Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

αυτο με τον winnie το ειχα βαλει καποια στιγμη στο καλαθι αλλα αναρωτηθηκα αυτο που λες και εσυ,αντεχει????

το δευτερο εχει ροδακια????γιατι δεν γραφει λεπτομερειες.αλλα δεν το στελνει ελλαδα αυτος ο πωλητης.

αυτό που είδα εγώ μου είπαν οτι από κούνια τραμπολίνο γυρίζουν οι ρόδες κ γίνεται στρατα στα mothercare το καλύτερο είχε 120 ε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

τωρα το είδα σαν αυτο ειναι...καλέ πόσα ευρω είναι η μια λίρα?

Εβαλα και αλλο ενα αλμπουμ που εχει κ τον μπαμπακα μου σε μικροτερη ηλικια...

Δεν το βρίσκω...

Ο μπουνιτσας μου παει καλυτερα στα δερματικα στο προσωπακι ειναι σχεδον καθαρος οπως φαινεται και στις φωτο.στο σωματακι κι αυτα εξασθενουν σιγα σιγα μονο που ακομη με ταλαιπωρει στον υπνο γιατι δυσφορει και εχει αερια ο καημενος λογω της αλλεργιας...κανω υπομονη εχει καλυτερευσει και σε αυτο απλα καποιες φορες κατι δειχνει να τον πειραζει που δεν μπορω να το εντοπισω.

Δηλ. κάνεις ακόμη δοκιμές με την διατροφή σου??? Αλλά αν είναι μόνιμη η πορδοενόχληση σημαίνει ότι είναι κάτι που τρως/πίνεις καθημερινά, έτσι?

Φαμούλα εάν δεν δεις βελτίωση με το ελαιόλαδο, βάλτου bepanthol, θα του περάσει αμέσως !

Ωωωω ευχαριστώ!! θα δοκιμάσω!!!

Faμουλα αν δεις οτι δεν υποχωρει sudocream ειναι λιγο πιο δυνατη απο τις αλλες κρεμες!

Τίποτα δεν έκανε...Είχα βάλει χθες...

...ασε που το ψαχτήρι του μελοντος δεν θα είναι το google αλλά το sofakigle!

Χαχαχα!! Καλό!!

εγω το βιολι μου...εφτιαξα αλμπουμ το δωματιο του μπουνιτσα:P

Υπέροχο δωματιάκι έχει ο μπουνίτσας!!! Γουστόζικο και πάνω από όλα σε ηρεμεί!!!

κατερινακι σε σκεφτομαι επισης καθε φορα που τρωω μανιταρια.λεω "πω πω καποιο στρουμφακι θα μεινει αστεγο απο την λαιμαργια μου". 25r30wi.gif

Χαχαχχααχα!!!!

Φαμούλα τί έγινε με τα οπίσθια του γαμπρού ???

Σαν τον κ*λο της μαιμούς είναι!!!! Στο επόμενο άλλαγμα θα βάλω bepanthol... Ευχαριστώ που ρωτάς!!

Άσχετο: είπα μεταξύ αστείου και σοβαρού στον Γιάννη να φύγω με το παιδί για 5 ημέρες τον Ιούνιο και είπε αμέσως ναι!!! Τον καλό μου!!! Και ξέρω καλά οτι αν δεν μας δει τόσες μέρες θα του λείψουμε ΑΦΟΡΗΤΑ!!!!

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

84.gif

Θύμησέ μου...

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η MELSAS????????????????????????

tissue.gif

Οέο?????

ναι μαρη γκαστρωμενη για να μην σε κουρασω δεν εγραψα καν λιρες:D:D:D:D!σε ευρω στο μετετρεψα!με τιμη για αποστολη στο μενιδι:tongue::tongue::tongue:!

Χαχαχαχαχα!!!!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η MELSAS????????????????????????

tissue.gif

Μελίνααααααααααα ..................

Άσχετο: είπα μεταξύ αστείου και σοβαρού στον Γιάννη να φύγω με το παιδί για 5 ημέρες τον Ιούνιο και είπε αμέσως ναι!!! Τον καλό μου!!! Και ξέρω καλά οτι αν δεν μας δει τόσες μέρες θα του λείψουμε ΑΦΟΡΗΤΑ!!!!

