Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Να σου εξηγήσω εγώ.

Άλλοι το ρίχνουν στο sex και άλλοι....στην πάρλα !!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Το ''σαν'' τί το ήθελες ?

Αφού είναι η μικρούλα μας...

Έχει χαθεί κάθε ηθικός φραγμός πια.....τσ τσ τσ τσ τσ τι να πω???? :tongue::tongue::tongue:

Είναι η πρώτη που άκουσα την φωνή της και μου έκανε εντύπωση,γι'αυτό,αμέσως να με φας,επειδή κοιμήθηκα σαν άνθρωπος!!!!!

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρααααα!!!

Τι πάρλα είναι αυτή που σας πιάνει ρε κορίτσια,εξηγήστε μου κι εμένα...

Κατερινάκι περαστικά στο μικρό σου,αυτό που με ρώτησες δεν το ξέρω ούτε το έχω συζητήσει με τη μαμά μου,δε μας έχει τύχει ακόμα...

Νατασούλα να ανησυχούσες αν η μικρή δεν έβγαζε φωνές.Εμάς εδώ τσιρίζει κανονικά,φωνάζει,μας παίρνει τα αυτιά,μιλάει μόνη της...

Εμείς χτες είχαμε ξαπλώσει από τις 9 και παίζαμε με τη μικρή,βλέπαμε και star "I am legend",καλό ήταν...Η μπεμπού κοιμήθηκε στις 11,κατά τις 3 ήταν ανήσυχη (ΔΕΝ ξύπνησε),την πήρα και τη θήλασα 15' περίπου και την ξαναέβαλα στο λίκνο και μετά πάλι στις 7παρά μέχρι τις 9 που σηκωθήκαμε,οπότε σήμερα είμαι ξεκούραστη!!!

Τώρα πάλι τη βλέπω έτοιμη για ύπνο,άντε να πάω να κάνω και γω ένα μπάνιο,μην έρθω σαν την κατσιβέλα στη συνάντηση...

Επίσης,το βράδυ με πήρε τηλ η annia,έχει μια φωνούλα σαν παιδάκι,λες και ντρεπόταν που μου μιλούσε!!!!

αφου παιδακι ειναι μωρε!

139fs108574.gif νατασουλα να κρατας και ενα κοκκινο τριανταφυλλο για να αναγνωρισετε η μια την αλλη:D:D:D:D!

μμμμμμμ κρυαδες!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Κορίτσια δεν σας πιάνω με τα τριαντάφυλλα και τις μαύρες γόβες :?:???::?!!!!! Κάντε το πιο λιανά. Τί στο καλό, με χτύπησε καμιά βλακεία και δεν παίρνω μπροστά :);

eH1op2.png

LMcjp2.png

Και εγώ την έκλεισα την τηλεόραση και έβαλα ένα cd της Πρωτοψάλτη..... χίλιες φορές από το να ακούω τις αρλούμπες του καθενός.

Όσο για τα μεσημεριανά Doraki έχεις δίκιο, η κατάσταση είναι πλέον απελπιστική!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

Έχει χαθεί κάθε ηθικός φραγμός πια.....τσ τσ τσ τσ τσ τι να πω???? :tongue::tongue::tongue:

Είναι η πρώτη που άκουσα την φωνή της και μου έκανε εντύπωση,γι'αυτό,αμέσως να με φας,επειδή κοιμήθηκα σαν άνθρωπος!!!!!

:D:D:D:D:D

Κορίτσια δεν σας πιάνω με τα τριαντάφυλλα και τις μαύρες γόβες :?:???::?!!!!! Κάντε το πιο λιανά. Τί στο καλό, με χτύπησε καμιά βλακεία και δεν παίρνω μπροστά :);

Διάβασε μερικές σελίδες πιο πίσω , μέσα στη χθεσινή μέρα....

σοφου μολις εκλεισα κι εγω την τιβι κι εβαλα μουσικη ...μου δωσες ιδεα ρε παιδι μου με το χαζοκουτι!!!!!!!!!!
Και εγώ την έκλεισα την τηλεόραση και έβαλα ένα cd της Πρωτοψάλτη.....

Το απόγευμα που θα ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ θα κανονίσουμε να ακούμε και τον ίδιο σταθμό !!!

