Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Maraki S. είπε:

Καλησπέρα, να σε ρωτήσω δεν είχες αναισθησία όταν σου κάνανε την εξέταση για το μικροβιωμα; Εμένα θα μου την κάνουν παράλληλα με την υστεροσκοπηση που θα κάνω και απ'όσο ξέρω θα κοιμάμαι. Ήταν επώδυνη η διάρκεια ή το μετά;

Καλησπέρα!

μονο του το μικρό βίωμα δεν έχει αναισθησία  εγώ προσωπικά την πρώτη φορά πόνεσα αρκετά ! Μετά αφήνει πόνους περιόδους και λιγάκι αιματακι αλλά και αυτό για 2 μέρες ! 🙏

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ε arina τη λέρωσα λίγο παραπάνω αυτή τη βδομάδα!!!

Στα πόσα κιλά είσαι τώρα?Γιατί αύριο είναι η συνάντηση κακομοίρα μου!!!

Επίσης ναι,πονάει η πλάτη μου όταν κοιμάμαι ανάσκελα,έτσι το αποφεύγω και προτιμώ το πλάι..

Τι θυμήθηκα...το βράδυ στις 4 που την πήρα στο κρεβάτι για να φάει,ε κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος,προφανώς κι εκείνη γιατί είχε αφήσει το στήθος,και είχα γυρίσει ανάσκελα,κάποια στιγμή νιώθω το χεράκι της να μου τραβάει το στήθος μαλακά,έτσι γύρισα και ήπιε λίγο ακόμα και την έβαλα στο λίκνο..

Είμαι σε καλό δρόμο ..........τωρα 8 κιλά πάνω 8 κάτω δεν είναι τιποτα λεπτομέρειες......

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα!

Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά... Έχω ένα σωρό δουλειές και πήγε ήδη 12... :-( Αμάν πια... Δεν προλαβαίνω τίποτα...

Τί πάθατε όλες και υποψιάζεστε εγκυμοσύνες??? Εμένα πάλι, θηλασμός τέλος... Τέλος όμως οριστικό...δυστυχώς... Πάλι 4 μήνες κράτησε... Μου ήρθε και περίοδος... :-(

XPsop2.png0xFtp2.pngsmiley-char090.gif

Καλημέρα!

Σας διαβάζω αλλά δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά... Έχω ένα σωρό δουλειές και πήγε ήδη 12... :-( Αμάν πια... Δεν προλαβαίνω τίποτα...

Τί πάθατε όλες και υποψιάζεστε εγκυμοσύνες??? Εμένα πάλι, θηλασμός τέλος... Τέλος όμως οριστικό...δυστυχώς... Πάλι 4 μήνες κράτησε... Μου ήρθε και περίοδος... :-(

Δεν πειράζει ...... μη στενοχωριέσαι....και εμένα μέρα με τη μέρα το βλέπω που μειώνετε....

Διαφημίσεις

α καλα σοφου μια απο τα ιδια...σημερα εχω συνεντευξη σ ενα γυμναστηριο που ζηταει διαιτολογο...ευχηθητε μου γατι το ταμειον ειναι μειον...5 30 ειναι το ραντεβου

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αύριο Τρίτη 6 Mall

Σοφάκι ΝΑΙ

Ινάκι ΝΑΙ

Σοφία ΝΑΙ

Angie ΝΑΙ

Γιασεμι ΜΑΛΛΟΝ

Άννια ΜΑΛΛΟΝ

Έλενα ΝΑΙ

Ελίνα ????????

ΦΑΜ ΝΑΙ

Αλέκα ??????

Maliv ΜΑΛΛΟΝ

Κι εγώ μέσα για το Mall.

Δεν μου λέτε κάτι όμως... όταν πεινάσει το μωρό... που θα τον θηλάσω??? ΟΕΟ???

Kalhmera kouklitses mou!

Exoume ton pe8ero mou sto nosokomeio gi'auto den sas polugrafw. Sas vlepw alla eimai se "hsuxh" dia8esh. :-(

Περαστικούλια Evita μου στον πεθερό σου!

Πάω να την κοιμήσω και να κάνω ένα καφεδάκι....

