Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Πάλι για σεχ μιλάτε εσείς???

Ε λοιπόν δεν ξέρω,αυτή η βδομάδα ήταν πολύ power!!!

Και δεν ξέρω τελικά αν φταίει η άνοιξη,ή οι πρωτείνες ή το ότι τόσους μήνες δεν κουνιόταν φύλλο!!!!

καλε ποια μιλησε για σεχ και το χασα???

ινακι σε χιλιοευχαριστω!!!

ΦΑΜ μου κι εγω τον ταιζω στις 12 κοιμισμενο ομως δεν ξυπναει....φανταζεσαι να μην τον ταιζα????? εμενα μου κανει τελευταιο γευμα στις 7 ..κοιμαται γυρω στις 9 30 και τον ταιζω 12 αλλα κοιμισμενο

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8.30-9

12-12.30

3.30-4

7.30-8

11.30-12

Μόνος του το έφτιαξε το πρόγραμμα, ξυπνώντας αργά το πρωί...

Μες στην ημέρα κοιμάται (όταν κοιμάται), πολύ άστατα και πολλές φορές τον ξυπνάω για να τον ταίσω, αλλιώς χάνουμε το πρόγραμμα...

δεν είμαι του προγράμματος, αλλά άμα τον αφήσω να κάνει ότι θέλει και ξυπνήσει στις 4 να φάει, θα σας τον στείλω πακέτο!!!

Με την παιδίατρο που το έχω συζητήσει μου είπε ότι είναι οκ, το μόνο όταν μπουν οι στερεές να τα κάνουμε 6 τα γεύματα...

Αύριο Τρίτη 6 Mall

Σοφάκι ΝΑΙ

Ινάκι ΝΑΙ

Σοφία ΝΑΙ

Angie ΝΑΙ

Γιασεμι ΜΑΛΛΟΝ

Άννια ΜΑΛΛΟΝ

Έλενα ????????

Ελίνα ????????

ΦΑΜ ΝΑΙ

Αλέκα ??????

Maliv ΜΑΛΛΟΝ

Σωστά??? Κάντε copy - paste και διορθώστε!!!

εγω ειμαι οκ απλα παιζει να αργησω κανενα τεταρτο...

φαμουλα μηπως το πρωτο γευμα να το εκανες 8-8.30 μετα 11.30, 14.30, 17.30 με 18.00 κ τελευταιο γυρω στις 21.00-21.30? μηπως σε βολεψει καλυτερα να τον ξυπνας κανενα μισαωρο νωριτερα το πρωι κ να του κανεις ετσι τα 5 γευματα? αυτο παλι με τις παιδιατρους να μην συμφωνουν πουθενα:confused:!!!!! εμας μας ειπε να τα κανω 5 γιατι το προγραμμα θα εχει : πρωι γαλα, φρουτα δεκατιανο , μεσημερι φαγητο , απογευμα κρεμα , βραδυ γαλα... αυτο μετα τον 6ο..

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Και δεν ξέρω τελικά αν φταίει η άνοιξη,ή οι πρωτείνες ή το ότι τόσους μήνες δεν κουνιόταν φύλλο!!!!

Πού το είδες καλέ ???????

Μάλλον σε πείραξε το πολύ sex που έκανες το ΣΚ γι'αυτό :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

βρε doraki εκει το εχεις το μυαλο σου:tongue:????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Kalhmera kouklitses mou!

Exoume ton pe8ero mou sto nosokomeio gi'auto den sas polugrafw. Sas vlepw alla eimai se "hsuxh" dia8esh. :-(

Filakia polla se ola ta mpempoulinia kai ta leme suntoma!

περαστικα!!!

Πού το είδες καλέ ???????

Μάλλον σε πείραξε το πολύ sex που έκανες το ΣΚ γι'αυτό :tongue: :tongue: :tongue: :tongue:

χαχαχα

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

φαμουλα η μικρη κοιμαται συνηθως 11 με 11 30 και ξυπναει 7 30...8 30...9 ...αναλογα.το σημερινο ηταν εξαιρεση.την ταισα δεκα και μιση το βραδυ και απο τις 6 που ξυπνησε σημερα εφαγε στις 7, δεν ξυπνησε για φαγητο.ποσα κιλα ειναι ο κομποστας μας??????ελπιζω να μην παρεξηγεισαι γιατι σε ρωταμε απο αγαπη!:D

Γιατί να παρεξηγηθώ??? Που δείχνετε τόσο ενδιαφέρον?? Το καψες στο ίντερνετ?!?!?!!:tongue::tongue::tongue:

Πρέπει να είναι 8.100 τώρα πάνω-κάτω και ύψος 69 (με μέτρηση πριν 20 μέρες και σίγουρα πήρε μπόλικο ύψος γιατί βλέπω διαφορά στα ποδια των φορμακίων!)

Σοβαρά όμως τώρα, είναι βάσανο το βραδυνό και μακάρι να το γλυτώναμε κάπως, αλλά δεν το μπορώ άλλο ξύπνημα πρωί...Για το σχολείο ξυπνούσα 6 (ήταν μακρυθά το σχολείο, για την δουλειά ξυπνούσα 6...Τράπεζα...) Μου αρέσει που ξυπνάω 8 το πρωί..πρώτη φορά στη ζωή μου...

