Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο ο μικρός εχει ερεθισμένο λαιμό κ το αυτάκι του κινδυνε΄υει για ωτιτιδα, θα του δίνω ντεπόν κ βλέπουμε, της είπα οτι ο μικρος συγκάηκε κ του έβαλα sudocrem κ μου είπε να μην του ξαναβάλω γιατί έχει ψευδαργυρο ή κάτι τέτοιο κ οτι δεν κάνει! μπορώ να του βάλω φυτική με καλέντουλα ή χαμομήλι και πήρα μια της weleda

είπε και οτι μετά από σύγκαμα αν το καταπόλεμμήσουμε εξωτερικά με κρεμα μπορεί να εμφανίσει πρόβλημα εσωτερικά π.χ. τωρα που πάει για ωτιτιδα κ που εχει ερεθισμένο λαιμό, γενικά λέει δεν το υποστηρίζει αυτό η κλασική ιατρική αλλά είναι κάτι που το υποστηρίζει η ομοιοπαθητική! doraki η μαμά σου τι λέει?

α κ είπε αμα συγκαει απλά με νερακι κ να μην του μπουκώνω το δερμα με κρεμες

αλλη μια μερα εφτασε στο τελος της.....:D

Βαγγέλη εμείς οι 2 θα παρατάμε τα μπεμπόνια και θα πηγαίνουμε για τσιγάρο συνέχεια!!!!!!

:P:p:p

σοφια ναι θα ερθει και ο παναγιωτης αυριο.επισης να σας πω οτι θελει να ερθει και η αδερφη μου,μην ακουσει για μωρακια!τρεχει!ελπιζω να μην σας πειραζει!οποτε σοφια θα εχεις και την angie και την αδερφη μου να κραταει την κορη που περισσευει:D:D:D:D!(δεν ειναι η αδερφη που εχεις γνωρισει,ειναι η μικρη)

ο αντρας μου λεει θα ψαξει αυριο μηπως υπαρχει καποιος χωρος με παιχνιδια να παιξουν προ:lol::lol::lol:

πηγα στη συνεντευξη...θα με ενημερωσει λεει μεχρι την αλλη βδομαδα..σαν εξωτερικο συνεργατη με θελει δηλ. θα πηγαινω μονο για ραντεβου...δεν πειραζει εμενα με βολευει αυτο γιατι δεν χρειαζεται να ειμαι 8ωρο ολοκληρο, ετσι πεταγεσαι και γυρνας...ετσι δουλευα και στην Καλαματα και εβγαζα πολλα παραπανω απο οταν δουλευα 8ωρο...αν βρω ρε γαμ@!το 2-3 γυμναστηρια ετσι μια χαρα θα ειμαστε! Με ρωτησε βεβαια αν εχω κ παιδια ..του ειπα..τωρα να με απορριψει γι αυτο δε νομιζω, του ειπα οτι απο κατω μενει η μητεραμου και μπορει να τα κραταει ανα πασα στιγμη...τωρα ειδομεν!!!!!!!

δεν ειναι απαραιτητο οτι θα κολλησει εκει... συνηθως οταν λες οτι εχεις 2 παιδια, καποιοι το βλεπουν θετικα ... δηλ. οτι δυσκολα θα πας για τριτο(μην βλεπεις την αννια:tongue:) κ να μεινεις εγκυος κ να λειπεις με αδειες κλπ...

μακαρι βρε μαρακι να πανε ολα καλα!

Καλησπέρα μανουλες!!!

Οσο για τη συναντηση, το πιθανότερο ειναι να ερθω, δεν ξερω ομως εαν θα εχω τον μικρο μαζι μου...Και μπορει να αργησω λιγο γιατι ο μικρος πειναει στανταρ κατα τις 6...Φιλιαααα!

κ εγω το ιδιο προβλημα εχω... τρωνε 6 παρα... τι να κανω???

