Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Γεια σας κορίτσια !!!! επιτέλους μαζεύτηκα στο σπίτι και κατάφερα να διαβάσω τα νέα σας.

Σήμερα πέρασα πάρα πολύ ωραία !!!!!

Αφού βγήκα την πρωινή μου βόλτα με την σκύλα μου, πήγα ένα γρήγορο super market και μετά ήρθε μία φίλη μου και με πήρε και πήγαμε από το ΙΚΕΑ και πήρα μία αλλαξιέρα που ήθελα και κάτι άλλα ψιλοπράγματα, μέτά πήγαμε για φαγητό και μετά για καφέ...καταευχαριστήθηκα τσάρκες ;););)

Αυριο εχω κανονίσει με άλλη φίλη μαραθώνια βόλτα σε jumbo και την Κυριακή με άλλη βόλτα στην παραλία με τα σκυλιά μας ......( κάθε μέρα με συνοδεύει και άλλη γιατί τις εξαντλώ στον ποδαρόδρομο :lol::lol::lol:)

Rica : όπως κατάλαβες είμαι ανοιχτή σε κάθε πρόταση βόλτας.

Ελίνα: στο θέμα ύπνου όλοι πλέον μιλάνε για ανάσκελα, διάβασε κι εδώ:

Το δωμάτιο του βρέφους και η στάση ύπνου

Συνίσταται αν θα γίνουν αλλαγές και ιδιαίτερα βαψίματα τοίχων στο δωμάτιο που θα κοιμάται το μωρό, αυτές να γίνουν με μπογιές που δεν μυρίζουν έντονα και κατά προτίμηση τουλάχιστο ένα μήνα πριν από τη γέννηση του βρέφους. Τους πρώτους έξι περίπου μήνες καλό είναι το βρέφος να κοιμάται στο δωμάτιο των γονιών του. Μπορεί να κοιμάται σε κρεβατάκι ή καλαθάκι παιδικό, σε σχετικά σκληρό στρώμα και πάντα ανάσκελα. Παλαιότερα τα βρέφη κοιμόντουσαν μπρούμυτα και στο πλάι. Τώρα έχει βρεθεί σε διάφορες μελέτες ότι όταν ένα βρέφος κοιμάται ανάσκελα κινδυνεύει λιγότερο από τον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο. Η πεποίθηση ότι εάν το μωρό είναι ανάσκελα και έχει αναγωγές ή κάνει εμετό τότε κινδυνεύει να πνιγεί είναι αβάσιμη.

Κοντά στο κεφάλι του δεν πρέπει να υπάρχουν πολλά παιχνίδια ή σκεπάσματα όταν κοιμάται. Ακόμη δεν πρέπει να καπνίζει κανένας μέσα στο σπίτι όχι μόνο λόγω των γνωστών επιπτώσεων του παθητικού καπνίσματος αλλά και λόγω της αύξησης του κινδύνου από τον αιφνίδιο βρεφικό θάνατο. Καλό είναι να έχουμε κατά νου ότι οι καπνιστές μεταφέρουν στα ρούχα και στην ανάσα τους ουσίες βλαβερές για τον καθένα αλλά ιδιαίτερα για τα βρέφη.

Το βρέφος πρέπει να κοιμάται πάντα σε ύπτια θέση. Η θέση ύπνου στο πλάι δεν είναι ασφαλής και δεν πρέπει να συνιστάται

inaki: κούκλα σκέτη !!!!!!

........και επειδή ''τέτοια ώρα,τέτοια λόγια '' και καμία σας δεν είναι εδώ πολλά πολλά φιλάκια σε όλες σας και θα τα πούμε αύριο.....

Επεξεργάστηκαν by sofou

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Γεια σας κορες..

παλι εκανα 2 μερες να μπω και εκανα πουλακια τα ματια μου για να σας διαβασω..:tongue:

Σημερα εχουμε ολονυχτια γιατι ο μικρος μου ξυπνησε στις 11.30 κ φυσικα ειναι ακομα ξυπνιος ..

