Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

πρίν από 28 λεπτά , Nima21 είπε:

Κατάλαβα.. κάνεις διαδικασία δηλ! Τις Prolutex δεν τις ξέρω, τυπου arvekap ειναι; αλλά φαντάσου στις cetrotide πχ  πιο πολυ με ζοριζε η μεταφορά φαρμάκου παρα η βελόνα που δεν την ελεγες καθόλου μικρη! Αλλα επειδη την έπαιρνα λιγες μερες εκανα υπομονη.. σιγουρα βεβαια συνηθεια ειναι ολα! Αφου ειμαστε πολλες παρηγοριεμαι!! Χαχα! Σε ευχαριστώ  παρα πολυ!!!! Να πανε ολα καλά και να εχεις μια υπέροχη εγκυμοσυνη!!!!! 

Τέλεια!! Σε ευχαριστώ!!!

Ευχαριστώ πολύ!!! Πραγματικά με ηρεμούν τα σχόλια σας!!! Ωραίο ακουγεται και το tip με το παγάκι! Θα το έχω υπόψιν!! Καλό υπολοιπο εγκυμοσύνης!!! 

Ναι ναι,σαν τις arvekap

• Μου αρέσει 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Ki egw vre Elina, ti pragma ki auto! Kai meta trexw gia pipi 3456566 fores kai paei o upnos. Eixa frikarei mhpws exei kamia sxesh me zaxaro alla exw tetoies kapses pou elpizw na sundeetai m'auto..:rolleyes:

Οχι μωρε δεν πιστευω να ναι ζαχαρο αφου τα εχουμε τσεκαρει!Παντως πολυ νερο και πολυ τουαλετα μετα!!!χεχεχε...

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μαλλον ειναι ορμονικο το θεμα ζεστη-διψα!!! εγω βλέπω που κοιμάμαι με ενα φανελακι μονο κ ξεσκεπαστη κ ο αντρας μου φοραει πιτζαμες κ σκεπαζεται!!! αφηστε που ολη μερα το σπιτι ειναι τσιτα ανοιχτο γιατι ζεσταινομαι!!!!! για το νερο δεν μιλαω... πρεπει να κανω απ΄ευθειας συνδεση την ευδαπ με το στομα μου:tongue::tongue::tongue:!!!!

και εγω το ιδιο προβλημα με τον παναγιωτη.αυτος κρυωνει,εγω ζεσταινομαι.....

καλα το να μην σου δινει καποιος την σειρα του οκ αλλα να σου την παιρνουν κιολας??????

Νατασούλα, εγώ δοκίμασα της Triumph, ήταν το ίδιο καλό με της prenatal αλλά είχε 32€ και το σχέδιό του ήταν ένα γιαγιαδίστικο. Θα μου πεις τώρα "σχέδια θα κοιτάω?". Και απαντώ... Αφού σου δίνεται η δυνατότητα των επιλογών, γιατί όχι?

15y6xxxv0qx3picm.png

Γεια σα κοριτσακια βλεπω σας επιασε πολυλογια.Διαβασα γι το τραπεζωμα εγω οταν ημουν εγκυος στον δημητη 6 μηνων εκανα ρεβεγιον στο σπιτι γιατι ηταν η πρωτη χρονια ειχα βαλει πεθερα και μανα και εφεραν κυριολεκτικα τις κατσαρολες τους γιατι δουλευα κιολας και θα γυρναγα στις6.Μια χαρα δεν παρεξηγηθηκε καμια.

Για την βαλιτσα δεν μου κανει περιεργο ειμαι σχεδον ετοιμη απο τον 7ογιατι φοβομουν για τυχον προωρο.Και αυτο που λεει η Λουσυ ρε κοριτσια ηθελα να σας ρωτησω ουτε εγω πινω μαγνησιο ουτε στην προηγουμενη εγκυμοσυνη που χρησιμευει?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

και εγω το ιδιο προβλημα με τον παναγιωτη.αυτος κρυωνει,εγω ζεσταινομαι.....

καλα το να μην σου δινει καποιος την σειρα του οκ αλλα να σου την παιρνουν κιολας??????

ελα ντε!!! αλλα ειχα πει οτι δεν θα συγχιστω σημερα!!!! αλλα εβλεπα τις γιαγιαδες που φεροντουσαν ετσι κ ελεγα "Θεε μου μην γινω σαν εκεινες!!!"

μαρινα το μαγνησιο εμενα μου το ξεκινησε για συσπασεις που ειχα αλλα μετα που επιδεινωθηκαν μου εδωσε κ yutopar.... αλλιως δεν νομιζω οτι υπαρχει λογος...

baJfp2.png

Καλα με το θεμα ζεστη πραγματικα εγω ειμαι παντα πολυ κρυουαλιαρα και ειναι η πρωτη φορα που κοιμαμαι με κοντομανικο και με το εσωρουχο και ο αντρας μου απορει...Και κυκλοφορω μεσα στο σπτι με κοντομανικο και σπανια βαζω κατι απο πανω...ειναι κουφο για μενα αυτο που συμβαινει!

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Ασχετο ....το ΙΚΑ παει καλα?Πηγα σημερα να αννανεωσω το βιβλιαριο μου για να παρω την αδεια μου και επειδη ειμαι λιγο καιρο ασφαλισμενη ως υπαλληλος του αντρα μου πηγα 100 χαρτια Δεν εχουν περασει οι ιδιοι τα ενσημα επιμενουν οτι δεν τα εχουμε πληρωσει ενω χαρι που λεει οτι ειναι πληρωμενα μου λενε οτι εχουν κατατεθει και επιμενουν μεσω νετ ενω εγω η ιδια εχω παει 100 φορες στο ΙΚΑ και τα εχω πληρωσει.Τεσπα δεν μπορει να αννανεωθει γιατι δεν τα βρισκουν απο δικη τους αμελεια και τεμπελια και πρεπει να τρεχω παλι στο ΙΚΑ του μαγαζιου που ειναι στου Διαολου τη μανα.Ειμαστε σοβαροι?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφημίσεις

κοριτσιααααααα!!!!!

μολις μιλησα με την Αλέκα!!! ειχε αγκαλια τον μπεμπη , ο οποιος μοιαζει στον μπαμπα του!!!!! δεν ποναει καθολου απο την καισαρικη κ ψαχνει ιντερνετ απεγνωσμενα:tongue::tongue::tongue:!!!!! κανονικα θα εβγαινε κυριακη αλλα υπαρχει περιπτωση να βγει αυριο , οποτε το μεσημερακι θα μπει για καφε;);););)!!!!

baJfp2.png

κοριτσια κατι ασχετο...τα μωρα τελικα τα βαζουμε ανασκελα???και χρησιμοποιουμε σφηνακι απο νεο γεννητα η οχι??

Ελινακι εγω τον εβαζα στο πλαι και δεν χρησιμοποιησα σφηνακι με τηνιδια την κουβερτουλα του την διπλωνα λιγο στο πλαι

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ελινακι εγω τον εβαζα στο πλαι και δεν χρησιμοποιησα σφηνακι με τηνιδια την κουβερτουλα του την διπλωνα λιγο στο πλαι

Και με το ανασκελα που λενε τι γινεται?ισχυει?

ElOAp3.png

zJ3jp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...