Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

κοριτσακια μπηκα για μια καληνυχτα γιατι ειμαι κομματια .. πολυ κουρασμενη. εκανα μια σουπερ βολτα με αυτοκινητο και μπεμπουλι και χαθηκαμε εδω στα βορεια (δροσια,ανοιξη , αγ, στεφανος, σταματα, ) στο τελος μπλεχτηκα τοσο πολυ και εχασα προσανατολισμο .. κοντεψα να βρεθω στην λαμια :)

αντε φιλακια τα λεμε αυριο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γεια σας κοριτσακια, επιστροφη στη βαση πριν λιγο, η μικρη κοιμαται αλλα τιναζεται κατα φασεις...την εχω ακομα στο καθισμα αυτοκινητου και θα την ξυπνησω για μπανιο και πιτζαμουλα σε λιγο!

πολυ ωραια περασαμε, δεν μας ταλαιπωρησε πολυ το μικρακι μας...μονο σημερα την επιασε πολυ πονος και εκλαιγε για κανενα εικοσαλεπτο, οση ωρα ειμασταν στο αμαξι... θα παω αυριο να της παρω καμια αλειφουλα, μου ειπε η αδερφη μου οτι υπαρχουν 2 , η μια που ειναι σε ροζ σωληναριο δεν κανει τιποτα, η αλλη ειναι καλη.

Και εγω ρωτησα τον Λεο για τον ιουνιο και με αφησε με την μια και μου ειπε μαλιστα οτι εχει και μουντιαλ και θα περασουν οι μερες :-D

Το βραδυ η μπουμπου κοιμηθηκε καλυτερα απο οτι κοιμαται σπιτι μας!! απο αυριο ξεκιναμε προσπαθειες να της φτιαξω το βραδυνο υπνο...το προβλημα μας ειναι οτι απο τις 3-4 και μετα κοιμαται μαζι μου και θελει να θηλαζει συνεχεια. Θελω ομως πολυ ψυχολογικη υποστηριξη εεεε;;; Δεν εχω δυναμεις να σηκωνομαι το βραδυ, πρεπει να ζοριστώ....

Σας διαβαζα απο το κινητο, εριξα τρελο γελιο με αυτα που λεγατε...δεν θυμαμαι καμια φαση δικια μου να σας πω, τινω να τα ξεχναω αυτα :-P

Ποιες μαζευτηκαμε για τριτη τελικα;;;

aloha!!!!!!!

Να μαι κι εγω....καρασουρτουκεψαμε σημερα! ολη μερα στο δρομο ειμαστε!! το φχαριστηθηκαμε ομως!1

Καλως το Ινακι....αντε να φτιαξει ο υπνος του μιτσακιου να ξεκουραστεις κι εσυ λιγακι!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

ααα στο αεροπλανο τελικα ειχα το καροτσακι μεχρι τελευταια στιγμη και πριν μπουμε στο αεροπλανο το παραδωσαμε να το βαλουν πανω πανω στις αποσκευες...οταν κατεβηκαμε μας το δωσαν εξω απο τις σκαλες..

επισης ηταν μια αεροσυνοδος που μου ειπε οτι το μωρο πρεπει κατα την απογειωση να κοιταει μπροστα για να μην χτυπησει τον αυχενα του αλλα εγω την αγνοησα γιατι θεωρησα πιο σωστο να θηλαζει για να μην παθει ωτιτιδα...το κεφαλι μπορουσα ανετα να το κρατησω για να μην παθει τιποτα!

γεια σου Αννια και Μαρια!

Διαφημίσεις

εγω εχω κανει απειρα ταξιδια και με τα 2 οταν ηταν και πιο μωρα και καμμια αεροσυνοδος δεν μου ειπε ετσι!! οτι να ναι!!! ...δυσκολο ομως μωρε να παθει και ωτιτιδα απο το αεροπλανο...εγω τους εβαζα πιπιλα για να μην βουλωσουν αυτακια!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

γυρισατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε??????????

μονο τοσο ηταν ινακι????κριμα!αλλα κι αυτο καλο ηταν!και εγω πιπιλα της ειχα δωσει αλλα και εσυ το ιδιο εδωσες....πιπιλα μαμισια!:D:D:D

ειδες ποσο βολικο ειναι να δινεις το καροτσι ετσι?ειναι πολυ δυσκολο να σου το σπασουν με αυτο τον τροπο.....

μαρια πεινας???????

Το ρίξατε βλέπω στις βολτούλες σήμερα !!!! μπράβο κοριτσάκια μου !!!

Εμάς σχεδόν πάντα κοιμάται αυτή την ώρα...καλό αυτό γιατί συνήθως ξεραίνομαι κι εγώ, όμως μετά που ξυπνάω για το βραδυνό του γεύμα τρομάζω να τον ξυπνήσω και ...καταλήγουμε να τρώει 12.30 και να πηγαίνω για ύπνο 1.30 και να μην μπορώ να κοιμηθώ πια γιατί έχω ξυπνήσει τελείως!!!

Δεν κατάλαβα Φαμούλα μου...γιατί τον ξυπνάς και δεν τον αφήνεις μέχρι το πρωί ???

Και εγω ρωτησα τον Λεο για τον ιουνιο και με αφησε με την μια και μου ειπε μαλιστα οτι εχει και μουντιαλ και θα περασουν οι μερες :-D

Βρε καλώς την !!!!!

Είδες βρε το Μητσάκι πόσο καλόβολο είναι που είχες άγχος ? Άντε τώρα και σε βραδινό πρόγραμμα.....

Κλείσαμε λοιπόν για τον Ιούνιο !!!! Τρα λα λααααααα.......:P:p:p

ναι φαμουλα αληθεια γιατι τον ξυπνας??????????κριμα ειναι και ο κομποστας και εσυ!να θελει το παιδι να κοιμηθει και εσυ γαιδουρα μανα!οχι τιποτα αλλο αλλα μας διαβαζουν και μανες (ινακι,ελινα,doraki)που εχουν να κοιμηθουν σερι μηνες!θα τραβανε τις κοτσιδες τους!

ασε το παιδι να κοιμαται και εσυ κανε 126fs3187096.gif

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...