Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κοριτσια διαβαζω αυτα που γραφετε για τα συμπτωματα που ψαχνετε στην διαρκεια της αναμονης μετα την εμβρυομεταφορα και ειναι λογικο! Ωστοσο θα σας πω την δικη μου εμπειρια. Εκανα χοριακη 9η μερα μετα την εμβρυομεταφορα με 5ης μερας 2 βλαστοκυστες. Εννοειται οτι ο γιατρος μου ειχε πει να την κανω αργοτερα! Και τις 9 μερες λοιπον.. οχι μονο δεν ειχα συμπτωματα εγκυμοσυνης.. αλλα τιποτα απολυτως.. ουτε περιοδου.. ουτε κατι που θα δικαιολογουσε τα φαρμακα που επαιρνα. Δεν ειχα καν υγρα. Ημουν 100% σιγουρη οτι ειχα αποτυχει. Την ημερα της χοριακης, πηγα να την κανω και θα εβγαιναν τα αποτελεσματα σε 2 ωρες. Πηγαμε με τον αντρα μου και κατσαμε καπου να πιουμε καφε. Εκει.. με πιανει σκοτοδινη. Ανακατευομαι.. ζαλιζομαι.. και ψαχνω που να σωριαστω. Ειχα ασπρισει. Ημουν τοσο σιγουρη για το αρνητικο αποτελεσμα που απλως ηθελα να δω το μηδεν.. και να παω παρακατω. Θεωρησα οτι απο την πιεση των ημερων κλαταρα... οτι μου επεσε ειτε η πιεση ειτε το σακχαρο. Ο αντρας μου με εβρεχε στο προσωπο και προσπαθουσε να με συνεφερει. Μολις σταθηκα στα ποδια μου.. πηγαμε να παρουμε τα αποτελεσματα. Ηταν.. 481 ..!

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Κι εμείς οικογενειακώς θα έρθουμε. Αν έρθουν αλλοι μπαμπάδες θα κάτσουν μαζί, διαφορετικά βόλτα στο Mall! Πάω να φάω.

Α!!! :tongue:

:tongue: Δεν θέλω κανένα σχόλιο για τα κιλά μου και για την κοιλιά μου! Σας το λέω από τώρα... πως όχι... δεν έχω καταπιεί κανένα μπαλόνι... και πως όχι... δεν είμαι ξανά έγκυος!!!!! :tongue:

εγω λεω να χωριστουμε... στις αδυνατες δεν θα μιλαμε:tongue:

μαρινα???? που εισαι ??? θα ερθεις αυριο???

που είναι η αλέκα????? είδατε φωτογραφίες? καλά μμας εχεο ρίξει τοοοοοοο δουλεμα τόσο καιρό! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΚΛΑ!

την ειδα την ρουφιανα!!!! (σορρυ αλεκα... αλλα μας δουλευεις!!!)

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει βαγγέλη!!!(το λέω από τώρα για να το συνηθίζω!!)

Βρε δε λέω για μας που έχουμε τα ονόματά μας εδώ,αλλά για περιπτώσεις όπως ΦΑΜ,Inaki,arina κλπ...

Εγώ θα τον στείλω alouette και zara να αλλάξει κάτι δωράκια..

.........

Διαφημίσεις

σιγα μην βαλω γοβα!!! θα ερθω με τα μοβ αθλητικα μου τελικα, πιο ευκολο θα ειναι να με γνωρισετε :-P

Γιατί μου το χαλάς τώραααααααα ?????

Γόβα-σλινγκ-μητσάκιο στο βυζί !!!! Θεικό :P:p:p

εγω λεω να χωριστουμε... στις αδυνατες δεν θα μιλαμε:tongue:

μαρινα???? που εισαι ??? θα ερθεις αυριο???

την ειδα την ρουφιανα!!!! (σορρυ αλεκα... αλλα μας δουλευεις!!!)

Ετσι λεω και εγώ να μην τουσ μιλάμε.....

Γιατί μου το χαλάς τώραααααααα ?????

Γόβα-σλινγκ-μητσάκιο στο βυζί !!!! Θεικό :P:p:p

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: στις 2 του μηνα ετσι θα ειμαι παλι, θα παω σε βαπτιση... περιμενε μεχρι τοτε!!!

Διαφημίσεις

Εμ τι μας κάνει????Άσε που έρχεται στη συνάντηση χωρίς να έχει πάρει τα 10 κιλά που επιβάλλεται.....

κ χωρις κιλα κ χωρις μωρο!!!!! καταλαβες?????

εμ, γι΄αυτο ειπα εγω σε αυτες που θα ερθουν μονες να μην χαιρονται:mrgreen:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...