Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ..ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΡΙΟ..ΑΛΕΚΑ ΘΑ ΡΘΕΙΣ??ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ??ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?

ατιμο..... τον φερνεις για να γλιτωσεις το δικο μου baby-sitting, ε???

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ..ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΡΙΟ..ΑΛΕΚΑ ΘΑ ΡΘΕΙΣ??ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ??ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?

εγω δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσει ο Νικος...ψηνομαι να τα παρω και να ερθω μονη μου αλλα φοβαμαι μην βρω κινηση και ουρλιαζει το μπεμπε...ειμαι και μακρυα γμτ και εκεινη την ωρα σχολανε όλοι:-(

που μαρη???? απο το μπροστινο καθισμα σηκωνεσαι κ το ταιζεις το μωρο?????

με φανταζεσαι ετσι ? το αυτοκινητο εν κινησει, εγω στο μπροστινο καθισμα ορθια, με ενα μπιμπερο στο χερι να ταϊζω κ τις 2?:shock::tongue::tongue::tongue:

κ αμα φρεναρει ο αντρας μου, απο που θα κρατηθω???? εξω απο το αμαξι απ΄ευθειας θα βγω!!!!!

:P....βρε χαζο...σταματησαμε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

εγω δεν ξερω τι ωρα θα τελειωσει ο Νικος...ψηνομαι να τα παρω και να ερθω μονη μου αλλα φοβαμαι μην βρω κινηση και ουρλιαζει το μπεμπε...ειμαι και μακρυα γμτ και εκεινη την ωρα σχολανε όλοι:-(

:P....βρε χαζο...σταματησαμε....

αμα σταματησουμε , δεν θα φτασουμε ποτε:tongue: θελουμε κ ενα μισαωρακι στο ταισμα... θα δειξει πως θα παει αυριο το προγραμμα...

λοιπον.... απο Περαμα πιασε καβαλας κ βγες απο εκει κηφισσο για να γλιτωσεις το μποτιλιαρισμα στην π.ραλλη. αλλιως ερχεσαι πετρουπολη μεσω χαιδαριου, πινουμε κ εδω εναν καφε κ φευγουμε απο αττικη οδο:P

baJfp2.png

Τι καλά που θα συναντηθείτε!!!!!!Άντε και οι βόρειες να κανονίσουμε τίποτα!!!(ναι ζηλέψαμε:tongue::mrgreen:)Εμείς όλα καλά!Πήγαμε την κλασική βότα μας στα σουπερ μαρκετ και καταχάρηκε ο μικρός.Αν έχει καλό καιρό αύριο θα πάμε καροτσάδα!!

Εγώ Μελίνα μου έπεσα όπως τα λες σε ένα γάμο στα Γιάννενα!!!!Βρέθηκα ακριβώς έξω απο την τουαλέτα!!!!(ε μην κουραστώ κιόλας:tongue::tongue:)

Έχω πολλά τέτοια "περιστατικά"

Αν δεν ξαναμπώ καληνύχτα!!!!!!!!

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

αμα σταματησουμε , δεν θα φτασουμε ποτε:tongue: θελουμε κ ενα μισαωρακι στο ταισμα... θα δειξει πως θα παει αυριο το προγραμμα...

λοιπον.... απο Περαμα πιασε καβαλας κ βγες απο εκει κηφισσο για να γλιτωσεις το μποτιλιαρισμα στην π.ραλλη. αλλιως ερχεσαι πετρουπολη μεσω χαιδαριου, πινουμε κ εδω εναν καφε κ φευγουμε απο αττικη οδο:P

αμ τη Καβαλας και τον κηφισσο φοβαμαι :D...θα δουμε...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

αμ τη Καβαλας και τον κηφισσο φοβαμαι :D...θα δουμε...

η καβαλας δεν πιανει στο ρευμα προς αθηνα συνηθως εκεινη την ωρα... αλλα ποτε δεν ξερεις.... αλλιως επιλεγεις την 2η λυση!!!!

reading.gif αδιαβαστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:oops::oops::oops:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

reading.gif αδιαβαστη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:lol::lol::lol: H EIRINI SAKIS POIA EINAI?TIN EXO KAI EGO..ΑΛΛΗ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...:tongue::tongue::tongue:ΑΛΕΚΑ ΑΜΑ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΣ??ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΜΠΣΤΕΥΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

:-D

:lol::lol::lol: H EIRINI SAKIS POIA EINAI?TIN EXO KAI EGO..ΑΛΛΗ ΑΔΙΑΒΑΣΤΗ ΑΠΟ ΕΚΕΙ...:tongue::tongue::tongue:ΑΛΕΚΑ ΑΜΑ ΜΠΕΙΣ ΑΠΟ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ ΛΕΣ??ΣΟΦΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΟΛΥΕΜΠΣΤΕΥΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ..

η irsa πρεπει να ειναι.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...