Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ουτε εγω θελω να την βαλω σε προγραμμα..απλα χρειαζεται να ξεκουραζομαι , δεν γινεται ολο το βραδυ να χαζοκοιμαμαι, να ξυπναω πιασμενη και με πονοκεφαλο καθε μερα. Χρειαζομαστε μια βελτιωση, εστω και μικρη. Ντορακι δεν εχω σωματικα κουραγιο στις 2-3 να την βαλω στο κρεβατι και αν ξυπνησει να την παρω παλι αγκαλια μεχρι να ξανακοιμηθει. Δεν εχω το κουραγιο καν να σηκωθω απο το κρεβατι. Γιαυτο πρεπει να ζοριστω πολυ για να τα καταφερω...θα διαβασω και το βιβλιο να δω μηπως προτινει κατι καλυτερο...

Στο μολ εγω θηλαζω στο μαρσιπο, βαζω απο πανω το υφασμα και φαινεται απλα οτι την κραταω αγκαλια...το ιδιο μπορει να προστατεψει και μια μεγαλη ζακετα...

Γκαστρούλα μου (πολύ μ'αρέσει αυτή η λέξη :tongue:) αν θυμάμαι καλά μένεις κάπου προς Μενίδι έτσι? Θέλεις να έρθω να σε πάρω?

Τελικά θα φέρετε και τους άντρες σας?

αν θα μπορουσες να περασεις ναι..μενιδι μενω...προς την πλατεια..αλλα μπορω να βγω καπου πιο κεντρικα...τι ξερεις απο μενιδι??

:-D

ναι φαμουλα αληθεια γιατι τον ξυπνας??????????κριμα ειναι και ο κομποστας και εσυ!να θελει το παιδι να κοιμηθει και εσυ γαιδουρα μανα!οχι τιποτα αλλο αλλα μας διαβαζουν και μανες (ινακι,ελινα,doraki)που εχουν να κοιμηθουν σερι μηνες!θα τραβανε τις κοτσιδες τους!

ασε το παιδι να κοιμαται και εσυ κανε 126fs3187096.gif

:D:D:D

οι περισσοτερες περιπτωσεις , οπως ανεφερε κ ο καθηγητης στο ρεπορταζ

1. δεν ηταν αλλοδαπες

2. δεν ηταν χαμηλου εισοδηματος (ηταν μικρομεσαιοι)

3.(κ σημαντικοτερο) δεν επροκειτω για βλαβες που δεν διορθωνονταν!!!!! μαλιστα ανεφερε οτι ενα μωρο ειχε λαγοχειλο κ το αφησαν εκει κ ειπαν οι γονεις οτι οοοοταν το χειρουργησουν κ αααααν το αποτελεσμα τους αρεσει , θα το παρουν:shock::shock::shock:

ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??????????????:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

ντροπη!

καλημερα!!!!

νυσταζω και δεν βλεπω να υπαρχει καφες ετοιμος κοκονες........να παω σε αλλο καφε????????????

η κορη σημερα ξυπνησε απο τις 6.ετσι για να κανει παρεα με τον γιο της μαριας.και κοιμαμαι ορθιααααααααααααα........

εγω σημερα θα αγορασω ενα βιβλιο που λεγεται 125 παιχνιδια για εξυπνα και χαρουμενα μωρα απο 1-12 μηνων.λενε οτι ειναι καλο.θα σας πω.

πες μας αν είναι καλό

α καλα σοφου μια απο τα ιδια...σημερα εχω συνεντευξη σ ενα γυμναστηριο που ζηταει διαιτολογο...ευχηθητε μου γατι το ταμειον ειναι μειον...5 30 ειναι το ραντεβου

με το καλό!

εβιτακι, περαστικα να είναι

εμένα ο μικρος τρωει

8

10

12

2

4

6

9

11 μάραθο

12

από 100 μλ βαριά 120

μάλλον κόλλησε από μένα κ όλο το ραδυ τον ειχα με βηχα φλέματα κ γκρινια, το απόγευμα θα πάμε στο γιατρό

για την μουντισαλ μου είπε γιατρός ότι σκληραίνει τα ούλα!

