Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Και με το ανασκελα που λενε τι γινεται?ισχυει?

Τι λενε για ανασκελα δεν ξερω.Μεχρι τωρα γνωριζα οτι απαγορευεται λογω αναροφησης.Εχει ακουστει τιποτα καινουριο?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ πάντως την έβαζα στο πλάι και την συγκρατούσα με μια κουβερτούλα διπλωμένη ή κάτι τέτοιο. Μπρούμυτα με τίποτα γιατί μπορεί να πάθει ασφυξία, ανάσκελα πάλι κινδυνεύει από αναρρόφηση. Απλώς να αλλάζετε συχνά πλευρό στα μωράκια σας για να μην πιάνονται...

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Και γιατι λενε ρε παιδια ανασκελα τωρα?περιεργο μου φαινεται...ακομη και ενα σφηνακι που πηρα εχει οδηγιες με ενα μωρακι φωτογραφια που το χουν και κοιμαται ανασκελα...ξερω γω μπερδευομαι...Για το μπρουμυτα σιγουρα δεν παιζει.(αν και μικρη λεει η μανα μου εμενα ετσι με ειχε γιατι τοτε ετσι τα βαζανε τα παιδια)

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσάκια να' μαι πάλι. Εξαφανίστηκα γιατί είχε έρθει η κοπέλα και μου έφτιαξε τα νύχια χέρια - πόδια συν τα φρύδια. Να' ναι καλά η κοπέλα, μιλάμε ότι ανακουφίστηκαν τα ποδαράκια μου από το μασάζ!!!!!!!!!!!

Melsas με ενδιαφέρει πολύ το σχέδιο των σουτιέν και εννοείται πώς δεν θέλω να μοιάζει με των γιαγιάδων. Έχω μεγάλη τρέλα με τα εσώρουχα, μιλάμε ότι το συρτάρι μου είναι πλήρες από φίνες και πανάκριβες δαντέλες και πίστεψέ με ένα όχι και τόσο θηλυκό σχέδιο θα με έριχνε πολύ ψυχολογικά!!!!!!!!!!! Εξάλλου σε όλη την εγκυμοσύνη φοράω κάτι βαμβακερά από τα Intimissimi (όπως και βρακάκια) και δεν μπορώ να πώ ότι τρελαίνομαι, δεν βλέπω την ώρα να τα βγάλω.

Aleca άντε να βγείς με το καλό να μας πείς τα νέα σου!!!!!!!!!!!!

Ελίνα νομίζω ότι στο πλάι πρέπει να κοιμούνται τα μωράκια μας και όχι ανάσκελα ή μπρούμυτα. Όσο για τα σφηνάκια, πιστεύω ότι όπως είπαν και τα κορίτσια και μια κουβερτούλα διπλωμένη μπορεί να κάνει την δουλειά της. Και βλέπουμε............ Ο παιδίατρος όμως θα ξέρει καλύτερα και αυτόν θα πρέπει να ακούσουμε.

Μαρίνα εγώ το μαγνήσιο το παίρνω για τις κράμπες που είχα και πίστεψέ με μειώθηκαν εντελώς μετά από 2-3 μέρες.

eH1op2.png

LMcjp2.png

Κορίτσια το ίδιο έργο παίζει στα σπίτια!!! Διψάμε, πηγαίνουμε συνέχεια τουαλέτακαι ζεσταινόμαστεεεεεεεεεε!!!! Πού είναι ο χειμώνας, ΟΕΟ????

Σοφία_μ μπράβο σου που κρατήθηκες και δεν μίλησες...εγώ θα μιλούσα και φυσικά θα συγχιζόμουν...αλλά είμαι γλωσσού τί να κάνω???? ΤΑ ΜΟΥΛΑΡΙΑ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!!!! ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΙΟΛΑΣ!!!! Αχ σας παρακαλώ να διδάξουμε στα σπλαχνάκια μας τρόπους!!!!!!! Αγόρια και κορίτσια...ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ!!!!

Πολύ χάρηκα που μίλησες με το Αλεκάκι!!!!! Αύριο το μεσημέρι θα πάω κι εγώ ΙΑΣΩ για καρδιοτογράφο (ή όπως λέγεται)...θα την πάρω τηλ. μήπως μπορέσει και τη δώ...

Μαρίνα εγώ ξεκίνησα κάπου στον 4ο-5ο μαγνήσιο επειδή είχα κράμπες στην κοιλιά και συνεχίζω ακόμη... Αλήθεια κανένα σπρέυ έφαγες σήμερα???? ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!! Βρε συ δεν μπορώ να το ξεχάσω!!!!!!

Πολύ χάρηκα που μίλησες με το Αλεκάκι!!!!! Αύριο το μεσημέρι θα πάω κι εγώ ΙΑΣΩ για καρδιοτογράφο (ή όπως λέγεται)...θα την πάρω τηλ. μήπως μπορέσει και τη δώ...

αχ ωραια!!! μπορει κ να την προλαβεις κ να δεις κ το μωρο!!!!

baJfp2.png

ΦΑΜ οχι σημερα δεν μπηκα στο αυτοκινητο αλλα ολο και κατι θα βρω.Η σκεπτικη μου ειναι οτι πρεπει να δοκιμαζουμε νεες γευσεις κυρια μου.να δεις που το ειπα στον αντρα μου μπορει να γελαει ακομα

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΦΑΜ οχι σημερα δεν μπηκα στο αυτοκινητο αλλα ολο και κατι θα βρω.Η σκεπτικη μου ειναι οτι πρεπει να δοκιμαζουμε νεες γευσεις κυρια μου.να δεις που το ειπα στον αντρα μου μπορει να γελαει ακομα

Μαρινάκι, να γελάς ΕΣΥ μαζί του που διαλέγει αποσμητικό αυτοκινήτου βασιζόμενος στο αν έχει ζάχαρη ή όχι!!! :) Όχι, αγάπη μου, δε θα του κάνεις τη χάρη να γελάει αυτός μαζί σου!!!! Γιατί κύριε σε ενδιαφέρει να είναι sugar free το αποσμητικό?ε? Ορίστε μας!!! :D

15y6xxxv0qx3picm.png

Διαφημίσεις

κοριτσια καλησπερα....

