Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!!!!Ξυπνήσαμε και εμείς!!!Φάγαμε και τώρα περιμένουμε να πάει 11:30 να φάμε την κρεμούλα μας και να ξεχυθούμε στους δρόμους!!!Έχουμε να πληρώσουμε ΔΕΗ,να πάμε ΟΑΕΔ,να αγοράσουμε γάλα και κανένα ρουχαλάκι στον μικρό!!!!Κορίτσια ερώτηση:εσάς γυρίζουν συχνά στο πλάι?εμένα οχι πολύ συχνά σαν να βαριέται μου φαίνεται.....

Νατασούλα νομίζω εσύ ρώτησες για την αλλαγή της φωνής.Ο δικός μου "μιλάει" κανένα μισάωρο μόνος του και αν δεν του δώσεις σημασία φωνάζει με μια διαφορετική φωνή πιο ψιλή σαν τα κινεζούλια που κάνουν καράτε:P:p:tongue:

Και εμένα έτσι κάνει ακριβώς!!!!!!!!!!!!!

Κορίτσια αν χαθώ για καμιά ώρα να ξέρετε ότι ξύπνησε η μικρούλα μου. Άχ θέλω να σας την βάλω να την δείτε αλλά η άχρηστη δεν έχω πάρει ακόμα καλώδιο για να μεταφέρω τις φώτο από την ψηφιακή στο PC. Υπάρχει όμως λόγος που σας την κρύβω ;), φοβόμαστε για τους γαμπρούς καθότι η μικρή είναι μια ξανθιά κούκλα με γαλάζια μάτια και τεράστιες βλεφαρίδες!!!!!!!! Θα σας την βάλω όμως σύντομα να την θαυμάσετε.....

Sofou το διάβασα για τις γόβες και τα λοιπά :):):) και γέλασα με την ψυχή μου!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κ εμενα σαν τις angie κοιμουνται... μονο την πρωτη ωρα ειναι ησυχα... μετα αλλου για αλλου!!!! κ στον ξυπνιο τους γυρνανε αλλα περισσοτερο η μεγαλη... εδω κ λιγο καιρο γυρναει απο μπρουμυτα ανασκελα κ το εχει παρει σαν παιχνιδι τωρα!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

sofou καλά,έτσι όπως το περιγράφεις,εγώ ήδη έχω κιτρινίσει από τη ζήλια μου (sofaki βάλε εσύ το σχετικό emoticon,δεν έχω!!)

angie μου κι εμένα μισή μανούβρα κάνει,αλλά μετά ξανά μπουπ γυρνάει ανάσκελα...

154fs82123.gif ειναι αρκετα κιτρινο??????????:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Τί κάνετε???

Εμείς πρωί-πρωί ξεκινήσαμε με εμετό...πάνω στα ρούχα του μπέμπη, τα ρούχα της μαμάς, τα μαλλιά της μαμάς, το μαξιλάρι, τα σεντόνια...

Λοιπόν παραθέτω λίστα (θα μπουν απουσίες!!)

Τρίτη 6 Mall

Σοφάκι ΝΑΙ

Ινάκι ΝΑΙ

Σοφία ΝΑΙ

Angie ΝΑΙ

Γιασεμι ???

Έλενα ΝΑΙ

Ελίνα ΟΧΙ

ΦΑΜ ΝΑΙ

Αλέκα ΜΑΛΛΟΝ

Maliv ΜΑΛΛΟΝ

Αρίνα ΝΑΙ

doraki ΝΑΙ

annia ΝΑΙ

Λούσυ ????

Μαρίνα ????

Κατερινάκι περαστικούλια στο αυτάκι σας!!!! Για τον πωπούλη κι εγώ δεν έβαζα κρέμες, παρά μόνο πότε-πότε λίγη φυζάν που είναι ελαφριά.. Τη σουντοκρίμ δεν την χρησιμοποιόυσα...Και τώρα που συγκάηκε πέρασε αμέσως με μπεπανθόλ (ποιά καλή μανούλα μου το είπε, δεν θυμάμαι...)!!!

Σοφία θα πρότεινα να έρθεις λίγο νωρίτερα και να τις ταίσεις εκεί!!!

Μελίναααααααααααααααααα????? Ακόμα διαβάζεις?????

Άννια πολύ χαίρομαι που θα φέρεις έστω τον μπεμπούλη σου!!! Να δω αυτό το λακουβάκι από κοντά!!!!!! Και θα μας χρωστάς Μαρία στην επόμενη συνάντηση!!!

εγω δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσει ο Νικος...ψηνομαι να τα παρω και να ερθω μονη μου αλλα φοβαμαι μην βρω κινηση και ουρλιαζει το μπεμπε...ειμαι και μακρυα γμτ και εκεινη την ωρα σχολανε όλοι:-(

Αχ ψήσου λίγο ακόμα...

φαααααααμ !!!! βαγγελης παει για τσιγαρο!!!!

Έλα ρε Βαγγέλη!!! Πώς να ευχαριστηθούμε τσιγάρο με τέτοιο αέρα?!?!?!?!

Νατασούλα όπως σου είπαν ήδη και τα άλλα κοριτσάκια, είναι φυσιολογικό να φωνάζει και μάλιστα με διαφορετικές φωνές το μωράκι σου!!! Απόλαυσέ το!!!!!!!

yasemi δεν γίνεται να αφήσεις τη μεγάλη με τον μπαμπά της και να φέρεις τη μικρή???

..και δεν μου φτανουν τα φορουμ, μπαινω και στο παρεντς:tongue::tongue::tongue:

Γιατί μαρή, το πάρεντς τί είναι???????????????:roll::roll::roll:

Κορίτσια Θεος ο Πλούταρχος;;;;;;;;;;;;;;;;;έχω ρίξει τόσο κλαμα μαζί του.Με το φίλε...

Δικιά μου είσαι εσύ!!! Υπέροχος είναι ο άτιμος!!! Και πάει για 5ο παιδί?!?!?!?!

καληνυχτασ κοριτσουδια......

Καληνύχτας και σε εσένας!!!!!!!:tongue::tongue::tongue:

H Maρινα που εξαφανιστηκε????ειναι που θα ειχε χρονο για τον εαυτο τησ :D:D:D

Να δειτε που με την δευτερη επισκεψη στον παιδοψυχολογο καταλαβε ο ανθρωπος περι τινος προκειτε και την μπουζουριασανε!

Χαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!!!! Πολύ πετυχημένο!!!!!

καφε δεν βλεπω παλι...το πηρα αποφαση οτι θα μπαινω σε καφε και καφε θα φτιαχνω μονη:D.ααα και μην περιμενετε μπουρμπουαρ!:twisted::twisted::twisted:

Έλα καλέ δεν το είδες??? έτοιμος πάνω στον πάγκο!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...