κορίτσια εβαλα το φουστανι που πήρα για την ορκομωσία κ η μαμά μου είπε οτι πρεπει να βάλω λαστεξ γιατί φουσκώνει στην κοιλιά αλλά αν βάλω λαστεξ θα φαίνεται, τι να κάνω?

ρε γαμωτο εν τω μεταξύ ζυγίστηκα κ από κιλά είχα να δω αυτό το νούμερο από το λύκειο, χωρεσα κ στο πιο στενό μου τζην αλλά τι στο καλό όσο χανω τόσο θα φουσκώνει η κοιλιά? αν αρχισω κοιλιακούς θα δω διαφορα σε κανα μήνα?

ουτε εγω θελω να την βαλω σε προγραμμα..απλα χρειαζεται να ξεκουραζομαι , δεν γινεται ολο το βραδυ να χαζοκοιμαμαι, να ξυπναω πιασμενη και με πονοκεφαλο καθε μερα. Χρειαζομαστε μια βελτιωση, εστω και μικρη. Ντορακι δεν εχω σωματικα κουραγιο στις 2-3 να την βαλω στο κρεβατι και αν ξυπνησει να την παρω παλι αγκαλια μεχρι να ξανακοιμηθει. Δεν εχω το κουραγιο καν να σηκωθω απο το κρεβατι. Γιαυτο πρεπει να ζοριστω πολυ για να τα καταφερω...θα διαβασω και το βιβλιο να δω μηπως προτινει κατι καλυτερο...

Στο μολ εγω θηλαζω στο μαρσιπο, βαζω απο πανω το υφασμα και φαινεται απλα οτι την κραταω αγκαλια...το ιδιο μπορει να προστατεψει και μια μεγαλη ζακετα...

συμφωνω!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

καλημεροοουδιαααααα

Καλημέρα κοριτσάκι!

Τί τεράστιο quote ήταν το χθεσινοβραδινό σου ? Ξεπέρασες και το Κατερινάκι !!!!!

Πως ήταν στη βάφτιση ???

ετσι και εγω..ειδικα το περσινο καλοκαιρι που ημουν και εγκυος....πολυ φλερτ.....δεν ηξερα πως να το αποφυγω :tongue:

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγω προγραμμα στα μωρα δεν βαζω..εγω προσαρμοζομαι στο δικο τους...νομιζω ότι αυτο τα κανει πιο ασφαλη συναισθηματικα και δεν γκρινιαζουν ευκολα.

Συμφωνώ.

Δεν μου λέτε κάτι όμως... όταν πεινάσει το μωρό... που θα τον θηλάσω??? ΟΕΟ???

Sofou αν θυμάμαι καλά θηλάζεις έτσι δεν είναι? Δεν επηρρεάζει το μωρό σου ο καφές? Μια φορά δοκίμασα να πιώ και έκανε να κοιμηθεί 6 ώρες το "μπουζούκι" μου!

Την προηγούμενη φορά που βρεθήκαμε στο Mall εγώ και το Ινάκι θηλάσαμε στο καφέ που καθόμασταν. Μια χαρά ήταν.

Τώρα για τον καφέ δεν έχω δει να την πειράζει. Βέβαια πίνω ενάν ελαφρύ και αυτό αφού την ταίσω και την βάλω για ύπνο.

:D:D:D

κορίτσια εβαλα το φουστανι που πήρα για την ορκομωσία κ η μαμά μου είπε οτι πρεπει να βάλω λαστεξ γιατί φουσκώνει στην κοιλιά αλλά αν βάλω λαστεξ θα φαίνεται, τι να κάνω?

ρε γαμωτο εν τω μεταξύ ζυγίστηκα κ από κιλά είχα να δω αυτό το νούμερο από το λύκειο, χωρεσα κ στο πιο στενό μου τζην αλλά τι στο καλό όσο χανω τόσο θα φουσκώνει η κοιλιά? αν αρχισω κοιλιακούς θα δω διαφορα σε κανα μήνα?

Ρούφα την !!!!!! :tongue: :tongue: :tongue:

ελεγα να μην κανω quote αλλα που:confused: με εσας:tongue:!!!!