μια ερωτηση...νοιωθει καμια χαμηλα μονιμους πονους εκει που ειναι οι συνδεσμοι με τα ποδια ???ποναω πια τοσο ποπολυ που για να περπατησω κουτσαινω ...ο γιατρος μου ειπε ξαπλα να μη κουραζομαι για να παμε μεχρι το τελος επειδη το παιδι ειναι πολυ χαμηλα και με πιεζει για αυτο ποναω....εχει και καμια πονους στα εντερα και τι κανει για να ανακουφιστει???δυστυχως δε μπορω να τρωω φυτικες ινες κλπ κλπ γιατι ξερναω...ακομη γκρρρρρρρρρ

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

κοριτσια καλησπερα....

μια ερωτηση...νοιωθει καμια χαμηλα μονιμους πονους εκει που ειναι οι συνδεσμοι με τα ποδια ???ποναω πια τοσο ποπολυ που για να περπατησω κουτσαινω ...ο γιατρος μου ειπε ξαπλα να μη κουραζομαι για να παμε μεχρι το τελος επειδη το παιδι ειναι πολυ χαμηλα και με πιεζει για αυτο ποναω....εχει και καμια πονους στα εντερα και τι κανει για να ανακουφιστει???δυστυχως δε μπορω να τρωω φυτικες ινες κλπ κλπ γιατι ξερναω...ακομη γκρρρρρρρρρ

yasemi γεια σου!

ειναι λογικό να εχεις τετοια πονακια την στιγμη που σε πιεζει το μωρο!!!!

όσο για το αλλο θεμα το μονο που εχω να σου προτινω υποθετα γλυκερινης, αλλα δεν τα εχω δοκιμασει....

ινακι κρυψου!!!! θα ερθει η ΦΑΜ να σε τσιμπησει!!!!! πολυ ωραια φωτο....

baJfp2.png

Καλησπερα κι απο μενα κοιλουμπιτσες. Τι κανετε? Εγω ειμαι μια χαρα και αναμενω την ωρα που θα γεννησω. Επιτελους πλησιαζει η μερα (η ισως και οι ωρες).

Την τεταρτη πηγα στο γιατρο και μου ειπε οτι η νεραιδουλα μου ειναι 3100 (πηρε 800γρ. σε 15 μερες). ολα καλα.

Τωρα θα μπω να διαβασω τα εμαιλ μου γιατι μετα απο τοσο καιρο με το προβλημα στο ιντερνετ μου κατεβηκαν σημερα 1500 εμαιλ.

Σας φιλω για την ωρα !!!

3n5zp0xyentx8z7n.png

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!! Φιλενάδες μου, μου λείψατε! Τι κάνετε; Ελπίζω να είστε όλες καλά. Με πειράζει πολύ που δεν μπορώ να τα λέμε κάθε μέρα, όπως πριν, ειδικά τώρα στα τελευταία που έχουμε περισσότερο ανάγκη η μια τη παρηγοριά της άλλης...

Είμαι Αθήνα από τις 10/11, μένω στη θεία μου κι έχω μια αισχρή κάρτα για ιντερνετ που δεν μπορώ να κάνω τπτ. Είναι τραγικά αργή η σύνδεση. Εν τω μεταξύ δεν μπορώ να απασχολώ κ συνέχεια το τηλ. τους γιατί λόγω επαγγέλματος πρέπει ο θείος μου να μιλάει συνέχεια.

Κατά τ' άλλα,,, σήμερα μπήκα στην 39η εβδομάδα και ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΩ! Μου λείπει ο άντρας μου πολύ, έχω σκυλοβαρεθεί κι έχω παχύνει υπερβολικά πια! Χτες ο γιατρός μου έκανε NST, υπέρηχο και κολπική εξέταση κ μου είπε ότι ο τράχηλος είναι σκληρός ακόμη οπότε έχω μέλλον... εκτός κι αν σπάσουν ξαφνικά τα νερά. Η μπουμπού μου διατηρεί τη ζωηράδα της παρά το στρίμωγμα που τρώει εκεί μέσα κι εγώ έχω ξεχάσει πλέον από τους πόνους στους γοφούς και τις καούρες τι σημαίνει βραδινός ύπνος....

Ελπίζω εσείς να είστε σε καλύτερη κατάσταση και θα ήθελα πολύ να βρεθούμε με όσες θέλετε και μπορείτε. Έχουμε ανταλλάξει κινητά με ΦΑΜ οπότε όσες θέλετε συνεννοηθείτε μαζί της για να κανονίσουμε. Εγώ μπορώ οποιαδήποτε μέρα και ώρα!

Φιλιά πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

squsqutrd20091204_1_H+korakla+mou+einai.png

wMZNp2.png

ricaki και barbie γεια σας!!! Αντε ειστε και οι 2 κοντά, ελπίζω σύντομα να σκάσουν μύτη τα μωράκια σας!!!

Σοφια σευχαριστώ για την φωτό! Ειπα να βγάλω μια εορταστική μιας και μπήκα και εγώ στο μήνα μου! (θεωρητικά πάντα γιατί φοβάμαι μήν με πιάσει ο δέκατος!!!!) και περιμένω την ΦΑΜ να με τσιμπήσει!!!! ΦΑΜ σήμερα θα πήγαινες στο ΙΑΣΩ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...