Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

καλημερα!!!!

νυσταζω και δεν βλεπω να υπαρχει καφες ετοιμος κοκονες........να παω σε αλλο καφε????????????

η κορη σημερα ξυπνησε απο τις 6.ετσι για να κανει παρεα με τον γιο της μαριας.και κοιμαμαι ορθιααααααααααααα........

εγω σημερα θα αγορασω ενα βιβλιο που ΛΕΓΕΤΑΙ 125 ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΜΩΡΑ απο 1-12 μηνων.λενε οτι ειναι καλο.θα σας πω.

ΡΕ ΙΝΑΚΙ :D

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αχ ναι σοφακι, πως το λενε το βιβλιο ;;; και εγω θελωωωω, θα περασω αυριο που θα ειμαστε μολ να παρω καποιο

και καποια αλλη δεν ηπιε καφε:D:D:D:D!

το βιβλιο λεγεται 125 παιχνιδια για εξυπνα και χαρουμενα μωρα.θα το παρω απο e-shop 13,50.

μαρακι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ η θετικη μας ενεργεια ειναι μαζι σου για την δουλεια!

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Μου λείψατε όλο το ΣΚ.....

Καλέ,πού να προλάβω να σας διαβάσω???Έχω 4 πλυντήρια για σίδερο...και άλλο ένα που θα βάλω να πλύνει τώρα και να το απλώσω...

Η Δευτέρα είναι η χειρότερη μέρα...

Χτες ευτυχώς οι καλεσμένοι μας έφυγαν νωρίς και έτσι η μπέμπα βγήκε μόνο λίγα λεπτά εκτός προγράμματος αλλά κοιμηθήκαμε και σχεδόν ξεκουραστήκαμε,και λέω σχεδόν γιατί τις τελευταίες μέρες,ενώ κοιμάμαι αρκετά,δεν ξεκουράζομαι...Νυστάζω συνέχεια...

Ευτυχώς έχω φαγητό από τα χτεσινά.

mamageor καλή επιτυχία στη συνέντευξη!

oCxsp2.png

μαρια βρηκα μια μαρτηρια μαμας που την εχει χρησιμοποιησει την μεθοδο, ειναι απο αλλο φορουμ , ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα να το παραθεσω εδω...

http://www.mwrakia.gr/smf/index.php?PHPSESSID=98a190o5epr72i3mpm83ddtg93&topic=107.0;msg=2765

eυχαριστω...χακερ μου εσυ!!!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Καλημέρα!!!!!Δεν κατάφερα να μπω χθές γιατί ήρθαν οι φίλοι μας που θα βαφτίσουν τον μικρό.Τι ωραία περάσαμε!!!!Μιλήσαμε,γελάσαμε γενικά ξεφύγαμε παρότι δεν βγήκαμε έξω!!

Mamageor όλα καλά να πάνε.......!!!!!!!:D:D:D:D:D

as1cF3H0g410010MTIwZHwwMDQyNTBqZHxteSBiYWJ5IGlz.gif

Διαφημίσεις

και καποια αλλη δεν ηπιε καφε:D:D:D:D!

το βιβλιο λεγεται 125 παιχνιδια για εξυπνα και χαρουμενα μωρα.θα το παρω απο e-shop 13,50.

μαρακι ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΗ η θετικη μας ενεργεια ειναι μαζι σου για την δουλεια!

ooooxi, για να καταλαβετε ΠΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ εχω να βελτιωθει το θεμα του υπνου :-D ευτυχως σταματησε το ασταματητο πιπιλισμα, αλλα παρολα αυτα νυσταζωωωωωωωωωωωωωωωωωω

καλη επιτυχια μαρια στην συνεντευξη

Δεν κατάλαβα Φαμούλα μου...γιατί τον ξυπνάς και δεν τον αφήνεις μέχρι το πρωί ???

To κανονικό ήταν να τρώει 6 γεύματα, όμως μας τα έκανε 5.

Να τα κάνω 4 και πιο μεγάλα??? Εδώ με ταράζει στις ρουκετίτσες όταν τρώει 180-200. Άμα τρώει 250, τί έχει να πάθει το στομάχι του??