Παρεπιπτόντως το προτελευταίο εμείς το πήγαμε στις 8 σιγά-σιγά, γιατί έτρωγε στις 9-10 και ξυπνύσε 4-5...

Για πες βρε Σοφάκι μες στη μέρα προγραμματάκι περίπου, μήπως με βοηθήσεις...

ΦΑΜ μου κι εγω τον ταιζω στις 12 κοιμισμενο ομως δεν ξυπναει....φανταζεσαι να μην τον ταιζα????? εμενα μου κανει τελευταιο γευμα στις 7 ..κοιμαται γυρω στις 9 30 και τον ταιζω 12 αλλα κοιμισμενο

Ααααα είναι πρωινό πουλί το "πουλάκι" σου!!! Δηλ. αν δεν το τάιζες θα ξυπνούσε στις 3??????:shock::shock::shock:

Εμείς κοιμισμένο δεν μπορούσαμε να τον ταίσουμε λόγω ΓΟΠ και τώρα δεν ξέρει να φάει στον ύπνο του...το δοκίμασα...Τζίφος...Κοιμάται και βαρυά!!!

mamageor σου προτείνω να δοκιμάσεις (αν θες και αν συμφωνεί και ο παιδίατρός σας) το εξής, μπας και παρατείνεις τον βραδυνό ύπνο...εμείς έτσι βασικά κόψαμε το μεσονύχτιο ξύπνημα: Μες στο μπουκάλι με το γάλα βάζουμε χαμομήλι!!! Στην αρχή βάζαμε από το δικό μας το φακελάκι, αλλά βρήκαμε και της milupa ένα που μας βόλεψε καλύτερα!

Φαντάσου το έχει συνηθήσει τώρα ο χοντροπόρδας και αν κανένα βράδυ ξεχάσουμε να βάλουμε χαμομήλι δεν το πίνει το γάλα μέχρι να βάλουμε!!!!!

Γιατί να παρεξηγηθώ??? Που δείχνετε τόσο ενδιαφέρον?? Το καψες στο ίντερνετ?!?!?!!:tongue::tongue::tongue:

Πρέπει να είναι 8.100 τώρα πάνω-κάτω και ύψος 69 (με μέτρηση πριν 20 μέρες και σίγουρα πήρε μπόλικο ύψος γιατί βλέπω διαφορά στα ποδια των φορμακίων!)

Σοβαρά όμως τώρα, είναι βάσανο το βραδυνό και μακάρι να το γλυτώναμε κάπως, αλλά δεν το μπορώ άλλο ξύπνημα πρωί...Για το σχολείο ξυπνούσα 6 (ήταν μακρυθά το σχολείο, για την δουλειά ξυπνούσα 6...Τράπεζα...) Μου αρέσει που ξυπνάω 8 το πρωί..πρώτη φορά στη ζωή μου...

Παρεπιπτόντως το προτελευταίο εμείς το πήγαμε στις 8 σιγά-σιγά, γιατί έτρωγε στις 9-10 και ξυπνύσε 4-5...

Για πες βρε Σοφάκι μες στη μέρα προγραμματάκι περίπου, μήπως με βοηθήσεις...

Ααααα είναι πρωινό πουλί το "πουλάκι" σου!!! Δηλ. αν δεν το τάιζες θα ξυπνούσε στις 3??????:shock::shock::shock:

Εμείς κοιμισμένο δεν μπορούσαμε να τον ταίσουμε λόγω ΓΟΠ και τώρα δεν ξέρει να φάει στον ύπνο του...το δοκίμασα...Τζίφος...Κοιμάται και βαρυά!!!

mamageor σου προτείνω να δοκιμάσεις (αν θες και αν συμφωνεί και ο παιδίατρός σας) το εξής, μπας και παρατείνεις τον βραδυνό ύπνο...εμείς έτσι βασικά κόψαμε το μεσονύχτιο ξύπνημα: Μες στο μπουκάλι με το γάλα βάζουμε χαμομήλι!!! Στην αρχή βάζαμε από το δικό μας το φακελάκι, αλλά βρήκαμε και της milupa ένα που μας βόλεψε καλύτερα!

Φαντάσου το έχει συνηθήσει τώρα ο χοντροπόρδας και αν κανένα βράδυ ξεχάσουμε να βάλουμε χαμομήλι δεν το πίνει το γάλα μέχρι να βάλουμε!!!!!

αν δεν τον ταιζα 12 πολυ πθανον να ξυπνουσε 3 ..το θεμα ειναι οτι ξυπναει ξυπναει!!!! αν ξυπνουσε για να φαει μονο δεν θα με πειραζε αλλα αυτος ξυπναει , τρωει , μετα το ματι γαριδα θελει παιχνιδακια καμμια ωρα και μετα απο κανα 2 ωρο ξανατεζαρει αφου εχω πιει 7 καφεδες εγω!!!

Φαμουλα δηλ. το τελευταιο γευμα το φτιαχνεις με χαμομηλι? θα το δοκιμασω...σιγα μωρε μην παρω τηλ τον παιδιατρο γι αυτο....θα το κανω κανα 2 φορες αν πιασει θα το υιοθετησω αν οχι μια προσπαθεια ακομη χαμενη ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...