ΝΑΙ

Σοφία ΝΑΙ

Angie ΝΑΙ

Γιασεμι ???

Έλενα ΝΑΙ

Ελίνα ΟΧΙ

ΦΑΜ ΝΑΙ

Αλέκα ΜΑΛΛΟΝ

Maliv ΜΑΛΛΟΝ

Αρίνα ΝΑΙ

doraki ΝΑΙ

annia ΝΑΙ

Λούσυ ΟΧΙ

Μαρίνα ????

Ελπίζω να περάσετε πολύ ωραία (είμαι σίγουρη)!!! :-)

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Διαφημίσεις

υποννοεις καποιον κοπελια???? δεν φταιμε εμεις...η αχαλινωτη γοητεια μας!

μην ξαναρχισω τις θεωριες για τα συνοικεσια!!! αφηστε τα παιδια να χαρουν τον ερωτα τους! μεγαιρες!!

ασχετο την ρουλα την ειδατε χτες???

χαχα....τρελαθηκε ο γιοκας μου...ειναι και αισθηματιας τρομαρα του!!!!!!

Εμενα η Ρουλα γενικα με αφηνει αδιαφορη....ΟΚ, υπηρξε αρρωστη, μεγαλωσε, λογικο ειναι να εχει φθαρει.....τωρα την 'εδωσαν' να την κατασπαραξει το φιλοθεαμον κοινο....:rolleyes:

H Maρινα που εξαφανιστηκε????ειναι που θα ειχε χρονο για τον εαυτο τησ :D:D:D

Να δειτε που με την δευτερη επισκεψη στον παιδοψυχολογο καταλαβε ο ανθρωπος περι τινος προκειτε και την μπουζουριασανε!

:tongue::P:p:p

Επίσης,το βράδυ με πήρε τηλ η annia,έχει μια φωνούλα σαν παιδάκι,λες και ντρεπόταν που μου μιλούσε!!!!

χα χα...να δεις εγω τι πεθα που την ειχα δει στο μολ....νομιζα ηθελε να μου πουλησει κατι για πενταημερη.....

απο προχθες... δεν ειναι αναγλυφο... ειναι σαν εμβολιο...ακομα δεν εχουν φυγει...

:lol:

βρε μηπωτς τα πλατσουκωσε πουθενα στον υπνο του?? και ειναι μικρο αιματωματακι?

Καλά η δικιά μου είναι στον κόσμο της.....

Κοιμάται ακούνητη, ανάσκελα με τα χέρια απλωμένα και το δεξί πόδι λυγισμένο.

Το γάλα μου είναι σαν το Atarax !!!!!

:P:p τυχερη......και ο δικος μου παντως, σβουρας.....

154fs82123.gif ειναι αρκετα κιτρινο??????????:D

:P:p:p:p

Αχ ψήσου λίγο ακόμα...

Γιατί μαρή, το πάρεντς τί είναι???????????????:roll::roll::roll:

Καληνύχτας και σε εσένας!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

!!!!!

συνεχισε να με κοροιδευεις μαρη για αυτα που γραφω και θα δεις....:tongue::tongue::tongue: το παρεντς καλο μου ειναι το κεντρικο...το επισημο...για το σοβαρο κοσμο;)

Καλημερα σεόλες τις τσουπρες

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

λοιπον οτι θυμαμαι απανταω...

το ψευδονυμο μου στο αλλο φορουμ ηταν irene1979

και τελικα θελω να ανακοινωσω οτι φοραω γκρι παντελονι και γκρι μποτακια με στρογγυλη μυτη και τακουνακι...μην σας δω να κοιταζετε ολες στο πατωμα ομως ε;;;; :-P

το μητσακι φοραει γκρι παπουτσακια με ασημι πουα (sofou ζηλειααααα)

Διαφημίσεις

συνεχιζω...

φαμουλα να ερθω πιο νωρις να κανω μακια τον κομποστα;; ελπιζω να μην του χαλασε η διαθεση με τον εμετουλι...

το μητσακι οταν ειναι ξυπνιο γυρναει στο πλαι , γενικως στριφογυριζει!! αλλα το μπρουμητα δεν της αρεσει πολυ

καλημερααααα ελιωσα στον υπνο χτες,μπορει ολη μερα να με εχει σε χλωρο κλαρι ο μπεμπης αλλα την νυχτα με αποζημιωνει και με το παραπανω..ντοραΚΙ ντρεπομουν οταν σε πηρα τηλ αλλα και η δικη σου φωνη σαν παιδακι ειναι...αλεκα το θυμαμαι χαρακτηριστικα το σκηνικο ειστε με την μαρινα στον καναπε και μιλατε καταφθανω και σας λεω εδω ειστε?εφαγα το μολ να σας βρω και με κοιτανε και οι 2ετσι:shock::shock:..η αννια λεω ειμαι και μετα με καταλαβανε...φαμουλα ο μικρος εκανε εμετο?μηπως παραφαγε?αντζι και ελενα ελα να ανεβαινουμε τελεια θα περασουμε το απογευμα...

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...