λοιπον....

Ζεσταίνω νερό (το έχω βράσει από πριν) βάζω μια κουταλιά χαμομήλι, κουνάω και μετά βάζω τη δόση της σκόνης για να γίνει γάλα. Δεν τα βάζω όλα μαζί για να διαλύονται καλά! Ξαναματακουνάς και μπουκώνεις!!!

κ εγω το τελευταιο γευμα το κανω με κιντερντε πλεον... οσες φορες το δοκιμασα ξυπναγανε στις 6..

Καλημερούδιααααααα!!!!!!!!!!!

Και είμαι ακόμα στην 442... πότε θα σας προλάβω???!!! κοίμισα τον μπουρμπουλήθρα μου και πάω να διαβάσω ό,τι προλάβω... ΓΛΩΣΣΟΚΟΠΑΝΕΣ!!!!!!!!!!!! :P

που ησουν εσυ καλε?????

εγω τελευταιοα στιγμη θα ξερω......για να δουμε....να τα παρω και να ερθω μονη μου? φοβαμαι την κινηση που θα βρω γιατι ειμαι και μακρυα γμτ...

ελα βρε αλεεεεεκα!!!!! να γνωρισουμε τους γαμπρουληδες μας!!!!!

Βρε κορίτσια σας πονάει η πλάτη σας??????Εγώ απ'οταν γέννησα δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια με πονάει πάρα πολυ η πλάτη μου.....

η πλατη, η μεση , το ποδι.... συνεργειο θελω... σαν χουφταλο νοιωθω!!!

Καλημέρα!

Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά... Έχω ένα σωρό δουλειές και πήγε ήδη 12... :-( Αμάν πια... Δεν προλαβαίνω τίποτα...

Τί πάθατε όλες και υποψιάζεστε εγκυμοσύνες??? Εμένα πάλι, θηλασμός τέλος... Τέλος όμως οριστικό...δυστυχώς... Πάλι 4 μήνες κράτησε... Μου ήρθε και περίοδος... :-(

μην στεναχωριεσαι... κ οι 4 μηνες δεν ειναι κ λιγο;)!

καλημερα και απο μενα εγω αν με φορτωθει καμια κοπελια θα ερθω..αλλιως λιγο δυσκολο...πηγα και εκανα χοριακη το πρωι και μεχρι της 1θα ξερω τα αποτελεσματα...μαρια καλη επιτυχια...αλεκα για τα τσισα της δηλαδη να περιμενω κανενα μηνα ακομα να ζεστανει ε?

αντε! περιμενουμε αποτελεσματα!!!!!

Γκαστρούλα μου (πολύ μ'αρέσει αυτή η λέξη :tongue:) αν θυμάμαι καλά μένεις κάπου προς Μενίδι έτσι? Θέλεις να έρθω να σε πάρω?

Τελικά θα φέρετε και τους άντρες σας?

εμεις ναι.. αλλα το αν θα κατσει εκει μαζι μας εξαρταται απο το αν θα εχει αλλα αρσενικα η παρεα....

Σοφακι ο Παναγιωτης θα ερθει??????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Για την αυριανή συνάντηση από ότι κατάλαβα μπορεί να μαζευτούν 2-3 άντρες, αλλά δεν ξέρω και οι ίδιοι κατά πόσο θα είναι άνετοι με γυναικοπαρέα 10 ατόμων που άλλη θα θ'έλει να θηλάσει, άλλη να πει για το σεξ, άλλη για τις ορμόνες...

Βρε κορίτσια σας πονάει η πλάτη σας??????Εγώ απ'οταν γέννησα δεν μπορώ να κοιμηθώ τα βράδια με πονάει πάρα πολυ η πλάτη μου.....

Κι εγώ μεγάλο πρόβλημα με την πλάτη...Έκανες επισκληρίδιο??? Έχω αρχίσει να πιστεύω ότι μου έκανε ζημιά κι ας μου λένε όλοι το αντίθετο...

Είμαι σε καλό δρόμο ..........τωρα 8 κιλά πάνω 8 κάτω δεν είναι τιποτα λεπτομέρειες......

