Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Αστα να πανε βρε σοφου πόσο ακαρδες μπορεί να είναι αυτές οι γυναίκες;;δεν τις δικαιολογο με τίποτα.

οση ωρα το βλεπω κλαιω.... ελεγε κ για μια "μητερα" που εκανε διδυμα κ το ενα ειχε ενα προβληματακι κ πηρε μονο το αλλο.... ακομα κ στην σκεψη κλαιω... πως το εκανε αυτο?????????????

baJfp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σοφου μου από την στιγμή που αντιμετοπιζεις προβλήματα η δεν μπορείς να ανταπεξελθεις στο να κρατήσεις ένα παιδί προσεχείς δεν μένεις έγκυος,αλλιώς μετά θα πρέπει να υποστεις τις συνέπειες...και εγώ ανήλικη μαμα εγινα αλλά δεν θα το παρατουσα ποτέ το παιδί μου,παραδέχομαι εκείνο το κοριτσάκι που την έδιωξαν όλοι...και όμως το κράτησε το μωρό

:-D

Κοριτσάκια μου, δεν μπορούμε να ξέρουμε τις ανάγκες και τα προβλήματα που είχαν αυτές οι μανούλες.....

οι περισσοτερες περιπτωσεις , οπως ανεφερε κ ο καθηγητης στο ρεπορταζ

1. δεν ηταν αλλοδαπες

2. δεν ηταν χαμηλου εισοδηματος (ηταν μικρομεσαιοι)

3.(κ σημαντικοτερο) δεν επροκειτω για βλαβες που δεν διορθωνονταν!!!!! μαλιστα ανεφερε οτι ενα μωρο ειχε λαγοχειλο κ το αφησαν εκει κ ειπαν οι γονεις οτι οοοοταν το χειρουργησουν κ αααααν το αποτελεσμα τους αρεσει , θα το παρουν:shock::shock::shock:

ΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ??????????????:evil::evil::evil::evil::evil::evil:

baJfp2.png

Διαφημίσεις

μπηκα μονο και μονο για καληνυχτα και για να ηρεμησω....βλπεω το ειδατε και εσεις...και εμενα δευτερη φορα ητανε και παλι εριξα το κλαμα της ζωης μου....ρε γμτ καθομαι και σκεφτομαι τι θα μπορουσα να κανω αλλα δε μπορω να βρω τιποτα.....νοιωθω απραγη....

παω να φιλησω τα παιδακια μου μπας και ηρεμησω...

ναι βρε φαμ...τι το ταϊζεις το παιδι ???(με προλαβανε ολες )...αυτος ειναι ικανος να κατσει σερι χωρις φαγητο και εσυ εκει να προσπαθεις να τον μπουκωσεις...

επισης κατι ασχετο...βρε σοφακι (διδυμομανουλα) θελω μερες να στο πω....αμα σου κανουν 4 γευματα γιατι ντε και καλα να τα κανετε 5 για τις στερεες???τωρα εαν κανουν 4 γευματα τι ωρες τα ταϊζεις ??

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

Κ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

αναφερομαι σε ενα ζευγαρι που δεν ηθελε το μωρο γιατι ειχε συνδρομο down, κ οπως ανεφερε ο γιατρος στην εκπομπη, το γνωριζαν απο πριν, κ γυρισαν κ ειπαν να μην προβουν σε κανενα χειρουργειο που μπορει να ειναι οφελιμο για το μωρο παρα να το αφησουν να πεθανει:shock:!!!

ε, δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα αυτα τα διποδα ζωα!!!!

baJfp2.png

Μην ήσαστε τόσο απόλυτες και τόσο σκληρές κοριτσάκια μου.

Ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προβλήματα κουβαλάει ο καθένας....

Οχι βέβαια ότι για όλα υπάρχει δικαιολογία...αλλά θέλω να πιστεύω ότι για κάποιες μανούλες αυτή τους η απόβαση δεν ήταν ότι πιο εύκολο....

Διαφημίσεις

Κ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ... ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Κ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥΣ!!!!!!

αναφερομαι σε ενα ζευγαρι που δεν ηθελε το μωρο γιατι ειχε συνδρομο down, κ οπως ανεφερε ο γιατρος στην εκπομπη, το γνωριζαν απο πριν, κ γυρισαν κ ειπαν να μην προβουν σε κανενα χειρουργειο που μπορει να ειναι οφελιμο για το μωρο παρα να το αφησουν να πεθανει:shock:!!!

ε, δεν μπορω να καταλαβω με τιποτα αυτα τα διποδα ζωα!!!!

τουλαχιστον ο γιατρος ειπε οτι δεν το δεσμευει αυτο το κολοχαρτο....

ασε με ασε με φουντωνω.....τι φταιει αυτο το πλασμα ρε *%)@*#@)*...εσεις αποφασισατε να το γεννησετε οχι αυτο......Αϊσιχτιρ πια θελουνε ολοι να ειναι κοινωνικα κορεκτ....τελειοι...σαπιλα σκετη ρε φουστη μου (θα φαω κανα μπαν το κοβω γιατι θα μπινελικωσω σε λιγο αγρια)

καληνυχτα.

2U03p3.png

SxMvp2.png nPqtp2.png

γιασεμι τις ταιζα στις 9-1-5.30-9 , αλλα επειδη απο πεμπτη ξεκιναμε κρεμα κ αν παει καλα μετα καμια εβδομαδα θα ξεκινησουμε κ φρουτα, μου ειπε η γιατρος να τα κανω 5 τα γευματα απο τωρα για να μαθαινουν... τωρα τις ξυπναω γυρω στις 8 οποτε 8.30 το αργοτερο να τρωνε, μετα 11.30-14.30-6-9κ κατι

baJfp2.png

Μην ήσαστε τόσο απόλυτες και τόσο σκληρές κοριτσάκια μου.

Ποτέ δεν μπορούμε να ξέρουμε τι προβλήματα κουβαλάει ο καθένας....

Οχι βέβαια ότι για όλα υπάρχει δικαιολογία...αλλά θέλω να πιστεύω ότι για κάποιες μανούλες αυτή τους η απόβαση δεν ήταν ότι πιο εύκολο....

σοφια μου δεν μιλαω για αυτες τις περιπτωσεις... που κ για αυτες να ελεγα , εχει δικιο η αννια! να επωμιστουν τις ευθυνες τους... μιλαω ομως για αλλες περιπτωσεις που το κανουν για "αισθητικους" λογους...

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...