Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια!!!! Είχαμε γιατρό σήμερα κ τελικά είναι σε διαφορετικούς σάκους τα εμβρυακια!! Μας είπε πως δεν φαινόταν η μεμβράνη την προηγούμενη φορά!! Βέβαια πάλι με έναν πλακούντα αλλά είπε ειναι καλύτερα που έχουνε δυο σάκους!! Παλμούς 170 το καθένα κ σωστά στο μέγεθος τους!!

Ανακουφιστικα βρε κορίτσια! Ξέρω πως κ πάλι είναι δύσκολο αλλά τουλάχιστον μου έφυγε ένα αγχος!

• Ευχή 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Άμα κρατάει ο άντρας σου την μεγάλη,θες να πάρουμε μαζί το γ9να κατεβουμε κ.Πατήσια μετά ηλεκτρικό κ νερατζιωτισσα;;

βρε ξανθο που θα βαλω ρε το μπεμπιδιον μεσα σε ολα αυτα???ασε θα δουμε και αυριο μπας και την ψησει ο αντρας μου.....γιατι η αληθεια ειναι οτι θελωωωωωωωωω να ερθωωωωωωωωωωωωωωω.......

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ναι,αλλα ο γιατρός τους είπε ότι παίζει μεγάλο ρόλο και ας μην έκαναν χρήση κατα την διαρκεία της σύλληψης και της εγκυμοσύνης..

μωρε παιζει ρολο οπως και το τσιγαρο και το αλκοολ και ολα....αλλα τουλαχιστον δεν ητανε σε χρηση.....και μπραβο που τα καταφερνουν....τα καταφερνουν ομως???

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Ναι μπήκανε έχω και 4χρονια σχεδόν σε κοινότητα και τα κοψανε άποφοιτησαν κι ολας..πάντως εγώ αν ήμουν μπλεγμενη το τελευταίο πράγμα που θα κοιταγα θα ήταν να μείνω έγκυος...κοιτά να την ψησει άντε θα τα πούμε αύριο να σε αφήσω και σένα να κοιμηθεις φιλουθκια..

:-D

γεια σας τσουπριτσες.....ηρθαμε απο τη βαφτιση το απογευμα και ξεραθηκα.....ξυπνησα στις 11 και βρυκολακιαζω τωρα,.....

Ωραια ηταν, ο μιρουλης μου κυριος αλλα ξεραθηκε καια υτος χαχα κομματια.....

εγω χακερ???? καλο.....

και χακερ, καιν σεφ!!!:tongue::tongue:..πώς σου φαινεται?

εφτιαξα κι αλλο αλμπουμ με τον μπεμπη απο φωτογραφιες που τραβηξα εχθες

ειναι κουκλος....αλλα πολυ τσαμπουκαλεμενος βρε ελινακι χαχα

Θέλω τη βοήθειά σας: Ο πόρδας αφόδευσε στην βόλτα και τον άλλαξα μισή ώρα μετά και ο πωπούλης του από τότε είναι κατακόκκινος!!!!

Βάζω συνέχεια κρεμούλα...τί άλλο να κάνω?????? Δεν θα έπρεπε να έχει περάσει από χθες???

σουντοκρεμ και γυμνουλι...όπως σου ειπαν τα κοριτσια. αν επιμενει ξεπλυνε τον με χαμομηλι

Εβαλα και αλλο ενα αλμπουμ που εχει κ τον μπαμπακα μου σε μικροτερη ηλικια...

δεν το βρισκω αυτο.....

κοριτσακια εφαγα και εσκασα..εν το μεταξυ βαζω την μαρια να κανει τσισα στο γιογιο και δεν κανει με τιποτα να δω ποτε θα κοψουμε την πανα..το ξερω καθυστερησα αλλα περυσι ημουν παλι εγκυος και ηταν και πιο μικρη..ουφ...κατα της 7θα ερθουν κατι ξαδερφια μας με τις μικρες τους να δουν τον μπεμπη να δουμε και εμεις κανεναν ανθρωπο και να παιξει και η λιγο η μικρη με τα δικα τους τα παιδακια να ξεσκασει...

φαμ μου για τον κομποστα να του βαλεις μια κρεμα sudocrem λεγετε

ασ'την τωρα που θα καλοκαιρισαει γυμνη, να κατουρηθει 5-6 φορες και μετα θα πηγαινει μονη της

:tongue::tongue::tongue:

ε ναι για να είναι καλόγουστο ακόμα και χ@σμένο!!! :tongue:

:tongue::P

ΠΕΙΝΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

και εγωωωωω....ασε με...στη βαφτιση ειχε όλα τα καλα του κοσμου και εφαγα μονο σαλατα...σαν τις κατσικες....

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

84.gif

:tongue::P:p

Καταλάβατε τί είπα???

Η Μαρίνα σίγουρα!!!

:tongue: και εγω!

μολις ησυχασαμε! αφου δεν την κοπανησα σημερα κ να με ψαχνουν στην νικολουλη.....

...

χα χα ...εμενα να δεις μερικες φορες... φευγει ο Νικος και μου λεει 'να παω? θα τα βρω ζωντανα τα παιδακια μου όταν γυρισω?':tongue:

Η κρεμουλα δεν κανει κακο αν ειναι 2-3 φορες την ημερα, απλα δεν κανει και πολλα πραγματα...

