Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

σοφια ναι θα ερθει και ο παναγιωτης αυριο.επισης να σας πω οτι θελει να ερθει και η αδερφη μου,μην ακουσει για μωρακια!τρεχει!ελπιζω να μην σας πειραζει!οποτε σοφια θα εχεις και την angie και την αδερφη μου να κραταει την κορη που περισσευει:D:D:D:D!(δεν ειναι η αδερφη που εχεις γνωρισει,ειναι η μικρη)

η κορη μου κοιμαται απο τις 3 το μεσημερι?τι διαθεσεις εχει οεο????

κι ο δικος μου απο τις 4!! για ξενυχτι μας βλεπω παλι φιλεναδα!

πηγα στη συνεντευξη...θα με ενημερωσει λεει μεχρι την αλλη βδομαδα..σαν εξωτερικο συνεργατη με θελει δηλ. θα πηγαινω μονο για ραντεβου...δεν πειραζει εμενα με βολευει αυτο γιατι δεν χρειαζεται να ειμαι 8ωρο ολοκληρο, ετσι πεταγεσαι και γυρνας...ετσι δουλευα και στην Καλαματα και εβγαζα πολλα παραπανω απο οταν δουλευα 8ωρο...αν βρω ρε γαμ@!το 2-3 γυμναστηρια ετσι μια χαρα θα ειμαστε! Με ρωτησε βεβαια αν εχω κ παιδια ..του ειπα..τωρα να με απορριψει γι αυτο δε νομιζω, του ειπα οτι απο κατω μενει η μητεραμου και μπορει να τα κραταει ανα πασα στιγμη...τωρα ειδομεν!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουυυυυυυυυυυυυυφ γυρισα και εγω!παλι βολτα πηγα!στο σουπερ μαρκετ ντε!

πηρα 120 πανες λιμπερο 11,45:shock::shock::shock:!μιση τιμη +κατι κουπονακια που ειχα!

κατερινακι το ειδα οτι εχει κι αλλο βιβλιο αλλα εμεις ειμαστε ακομα στον τιτλο "μωρα":D:D:D!το παραγγειλε σημερα ο αντρας μου,αυριο μεθαυριο θα παμε να το παρουμε.

βρε κοριτσια πραγματικα ομως εγω θα σας αναγνωριζα αμεσως οπουδηποτε και αν βρισκομασταν.ΟΛΕΣ!τι στο καλο το εχουμε το facebook???????

και εγώ νομίζω οτι θα σας αναγνώριζα! καλά ενταξει οι Σοφίες είναι πολλές αλλά ευτυχως έχετε άλλα nicknames!!!

κι ο δικος μου απο τις 4!! για ξενυχτι μας βλεπω παλι φιλεναδα!

πηγα στη συνεντευξη...θα με ενημερωσει λεει μεχρι την αλλη βδομαδα..σαν εξωτερικο συνεργατη με θελει δηλ. θα πηγαινω μονο για ραντεβου...δεν πειραζει εμενα με βολευει αυτο γιατι δεν χρειαζεται να ειμαι 8ωρο ολοκληρο, ετσι πεταγεσαι και γυρνας...ετσι δουλευα και στην Καλαματα και εβγαζα πολλα παραπανω απο οταν δουλευα 8ωρο...αν βρω ρε γαμ@!το 2-3 γυμναστηρια ετσι μια χαρα θα ειμαστε! Με ρωτησε βεβαια αν εχω κ παιδια ..του ειπα..τωρα να με απορριψει γι αυτο δε νομιζω, του ειπα οτι απο κατω μενει η μητεραμου και μπορει να τα κραταει ανα πασα στιγμη...τωρα ειδομεν!!!!!!!

άντε μακαρι να πάνε όλα καλά αφου έχεις και τη μανούλα να κρατάει το μωρό σούπερ!

Διαφημίσεις

Κι εγώ θα σας αναγνώριζα αμέσως!!!

Όταν πήγαινα στο Αττικό για τα μαθήματα,εκεί που καθόμουν βλέπω μια πολύ γνωστή φάτσα,ήταν η dora,όπως ερχόταν κοιταζόμασταν πολύ επίμονα,έρχεται,με φιλάει λες και είχαμε ραντεβού και τα λέγαμε!!!

DORA ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ???????

oCxsp2.png

Μακάρι να σε πάρουν, αν και θεωρώ λίγο ύποπτο που σε ρώτησαν αν έχεις παιδιά...

Διαφημίσεις

Μακάρι να σε πάρουν, αν και θεωρώ λίγο ύποπτο που σε ρώτησαν αν έχεις παιδιά...

το ξερω Φαμουλα βεβαια του τονισα οτι εχω που να τ αφηνω...οτι θελει ας γινει δεν θα σκασω κι ολας!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

το ξερω Φαμουλα βεβαια του τονισα οτι εχω που να τ αφηνω...οτι θελει ας γινει δεν θα σκασω κι ολας!!

Ναι αλλά αν σε στενοχωρήσει πες του ότι έχεις φαν κλαμπ (πανελλαδικώς, όχι μόνο Θεσσαλονίκη)!!!!!!!! Έτσι να το ξέρει!!!!

Καλησπέρα μανουλες!!!

Ειστε γλωσσοκοπανες και με τη βουλα, δε σας προλαβάινωωωω!!!

ευχαριστω...Πως να πάνε δεν έχω κλείσει τίποτα ακόμα....σήμερα θα πάω να κλείσω το κτήμα. Ξέρετε καμιά ωραία εκκλησία στην Κηφισιά , Λυκόβρυση η κάπου εκει γύρω.

Αρινα εγω μενω Λυκοβρυση, παντρευτηκα στην Αγια Τριαδα στην Νεα Κηφισια και εκανα το τραπεζι στο Κτήμα Γρεγου στην Βαρυμπόμπη, στο συστήνω ανεπιφύλακτα, εμεινα πολυ ευχαριστημένη! Και το Αριαδνη πολυ καλο ειναι αλλα για τα δικα μου ατομα που ηταν μολις 200 μου το πουλαγε πολυ ακριβα!

Κι εγώ θα πάρω τεστ μες στη βδομάδα,δεν μου φαίνεται φυσιολογικό αφού ξεκουράζομαι το βράδυ,να ξυπνάω και να νυστάζω ακόμα...

Αμα σας λεω εγω πως εχω τα ιδια...Εντωμεταξυ οι εξετασεις μου ολες σουπερ! Σημερα αρχισα βιταμινες, μαλλον με εχει ξεζουμισει ο μικρος!

Καλά ... μόλις είδα τις φωτογραφίες της Maliv. Τι τέλειες!!!!

Μαρία ή εσύ είσαι φωτογράφος ή ο άντρας σου ή κάποιος τέλος πάντων συγγενής... Τόσο ωραίες φωτογραφίες!!!!

Ειναι τραβηγμενες σε φωτογράφο, γι΄αυτο βρε Ελενα!

Οσο για τη συναντηση, το πιθανότερο ειναι να ερθω, δεν ξερω ομως εαν θα εχω τον μικρο μαζι μου...Και μπορει να αργησω λιγο γιατι ο μικρος πειναει στανταρ κατα τις 6...Φιλιαααα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...