Ειχαμε παει το μεσημερακι σουπερ μαρκετ, γυρισαμε σπιτι για φαγητο κ του εταξα αν φαει ολο του το φαγητο να τον παμε λουνα παρκ.. οποτε κουραστηκε κ ξεραθηκε στις 8, δεν ξυπνουσε με τιποτα αλλα ξυπνησε μια κ καλη στις 11.30..

Ευτυχως ξυπνησα κ εγω αργα το πρωι κατα τις 1 οποτε δεν νυσταζω. Τωρα πριν λιγο του εβαλα να δει ενα dvd μπας κ ηρεμησει λιγο για να παμε σε κανα μισαωρο για υπνο μολις τελειωσει.

ΦΑΜ δεν ειχα δει για πιο λογο σε εβαζε για καισαρικη και γι αυτο σε ρωτησα.

Ειδα οτι συζητουσατε για κορσεδες..

και μενα μου ειπε ο γυναικολογος να βαλω αλλα οχι αμεσως. Ομως δεν τον φορεσα σχεδον καθολου, ειχα παρει κ εγω απο τα ΛΗΤΩ εναν με αυτοκολλητο που το ρυθμιζεις αλλα αισθανομουν καλυτερα χωρις. Παντως πιστευω πως εχει σχεση το σωμα..

Εγω οταν πηγα να γεννησω ειχα μια τεραστια κοιλια για το σωμα μου και οταν βγηκα δεν φαινομουν εγκυος.. 10 μερες μετα ειχε παει στη θεση της χωρις κορσε.. Ουτε ηταν αυτο που θα ελεγες ενα χαλαρο κομματι κρεας. Κ σκεφτειτε οτι εγω παντα ειχα κοιλια γιατι δεν εχω κανει γυμναστικη ποτε στη ζωη μου, κ εχω χασει και 30 κιλα στα 16 μου. Εγινε οπως ηταν κ πριν. η μονη διαφορα ηταν η τομη..

Για σουτιεν θηλασμου τωρα.. εγω ειχα παρει μονο ενα. και εστειλα την αδελφη μου κ μου πηρε ενα ιδιο. Και ειχα παρει κ κατι μπουστακια πολυ μαλακα χωρις ραφες καθολου απο τη venus victoria για το βραδυ γιατι κ μενα με ενοχλουσε το σουτιεν. Δυστυχως δεν μπορεις να κοιμηθεις χωρις σουτιεν γιατι εχεις διαρροες και τα κανεις ολα χαλια.

Κ τωρα τα ιδια θα χρησιμοποιησω.. πηρα μονο ενα καινουργιο που εχει κ ενισχυση για εξω.

Παντως για να πω την αληθεια τα μπουστακια με βολεψαν καλυτερα κ κατα τη διαρκεια της ημερας μεσα στο σπιτι τουλαχιστον.

Τωρα για τα σφηνακια δεν ξερω..

εγω το θεωρω αχρηστη αγορα ειδικα γι ατον πρωτο καιρο που το μωρο κοιμαται ακομα σε καλαθουνα, λικνο η πορτ μπεμπε..

Ειναι πολυ στενα αυτα κ δεν γυρναειτο παιδι. Εγω στο πλαι τον εβαζα, μου φαινοταν λιγο καπως η σταση ανασκελα.. Αν το μωρο εβγαζε καμια γουλιτσα κ πνιγοταν??

Λενε οτι ειναι επικινδυνη η σταση στο πλαι κ καλα για να μην γυρισει.. Αλλα τα νεογεννητα δυσκολα γυρνανε, ειδικα το χειμωνα που ειναι φασκιωμενα με τις κουβερτες τους.

Τωρα τη μπεμπα θα την παρω κατευθειαν μαζι μου στο κρεβατι μου οποτε δεν προβληματιζομαι.. θα την κραταω αγκαλια ολη τη νυχτα.

Για τα απορρυπαντικα τωρα..

