Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΝΤΖΙ...ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΥΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΧΑΧΑΧΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ...ΧΑΧΑΧΑ...ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΝΑ ΦΑΜΕ..

:-D

Διαφημίσεις

ax ti krima....τι σου ειπε για λαιμο και αυτακι??? Για το συγκαμα ξεπλυνε με χαμομηλι και θα με θυμηθεις;)

τιποτα απλά θα δώσω μέχρι αύριο ντεπόν και αν δω οτι τον ξαπλώνω και κλαίει να ξαναπάμε γιατί μάλλον θα προχωρήσει η ωτίτιδα αλλιώς μπορεί να τη γλιτώσουμε την αντιβίωση!

ακόμα στην 458 είμαι... :-( κοντεύω??? σκ@τ@ κοντευω!!!

εγώ όσες φορές το εκανα κανει μουτσου μουτσου στραβομουτσουνιαζει και τη φτυνει!!! και ξυπνάει κιόλας!!!!

Πολύ μου αρεσαν τα "περιστατικά" σας!!! εκλαιγα από τα γελια!!! εγώ θυμάμαι ένα περιστατικό 19 χρονών είχαμε πάει με το αμορε για ποτακι σε ενα από τα στεκια της βεροιας. με ποτισε 5-6 σφηνακια (σαμπούκα και τεκίλα) και κατουρηθηκα η γυναικα! παω τουαλέτα, κιουρια, με τη φουστίτσα μου τη μινι και τη μποτούλα μου... η τουαλετα ηταν πιο χαμηλα (20 σκαλοπάτια στενα και ψηλά). φαντάζεστε???? από το 3ο και μετα τα κατεβηκα με τον κ*λο!!! ενα-ενα!!! και σταματαω 2 σκαλοπατια από το τελος, ανοιγει η πόρτα και βγαίνει ενα παληκάρι κι εγω ζαλισμένη, καθισμένη στο σκαλοπάτι με ανοιχτά τα πόδια λέω "δεν εγινε τίποτα!" (ναι, τίποτα, μόνο ρεζίλι έγινα...)

Υ.Γ. Ελπίζω να σας φτάσω μέχρι την Παρασκευή!!!

:D:D:D

κατερινακι και εγω weleda χρησιμοποιω.απο που τα πηρες???????απο φαρμακειο??????

melsas απορω πως διαβαζεις τοοοοοοοοοοοσες σελιδες!

ναι από ένα φαρμακείο που έχει γενικά και ομοιοπαθητικά φάρμακα

reading.gif αδιαβαστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:D:D:D

κατερινακι περαστικα σας! ταλαιπωρηται ο μικρουλης μωρε...

ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΝΤΖΙ...ΕΓΩ ΘΑ ΒΑΛΩ ΕΝΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΑΚΙ ΜΑΥΡΟ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΜΠΛΟΥΖΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΧΑΧΑΧΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΤΕ...ΧΑΧΑΧΑ...ΦΤΙΑΧΝΕΙ Ο ΣΥΖΥΞ ΠΑΤΑΤΕΣ ΜΕ ΑΥΓΑ ΝΑ ΦΑΜΕ..

προκομενος ο δικος σου!!!! εμεις ειμαστε 7 χρονια μαζι , σχεδον 2 παντρεμενοι, κ μου λεει πριν μερικους μηνες "α, ξερω να μαγειρευω!!! ναι... ξερω να φτιαχνω αυγα με πατατες:lol:!!!!" ακομα περιμενω να τα δοκιμασω....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΕΙΝΑΑΑΑ..ΕΓΩ ΜΕ ΠΟΙΑ ΝΥΦΗ ΘΑ ΤΟΝ ΠΡΟΞΕΝΕΨΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΗ????ΤΟ ΜΗΤΣΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΟ??

εμεις ειμαστε λογωδοσμενες κ σοβαρες:tongue:

ασχετα που οι κυριοι μας κανουν ματσακουλιες;)

baJfp2.png

τι τις θελει τις δηλωσεις??????

εναν καφε μου φτιαχνει αν εχει διαθεση αλλα τον κανει τελειο!!!! (εγω η ατιμη του φτιαχνω αραια κ που:oops:)

φαααααααμ !!!! βαγγελης παει για τσιγαρο!!!!

baJfp2.png

εμπαινε παλια κοριτσια, irsa, δεν την θυμαστε;;;
αλλιως την ελεγαν την ειρηνη....
εμεις ειμαστε λογωδοσμενες κ σοβαρες:tongue:

ασχετα που οι κυριοι μας κανουν ματσακουλιες;)

:tongue::P:p...ελα μαρη...τι να κανω?? αγορια ειναι χαχα...κλασσικη ελληνιδα συμπεθερα!!!!!!!!!!!

Θα αποζημιωσουν τα κοριτσακια σου μετα το γαμο μαρη....:)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...