Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ρε αλεκα τωρα που το θυμηθηκα... η μεγαλη μου στο χερακι της εμφανισε κατι σημαδακια σαν αυτο που αφηνει η βελονα στο εμβολιο... σαν να εχει φαει 5-6 ενεσεις ειναι... πηρα την γιατρο, μου ειπε να τις βαλω φενιστιλ κ οτι κατι θα το τσιμπησε... τι ομως???? κ γιατι δεν φυγανε αφου της εβαλα???
αφου εχει βγαλει μονο στο χερακι δεν ειναι τιποτα ή κατι το τσιμπησε ή καπου ακουμπησε...δεν ειναι καθολου αναγλυφο? ποσο καιρο τα εχει??
ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΚΞΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..

καληνυχτα αννια

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

καληνυχτασ κοριτσουδια......

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

Μεσα στη βρωμα ηταν χτες!!!!!

εμεις ξυπνησαμε 7! μια χαρα! ξυπνησε και στις 4 βεβαια να φαει αλλα ξανακοιμηθηκε αμεσως...αυτο δε με περαζει...παω να σας διαβασω!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο ο μικρός εχει ερεθισμένο λαιμό κ το αυτάκι του κινδυνε΄υει για ωτιτιδα, θα του δίνω ντεπόν κ βλέπουμε, της είπα οτι ο μικρος συγκάηκε κ του έβαλα sudocrem κ μου είπε να μην του ξαναβάλω γιατί έχει ψευδαργυρο ή κάτι τέτοιο κ οτι δεν κάνει! μπορώ να του βάλω φυτική με καλέντουλα ή χαμομήλι και πήρα μια της weleda

είπε και οτι μετά από σύγκαμα αν το καταπόλεμμήσουμε εξωτερικά με κρεμα μπορεί να εμφανίσει πρόβλημα εσωτερικά π.χ. τωρα που πάει για ωτιτιδα κ που εχει ερεθισμένο λαιμό, γενικά λέει δεν το υποστηρίζει αυτό η κλασική ιατρική αλλά είναι κάτι που το υποστηρίζει η ομοιοπαθητική! doraki η μαμά σου τι λέει?

α κ είπε αμα συγκαει απλά με νερακι κ να μην του μπουκώνω το δερμα με κρεμες

συμφωνω...σας το ξαναπα ποτε δεν εβαλα κρεμα σε κανενα μου παιδι..δεν μου συγκαηκαν ποτε...αφηστε το δερμα να αναπνεει!

Τι καλά που θα συναντηθείτε!!!!!!Άντε και οι βόρειες να κανονίσουμε τίποτα!!!(ναι ζηλέψαμε:tongue::mrgreen:)Εμείς όλα καλά!Πήγαμε την κλασική βότα μας στα σουπερ μαρκετ και καταχάρηκε ο μικρός.Αν έχει καλό καιρό αύριο θα πάμε καροτσάδα!!

Εγώ Μελίνα μου έπεσα όπως τα λες σε ένα γάμο στα Γιάννενα!!!!Βρέθηκα ακριβώς έξω απο την τουαλέτα!!!!(ε μην κουραστώ κιόλας:tongue::tongue:)

Έχω πολλά τέτοια "περιστατικά"

Αν δεν ξαναμπώ καληνύχτα!!!!!!!!

εγω ειμαι μεσα....ποτε μπορεις να ρθεις βρε κατερινακι?

irini sakis μου βγαζει...εσυ δεν εισαι????

ζμποινγκ!!!!!!!!!!!!!!!

κατερινακι περαστικα σας! ταλαιπωρηται ο μικρουλης μωρε...

προκομενος ο δικος σου!!!! εμεις ειμαστε 7 χρονια μαζι , σχεδον 2 παντρεμενοι, κ μου λεει πριν μερικους μηνες "α, ξερω να μαγειρευω!!! ναι... ξερω να φτιαχνω αυγα με πατατες:lol:!!!!" ακομα περιμενω να τα δοκιμασω....