εγω δεν θα εβαζα αρκαδι στο πλυντηριο μου.. ειναι περιεργο απορρυπαντικο κ οσο καλα κ να το διαλυσεις υπαρχει περιπτωση να αφησει υπολλειματα που θα προκαλεσουν φθορες στο πλυντηριο. Το χρησιμοποιουσα ομως για πλυσιμο στο χερι για περιπτωσεις που ειχαν λερωθει τα ρουχα με κακα πχ πριν τα βαλω στο πλυντηριο η που ηθελα να πλυνω κατι αμεσα κ δεν ειχαν μαζευτει πολλα.

Χρησιμοποιησα κ στο Χαρη κ τωρα το προδερμ.

Το κυριο χαρακτηριστικο τους ειναι οτι ειναι υποαλλεργικα.. δεν νομιζω οτι εχουν καποια αλλη διαφορα απο τα υπολοιπα..

Το αλλο χαρακτηριστικο τους ειναι οτι δεν καθαριζουν καλα κ γι αυτο ειναι μονο για μωρουδιακα.. Μολις αρχισουν οι φρουτοκρεμες κ τα φαγητα αναγκαστικα θα πατε σε κανονικο απορρυπαντικο.

Μαλακτικο εβαζα κανονικα το προδερμ παλι, απλα εναζα παντα στην πλυση ενα εξτρα ξεβγαλμα. Η μυρωδια βεβαια εφευγε εντελως αλλα τουλαχιστον εμεναν μαλακα τα ρουχα.

v1j0p2.png

aiUQp2.png

Το αλλο χαρακτηριστικο τους ειναι οτι δεν καθαριζουν καλα κ γι αυτο ειναι μονο για μωρουδιακα.. Μολις αρχισουν οι φρουτοκρεμες κ τα φαγητα αναγκαστικα θα πατε σε κανονικο απορρυπαντικο.

Μαλακτικο εβαζα κανονικα το προδερμ παλι, απλα εναζα παντα στην πλυση ενα εξτρα ξεβγαλμα. Η μυρωδια βεβαια εφευγε εντελως αλλα τουλαχιστον εμεναν μαλακα τα ρουχα.

Γιαυτό είχα βάλει κάτι δικά μου ρούχα με το μωρουδιακό και δεν καθαρισαν!!! Ευχαριστώ για την πληροφορία Ντόρα!!

Καλημέρα κοιλουμπίτσες!!!

καλημερούδια!! τι κάνετε?

εγω απο εχτές το απογευμα ειμαι με μπούκωμα στην μύτη, ξηρό λαιμό και με πονάει το κεφάλι .. κοινώς κάπου την άρπαξα (και ξέρω που μιας και δεν πολυβγαίνω σχεδόν καθόλου απο το σπίτι εδω και πανω απο μήνα)

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩΩΩΩΩ??? ΤΩΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ??? ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΟΜΑΙ 800 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΠΙΠΙ... ΝΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΤΗ?? για πειτε κανα γιατροσόφι γιατι για φαρμακα ουτε κουβέντα δυστυχώς ..

Angie, μπήκες στον 9ο? Αν ναι, ρώτα καλύτερα το γιατρό σου, γιατί εγώ τον ρωτησα λίγο καθυστερημένα και την πάτησα. Μου είπε ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ό,τι θέλω, οπότε δε θα ζοριζόμουν τόσο. Μιάμιση εβδομάδα είμαι με μπούκωμα και ακόμα συνεχίζει.

Για το λαιμό, έκανα γαργάρες με αλατόνερο, όπως μου είπε η ΦΑΜ και αποδείχθηκαν σωτήριες. 4 φορές χρειάστηκε μόνο να τις κάνω. Η ξηρότητα εξαφανίστηκε!!! Έπινα και χαμομήλι με λεμόνι και μέλι.