πειτε μου πλζ!!! να τις ταϊσω απο πριν κ ο θεος βοηθος αργοτερα ή να τις ταϊσω εκει???

baJfp2.png

μόλις γυρίσαμε από παιδίατρο ο μικρός εχει ερεθισμένο λαιμό κ το αυτάκι του κινδυνε΄υει για ωτιτιδα, θα του δίνω ντεπόν κ βλέπουμε, της είπα οτι ο μικρος συγκάηκε κ του έβαλα sudocrem κ μου είπε να μην του ξαναβάλω γιατί έχει ψευδαργυρο ή κάτι τέτοιο κ οτι δεν κάνει! μπορώ να του βάλω φυτική με καλέντουλα ή χαμομήλι και πήρα μια της weleda

είπε και οτι μετά από σύγκαμα αν το καταπόλεμμήσουμε εξωτερικά με κρεμα μπορεί να εμφανίσει πρόβλημα εσωτερικά π.χ. τωρα που πάει για ωτιτιδα κ που εχει ερεθισμένο λαιμό, γενικά λέει δεν το υποστηρίζει αυτό η κλασική ιατρική αλλά είναι κάτι που το υποστηρίζει η ομοιοπαθητική! doraki η μαμά σου τι λέει?

α κ είπε αμα συγκαει απλά με νερακι κ να μην του μπουκώνω το δερμα με κρεμες

ax ti krima....τι σου ειπε για λαιμο και αυτακι??? Για το συγκαμα ξεπλυνε με χαμομηλι και θα με θυμηθεις;)

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

ακόμα στην 458 είμαι... :-( κοντεύω??? σκ@τ@ κοντευω!!!

Σχετικά με τον ύπνο της μικρής, την ώρα που χαζοπιπιλάει χωρίς να τρώει, γιατί δε δοκιμάζεις να της χώσεις την πιπίλα, κούνα την και λίγο να νανουριστεί και αφού κοιμηθεί καλά την βάζεις στην κούνια της.

Όσες φορές το έκανα έπιασε..

εγώ όσες φορές το εκανα κανει μουτσου μουτσου στραβομουτσουνιαζει και τη φτυνει!!! και ξυπνάει κιόλας!!!!

Πολύ μου αρεσαν τα "περιστατικά" σας!!! εκλαιγα από τα γελια!!! εγώ θυμάμαι ένα περιστατικό 19 χρονών είχαμε πάει με το αμορε για ποτακι σε ενα από τα στεκια της βεροιας. με ποτισε 5-6 σφηνακια (σαμπούκα και τεκίλα) και κατουρηθηκα η γυναικα! παω τουαλέτα, κιουρια, με τη φουστίτσα μου τη μινι και τη μποτούλα μου... η τουαλετα ηταν πιο χαμηλα (20 σκαλοπάτια στενα και ψηλά). φαντάζεστε???? από το 3ο και μετα τα κατεβηκα με τον κ*λο!!! ενα-ενα!!! και σταματαω 2 σκαλοπατια από το τελος, ανοιγει η πόρτα και βγαίνει ενα παληκάρι κι εγω ζαλισμένη, καθισμένη στο σκαλοπάτι με ανοιχτά τα πόδια λέω "δεν εγινε τίποτα!" (ναι, τίποτα, μόνο ρεζίλι έγινα...)

Υ.Γ. Ελπίζω να σας φτάσω μέχρι την Παρασκευή!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

κ εγω το ιδιο προβλημα εχω... τρωνε 6 παρα... τι να κανω???

πειτε μου πλζ!!! να τις ταϊσω απο πριν κ ο θεος βοηθος αργοτερα ή να τις ταϊσω εκει???

να τα ταισεις εκει καλε....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

να τα ταισεις εκει καλε....

λες να τα αφησω νυστικα καλε????:tongue:

που ομως? για πες σαν dr.

κολλαω στο οτι οι μικρες κοιμουνται μεχρι τις 5 κ κατι... να τις ξυπνησω, πες 5 παρα , 5 να τρωνε . μπορει να αργησουμε κανενα 10λεπτο, αλλα το προβλημα ειναι οτι αντε να κρατηθουν μετα μεχρι τις 9 νυστικες ...

baJfp2.png

λες να τα αφησω νυστικα καλε????:tongue:

που ομως? για πες σαν dr.

