Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άμα σχολιάσει καμία αύριο τα κιλά μου....κάηκε.......

Επίσης,έχω την εξής απορία:πώς λέμε η μια την άλλη?

Θέλετε να μετρήσουμε τις κοιλιές μας να δούμε ποιά την έχει μεγαλύτερη??? Μάλλον θα σας νικήσω!!! Εμένα ολόκληρο είναι το κανονικό μου, αλλά ακούω και στο Φοίβη και στο ΦΑΜ! Ό,τι βολεύει!

Ινάκι και Μητσάκι είστε υπέροχες!!! Το Ινάκι σαν να μίκρυνε στη ηλικία και το Μητσάκι σαν να στρογγύλεψε λιγάκι!!!!

Ελινάκι αποκλείεται να έρθεις αύριο??? Θα το θέλαμε πάρα πολύ ΟΛΕΣ νομίζω!!! Οι γονείς σου κουκλιά!!! Να μας φιλήσεις τη μαμά σου και να της πεις καλή δύναμη από εμάς!!!

Μακάρι να τα καταφέρω να έρθω και εγω.............θα καλοπιασω τον αντρα μου σήμερα για να με φέρει,θα του κάνω αγαπουλες....για το πωσ θα σας βρω;;;;;;;;;θα ακουσω το γέλιο σας.....

Να έρθεις κι ας είσαι λεπτή!!! Άντε!! Κομμάτια να γίνει... Δεν θα είναι πολλές γυναικοπαρέες με καμιά 10αριά μωρά...Θα ξεχωρίσουμε!!!

εμενα βαγγελη:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

Βαγγέλη εμείς οι 2 θα παρατάμε τα μπεμπόνια και θα πηγαίνουμε για τσιγάρο συνέχεια!!!!!!

πω τι καιρός είναι αυτός,μια κρυώνω μια ζεσταίνομαι,δεν ξέρω πια με τι να κυκλοφορω ούτε μες στο σπίτι!!

Ναι βρε συ!!! Τί πράγμα είναι αυτό?!?!?! Κι αυτός ο αέρας σήμερα... Κλειστήκαμε στο σπίτι...

ΥΓ Η Μαρίνα ξέρει για τη συνάντηση??? Ποιά έχει το κινητό της να της στείλει πμ???

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αλέκαααααααααα...................... που είσαι ???????????????????

!!!!

επηξα στην δουλεια σημερα...ουφ.....

τον εβαλα μαζι με 2 αλλες φωτο...

ειναι κουκλος...όλοι ειστε

που είναι η αλέκα????? είδατε φωτογραφίες? καλά μμας εχεο ρίξει τοοοοοοο δουλεμα τόσο καιρό! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!

ρε κοριτσακι...φτιαγμενη ημουν...δεν ειμαι ετσι και όταν ξυπναω χαχα

την ειδα την ρουφιανα!!!! (σορρυ αλεκα... αλλα μας δουλευεις!!!)

ευχαεριστω αλλα μολις τωρα αρχιζω και γινομαι ανθρωπος....

η Αλεκα ειναι κουκλα αλλα θελει να γινει καρακουκλαρα!!! τι να κανουμε ψωνιο ειναι αυτο :-P

ποιο ειναι το μετρο συγκρισης που εχουμε όλες μας?? Ο καλυτερος μας εαυτος;);)

Μολις μπηκα σπιτι...μου εφυγε η πιστη σημερα...ουφ.....

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Τρίτη 6 Mall

Σοφάκι ΝΑΙ

Ινάκι ΝΑΙ

Σοφία ΝΑΙ

Angie ΝΑΙ

Γιασεμι ΜΑΛΛΟΝ

Έλενα ΝΑΙ

Ελίνα ΟΧΙ

ΦΑΜ ΝΑΙ

Αλέκα ΜΑΛΛΟΝ

Maliv ΟΧΙ

Αρίνα ΝΑΙ

doraki ΝΑΙ

annia ΝΑΙ

Λούσυ ????

Μαρίνα ????

Διορθώστε παρακαλώ!!!!!

ρε κοριτσακι...φτιαγμενη ημουν...δεν ειμαι ετσι και όταν ξυπναω χαχα

ποιο ειναι το μετρο συγκρισης που εχουμε όλες μας?? Ο καλυτερος μας εαυτος;);)

..

ενώ εγώ μόλις ξυπνάω είμαι κατευθείαν για τα καλλιστεία χαχαχα :D:D

έγαψες πάλι, συμφωνώ!