Άλλο, πολύ βασικό: αν μετά το τελευταίο γεύμα στις 8 δεν τον ξυπνήσω στις 12, τί ώρα λέτε να ξυπνήσει για πρωί??? Αξημέρωτα φοβάμαι...

ναι φαμουλα αληθεια γιατι τον ξυπνας??????????κριμα ειναι και ο κομποστας και εσυ!να θελει το παιδι να κοιμηθει και εσυ γαιδουρα μανα!οχι τιποτα αλλο αλλα μας διαβαζουν και μανες (ινακι,ελινα,doraki)που εχουν να κοιμηθουν σερι μηνες!θα τραβανε τις κοτσιδες τους!

ασε το παιδι να κοιμαται και εσυ κανε 126fs3187096.gif

Ναι αλλά έτσι γίνεται εδώ και πολύ καιρό και το παιδί παίρνει βάρος, να του κόψω φαί ενώ η παιδίατρος λέει όχι??????? Επιπλέον για τις στερεές μπορεί να χρειαστεί να τα κάνουμε 6 τα γεύματα!!!!

ναι βρε φαμ...τι το ταϊζεις το παιδι ???(με προλαβανε ολες )...αυτος ειναι ικανος να κατσει σερι χωρις φαγητο και εσυ εκει να προσπαθεις να τον μπουκωσεις...

Βλέπε πιο πάνω!!!

...απο σημερα σωστη διατροφη να χασουμε τα κιλα, καλοκαιρι ερχεται, μπορει να παω Μονεμβασια και να παρατησω την μπουμπου στα κοριτσια να βγω για γκομενοτσαρκα ρε παιδι μου, με τη σαμπρελα στην περιφερεια ποιος θα με θελει;;;

Ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Λεωνίδααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!

....κι εγω δεν λεω να μην με ξυπναει και να κοιμαται μεχρι τις 10...αλλα αυτο το 5 30 και 6 θελω να αλλαξω

Αυτό δεν θέλω να το ζήσω!!! Καταλάβατε τώρα???

3. για οσες γειτονισες μενουν κοντα στην Πεντελης προς τα πανω - ΑΝΟΙΞΕ ΗΡΑ !! επιτελους εχω και εγω ενα μαμα-μπεμπο μαγαζο κοντα στο σπιτι μου :)

4. ο μικρος μου με εχει προβληματισει πολυ .. ειναι δυνατον απο τις 10 το βραδυ να ξανατρωει στις 8.30 το πρωι και μονο 80 μλ και αυτα με το ζορι?? καλα δεν πειναει ??? τι εχει το μωτουλι μου ?:(

5. μαλλον την Τριτη θα ειμαι μανουλα αλλα χωρις το μπεμπινι μου γιατι θα ερθω μολ απο κατι δουλειες εξωτερικες στα καπακια και δεν προλαβαινω να ανεβω σπιτι να τον παρω και να ξανακατεβω .. με θελετε χωρις το μπεμπινι μου? ή θα φαω πορτα ...

3. Ωραία!!! Αρκεί να μην είναι το προσωπικό σαν του Χαλανδρίου!!! Που ακριβώς είναι???

4. Θα αναπληρώσει μωρέ σε επόμενα γεύματα...κι εμάς έτσι κάνει όταν πονάνε τα δοντάκια...

5.φυσικά και σε θέλουμε, αάσε που μπορεί να φανείς χρήσιμη στο Ινάκι (να κρατάς τη δικιά της για να κάνει γκομενότσαρκες!!!!):tongue::tongue::tongue:

καλημερα!!!!

νυσταζω και δεν βλεπω να υπαρχει καφες ετοιμος κοκονες........να παω σε αλλο καφε????????????

η κορη σημερα ξυπνησε απο τις 6.ετσι για να κανει παρεα με τον γιο της μαριας.και κοιμαμαι ορθιααααααααααααα........

Σου φτιάχνω τώρα!

Από τις 6, ε? Και μετά μου λες γιατί τον ταίζω 12 το βράδυ!!!!!

