Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Lila86 είπε:

Να σου πω την αλήθεια χοριακη δεν θέλω να κάνω νωρίτερα αλλά το τεστ δύο μέρες πριν σίγουρα με βλέπω να το κάνω χαχα

Χαχαχ αν αντέξεις τόσο χαρά στο κουράγιο σου. Εγώ την 9η μέρα έκανα τεστ και την 10η χοριακη. 

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλέ αν κυκλοφορούμε στο mall με καρτελάκια με τα ονόματά μας θα μας ρίχνουν ντομάτες!!

Εγώ θα έρθω μαζί με την annia τελικά,οπότε θα μας αναγνωρίσετε!!!2 τρελές με ένα πράσινο καρότσι!!

oCxsp2.png

λετε να μην μπορειτε να μας βρειτε???? θα δειτε πολλες χοντρουλες μαζεμενες με μωρα!!! λετε να ειναι αλλες:tongue::tongue::tongue:??????????????????

Για την αυριανή συνάντηση από ότι κατάλαβα μπορεί να μαζευτούν 2-3 άντρες, αλλά δεν ξέρω και οι ίδιοι κατά πόσο θα είναι άνετοι με γυναικοπαρέα 10 ατόμων που άλλη θα θ'έλει να θηλάσει, άλλη να πει για το σεξ, άλλη για τις ορμόνες...

δεν ειναι απαραιτητο να κατσουν μαζι μας.... μπορουν να πανε να καθισουν αλλου... ολο κ κατι κοινο θα βρουν! πχ. ποδοσφαιρο, προ, αυτοκινητα, μηχανες.... αν κ στο τελος θα καταληξουν να μιλανε για τα μωρα τους:tongue:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ άμα σχολιάσει καμία αύριο τα κιλά μου....κάηκε.......

Επίσης,έχω την εξής απορία:πώς λέμε η μια την άλλη?πχ τη ΦΑΜ????Φοίβη,Άννα,ΦΑΜ???????

εμενα βαγγελη:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εντάξει βαγγέλη!!!(το λέω από τώρα για να το συνηθίζω!!)

Βρε δε λέω για μας που έχουμε τα ονόματά μας εδώ,αλλά για περιπτώσεις όπως ΦΑΜ,Inaki,arina κλπ...

Εγώ θα τον στείλω alouette και zara να αλλάξει κάτι δωράκια..

oCxsp2.png

λετε να μην μπορειτε να μας βρειτε???? θα δειτε πολλες χοντρουλες μαζεμενες με μωρα!!! λετε να ειναι αλλες:tongue::tongue::tongue:??????????????????

δεν ειναι απαραιτητο να κατσουν μαζι μας.... μπορουν να πανε να καθισουν αλλου... ολο κ κατι κοινο θα βρουν! πχ. ποδοσφαιρο, προ, αυτοκινητα, μηχανες.... αν κ στο τελος θα καταληξουν να μιλανε για τα μωρα τους:tongue:

εμενα βαγγελη:tongue::tongue::tongue::tongue:!!!!

χα χα χαα γεια σου ρε βαγγελη μόρτη!!

Διαφημίσεις

Κι εμείς οικογενειακώς θα έρθουμε. Αν έρθουν αλλοι μπαμπάδες θα κάτσουν μαζί, διαφορετικά βόλτα στο Mall! Πάω να φάω.

Α!!! :tongue:

:tongue: Δεν θέλω κανένα σχόλιο για τα κιλά μου και για την κοιλιά μου! Σας το λέω από τώρα... πως όχι... δεν έχω καταπιεί κανένα μπαλόνι... και πως όχι... δεν είμαι ξανά έγκυος!!!!! :tongue:

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

Εντάξει βαγγέλη!!!(το λέω από τώρα για να το συνηθίζω!!)

Βρε δε λέω για μας που έχουμε τα ονόματά μας εδώ,αλλά για περιπτώσεις όπως ΦΑΜ,Inaki,arina κλπ...

Εγώ θα τον στείλω alouette και zara να αλλάξει κάτι δωράκια..

ναι βρε , το καταλαβα ... αλλα ετσι μου βγηκε!

εγω θα φοραω τα ψιλοτακουνα :-P πως λεμε αυτη με το κοκκινο τριανταφυλλο;;; εγω θα ειμαι αυτη με τη μαυρη γοβα!!!!

θα βαλεις γοβα ρε θηριο, τελικα????

εμενα θα με καταλαβετε απο το 2πλο καροτσι:tongue:

baJfp2.png

εγω θα φοραω τα ψιλοτακουνα :-P πως λεμε αυτη με το κοκκινο τριανταφυλλο;;; εγω θα ειμαι αυτη με τη μαυρη γοβα!!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλά πέθανα στο γέλιο !!!! το παιδί με κοιτάζει σα χαζό....:P:p:p:p:p

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...