Αχ! θα περάσουμε υπέροχα !!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

φαμουλα τις εβγαλα του μπαμπα αλλα θα ξαναβαλω μαλλον.

τωρα για τη διατροφη τελευταια ο μικρος ηταν πιο ηρεμος αλλα χθεσ ειδανα ζοριζεται κ υποπτευομαι κατι που εφαγα απεξω...κοντοσουβλια κτλ..:|

ομωςπρεπει να υπαρχει κ κατι αλλο που τον ενοχλει σε μονιμη βαση αλλα δεν το βρισκω...εχει καλυτερευσει γιαυτο δεν καιγομαι.να δω τι θα μασ πει κ ο γιατροσ οταν τον παμε..

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Εμάς σχεδόν πάντα κοιμάται αυτή την ώρα...καλό αυτό γιατί συνήθως ξεραίνομαι κι εγώ, όμως μετά που ξυπνάω για το βραδυνό του γεύμα τρομάζω να τον ξυπνήσω και ...καταλήγουμε να τρώει 12.30 και να πηγαίνω για ύπνο 1.30 και να μην μπορώ να κοιμηθώ πια γιατί έχω ξυπνήσει τελείως!!!

Καταλάβατε τί είπα???

Η Μαρίνα σίγουρα!!!

μολις ησυχασαμε! αφου δεν την κοπανησα σημερα κ να με ψαχνουν στην νικολουλη.....

οοολη μερα γκρινια! το μεσημερι η μεγαλη το βραδυ η μικρη! να πεινανε , να τις ταϊζω, να μου πετανε το μπιμπερο κ να σπαραζουν!!!! κ να μασανε τα μανικια τους:? στο τελος δεν το γλιτωσαμε το deponακι γιατι αυτο γινεται εδω κ 3 μερες με αποκορυφωμα σημερα.... σκεφτομαι το gel που λεγατε , αλλα μηπως πρεπει να πει το οκ η παιδιατρος ή ειναι ακινδυνο?????

εγω το βιολι μου...εφτιαξα αλμπουμ το δωματιο του μπουνιτσα:P

πολυ ωραιο δωματιο! ζεστο γεματο τρυφεροτητα....

ασε σοφια σημερα ειμαι στην αποτοξινωση κ εχω φαει 2 γιαουρτια κ μια μπανανα.....κι εκει στο παρτρυ που πηγαμε ειχαν τα κερ@#τα τους απο φαγητα!! τρεχαν τα σαλια μου!!!

πηγα κι εγω σπιτι εφαγα το γιαουρτακι μου με γευση συκο κ ονειρευτηκα μακαροναδα με μανιταρια!

κ εμενα σημερα η μανα μου ηρθε εδω για να βοηθησει με τις μικρες κ εφτιαξε γεμιστα... μου εσπασε την μυτη!!!! ε, εγω μετα εφαγα τη στεγνη μου μπριζολιτσα αλλα λυγουρευομουν τα γεμιστα...

εγω δεν ξερω αν θα παρω στρατα η jumperoo.την τριτη που θα παμε mall με τα κοριτσουδια θα παω στο early learning center na δω αν εχει αυτο

http://www.elc.co.uk/toy/blossom-farm-play-perform-platform/

θελω κ εγω να ψωνισω την τριτη!!!! μαλιστα σκεφτομουν πως να το κανω το προγραμμα που τρωμε στις 6 παρα... να τις ταϊσω κατα τις 5 κ να ερθουμε 6 κ κατι ή να ερθουμε λιγο νωριτερα κ να φανε εκει?????

να σας κανω μια ερωτηση ειναι σιγουρο για την τριτη ε??θα ηθελα να ρθω αλλα θα μπορεσει να με φορτωθει καμια γιατι ο συζυξ θα ειναι ακομα στην δουλεια???

μωρε εμεις θα μπορουσαμε αλλα με την φαμιλια δεν χωραει ουτε καρφιτσα μετα μεσα....

baJfp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...