..σημερα εχω συνεντευξη σ ενα γυμναστηριο που ζηταει διαιτολογο...ευχηθητε μου γατι το ταμειον ειναι μειον...5 30 ειναι το ραντεβου

Καλή επιτυχίαααααααααααααααααααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια....

μετα απο την συγχιση που πηρα εχθες , καταφερα επιτελους κ κοιμηθηκα... αφου με πηραν τηλ οι δικοι μου κ με ρωτουσαν πως κοιμηθηκα(δεν ηξεραν τιποτα) γιατι ειδαν κ εκεινοι την εκπομπη.....

γεια σας τσουπριτσες.....ηρθαμε απο τη βαφτιση το

απογευμα και ξεραθηκα.....ξυπνησα στις 11 και βρυκολακιαζω τωρα,.....

Ωραια ηταν, ο μιρουλης μου κυριος αλλα ξεραθηκε καια υτος χαχα κομματια.....

και χακερ, καιν σεφ!!!:tongue::tongue:..πώς σου φαινεται?

ελατε εδω για μαθηματα ιντερνετ κ σεφ:tongue:!!!!

αη μαρη! μαγειρευω κ ωραια μαλιστα απλα προτιμω να μαγειρευουν αλλοι:lol:! στα γλυκα εχω ενα θεματακι μονο.....

αψογος ο μικρος σου! κυριος!!!! κ εσυ μια κουκλα απο οτι ειδα στις φωτο!

α καλα σοφου μια απο τα ιδια...σημερα εχω συνεντευξη σ ενα γυμναστηριο που ζηταει διαιτολογο...ευχηθητε μου γατι το ταμειον ειναι μειον...5 30 ειναι το ραντεβου

καλη επιτυχια μαρακι!!!!

τελικα για αυριο ειμαστε οκ????? κανενα αρσενικο θα ειναι ή να στειλω τον αντρα μου βολτα?

baJfp2.png

Πάλι για σεχ μιλάτε εσείς???

Ε λοιπόν δεν ξέρω,αυτή η βδομάδα ήταν πολύ power!!!

Και δεν ξέρω τελικά αν φταίει η άνοιξη,ή οι πρωτείνες ή το ότι τόσους μήνες δεν κουνιόταν φύλλο!!!!

oCxsp2.png

8.30-9

12-12.30

3.30-4

7.30-8

11.30-12

Μόνος του το έφτιαξε το πρόγραμμα, ξυπνώντας αργά το πρωί...

Μες στην ημέρα κοιμάται (όταν κοιμάται), πολύ άστατα και πολλές φορές τον ξυπνάω για να τον ταίσω, αλλιώς χάνουμε το πρόγραμμα...

δεν είμαι του προγράμματος, αλλά άμα τον αφήσω να κάνει ότι θέλει και ξυπνήσει στις 4 να φάει, θα σας τον στείλω πακέτο!!!

Με την παιδίατρο που το έχω συζητήσει μου είπε ότι είναι οκ, το μόνο όταν μπουν οι στερεές να τα κάνουμε 6 τα γεύματα...

Αύριο Τρίτη 6 Mall

Σοφάκι ΝΑΙ

Ινάκι ΝΑΙ

Σοφία ΝΑΙ

Angie ΝΑΙ

Γιασεμι ΜΑΛΛΟΝ

Άννια ΜΑΛΛΟΝ

Έλενα ????????

Ελίνα ????????

ΦΑΜ ΝΑΙ

Αλέκα ??????

Maliv ΜΑΛΛΟΝ

Σωστά??? Κάντε copy - paste και διορθώστε!!!

φαμουλα η μικρη κοιμαται συνηθως 11 με 11 30 και ξυπναει 7 30...8 30...9 ...αναλογα.το σημερινο ηταν εξαιρεση.την ταισα δεκα και μιση το βραδυ και απο τις 6 που ξυπνησε σημερα εφαγε στις 7, δεν ξυπνησε για φαγητο.ποσα κιλα ειναι ο κομποστας μας??????ελπιζω να μην παρεξηγεισαι γιατι σε ρωταμε απο αγαπη!:D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...