Για το μπούκωμα έκανα εισπνοές ευκάλυπτου και έβαζα και στεριμαρ. Τις εισπνοές τις έκανα σχεδόν 4 μέρες, αλλά έβλεπα βελτίωση μόνο εκείνη την ώρα. μετά ξανά τα ίδια. Με το sterimar άνοιγε για λίγο, ΑΝΑΣΑΙΝΑ, αλλά αργότερα πάλι μπούκωνα. Αυτή τη μιάμιση εβδομάδα μπορεί να κατανάλωσα και 10 ρολλά χαρτί υγείας!!! Τελικά ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και το dexa-rhinaspray το οποίο, όμως, δεν πήρα πρωτοβουλία να το πάρω μόνη μου γιατί ειναι δυνατούτσικο. Και τώρα το χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ για να κοιμάμαι...

Υπομονή θελει! Περαστικούλια!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

Καλημερα......... προσπαθω να βαλω φωτογραφιες μου αλλα και απο το δωματιο του μπεμπη μας αλλα δεν μου τις "ανεβαζει". Θα προσπαθησω ξανα το απογευμα....

Στεναχωριεμαι που ειμαι απο μακρια και δυστυχως δεν θα μου δωθει η ευκαιρια να βρεθουμε... θα γεννησουμε ολες σιγα σιγα και δεν θα εχουμε πολυ χρονο να τα λεμε... τελος παντων ας πουμε κατι πιο ευχαριστο...

Χθες πηγαμε στον γιατρο ειδαμε τον μπεμπη μας και ειναι 3300 gr και 50 cm... ενω μου λεει ο γιατρος πως ειναι ολα φυσιολογικα εμενα μου φαινεται μικρουλης... ολοι στην οικογενεια μας εχουμε γεννηθει πανω απο 4 κιλα..

Επισης θα παρω μαλλον ολο τον 9ο.. εχει αρχισει και χαλαρωνει ο τραχηλος μεν αλλα ειναι ακομη ψηλα...

Για σουτιεν θηλασμου εγω φοραω και στην εγκυμοσυνη.. με εχουν βολεψει πολυ... αλλα να τα παρετε ενα νουμερο μεγαλυτερα γιατι μετα την γεννα θα πρηστει το στηθος μας...

Κάποιο κοριτσι ρωτουσε για ιονιστη.... εμεις εχουμε εδω και 1 χρονο και πραγματικα κανει θαυματα... καθαριζει την ατμοσφαιρα στο σπιτι.... βαζω που και που αιθεραιο έλαιο... συνηθως ευκαλυπτο και βοηθαει πολυ οταν ειμαι μπουκωμενη...

Για τον υπνο μου ειπε η παιδιατρος οχι "σφηνακια" μαξιλαρακια οπως και ο γιατρος μου ειπε οχι κορσε και ζωνες...

a84026bdda.png

Angie, μπήκες στον 9ο? Αν ναι, ρώτα καλύτερα το γιατρό σου, γιατί εγώ τον ρωτησα λίγο καθυστερημένα και την πάτησα. Μου είπε ότι θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω ό,τι θέλω, οπότε δε θα ζοριζόμουν τόσο. Μιάμιση εβδομάδα είμαι με μπούκωμα και ακόμα συνεχίζει.

Για το λαιμό, έκανα γαργάρες με αλατόνερο, όπως μου είπε η ΦΑΜ και αποδείχθηκαν σωτήριες. 4 φορές χρειάστηκε μόνο να τις κάνω. Η ξηρότητα εξαφανίστηκε!!! Έπινα και χαμομήλι με λεμόνι και μέλι.

Για το μπούκωμα έκανα εισπνοές ευκάλυπτου και έβαζα και στεριμαρ. Τις εισπνοές τις έκανα σχεδόν 4 μέρες, αλλά έβλεπα βελτίωση μόνο εκείνη την ώρα. μετά ξανά τα ίδια. Με το sterimar άνοιγε για λίγο, ΑΝΑΣΑΙΝΑ, αλλά αργότερα πάλι μπούκωνα. Αυτή τη μιάμιση εβδομάδα μπορεί να κατανάλωσα και 10 ρολλά χαρτί υγείας!!! Τελικά ο γιατρός μου είπε ότι μπορώ να χρησιμοποιήσω και το dexa-rhinaspray το οποίο, όμως, δεν πήρα πρωτοβουλία να το πάρω μόνη μου γιατί ειναι δυνατούτσικο. Και τώρα το χρησιμοποιώ μόνο το βράδυ για να κοιμάμαι...