κι εμανα ουτε αυγο βραζει!!!!!!!!

εμεις ειμαστε λογωδοσμενες κ σοβαρες:tongue:

ασχετα που οι κυριοι μας κανουν ματσακουλιες;)

υποννοεις καποιον κοπελια???? δεν φταιμε εμεις...η αχαλινωτη γοητεια μας!

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!! Τί κάνετε; Εγώ τώρα μπόρεσα να μπώ. Η μικρή μου με έχει εξοντώσει στην κυριολεξία. Τώρα που άρχισε να κάθεται κιόλας, θέλει όλο χέρια. Δεν ορίζω τίποτα, ούτε πλάτη ούτε μέση........ Είναι όμως καλό μωράκι, μέσα στα γέλια!!!!!!!!!!!

Κορίτσια θέλω να σας κάνω μια ερώτηση, μπορεί να ακουστεί χαζή και ηλίθια αλλά θέλω να μου λυθεί αυτή η απορία. Το κοριτσάκι μου όλη την ημέρα βγάζει διάφορους ήχους, φωνάζει και αλλάζει τον τόνο της φωνής της. Ειναι φυσιολογικό αυτό; Και τα δικά σας τα μωράκια το κάνουν; Όλοι μου λένε ότι είναι φυσιολογικό αλλά εμένα γιατί μου φαίνεται παράξενο; Ο αντρούλης μου λέει πώς είμαι μέσα στο άγχος, ίσως γιατί πέρασα και όλα αυτά στην εγκυμοσύνη και φοβάμαι μήπως έχει μείνει κάτι στο παιδί.

ω ναι το κανουν....και ω ναι εισαι αγχωμενη αλλα ειναι φυσιολογικο

χαχα.....αντρες παιδι μου...γαιδουρια εκ γενετης:tongue:

μην ξαναρχισω τις θεωριες για τα συνοικεσια!!! αφηστε τα παιδια να χαρουν τον ερωτα τους! μεγαιρες!!

ασχετο την ρουλα την ειδατε χτες???

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

H Maρινα που εξαφανιστηκε????ειναι που θα ειχε χρονο για τον εαυτο τησ :D:D:D

Να δειτε που με την δευτερη επισκεψη στον παιδοψυχολογο καταλαβε ο ανθρωπος περι τινος προκειτε και την μπουζουριασανε!

Κοριτσάκια καλημέρα....... Μου φαίνεται περίεργο που έχω μπεί πρωί στο φόρουμ...... συνήθως τρέχω σαν την τρελή να τα προλάβω όλα (δουλειές-μαγείρεμα) αλλά σήμερα το έριξα στο τεμπελιό!!!!!!!!!! Κοιμάται η μπεμπούλα μου και βρήκα ευκαιρία να σερφάρω.......

Και εγώ δεν μπορώ να πώ ότι ξετρελάθηκα με την Ρούλα, καλή είναι αλλά όπως είπες Inaki έχει μεγαλώσει πια και μου φάνηκε κάπως περίεργη στο συγκεκριμένο ριάλιτι. Και εκείνη η φούστα με το σακάκι από πάνω με χάλασε πολύ :?!!!!!!!!!!!! Λές και είμασταν στην προηγούμενη δεκαετία.......

eH1op2.png

LMcjp2.png

καλημερα!!!!!!!!!!!!!

καφε δεν βλεπω παλι...το πηρα αποφαση οτι θα μπαινω σε καφε και καφε θα φτιαχνω μονη:D.ααα και μην περιμενετε μπουρμπουαρ!:twisted::twisted::twisted:

ινακι το σαββατο ειχα συναντηση με το αλλο φορουμ και ηρθε και η αγγελικη !δεν το ηξερα οτι γνωριζεστε ασχετα απο τα ιντερνετικα!

επανερχομαι!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...