ααα στο αεροπλανο τελικα ειχα το καροτσακι μεχρι τελευταια στιγμη και πριν μπουμε στο αεροπλανο το παραδωσαμε να το βαλουν πανω πανω στις αποσκευες...οταν κατεβηκαμε μας το δωσαν εξω απο τις σκαλες..

επισης ηταν μια αεροσυνοδος που μου ειπε οτι το μωρο πρεπει κατα την απογειωση να κοιταει μπροστα για να μην χτυπησει τον αυχενα του αλλα εγω την αγνοησα γιατι θεωρησα πιο σωστο να θηλαζει για να μην παθει ωτιτιδα...το κεφαλι μπορουσα ανετα να το κρατησω για να μην παθει τιποτα!

γεια σου Αννια και Μαρια!

καλα εκανες...καλωσηρθατε!

Κλείσαμε λοιπόν για τον Ιούνιο !!!! Τρα λα λααααααα......:P

αντε βρε...με το καλο!~

οση ωρα το βλεπω κλαιω.... ελεγε κ για μια "μητερα" που εκανε διδυμα κ το ενα ειχε ενα προβληματακι κ πηρε μονο το αλλο.... ακομα κ στην σκεψη κλαιω... πως το εκανε αυτο?????????????

:-(....απιστευτο

Σοφου μου από την στιγμή που αντιμετοπιζεις προβλήματα η δεν μπορείς να ανταπεξελθεις στο να κρατήσεις ένα παιδί προσεχείς δεν μένεις έγκυος,αλλιώς μετά θα πρέπει να υποστεις τις συνέπειες...και εγώ ανήλικη μαμα εγινα αλλά δεν θα το παρατουσα ποτέ το παιδί μου,παραδέχομαι εκείνο το κοριτσάκι που την έδιωξαν όλοι...και όμως το κράτησε το μωρό

ετσι ειναι......

οι περισσοτερες περιπτωσεις , οπως ανεφερε κ ο καθηγητης στο ρεπορταζ

1. δεν ηταν αλλοδαπες

2. δεν ηταν χαμηλου εισοδηματος (ηταν μικρομεσαιοι)

3.(κ σημαντικοτερο) δεν επροκειτω για βλαβες που δεν διορθωνονταν!!!!! μαλιστα ανεφερε οτι ενα μωρο ειχε λαγοχειλο κ το αφησαν εκει κ ειπαν οι γονεις οτι οοοοταν το χειρουργησουν κ αααααν το αποτελεσμα τους αρεσει , θα το παρουν:shock:

ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??????????????:evil::evil:

ηταν απλα βρωμιαρες......και η μανα του πατερα μου...εκανε τρια και τα εδωσε για υιοθεσια....μαυρη ζωη εκαναν και τα τρια τους......

Μην ήσαστε τόσο απόλυτες και τόσο σκληρές κοριτσάκια μου.

Ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προβλήματα κουβαλάει ο καθένας....

Οχι βέβαια ότι για όλα υπάρχει δικαιολογία...αλλά θέλω να πιστεύω ότι για κάποιες μανούλες αυτή τους η απόβαση δεν ήταν ότι πιο εύκολο....

και αυτο σωστο.....αλλα.....

Η κουνιαδα μου και ο άντρας της ήταν χρήστες 6-7χρονια και όμως το παλεψανε και βγήκαμε καθαροί και τώρα έχουν μια μπεμπα σκέτη γλυκά και υγιεστατη..

μπραβο τους....να 'κρατηθουν' τουλαχιστον μεχρι τελους

Παω να ξαναξεραθω...καληνυχτα κοριτσακια μου και καλημερα στις πρωινες...καλη εβδομαδα

Απο τ'ουρανου τα βαθη και απ'της γης την αγκαλια φωλιασαν μες την ψυχη μου δυο καταλευκα πουλια

Το'να ηρθε καλοκαιρι σαν αχτιδα από φως εγινε, η υπαρξη μου Μιχαηλ 'ο άγγελος'

τ'αλλο εφτασε Χειμωνα στο σκοταδι αστερακι, εγινε η αναπνοη μου θα τον λεω Δημητρακη

12.07.2006 --------- 18.11.2009

221882cb0gkyh7q4.gif

kpo41uccq3f2qz2w.pngejdnpdkk9gcs5nb6.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

apo τις 5 30 εχει σηκωθει το ζωντοβολο!!!!! κοιταω ενα βιβλιο to no cry sleep solution να δω τι λεει ...γιατι καθε φορα και πιο νωρις σηκωνεται αυτος...νεογεννητος κοιμοταν πιο πολυ το βραδι!!!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

καλημερουδια!!

για πειτε τι βλεπατε χθες σε ποιο καναλι γιατι ειμαι λιγο ασχετη....

ποναει το στομαχι μου!! απο σημερα σωστη διατροφη να χασουμε τα κιλα, καλοκαιρι ερχεται, μπορει να παω Μονεμβασια και να παρατησω την μπουμπου στα κοριτσια να βγω για γκομενοτσαρκα ρε παιδι μου, με τη σαμπρελα στην περιφερεια ποιος θα με θελει;;;

Βρε κοριτσάκια δε νομίζετε ότι το βιβλίο για τον ύπνο σε 5 μηνών μωράκια είναι λίγο περιττό έξοδο ? Έχουμε και σφήνες τα δοντάκια και πάει περίπατο το όποιο προγραμματάκι...

Ινάκι....ρίξε τώρα ένα πρωινό θηλασμό και άσε τα γκομενάκια ....χιχιχι

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...