Υπομονή θελει! Περαστικούλια!!!

thank you !!! παω για γαργαρα !! τα χαμομηλια τα πίνω απο εχτες φουλ δυο δυο.. (σήμερα μπήκα στην 34 εβδομάδα)

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!!!!!!!!

Σήμερα όπως βλέπετε και από το τικεράκι μου μπήκα στον μήνα μου, άντε κοντεύουν οι μέρες.

Χθές το μεσημεράκι και ενώ κοιμόμουν, ξαφνικά ξυπνάω με έντονους πόνους περιόδου σε κοιλιά και μέση και πετρώματα, λέω εντάξει συσπάσεις είναι θα περάσουν. Μετά από λίγο πάλι τα ίδια. Να μην σας τα πολυλολογώ χρονομέτρησα 5 συσπάσεις ανά μισάωρο. Λέω, λές να ήρθε η ώρα μου να γεννήσω; Ευτυχώς όμως σταμάτησαν. Δεν φοβήθηκα καθόλου, ήμουν ψύχραιμη, απλά μου δημιουργήθηκαν διάφορα συναισθήματα εκείνη την ώρα που δεν μπορώ να τα περιγράψω.

Εντωμεταξύ σήμερα ξύπνησα και είμαι σαν ζαλισμένο κοτόπουλο να το πώ ή κάπως έτσι τέλος πάντων. Μαγειρεύω φασολάδα (μήπως και δημιουργήσω χειμωνιάτικη ατμόσφαιρα αλλά δεν το βλέπω με αυτήν την καλοκαιρία) αλλά κάνω όλο βλακείες. Είμαι αλλού ντ' αλλού. Και δεν με βλέπω να κοιμάμαι το μεσημεράκι μήπως και συνέλθω γιατί έχουμε και μια βάπτιση στις 5.00 και ποιος ξέρει τί ώρα θα τελειώσουμε.

Φιλάκια σε όλες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Καλημερα κοριτσακια...

Κι εγω Αντζυ αυτο ετοιμαζομουν να γραψω πως απο χθες νιωθω λιγο οτι την ψιλοαρπαξα...Εχω κι εγω ξηρο λαιμο ηπια χθες χαμομηλι θα πιω και σημερα,πονανε λιγο και τα ματια μου οταν τα κουναω δεξια αριστερα απλα δεν εχω μπουκωμα ακομη μονο λιγο ξεροβηχα...Κι εγω αυτο ειπα τωρα βρηκε...Και να φανταστεις δεν αρρωσταινω καθολου ευκολα...

Με τα σφηνακια και τη σταση υπνου εγω παλι μπερδευτηκα..Εχω αγορασει παντως ενα σφηνακι τωρα αν χρειαστει το χω εαν δεν χρειαστει...Πως να το βαλω πια το μωρο !!!Πλαι η ανασκελα?Τι να πω θα ρωτησω και οταν ερθει η ωρα τον παιδιατρο να μας πει τη γνωμη του...

Μαχουλα μια χαρα ειναι ο μπεμπης σου εχεις ακομη και 3 βδομαδες τουλαχιστον θα παρει κι αλλο σιγουρα!

Κι εγω ημουν 4 κιλα θρεφταρι στις 37 εβδομαδες που με εβγαλε με προκληση η μαμα μου γιατι βαριοταν να περιμενει:tongue: δεν ξερω εαν θα φτασει τη χαρη μου κι ο μπεμπης,δεν το νομιζω αλλα γερος να ναι κι ολα καλα!!Παντως τον δικο σου τον βλεπω να πηγαινει στα 4 δεν νομιζω οτι ειναι λιγο για τις 36 εβδομαδες.Παντα βεβαια εχουμε στο νου μας και μια αποκλιση στους υπερηχους πανω κατω αλλα τον κοβω τοσο!

Επεξεργάστηκαν by Ελινα Ζ.