κολλαω στο οτι οι μικρες κοιμουνται μεχρι τις 5 κ κατι... να τις ξυπνησω, πες 5 παρα , 5 να τρωνε . μπορει να αργησουμε κανενα 10λεπτο, αλλα το προβλημα ειναι οτι αντε να κρατηθουν μετα μεχρι τις 9 νυστικες ...

μαρη ...όπου να'ναι....εγω προχθες τον ταισα στο αυτοκινητο...μεσα στο καρεκλι.....

μια κοπελα μου εστειλε request στο fb... μηπως ξερει καμια ποια ειναι? ειναι φιλη με ινακι, maliv , bebe q

κατσε να δω...με τι ονομα?

221882cb0gkyh7q4.gif

μαρη ...όπου να'ναι....εγω προχθες τον ταισα στο αυτοκινητο...μεσα στο καρεκλι.....

κατσε να δω...με τι ονομα?

εγω αναμεσα στα καρεκλια δεν χωραω:oops:!!! δεν ειμαι σαν εσενα μαρη:tongue:!!!!

λενια κασση

baJfp2.png

Διαφημίσεις

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η MELSAS????????????????????????

tissue.gif

μην κλαις βρε συμπεθερα, εδω είμαι!!! :lol::lol::lol: με προλαβες πριν παραπονεθώ???? χιχιχιχιχι!!!!!!!!!!! και ναι, εφτασα στην 460!!! και ναι, πάμε για μαραθο!!!!

ερώτηξις... χθες ηπια τσαι το απόγευμα κατα τις 6-7 και μου ξυπνησε στις 5 το βραδυ ο ατιμος ο αντρας... υπάρχει περιπτωση να ειναι από το τσάι??? αν ειναι ετσι, να ξερω να το αποφευγω!!!

15y6xxxv0qx3picm.png

εγω αναμεσα στα καρεκλια δεν χωραω:oops:!!! δεν ειμαι σαν εσενα μαρη:tongue:!!!!

λενια κασση

ναι σιγα....απλα εγω σκαρφαλωνω μαρη.....εγω την κοπελα δεν την ξερω

ερώτηξις... χθες ηπια τσαι το απόγευμα κατα τις 6-7 και μου ξυπνησε στις 5 το βραδυ ο ατιμος ο αντρας... υπάρχει περιπτωση να ειναι από το τσάι??? αν ειναι ετσι, να ξερω να το αποφευγω!!!

δε νομιζω.....τσαγακι ειναι, εδω επιτρεπεται ενας καφες που ειναι χειροτερος....μαλλον τυχαιο ηταν

221882cb0gkyh7q4.gif

ΞΑΝΑΜΠΗΚΑ ΚΑΙ ΕΓΩ..Ο ΜΙΚΡΟΣ ΜΕ ΕΧΕΙ ΤΡΕΛΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΓΚΡΙΝΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΟΥΝΤΑΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΘΥΡΟ..ΘΑ ΦΕΡΩ ΤΟΝ ΜΠΕΜΠΟΥΛΗ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΡΙΟ..ΑΛΕΚΑ ΘΑ ΡΘΕΙΣ??ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΟ ΤΗΛ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ??ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?

:-D

ναι σιγα....απλα εγω σκαρφαλωνω μαρη.....εγω την κοπελα δεν την ξερω

που μαρη???? απο το μπροστινο καθισμα σηκωνεσαι κ το ταιζεις το μωρο?????

με φανταζεσαι ετσι ? το αυτοκινητο εν κινησει, εγω στο μπροστινο καθισμα ορθια, με ενα μπιμπερο στο χερι να ταϊζω κ τις 2?:shock::tongue::tongue::tongue:

κ αμα φρεναρει ο αντρας μου, απο που θα κρατηθω???? εξω απο το αμαξι απ΄ευθειας θα βγω!!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...