Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!! Τί κάνετε; Εγώ τώρα μπόρεσα να μπώ. Η μικρή μου με έχει εξοντώσει στην κυριολεξία. Τώρα που άρχισε να κάθεται κιόλας, θέλει όλο χέρια. Δεν ορίζω τίποτα, ούτε πλάτη ούτε μέση........ Είναι όμως καλό μωράκι, μέσα στα γέλια!!!!!!!!!!!

Κορίτσια θέλω να σας κάνω μια ερώτηση, μπορεί να ακουστεί χαζή και ηλίθια αλλά θέλω να μου λυθεί αυτή η απορία. Το κοριτσάκι μου όλη την ημέρα βγάζει διάφορους ήχους, φωνάζει και αλλάζει τον τόνο της φωνής της. Ειναι φυσιολογικό αυτό; Και τα δικά σας τα μωράκια το κάνουν; Όλοι μου λένε ότι είναι φυσιολογικό αλλά εμένα γιατί μου φαίνεται παράξενο; Ο αντρούλης μου λέει πώς είμαι μέσα στο άγχος, ίσως γιατί πέρασα και όλα αυτά στην εγκυμοσύνη και φοβάμαι μήπως έχει μείνει κάτι στο παιδί.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κοριτσάκια μου γεια σας!!!!!! Τί κάνετε; Εγώ τώρα μπόρεσα να μπώ. Η μικρή μου με έχει εξοντώσει στην κυριολεξία. Τώρα που άρχισε να κάθεται κιόλας, θέλει όλο χέρια. Δεν ορίζω τίποτα, ούτε πλάτη ούτε μέση........ Είναι όμως καλό μωράκι, μέσα στα γέλια!!!!!!!!!!!

Κορίτσια θέλω να σας κάνω μια ερώτηση, μπορεί να ακουστεί χαζή και ηλίθια αλλά θέλω να μου λυθεί αυτή η απορία. Το κοριτσάκι μου όλη την ημέρα βγάζει διάφορους ήχους, φωνάζει και αλλάζει τον τόνο της φωνής της. Ειναι φυσιολογικό αυτό; Και τα δικά σας τα μωράκια το κάνουν; Όλοι μου λένε ότι είναι φυσιολογικό αλλά εμένα γιατί μου φαίνεται παράξενο; Ο αντρούλης μου λέει πώς είμαι μέσα στο άγχος, ίσως γιατί πέρασα και όλα αυτά στην εγκυμοσύνη και φοβάμαι μήπως έχει μείνει κάτι στο παιδί.

μια χαρα ειναι νατασσουλα η μικρη σου....όλα ετσι κανουν.....λογικο ειναι να αγχωνεσαι. Αλλα αυτο να ξερεις ειναι δειγμα ότι η μικρη ειναι ζηρη και μια χαρα!!!!

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

natasaaaaaa...θα σε μαλωσω...το παιδι αρχιζει να μιλαει και να μαθαινει τη φωνη του καλε....ολα το κανουν....παρε παραδειγμα η δικια μου σημερα....φωναζει ξαφνικα δυνατα και τρομαζει μετα και βαζει τα κλαμματα το βλημα....

καλησπερες....σας διαβαζα λυσσαξατε σημερα και στη τελευταια σελιδα θυμηθηκατε τσουπρες να πειτε που στο μολλ τελικα θα συναντηθειτε...αϊντε αϊντε ειστε ωρες ωρες...οσο για τις θηλαζουσες...εμεις μια χαρα θηλασαμε τη προηγουμενη φορα...ριχνεις κουβερτιτσα απο πανω ή το σλινγκ και τελος......

αντε καλα να περασετε...εμεις δε το κοβουμε να ερχομαστε....εγω μονη μου δεν ερχομαι.ουτε και με τα δυο ο αντρας μου λεει δεν ξαναερχεται να κανει πανω κατω βολτες στο μολλ....μονο εαν κραταγα και τη μεγαλη αλλα ολες θα εχετε τα μικρα θα βαρεθει η μεγαλη....χαιρετισματα και απο τη πεθερα ..καλα να περασετε

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

νατασουλα φυσιολογικοτατο ειναι το κοριτσακι σου!!!! περασαν τα δυσκολα, ευχαριστησου το τωρα;)!!!!

αλλιως την ελεγαν την ειρηνη....

:tongue::P:p...ελα μαρη...τι να κανω?? αγορια ειναι χαχα...κλασσικη ελληνιδα συμπεθερα!!!!!!!!!!!

Θα αποζημιωσουν τα κοριτσακια σου μετα το γαμο μαρη....:)

ναι αλλαξε το ονομα απο οτι καταλαβα...

δηλαδη τι λες???? οτι θα τους κυνηγαμε:shock:????? οοοοοοχι κυρια μου! εμεις δεν τα σηκωνουμε αυτα!!!! εχουμε κ πατερα στρατιωτικο, θα σας παρει με το δικανο ετσι κ καταλαβει κατι:tongue::tongue::tongue:

baJfp2.png

Και η κόρη μου κάνει διάφορα τέτοια μην έχεις τόσο άγχος, γιατί το άγχος δεν σε αφήνει να το απολαύσεις. Χαλάρωσε.....Δεν ξέρω και τι πέρασες αλλά μην τα σκέφτεσαι πάνε περάσανε.... Εγώ προσπαθώ και σκέφτομαι όσο γίνετε θετικά για όλα προσπαθώ να δω το ποτήρι μισογεμάτο...:-P:razz::-PΚαλησπέρα δεν σας είπα.....

