Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

φαμουλα μηπως το πρωτο γευμα να το εκανες 8-8.30 μετα 11.30, 14.30, 17.30 με 18.00 κ τελευταιο γυρω στις 21.00-21.30? μηπως σε βολεψει καλυτερα να τον ξυπνας κανενα μισαωρο νωριτερα το πρωι κ να του κανεις ετσι τα 5 γευματα? αυτο παλι με τις παιδιατρους να μην συμφωνουν πουθενα:confused:!!!!! εμας μας ειπε να τα κανω 5 γιατι το προγραμμα θα εχει : πρωι γαλα, φρουτα δεκατιανο , μεσημερι φαγητο , απογευμα κρεμα , βραδυ γαλα... αυτο μετα τον 6ο..

Σοφία μου ακριβώς τα ίδια είπε και η δική μας παιδίατρος, που το βρήκα το 6ο γευμα δεν ξέρω??? Μάλλον στην αρχή μου είπε να τα κάνουμε 6 και όταν της είπα πως του δίνουμε 5, μου είπε να τα κάνουμε έτσι στον 6ο μήνα...

Σόρυ, αλλά ήμουν πολλά χρόνια ξανθιά...έμεινε βαφή στον εγκέφαλο μάλλον!!!

Ωραία ιδέα!!! Τόσο απλό!!! Πολλή ζημιά η βαφή...έπρεπε να το συζητήσουμε...από μόνη μου..βράστα

Λοιπόν ξεκινάω σήμερα που έφαγε 8.30 να τα φέρω όλα λίγο μπροστά!!!!!

5.φυσικά και σε θέλουμε, αάσε που μπορεί να φανείς χρήσιμη στο Ινάκι (να κρατάς τη δικιά της για να κάνει γκομενότσαρκες!!!!):tongue::tongue::tongue:

xaxaxaxaxaxax, ελα και εσυ αν μπορεις!!!!

Έτσι όπως είμαι??/ Άσε καλύτερα??? Άμα γίνω όμως άνθρωπος, κάπου θα τον παρκάρω κι εγώ για καμιά γκομενότσαρκα!!!!!!!

Kalhmera kouklitses mou!

Exoume ton pe8ero mou sto nosokomeio gi'auto den sas polugrafw. Sas vlepw alla eimai se "hsuxh" dia8esh. :-(

Filakia polla se ola ta mpempoulinia kai ta leme suntoma!

Περαστικούλια στον πεθερό!!!!

βρε doraki εκει το εχεις το μυαλο σου:tongue:????

Νιάτα παιδί μου, νιάτα!!!

Φαμουλα δηλ. το τελευταιο γευμα το φτιαχνεις με χαμομηλι? θα το δοκιμασω...σιγα μωρε μην παρω τηλ τον παιδιατρο γι αυτο....θα το κανω κανα 2 φορες αν πιασει θα το υιοθετησω αν οχι μια προσπαθεια ακομη χαμενη ;)

Ζεσταίνω νερό (το έχω βράσει από πριν) βάζω μια κουταλιά χαμομήλι, κουνάω και μετά βάζω τη δόση της σκόνης για να γίνει γάλα. Δεν τα βάζω όλα μαζί για να διαλύονται καλά! Ξαναματακουνάς και μπουκώνεις!!!

Διαφημίσεις

καλημεροοουδιαααααα

απο σημερα σωστη διατροφη να χασουμε τα κιλα, καλοκαιρι ερχεται, μπορει να παω Μονεμβασια και να παρατησω την μπουμπου στα κοριτσια να βγω για γκομενοτσαρκα ρε παιδι μου, με τη σαμπρελα στην περιφερεια ποιος θα με θελει;;;

ετσι και εγω..ειδικα το περσινο καλοκαιρι που ημουν και εγκυος....πολυ φλερτ.....δεν ηξερα πως να το αποφυγω :tongue:

Βρε κοριτσάκια δε νομίζετε ότι το βιβλίο για τον ύπνο σε 5 μηνών μωράκια είναι λίγο περιττό έξοδο ? Έχουμε και σφήνες τα δοντάκια και πάει περίπατο το όποιο προγραμματάκι...

εγω προγραμμα στα μωρα δεν βαζω..εγω προσαρμοζομαι στο δικο τους...νομιζω ότι αυτο τα κανει πιο ασφαλη συναισθηματικα και δεν γκρινιαζουν ευκολα.

α καλα σοφου μια απο τα ιδια...σημερα εχω συνεντευξη σ ενα γυμναστηριο που ζηταει διαιτολογο...ευχηθητε μου γατι το ταμειον ειναι μειον...5 30 ειναι το ραντεβου

καλη επιτυχια....με το καλο να πιασεις και την δουλιτσα

τελικα για αυριο ειμαστε οκ????? κανενα αρσενικο θα ειναι ή να στειλω τον αντρα μου βολτα?

