Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ, δεν ξέρετε πόσο πολύ με χαλαρώσατε τώρα :D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχω πολύ άγχος, ίσως γιατί ζυγώνουν και οι μέρες που θα πάμε στην παιδονευρολόγο (σε καμιά εβδομάδα) και μου έχουν έρθει όλα στο μυαλό από την αρχή.

Κοριτσάκι μας που μας λείπεις πολύ πολύ....μην αγχώνεσαι...όλα καλά θα είναι...

...ΜΗΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 1ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...

Χα χα χα !!! Φαντάζεσαι το Μητσάκι τεκνατζού ?????:tongue::tongue::tongue::tongue:

σοφουυυυυυυυυυ που εισαι καλε??

Παρούσαααα !!!

Καθυστέρησα σήμερα λιγουλάκι αλλά τώρα είμαι όλη δική σας !!! ;)

Διαφημίσεις

Sofou και εμένα μου λείπετε πολύ όλες σας αλλά η μικρούλα μου δεν με αφήνει να κουνήσω ρούπι από κοντά της!!!!!!! Χθές να φανταστείς άπλωνα κάτι ρούχα και την είχα δίπλα μου μέσα στο καρότσι στο μπαλκόνι και επειδή δεν έκανα τα γνωστά καραγκιοζιλίκια για να απασχοληθεί, ξεσήκωσε την γειτονιά στο πόδι από τα κλάματα και τις γκρίνιες. Το αποτέλεσμα.... παράτησα τα ρούχα, ασχολήθηκα με την μικρή και μετά από καμιά ώρα που κοιμήθηκε τα άπλωσα. Είναι καλό μωράκι, απλά θέλει να ασχολείσαι όλο μαζί της και γι' αυτό χάνομαι κιόλας. Σας σκέφτομαι όμως όλες!!!!!!!!!!!!

Και εγώ βαρέθηκα σήμερα να βλέπω στην τηλεόραση για την Ρούλα :twisted:!!!!!!!! Άς αλλάξουν θέμα πια!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Έχω ιδέα :idea::idea::idea:

Το απόγευμα που θα μαζευτούν οι κυρίες Αθηναίες να κανονίσουμε να βρεθούμε κι εμείς....εδώ στο καφέ μας....να συμπαραστέκεται η μία στη ζήλια της άλλης !!!!:lol::lol::lol:

XAXXA ναι θα σκασουν απο τη ζηλεια τους!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημέρααααα!!!

Τι πάρλα είναι αυτή που σας πιάνει ρε κορίτσια,εξηγήστε μου κι εμένα...

Κατερινάκι περαστικά στο μικρό σου,αυτό που με ρώτησες δεν το ξέρω ούτε το έχω συζητήσει με τη μαμά μου,δε μας έχει τύχει ακόμα...

Νατασούλα να ανησυχούσες αν η μικρή δεν έβγαζε φωνές.Εμάς εδώ τσιρίζει κανονικά,φωνάζει,μας παίρνει τα αυτιά,μιλάει μόνη της...

Εμείς χτες είχαμε ξαπλώσει από τις 9 και παίζαμε με τη μικρή,βλέπαμε και star "I am legend",καλό ήταν...Η μπεμπού κοιμήθηκε στις 11,κατά τις 3 ήταν ανήσυχη (ΔΕΝ ξύπνησε),την πήρα και τη θήλασα 15' περίπου και την ξαναέβαλα στο λίκνο και μετά πάλι στις 7παρά μέχρι τις 9 που σηκωθήκαμε,οπότε σήμερα είμαι ξεκούραστη!!!

Τώρα πάλι τη βλέπω έτοιμη για ύπνο,άντε να πάω να κάνω και γω ένα μπάνιο,μην έρθω σαν την κατσιβέλα στη συνάντηση...

Επίσης,το βράδυ με πήρε τηλ η annia,έχει μια φωνούλα σαν παιδάκι,λες και ντρεπόταν που μου μιλούσε!!!!

oCxsp2.png

Έχω ιδέα :idea::idea::idea:

Το απόγευμα που θα μαζευτούν οι κυρίες Αθηναίες να κανονίσουμε να βρεθούμε κι εμείς....εδώ στο καφέ μας....να συμπαραστέκεται η μία στη ζήλια της άλλης !!!!:lol::lol::lol:

139fs108574.gif νατασουλα να κρατας και ενα κοκκινο τριανταφυλλο για να αναγνωρισετε η μια την αλλη:D:D:D:D!

Διαφημίσεις

ουφ κορομηλιασαμε πια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΕΛΕΟς

Και εγώ βαρέθηκα σήμερα να βλέπω στην τηλεόραση για την Ρούλα :twisted:!!!!!!!! Άς αλλάξουν θέμα πια!!!!!!!!!!!

Καλά κάνω εγώ και δεν ανοίγω καθόλου την τηλεόραση...

Μουσικούλα όλη μέρα...το καλύτερο ;)

καλημερα!!!!

αφου εχει βγαλει μονο στο χερακι δεν ειναι τιποτα ή κατι το τσιμπησε ή καπου ακουμπησε...δεν ειναι καθολου αναγλυφο? ποσο καιρο τα εχει??

απο προχθες... δεν ειναι αναγλυφο... ειναι σαν εμβολιο...ακομα δεν εχουν φυγει...

υποννοεις καποιον κοπελια???? δεν φταιμε εμεις...η αχαλινωτη γοητεια μας!

μην ξαναρχισω τις θεωριες για τα συνοικεσια!!! αφηστε τα παιδια να χαρουν τον ερωτα τους! μεγαιρες!!

:P:tongue::tongue::tongue:

Ασχετο εντελως αλλα τωρα το θυμηθηκα!! σοφια εγω ημουν παλια στο αλλο φορουμ, απο το 05 που παντρευτηκα

δεν πρεπει να ειχαμε μιλησει μαζι.... το ιδιο ψευδονημο ειχες?

Χα χα χα !!! Φαντάζεσαι το Μητσάκι τεκνατζού ?????:tongue::tongue::tongue::tongue:

εμ, απο την μαμα του πηρε το κοριτσι!!!!!:lol::lol::lol:

baJfp2.png

Καλημέρααααα!!!

Τι πάρλα είναι αυτή που σας πιάνει ρε κορίτσια,εξηγήστε μου κι εμένα...

Να σου εξηγήσω εγώ.

Άλλοι το ρίχνουν στο sex και άλλοι....στην πάρλα !!!!!!!:tongue::tongue::tongue::tongue:

Επίσης,το βράδυ με πήρε τηλ η annia,έχει μια φωνούλα σαν παιδάκι,λες και ντρεπόταν που μου μιλούσε!!!!

Το ''σαν'' τί το ήθελες ?

Αφού είναι η μικρούλα μας...

139fs108574.gif νατασουλα να κρατας και ενα κοκκινο τριανταφυλλο για να αναγνωρισετε η μια την αλλη:D:D:D:D!

Ψάξε εσύ πρώτα να βρεις την ''κυρία με τις μαύρες γόβες'' κι άσε μας εμάς....θα κρατάμε ταμπελάκια :P:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...