παντως και εγω ρε παιδια, όταν εκανα το πρωτο ψαχνομουν όλη μερα για το τι εχει το παιδι ( δεν ειχε τιποτα χαχα αλλα εμενα μου ειχε κατσει).....απο όλους τους γιατρους το περασα το καυμενο το αγγελακι. Το μικρο μολις το γεννησα, φωναξα τον παιδιατρο μας που ειναι στο ΙΑΣΩ και του λεω παρ'το και φερ'το μου κομπλε! χαχα...να γλιτωσω τους γιατρους τουλαχιστον....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

δηλαδη τι λες???? οτι θα τους κυνηγαμε:shock:????? οοοοοοχι κυρια μου! εμεις δεν τα σηκωνουμε αυτα!!!! εχουμε κ πατερα στρατιωτικο, θα σας παρει με το δικανο ετσι κ καταλαβει κατι:tongue::tongue::tongue:

χαχα.....αντρες παιδι μου...γαιδουρια εκ γενετης:tongue:

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Παιδια εγω παλι μια ζωη το αναποδο....φοβαμαι πιο πολυ για το μωρο και ψιλοαγχωνομαι συνεχεια....στο πρωτο ειχα αγνοια...φαντασου με τις αλλεργιες που τρεχω ακομη το εχω τυψεις οτι τα επαθε απο την αγνοια μου και τι θα μπορουσε χειροτερο να παθει γιατι δεν μου εκοβε...ειχα ζαβλακωθει απο τις κολο ορμονες και τη καταθλιψη.....

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κορίτσια σας ευχαριστώ, δεν ξέρετε πόσο πολύ με χαλαρώσατε τώρα :D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχω πολύ άγχος, ίσως γιατί ζυγώνουν και οι μέρες που θα πάμε στην παιδονευρολόγο (σε καμιά εβδομάδα) και μου έχουν έρθει όλα στο μυαλό από την αρχή.

Arina έχω περάσει πολλά, με λίγα λόγια εγκεφαλική αιμορραγία στο έμβρυο που ευτυχώς ξεπεράστηκε μέχρι να γεννήσω. Άστα ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου σας καληνυχτώ, ελπίζω να τα πούμε σύντομα........

eH1op2.png

LMcjp2.png

τιποτα απλά θα δώσω μέχρι αύριο ντεπόν και αν δω οτι τον ξαπλώνω και κλαίει να ξαναπάμε γιατί μάλλον θα προχωρήσει η ωτίτιδα αλλιώς μπορεί να τη γλιτώσουμε την αντιβίωση!

:D:D:D

ναι από ένα φαρμακείο που έχει γενικά και ομοιοπαθητικά φάρμακα

:D:D:D

Περαστικούλια..........

Καλησπέρα μανουλες!!!

Ειστε γλωσσοκοπανες και με τη βουλα, δε σας προλαβάινωωωω!!!

Αρινα εγω μενω Λυκοβρυση, παντρευτηκα στην Αγια Τριαδα στην Νεα Κηφισια και εκανα το τραπεζι στο Κτήμα Γρεγου στην Βαρυμπόμπη, στο συστήνω ανεπιφύλακτα, εμεινα πολυ ευχαριστημένη! Και το Αριαδνη πολυ καλο ειναι αλλα για τα δικα μου ατομα που ηταν μολις 200 μου το πουλαγε πολυ ακριβα!

Έχω πάρει αλλά δεν έχουν ημερομηνίες.....όλοι τώρα βρήκαν να παντρευτούν:oops:;):mad::mad:;;;;;;

7000 μυνηματα που τα εγραψες:shock::shock::shock:?????????????

στον Δεκεμβρη και στον Νοεμβρη μαρη....όλη μερα στο πισι....ασε με...ο Νικος ετοιμαζει το διαζυγιο..και δεν μου φτανουν τα φορουμ, μπαινω και στο παρεντς:tongue::tongue::tongue:

Παιδια εγω παλι μια ζωη το αναποδο....φοβαμαι πιο πολυ για το μωρο και ψιλοαγχωνομαι συνεχεια....στο πρωτο ειχα αγνοια...φαντασου με τις αλλεργιες που τρεχω ακομη το εχω τυψεις οτι τα επαθε απο την αγνοια μου και τι θα μπορουσε χειροτερο να παθει γιατι δεν μου εκοβε...ειχα ζαβλακωθει απο τις κολο ορμονες και τη καταθλιψη.....

τωρα εισαι ΟΚ τουλαχιστον??

Κορίτσια σας ευχαριστώ, δεν ξέρετε πόσο πολύ με χαλαρώσατε τώρα :D:D:D!!!!!!!!!!!!!!!!! Έχω πολύ άγχος, ίσως γιατί ζυγώνουν και οι μέρες που θα πάμε στην παιδονευρολόγο (σε καμιά εβδομάδα) και μου έχουν έρθει όλα στο μυαλό από την αρχή.

Arina έχω περάσει πολλά, με λίγα λόγια εγκεφαλική αιμορραγία στο έμβρυο που ευτυχώς ξεπεράστηκε μέχρι να γεννήσω. Άστα ούτε να τα θυμάμαι δεν θέλω!!!!!!!!!

Κοριτσάκια μου σας καληνυχτώ, ελπίζω να τα πούμε σύντομα........

καληνυχτα, όλα θα ειναι καλα...;)

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...