Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κορίτσια σας ευχαριστώ, δεν ξέρετε πόσο πολύ με χαλαρώσατε τώρα :D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχω πολύ άγχος, ίσως γιατί ζυγώνουν και οι μέρες που θα πάμε στην παιδονευρολόγο (σε καμιά εβδομάδα) και μου έχουν έρθει όλα στο μυαλό από την αρχή.

Arina έχω περάσει πολλά, με λίγα λόγια εγκεφαλική αιμορραγία στο έμβρυο που ευτυχώς ξεπεράστηκε μέχρι να γεννήσω. Άστα ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου σας καληνυχτώ, ελπίζω να τα πούμε σύντομα........

Θα πάνε όοοοοοοοοοολα καλά θα το δεις.........

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι αλεκα τωρα ειμαι οκ...απλα τοτε ημουνα λιγο σαν να ημουν στη κοσμαρα μου ...ναι ημουνα τρελη για το παιδι μου αλλα σε ολα τα υπολοιπα ημουνα αποστασιοποιημενη...σολα ομως...λες και ειχα ενα πεπλο μαυρο μπροστα μου και δεν εβλεπα τιποτα....και δεν ακουγα κανεναν βεβαια....και εβλεπα το μωρο που ειχε ατοπικη και εκζεματα και ακουγα την καθε παπαρια που ελεγε ο καθε ασχετος παιδιατρος και εγω το ζωον καθομουνα και τον πιστευα αντι να ψαχτω....αργησα να ξυπνησω αλλα ευτυχως ξυπνησα.....

σορι παιρνω τα ψυχοπλακωτικα μου και τα μαζευωωωωωωωωω.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

ΩΧ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΜΗΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 1ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

:-D

ναι αλεκα τωρα ειμαι οκ...απλα τοτε ημουνα λιγο σαν να ημουν στη κοσμαρα μου ...ναι ημουνα τρελη για το παιδι μου αλλα σε ολα τα υπολοιπα ημουνα αποστασιοποιημενη...σολα ομως...λες και ειχα ενα πεπλο μαυρο μπροστα μου και δεν εβλεπα τιποτα....και δεν ακουγα κανεναν βεβαια....και εβλεπα το μωρο που ειχε ατοπικη και εκζεματα και ακουγα την καθε παπαρια που ελεγε ο καθε ασχετος παιδιατρος και εγω το ζωον καθομουνα και τον πιστευα αντι να ψαχτω....αργησα να ξυπνησω αλλα ευτυχως ξυπνησα.....

σορι παιρνω τα ψυχοπλακωτικα μου και τα μαζευωωωωωωωωω.....

μην λες βλακειες!!! παλι καλα που εστω κ αργα , διορθωθηκαν ολα....

baJfp2.png

γιασεμι και εγω στην πρωτη εργκυμοσυνη νομιαω πως αν δεν δουλευα θα χτυπαγα την καταθλιψουλα μου με αυτο που εβλεπα....χωρις πλακα...με εσωσε η δουλεια...Τωρα , σε αυτην, κυρια...με εχει πιασει η σουπερ βλακεια μου

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

κ εγω ειμαι με ενα μονιμο αγχος, αλλα οχι ετσι οπως το λετε... με πιανει πανικος του τυπου μηπως εχουν τιποτα κ δεν το εχω καταλαβει? θα μεγαλωσουν σωστα? παναγια μου να μην παθουν τιποτα , να ειναι γερα κ τετοια αλλα διαφορα... αλλα μετα σκεφτομαι οτι επεζησαν απο την τουμπα που εφαγαν μια βδομαδα πριν γεννησω κ λεω οκ ειναι ανθεκτικες σαν τις κατσαριδες:tongue:

baJfp2.png

αυτο το αγχος σοφακι θα το εχουμε για παντα...και όπως μου ειπε και ο μπαμπας μου προσφατα 'καλα να παθω για να δω τη γλυκα' χαχα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

ΩΧ ΕΦΑΓΑ ΚΑΙ ΕΣΚΑΣΑ ΜΕ ΒΛΕΠΩ ΑΛΛΗ ΤΟΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ...ΜΗΤΣΑΚΙ ΑΝΤΕ ΘΑ ΚΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΟΝΕ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΡΙΧΝΕΤΕ ΣΧΕΔΟΝ 1ΜΗΝΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ...ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ...

ναι αλλα ο δικος σου εχει γρηγορη αναπτυξη!! εβγαλε κι ολας δοντακι!!!

Ακόμα εδώ είμαι.......

Annia είσαι έγκυος; Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Έχω χάσει πολλά επεισόδια. Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

eH1op2.png

LMcjp2.png

Διαφημίσεις

μου φαινεται οτι οι γονεις μας τωρα παιρνουν την εκδικηση τους:?

ναι...και εγω ημουν και αγγελουδι :tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

ρε αλεκα τωρα που το θυμηθηκα... η μεγαλη μου στο χερακι της εμφανισε κατι σημαδακια σαν αυτο που αφηνει η βελονα στο εμβολιο... σαν να εχει φαει 5-6 ενεσεις ειναι... πηρα την γιατρο, μου ειπε να τις βαλω φενιστιλ κ οτι κατι θα το τσιμπησε... τι ομως???? κ γιατι δεν φυγανε αφου της εβαλα???

baJfp2.png

Ακόμα εδώ είμαι.......

Annia είσαι έγκυος; Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!! Έχω χάσει πολλά επεισόδια. Συγχαρητήρια κοπέλα μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

το σημαντικοτερο!!!! η μικρη παει για πολυτεκνη!!!!!

ναι...και εγω ημουν και αγγελουδι :tongue:

καλο κοριτσακι, ε??? ε, τοτε μην μιλας καθολου!!!!

baJfp2.png

Ακόμα εδώ είμαι.......

ΝΑΤΑΣΟΥΛΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ...

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΠΑΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΚΞΑΙ ΝΑ ΞΕΡΑΘΩ ΓΙΑΤΙ ΑΥΡΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΚΟΜΠΛΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...