σοφάκι??? το παράγγειλα το βιβλίο απ'οτι είδα έχει και παιχνίδια για παιδάκια αλλά λέω ας δούμε πρώτα αυτό αν είναι καλό και βλέπουμε! λογικά σε κανα 2 μέρες θα το έχω να σου πώ αν είναι καλό! από τιμή καλό μου φάνηκε, κάτι άλλα βιβλία που είχα παρει (τι να περιμένεις οταν είσαι έγκυος, τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο του παιδιού σου) πανάκριβα, χτυπουσαν σαραντάρια και 35άρια

Διαφημίσεις

κι εσυ εγαψες κατερινακι μου!!!

:tongue::P:p:p:p

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

221882cb0gkyh7q4.gif

Επειδή είναι γαψόνι!!! Με πέταλα!!!!:tongue::tongue::tongue:

μα τι βρωμιαρες που εισαστε...μην κανει λαθος καμια κοπελα....:D

221882cb0gkyh7q4.gif

Διαφημίσεις

κι εσυ εγαψες κατερινακι μου!!!
Επειδή είναι γαψόνι!!! Με πέταλα!!!!:tongue::tongue::tongue:
Κλανονικά όμως!!!!

χαχαχαχα :lol::lol::lol:

μα τι βρωμιαρες που εισαστε...μην κανει λαθος καμια κοπελα....:D

πες τα!!!!!! αλλά που θα πάειιιιιιι θα καραδοκώωωωωωω

ουυυυυυυυυυυυυυφ γυρισα και εγω!παλι βολτα πηγα!στο σουπερ μαρκετ ντε!

πηρα 120 πανες λιμπερο 11,45:shock::shock::shock:!μιση τιμη +κατι κουπονακια που ειχα!

κατερινακι το ειδα οτι εχει κι αλλο βιβλιο αλλα εμεις ειμαστε ακομα στον τιτλο "μωρα":D:D:D!το παραγγειλε σημερα ο αντρας μου,αυριο μεθαυριο θα παμε να το παρουμε.

βρε κοριτσια πραγματικα ομως εγω θα σας αναγνωριζα αμεσως οπουδηποτε και αν βρισκομασταν.ΟΛΕΣ!τι στο καλο το εχουμε το facebook???????

Κορίτσια κοιτάξτε τί βρήκα στο in.gr

Αθήνα

Τελευταία ενημέρωση 17:00-email.gif-print.gif

Προβλήματα στις μετακινήσεις θα αντιμετωπίσει την Τρίτη το επιβατικό κοινό, καθώς οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς έχουν εξαγγείλει στάση εργασίας από τις 11:00 το πρωί έως τις 17:00 το απόγευμα, προκειμένου να συμμετάσχουν σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά των οικονομικών μέτρων, που θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοτζιά.

Συγκεκριμένα, «χειρόφρενο» τραβούν τα λεωφορεία της ΕΘΕΛ και τα τρόλεϊ, ενώ τις ίδιες ώρες θα επιστρέψουν στα αμαξοστάσιά τους οι συρμοί του Μετρό, του Ηλεκτρικού Σιδηροδρόμου και του Τραμ. Μέχρι στιγμής οι εργαζόμενοι στον προαστιακό δεν έχουν ανακοινώσει εάν θα συμμετάσχουν στη στάση εργασίας.

Πάντως, το επιβατικό κοινό θα πρέπει να υπολογίσει ότι τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς θα αρχίζουν να αποσύρονται σταδιακά τουλάχιστον μια ώρα πριν από τις 11:00 και η πλήρης αποκατάσταση των δρομολογίων αναμένεται τουλάχιστον μια ώρα μετά τις 17:00 το απόγευμα.

Στη Θεσσαλονίκη, όπως ανακοινώθηκε από τον ΟΑΣΘ, η στάση εργασίας έχει προγραμματιστεί από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Όσες έρθετε με ΜΜΜ θα καθυστερήσετε μάλλον...

σοφια ναι θα ερθει και ο παναγιωτης αυριο.επισης να σας πω οτι θελει να ερθει και η αδερφη μου,μην ακουσει για μωρακια!τρεχει!ελπιζω να μην σας πειραζει!οποτε σοφια θα εχεις και την angie και την αδερφη μου να κραταει την κορη που περισσευει:D:D:D:D!(δεν ειναι η αδερφη που εχεις γνωρισει,ειναι η μικρη)

η κορη μου κοιμαται απο τις 3 το μεσημερι?τι διαθεσεις εχει οεο????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...