Μήν τα πετάς έτσι αυτά!!!!!

Με νευρίασε.......δεν έτρωγε την κρέμα του με τίποτα.....Τον έβαλα για ύπνο νηστικό....Νιώθω τύψεις........:oops::oops::oops::oops::oops::oops:

Άμα πεινάσει δεν θα κλάψει??? Κι εμένα μου κάνει καμιά φορά νούμερα και ξέρεις τί ανακάλυψα??/ Δεν θέλει να είναι πολύ λερωμένος!!! Κάθε λίγο τον καθαρίζω με μωρομάντηλο και συνέρχεται!!!

Εμένα πάλι, θηλασμός τέλος... Τέλος όμως οριστικό...δυστυχώς... Πάλι 4 μήνες κράτησε... Μου ήρθε και περίοδος... :-(

Άσχημα ειναι 4 μήνες??? Το μωράκι σου πήρε με το παραπάνω αντισώματα και θρεπτικά συστατικά...άλλες που δεν κατάφεραν καθόλου??? Να νιώθεις υπερήφανη που έκανες ότι μπορούσες και μια χαρά τα κατάφερες!!! θα έρθεις αύριο mall?

Αύριο Τρίτη 6 Mall

Σοφάκι ΝΑΙ

Ινάκι ΝΑΙ

Σοφία ΝΑΙ

Angie ΝΑΙ

Γιασεμι ΜΑΛΛΟΝ

Άννια ΜΑΛΛΟΝ

Έλενα ΝΑΙ

Ελίνα ????????

ΦΑΜ ΝΑΙ

Αλέκα ??????

Maliv ΜΑΛΛΟΝ

Λούσυ ????

Αρίνα ΝΑΙ

Ελενάκι δεν μπορείς να συγκρίνεις παιδάκια αυτών των ηλικιών που εχουν σχεδόν 1 μήνα διαφορά!!! Άσε που παίζει ρόλο και το βάρος της γέννησης!!

Όσο για το θέμα "πρόγραμμα" δεν πιέζω το μωρό καλέ!!! Αν δεν πεινάει δεν τρώει, αν πεινάει τρώει. Και σίγουρα δεν μπορούμε να συγκρίνουμε τα προγράμματα αυτών που θηλάζουν με αυτά που πίνουν ξένο... Από ότι κατάλαβα, εκτός από τη Sofou όλες οι υπόλοιπες θηλάζουσες εκτός από τροφή δίνουν και λίγο πιπίλα στα μπεμπέ τους μέσω θηλασμού...

girls μην μπερδευεστε εγω δεν ειπα οτι θελω να βαλω το μωρο σε προγραμμα..απλα προσπαθω να αλλαξω το 5 30-6 που ξυπναει κ νατο κανω 8...........δε νομιζω οτι αυτο λεγεται το βαζωσε προγραμμα!!

Αι γεια σου!!!

ουτε εγω θελω να την βαλω σε προγραμμα..απλα χρειαζεται να ξεκουραζομαι , δεν γινεται ολο το βραδυ να χαζοκοιμαμαι, να ξυπναω πιασμενη και με πονοκεφαλο καθε μερα. Χρειαζομαστε μια βελτιωση, εστω και μικρη. Ντορακι δεν εχω σωματικα κουραγιο στις 2-3 να την βαλω στο κρεβατι και αν ξυπνησει να την παρω παλι αγκαλια μεχρι να ξανακοιμηθει. Δεν εχω το κουραγιο καν να σηκωθω απο το κρεβατι. Γιαυτο πρεπει να ζοριστω πολυ για να τα καταφερω...

Άι γεια σου κι εσένα!!!

Α! Ξέχασα να σας πω πως πήγα στο "Pupa Donna" στο μαγαζί με τα είδη βάπτισης. Έχει πολύ όμορφα πράγματα. Σας το συνηστώ! Και καλές τιμές!

Ενδιαφέρον!!!!

λοιπον η χοριακη μου 3286 καλη δεν ειναι??με 5μερες καθυστερηση..?

Να πει η γιατρός!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...