Sofou αν θυμάμαι καλά θηλάζεις έτσι δεν είναι? Δεν επηρρεάζει το μωρό σου ο καφές? Μια φορά δοκίμασα να πιώ και έκανε να κοιμηθεί 6 ώρες το "μπουζούκι" μου!

ΦΑΜ 8.100 και ύψος 69 με μέτρηση πριν 20 μέρες? Τι λες τώρα???? Ο δικός μου πριν 2 εβδομάδες ήταν 6300 και 63 cm και η παιδίατρος μας είπε πως είναι πιο πάνω από το μέσο όρο. Το μωρό σου είναι τεράστιο, έτσι?

Για το βράδυ είμαι της άποψης να μην πιέζουμε τα μωρουλίνια μας και όπως προείπε και η Αλέκα, να προσαρμοστούμε εμείς στο πρόγραμμά τους. Εγώ έχω συνηθίσει μετά τον τελευταίο θηλασμό στις 22:30 να ξυπνάει στις 04:00 και μετά ο πρώτος πρωινός στις 08:00 όπου πίνει λίγο και ξανακοιμάται για καμιά ώρα. Η Αγγελική είχε κόψει το βραδυνό από 2 μηνών. Βοήθησε όμως και η πιπίλα. Μπορείτε να μου πείτε πως θα μάθω του μικρού μου να την πιάνει που δεν θέλει πιπίλα με τίποτα???? Είναι των χεριών!!!

Ζαρά στο κουράγιο σας!!!

Νυστάααααααζω (λέτε να είμαι έγκυος????)Α δε θα το αντέξω.....

:tongue: ζαρά στο κουράγιο??? :tongue:

Έχω την εντύπωση πως θέλεις κι άλλο μωράκι????? Η Annia μας έκανε όλες λίγο πολύ να ζηλέψουμε.... έτσι?:rolleyes:

...εγω προγραμμα στα μωρα δεν βαζω..εγω προσαρμοζομαι στο δικο τους...νομιζω ότι αυτο τα κανει πιο ασφαλη συναισθηματικα και δεν γκρινιαζουν ευκολα....

Συμφωνώ Aleca.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

4wPzp3.png izCMp3.pngkAQgp3.png

δεν εχει ειδικη αιθουσα το mall για μαμαδες????????

σημασια εχει ποσο γεννηθηκε κιολας το καθε παιδακι.η κορη μιας γνωστης μου με 2 μηνες διαφορα με την δικη μου εχει το ιδιο βαρος με την δικη μου κορη.εκεινη ομως γεννηθηκε 4 κιλα και η δικη μου 3 οποτε ειναι φυσικο.

girls μην μπερδευεστε εγω δεν ειπα οτι θελω να βαλω το μωρο σε προγραμμα..απλα προσπαθω να αλλαξω το 5 30-6 που ξυπναει κ νατο κανω 8...........δε νομιζω οτι αυτο λεγεται το βαζωσε προγραμμα!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερα και απο μενα εγω αν με φορτωθει καμια κοπελια θα ερθω..αλλιως λιγο δυσκολο...πηγα και εκανα χοριακη το πρωι και μεχρι της 1θα ξερω τα αποτελεσματα...μαρια καλη επιτυχια...αλεκα για τα τσισα της δηλαδη να περιμενω κανενα μηνα ακομα να ζεστανει ε?

:-D

Διαφημίσεις

Γκαστρούλα μου (πολύ μ'αρέσει αυτή η λέξη :tongue:) αν θυμάμαι καλά μένεις κάπου προς Μενίδι έτσι? Θέλεις να έρθω να σε πάρω?

Τελικά θα φέρετε και τους άντρες σας?

ο άντρας μου δεν θα έρθει να κάτσει με μας ειναι ντροπαλός θα κανονίσει καφέ με τουσ φιλουσ του....

Εμάς όπως έχω πει θα μας φέρει ο άντρας μου και εκείνος θα κάνει βόλτα στα μαγαζιά και αν η μικρή γκρινιάζει και δεν κάθεται θα του τη δώσω να την κάνει καροτσάδα.

Όσο για το θηλασμό,δεν ξέρω αν έχει ειδικό χώρο το mall αλλά είναι πολύ απλό να σκεπάσεις το μωρό με ένα σεντονάκι και να το θηλάσεις,το έχω κάνει και σε κινέζικο και στο mall..

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...