εγω τελευταιοα στιγμη θα ξερω......για να δουμε....να τα παρω και να ερθω μονη μου? φοβαμαι την κινηση που θα βρω γιατι ειμαι και μακρυα γμτ...

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

inaki τώρα είδα το μήνυμα που λες για τον ύπνο της μικρής...

Λοιπόν εγώ έκανα αυτό που μου είπε η sofou και τα καταφέραμε!!

Δηλ...Είναι στάνταρ η ώρα που την πιάνει νύστα το βράδυ,10-10:45 το πολύ στις 11 πρέπει να κοιμηθεί αλλιώς γκαρίζει...

Την παίρνω λοιπόν,κάθομαι στο κρεβάτι,ξεσκέπαστη,μόνο με το κορμάκι,με χαμηλό φωτισμό,μιλάμε πολύ σιγανά,θηλάζει,αν σταματήσει και δε θέλει άλλο τη σηκώνω,παίζει λίγο,μετά αρχίζει να γκρινιάζει οπότε την ξαναβάζω μέχρι να κοιμηθεί,το καταλαβαίνω από την ανάσα της πότε κοιμάται βαθιά και τότε απαλά τη βάζω στο λίκνο δίπλα μου.Μπορεί να ανοίξει τα ματάκια της αλλά τη βάζω και κάθεται και κοιμάται...

Την πρώτη μέρα έκανα μιάμιση ώρα να την βάλω,μετά 1 και τώρα στο 20λεπτο είναι έτοιμη!

Επίσης,μέσα στη νύχτα την παίρνω στο κρεβάτι και θηλάζει ξαπλωτή γιατί δεν αντέχω να μένω ξύπνια,ξανακοιμόμαστε και όταν ξυπνήσω εγώ (συνήθως μετά από 1-1,5 ώρα) την ξαναβάζω στο λίκνο,ακόμα κι αν θηλάζει...Μετά από κάποια στιγμή γίνεται πιπίλα το στήθος...

Επίσης,δε νομίζω τελικά ότι έχει σημασία αν τα σεντόνια είναι κρύα ή ζεστά ή αν θα την ακουμπήσεις απαλά ή όχι,αλλά να μάθει να κοιμάται στο κρεβάτι της.Τις πρώτες μέρες βέβαια,θα την βάζεις απαλά ώστε να αποφύγεις να σου ξυπνήσει αλλά μετά που θα το συνηθίζει δεν παίζει ρόλο.

oCxsp2.png

Καλά,τώρα σοβαρά θα κάτσετε να διαβάσετε τόοοοοσα μηνύματα???

Ζαρά στο κουράγιο σας!!!

Νυστάααααααζω (λέτε να είμαι έγκυος????)Α δε θα το αντέξω.....

Doraki μη μας λες και εσύ τέτοια, μετά απο την Αννια με έχει πιάσει μια φοβία με το όλο θέμα...Θα πάω να πάρω κανένα τεστ......να είμαστε και σίγουροι...

Διαφημίσεις

κι εγω doraki ετσι ημουν και σκεφτηκα μηπως ειμαι εγκυος.κοιμομουν 12 ωρα(το παιδι το ειχε ο συζηγος,δεν το ειχα παρατησει:P) και ξυπναγα πολυυυυυυ κουρασμενη.σερνομουν.αλλα δεν ειμαι:D:D:D!

Κι εγώ θα πάρω τεστ μες στη βδομάδα,δεν μου φαίνεται φυσιολογικό αφού ξεκουράζομαι το βράδυ,να ξυπνάω και να νυστάζω ακόμα...

Την έχεις και εσύ λερωμένη την φωλίτσα σου όπως και εγώ εεεεεεεεεε;;;;

Ε arina τη λέρωσα λίγο παραπάνω αυτή τη βδομάδα!!!

Στα πόσα κιλά είσαι τώρα?Γιατί αύριο είναι η συνάντηση κακομοίρα μου!!!

Επίσης ναι,πονάει η πλάτη μου όταν κοιμάμαι ανάσκελα,έτσι το αποφεύγω και προτιμώ το πλάι..

Τι θυμήθηκα...το βράδυ στις 4 που την πήρα στο κρεβάτι για να φάει,ε κάποια στιγμή με πήρε ο ύπνος,προφανώς κι εκείνη γιατί είχε αφήσει το στήθος,και είχα γυρίσει ανάσκελα,κάποια στιγμή νιώθω το χεράκι της να μου τραβάει το στήθος μαλακά,έτσι γύρισα και ήπιε λίγο ακόμα και την έβαλα στο λίκνο..

oCxsp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...