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια τι κανετε?εγω χτες ξεκινησα να ετοιμαζω την βαλιτσα επιτελους και πλενω και τα τελευταια μωρουδιακα και μετα καθομαι και αναμενω..την τεταρτη θα πα και στο γιατρο να δω πως ειναι ο μπεμπουλης μου..

:-D

Καλημερα κοριτσακια...

Κι εγω Αντζυ αυτο ετοιμαζομουν να γραψω πως απο χθες νιωθω λιγο οτι την ψιλοαρπαξα...Εχω κι εγω ξηρο λαιμο ηπια χθες χαμομηλι θα πιω και σημερα,πονανε λιγο και τα ματια μου οταν τα κουναω δεξια αριστερα απλα δεν εχω μπουκωμα ακομη μονο λιγο ξεροβηχα...Κι εγω αυτο ειπα τωρα βρηκε...Και να φανταστεις δεν αρρωσταινω καθολου ευκολα...

αχ βρε ελινα τι παθαμε ... οχι τιποτα αλλο αλλα ημουν που ημουν κλεισμενη σπιτι και περιμενα πως και πως το σκ να με βγαλει καμια μικρουλα βολτα ο αντρας να φωτοσυνθέσω και να παρω αερα .. και τώρα μαλλον ουτε αυτό παίζει :(

τελοσπαντων .. περαστικά να είναι ολα και όλα καλα !!

Ρικα λες να γεννησεις μαζι με την dora κ την irsa???

Πότε γεννάνε οι κοπελιές αυτές;;; Εμένα μου είπε ότι ο τράχηλος είναι σκληρός ακόμη και ΑΝ δεν έχουν σπάσει τα νερά μου μέχρι τότε, να πάω να με ξαναδεί 3/12 και στις 4/12 που έχω ΠΗΤ να μπούμε για τεχνητές οδύνες. Αλλά δεν με κόβω να πηγαίνω τόσο πολύ, δεν ξέρω ρε γμτ, με έχουν ταράξει οι πόνοι και τα braxton hicks, είναι δυνατόν να πάει τόοοοσο μακριά η βαλίτσα;

Τα διδυμάκια σου εσένα τι κάνουν; Για πότε ετοιμάζεσαι; Έχω χάσει επεισόδια βρε κορίτσια!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Άντζι και Ελίνα περαστικούλιαααα!!!

Sofou τέτοια ενεργητικότητα που την βρίσκεις????? Εγώ είμαι πια τελείως ανίκανη για βόλτα....ΣΕ ΘΑΥΜΑΖΩ!!!

Sofia-m έχω παρατηρήσει ότι όταν δεν κοιμάμαι εγώ, κοιμάσαι εσύ!!!! θες να το πάμε μία-μία, να είναι πιο δίκαιο?!?!?!?!?!! Χαχα!!

Ινάκι θα πάω μάλλον μετά τις 2 Ιασώ για ΤΝΣ...πήρα τώρα τον γιατρό κι έχει περιστατικό και δεν μπορούσε όυτε να μου μιλήσει...ουφ...αγωνία!!! Άμα σε εχα δίπλα μου θα σου έριχνα 2-3 τσιμπιές και θα χαλάρωνα!!!!

annia, να σε προετοιμάσω, στο Αρεταίειο τα πράγματα μάλλον δεν είναι τόσο καλά όσο τα θυμάσαι. Μου είπε μαία που δούλευε εκεί ότι πλέον έχουν έλλειψη προσωπικού, ότι το μωρό το έχεις εσύ συνέχεια μέσα στο θάλαμο γιατί δεν υπάρχει προσωπικό να λειτουργήσει την αίθουσα νεογνών κι ότι όλα στο μωρό τα κάνεις εσύ. Επίσης, μου είπε καλού κακού να έχω και μια χλωρίνη μαζί μου.

Κατά τ' άλλα δεν τίθεται λέει θέμα για τη δουλειά που γίνεται, αφού είναι παν/μιακό και τριγύρω σου έχεις συνεχώς καθηγητάδες. Τεσπα,,, ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά αυτές τις 4 μέρες που θα είμαστε εκεί...

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...