Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 38 λεπτά , Mar_kos είπε:

Καλησπέρα κορίτσια . Καινούργια στο φόρουμ και αφορμή ήταν ότι σήμερα συνελήφθει ο γιατρός με τον οποίο έχω κάνει 2 φορές εξωσωματική ( 1 ωοληψια και 2 εμβρυομεταφορες ). Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινούσαμε πάλι προσπάθεια . Ηράκλειο Κρήτης, λέγεται ότι είναι μπλεγμένος σε κύκλωμα εμπορίας βρεφών . Έχω πελαγωσει όπως καταλαβαίνετε πέρα από το τεράστιο σοκ μόλις το διαβασα..  

Τι γινεται βρε κοριτσι μου με την Κρητη;  Περυσι τα Χανια, φετος Ηρακλειο..  Πολυ λυπαμαι... Δεν υπηρχε καμια υποψία οτι παίζει κατι;; Παρε τον χρονο σου και μολις ηρεμησεις αν εχεις εμβρυα να τα παρεις απο εκει αμεσως..

πρίν από 22 λεπτά , Makelen είπε:

Κορίτσια σε 5-6 ώρες ταξιδεύω Αθήνα για την ετ. Την θετική σας ενέργεια..❤️

Με το καλο!!! Καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας γεια σας γεια σας κι απο μενα και καλη βδομαδα.

δευτερα ακομα... χαλια . . . αντε να περασουν οι μερες να ερθει η παρασκευαρα να χαρω παλι το κοριτσακι μου το σ/κ.

λοιπον ζηλευω κι εγω για αυριο και περιμενω φωτο . . .

μια που ειπα φωτο απο οτι καταλαβα εχετε βαλει new foto ... παω να τις δω...

φιλακια για την ωρα.

3n5zp0xyentx8z7n.png

Νομίζω η αννια θα έρθει μόνη της,οπότε θα κάνει λίγο baby sitting,μιας και θα της έχει λείψει πολύ!!!

της βρηκαμε ασχολια δηλ????

μολις ανοιξα μια κορδελα για πιπιλα που πηρα κ ειδα οτι δεν κανει στις δικες μου... ειναι της mum. χρησιμοποιει καμια για να την δωσω?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Πφφφφ σιδερωσα 3πληντυρια φάγανε έβαλα τα μικρά για ύπνο και τώρα χαλαρουιτα στον καναπέ...βέβαια πρέπει να βολεψω τα ρούχα και να πλύνω τα πιάτα αλλά δεν παλευετε τωρ να τίποτα το σπογευμα μια και καλή..εγώ θα έχω ένα μωρό αλλά όχι τον μπεμπη θα έχω μαζί μου το φασολακι χαχα

:-D

Εγώ χρησιμοποιώ μαμ πιπιλες είναι για το στρογγυλό η κορδέλα ε;;είναι ροζ η αλλο χρώματα;;

ναι ειναι για στρογγυλο κ ειναι ροζ...βασικα αυτη βρηκα κ πηρα γιατι δεν εψαχνα για ροζ... μηπως να το παρεις για το σπορακι?

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Κι εμείς οικογενειακώς θα έρθουμε. Αν έρθουν αλλοι μπαμπάδες θα κάτσουν μαζί, διαφορετικά βόλτα στο Mall! Πάω να φάω.

Α!!! :tongue:

:tongue: Δεν θέλω κανένα σχόλιο για τα κιλά μου και για την κοιλιά μου! Σας το λέω από τώρα... πως όχι... δεν έχω καταπιεί κανένα μπαλόνι... και πως όχι... δεν είμαι ξανά έγκυος!!!!! :tongue:

συμφωνω με ElenaΚ ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΛΟΝΙ ... και δεν ειμαι εγκυος ξανα :(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...