Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βρε κοριτσάκια δε νομίζετε ότι το βιβλίο για τον ύπνο σε 5 μηνών μωράκια είναι λίγο περιττό έξοδο ? Έχουμε και σφήνες τα δοντάκια και πάει περίπατο το όποιο προγραμματάκι...

Ινάκι....ρίξε τώρα ένα πρωινό θηλασμό και άσε τα γκομενάκια ....χιχιχι

εγω νομιζω οτι το βιβλιο για αυτη την περιοδο αναφερετε γιατι μεγαλωνοντας το φτιαχνουν μονα τους το προγραμμα...δηλ ενα παιδακι 1 ετους λιγο δυσκολο να μην εχει φτιαξει προγραμμα....κι εγω δεν λεω να μην με ξυπναει και να κοιμαται μεχρι τις 10...αλλα αυτο το 5 30 και 6 θελω να αλλαξω

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια και καλη εβδομαδα !!

1. μπηκα για γρηγορη καλημερα γιατι με περιμενουν 3 πλυντηρια για σιδερο :(

2. ο ΑΒ Βασιλοπουλος εχει 50% τα λιμπερο κατω (για οσες παιρνουν λιμπερο)

3. για οσες γειτονισες μενουν κοντα στην Πεντελης προς τα πανω - ΑΝΟΙΞΕ ΗΡΑ !! επιτελους εχω και εγω ενα μαμα-μπεμπο μαγαζο κοντα στο σπιτι μου :)

4. ο μικρος μου με εχει προβληματισει πολυ .. ειναι δυνατον απο τις 10 το βραδυ να ξανατρωει στις 8.30 το πρωι και μονο 80 μλ και αυτα με το ζορι?? καλα δεν πειναει ??? τι εχει το μωτουλι μου ?:(

5. μαλλον την Τριτη θα ειμαι μανουλα αλλα χωρις το μπεμπινι μου γιατι θα ερθω μολ απο κατι δουλειες εξωτερικες στα καπακια και δεν προλαβαινω να ανεβω σπιτι να τον παρω και να ξανακατεβω .. με θελετε χωρις το μπεμπινι μου? ή θα φαω πορτα ...

thx naki θα τις διαβασω...βεβαια λενε για αλλο βιβλιο...που λεει να αφηνεις το παιδι να κλαιει...ε αυτο δεν το μπορω...γι αυτο ηθελα το NO CRY solution εχει πιασαρικο τιτλο!!!

συμφωνω μαζι σου !!

ποιος εχει γραψει το NO CRY?

καλημερα!!!!

νυσταζω και δεν βλεπω να υπαρχει καφες ετοιμος κοκονες........να παω σε αλλο καφε????????????

η κορη σημερα ξυπνησε απο τις 6.ετσι για να κανει παρεα με τον γιο της μαριας.και κοιμαμαι ορθιααααααααααααα........

εγω σημερα θα αγορασω ενα βιβλιο που λεγεται 125 παιχνιδια για εξυπνα και χαρουμενα μωρα απο 1-12 μηνων.λενε οτι ειναι καλο.θα σας πω.

Διαφημίσεις

μαρια βρηκα μια μαρτηρια μαμας που την εχει χρησιμοποιησει την μεθοδο, ειναι απο αλλο φορουμ , ελπιζω να μην υπαρχει προβλημα να το παραθεσω εδω...

http://www.mwrakia.gr/smf/index.php?PHPSESSID=98a190o5epr72i3mpm83ddtg93&topic=107.0;msg=2765

α καλα σοφου μια απο τα ιδια...σημερα εχω συνεντευξη σ ενα γυμναστηριο που ζηταει διαιτολογο...ευχηθητε μου γατι το ταμειον ειναι μειον...5 30 ειναι το ραντεβου

Καλή επιτυχία Μαράκι μου !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...