Καλά....θα σκάσουν οι άλλες, οι Αθηναίες :lol::lol::lol::lol::lol:

Το απόγευμα που θα ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ θα κανονίσουμε να ακούμε και τον ίδιο σταθμό !!!

Καλά....θα σκάσουν οι άλλες, οι Αθηναίες :lol::lol::lol::lol::lol:

Θα είμαι και εγώ στην παρέα σας, αν με αφήσει η μπέμπα......... :):):)

eH1op2.png

LMcjp2.png

Καλημέρα!!!!!!!Ξυπνήσαμε και εμείς!!!Φάγαμε και τώρα περιμένουμε να πάει 11:30 να φάμε την κρεμούλα μας και να ξεχυθούμε στους δρόμους!!!Έχουμε να πληρώσουμε ΔΕΗ,να πάμε ΟΑΕΔ,να αγοράσουμε γάλα και κανένα ρουχαλάκι στον μικρό!!!!Κορίτσια ερώτηση:εσάς γυρίζουν συχνά στο πλάι?εμένα οχι πολύ συχνά σαν να βαριέται μου φαίνεται.....

Νατασούλα νομίζω εσύ ρώτησες για την αλλαγή της φωνής.Ο δικός μου "μιλάει" κανένα μισάωρο μόνος του και αν δεν του δώσεις σημασία φωνάζει με μια διαφορετική φωνή πιο ψιλή σαν τα κινεζούλια που κάνουν καράτε:P:p:tongue:

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!!!!!!Ξυπνήσαμε και εμείς!!!Φάγαμε και τώρα περιμένουμε να πάει 11:30 να φάμε την κρεμούλα μας και να ξεχυθούμε στους δρόμους!!!Έχουμε να πληρώσουμε ΔΕΗ,να πάμε ΟΑΕΔ,να αγοράσουμε γάλα και κανένα ρουχαλάκι στον μικρό!!!!Κορίτσια ερώτηση:εσάς γυρίζουν συχνά στο πλάι?εμένα οχι πολύ συχνά σαν να βαριέται μου φαίνεται.....

Νατασούλα νομίζω εσύ ρώτησες για την αλλαγή της φωνής.Ο δικός μου "μιλάει" κανένα μισάωρο μόνος του και αν δεν του δώσεις σημασία φωνάζει με μια διαφορετική φωνή πιο ψιλή σαν τα κινεζούλια που κάνουν καράτε:P:p:tongue:

εμενα στην κουνια του γυρναει συχνα για χαζευει καλυτερα τα ζωακια που του εχω στην παντα του :) το δικο μου προβλημα ομως ειναι οτι παραγυρναει γυρω γυρω με αποτελσμα 1. να μην τον σκεπαζω με τιποτα πια μιας και απλα στο δευτερολεπτο ξεσκεπαζεται (εχω παρει ελαφρυ υπνοσακο και του φοραω)

2. δεν υπαρχει πανω μερος ακι κατω του κρεβατιου αφου γυρναει οπως του καπνισει σαν σβουρα ....

3. εχει μαθει μιση την μανουβρα απο πλαι μπρουμυτα με αποτελεσμα να πλακωνει το χερακι του και να βαζει τα κλαματα - αποψε ξυπνσαμε 3 φορες για αυτο το λογο για να τον ισιωσω και να ξανακοιμηθει ... αυτο ομως με αγχωνει γιατι δεν ξερω αν κανει να κοιμαται ανασκελα ?

sofou καλά,έτσι όπως το περιγράφεις,εγώ ήδη έχω κιτρινίσει από τη ζήλια μου (sofaki βάλε εσύ το σχετικό emoticon,δεν έχω!!)

angie μου κι εμένα μισή μανούβρα κάνει,αλλά μετά ξανά μπουπ γυρνάει ανάσκελα...

oCxsp2.png

Ο δικός μου "μιλάει" κανένα μισάωρο μόνος του και αν δεν του δώσεις σημασία φωνάζει με μια διαφορετική φωνή πιο ψιλή σαν τα κινεζούλια που κάνουν καράτε:P:p:tongue:

:tongue::tongue::tongue:

Θα είμαι και εγώ στην παρέα σας, αν με αφήσει η μπέμπα......... :):):)

Το νου σου μη χαθούμεεεεε.....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...