Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 4 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Κορίτσια δεύτερη χοριακη 550!!! Η πρώτη ήταν 257!! Τώρα μπορώ να ηρεμήσω και να χαρώ επιτέλους ❤️

Μπραβο κοριτσι μου.. συγχαρητηρια τα καταφερες! Ευχομαι να εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη.. και να κανεις ενα υγιες κ ζουμπουρλουδικο μωρο!❤❤❤

1 hour ago, Lila86 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Με το καλο κοριτσι μου! Ευχομαι να εχεις θετικα αποτελεσματα και να περασεις μια ηρεμη αναμονη (γιατι αυτο ειναι το δυσκολοτερο ειναι η αληθεια!χαχ). Θα ηθελες και διδυμακια ή εβαλες 2 μονο για να αυξησεις τις πιθανοτητες;?

• Ευχαριστώ 1

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

η προπληρωμενη καρτα ειναι το λεγομενο paypal>???και για ποσες μερες ειναι η προσφορα??γιατι ενδιαφερομαι με συμφερει και αμα μπω στο σαιτ θα μπλεξω τα μπουτια μου.:mrgreen::lol::lol::lol:

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οχι η προπληρωμενη εινα μια καρτα που βγαζεις στην τραπεζα στην οποια βαζεις εσυ λεφτα μεσα οποτε θελεις να ψωνισεις κατι.την εχεις αδεια και βαζεις λεφτα,καταλαβες???για σιγουρια,γιατι κατι χακερ σαν εμενα μπορουν και αδειαζουν καρτες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!

paypal ειναι αλλο πραγμα αλλα το αμαζον δεν δεχεται οποτε δεν στο αναλυω ακομα.

ΑΝΝΙΑ ναι μονο τοσο,ειναι προσφορα!

κατερινακι ειμαι χακερ δεν μπορω να σου πω 2rqfst4.gif

:D:D

δικαιωωωωωωωωωνομαιιιιιιιιι!!! :D:D

καλά έβαλα ξανά τον μικρό στην στρατα και της πήρε τον αερα ε? γύρισε όλο το σαλόνι!

οχι η προπληρωμενη εινα μια καρτα που βγαζεις στην τραπεζα στην οποια βαζεις εσυ λεφτα μεσα οποτε θελεις να ψωνισεις κατι.την εχεις αδεια και βαζεις λεφτα,καταλαβες???για σιγουρια,γιατι κατι χακερ σαν εμενα μπορουν και αδειαζουν καρτες:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:!

paypal ειναι αλλο πραγμα αλλα το αμαζον δεν δεχεται οποτε δεν στο αναλυω ακομα.

μωρε θελώ κ εγώ να μαθω να ψωνιζω από ιντερνετ θα παω να βγαλω προπληρωμένη εχω χρεωστική αλλά φοβάμαι να δοκιμάσω μην την βρω αδεια! πώ πώ ξεμυαλισμα πάντως εισαι καθε μερα βγαζεις καινούρια πραγματα πο με ενδιαφέρουν! :D:tongue:

Διαφημίσεις

να σας κανω μια ερωτηση ειναι σιγουρο για την τριτη ε??θα ηθελα να ρθω αλλα θα μπορεσει να με φορτωθει καμια γιατι ο συζυξ θα ειναι ακομα στην δουλεια???

:-D

εγω κατερινακι επειδη βαριεμαι να πηγαινω στην τραπεζα και να βαζω λεφτα εχω μια πιστωτικη με 300 ευρω πιστωτικο οριο,ε αν γινει κατι δεν θα κλαψω πολλα λεφτα.ετσι κι αλλιως καθε μηνα βαζω στην καρτα οσα λεφτα χρωσταω και οχι την ελαχιστη καταβολη οποτε μονιμως αδεια θα ειναι για να μπορω να ψωνιζω.

ναι ισχυει για την τριτη αλλα εγω δεν μπορω να σε φορτωθω αννια γιατι μενω κερατεα.και ειστε και 2 ατομα (εσυ και το εμβρυο)και δεν χωραμε:P:p:p:p:p.η γιασεμι δεν θα ερθει???????

εγω δεν ξερω αν θα παρω στρατα η jumperoo.την τριτη που θα παμε mall με τα κοριτσουδια θα παω στο early learning center na δω αν εχει αυτο

http://www.elc.co.uk/toy/blossom-farm-play-perform-platform/

ωραιο κ αυτό νομίζω το εχει το αμαζον, κάπου το έχω δει! μωρε εγώ το θελω το jumperoo, εμείς δεν ειχαμε τετοια! αλλά ολοι με φρενάρουν ο αντρας μου λέει οτι ειναι χαμένα λεφτα κ οτι δεν θα το χαρει πολύ οπότε λέω να πάρω μια στρατα που είδα στα mothercare γίνεται κ κουνια, την είχε κ στο αμαζον που μου εστειλες χθες!

Διαφημίσεις

σε ξεμυαλιζω αλλα σου κανω και οικονομια 34zn0n5.gif
εγω κατερινακι επειδη βαριεμαι να πηγαινω στην τραπεζα και να βαζω λεφτα εχω μια πιστωτικη με 300 ευρω πιστωτικο οριο,ε αν γινει κατι δεν θα κλαψω πολλα λεφτα.ετσι κι αλλιως καθε μηνα βαζω στην καρτα οσα λεφτα χρωσταω και οχι την ελαχιστη καταβολη οποτε μονιμως αδεια θα ειναι για να μπορω να ψωνιζω.

θα πάω να βγάλω κάρτα, θα μου μάθεις και να ψωνίζω!

α! και να μου δωσεις την διευθυνση σου...... αντι να κυνηγαει εμένα ο άντρας μου θα τον στειλώ να κυνηγαει εσενα!! χα χα χα

μωρε κανα καλό σαιτ για ρουχα τσαντες δεν εχεις ξετρυπώσει?

ποια κουνια κατερινακι?στειλε λινκ!μονο εγω θα βαζω????:D

κάτι σαν αυτό http://www.amazon.co.uk/WALKER-ROCKER-CREAM-BROWN/dp/B002VPSADG/ref=sr_1_3?ie=UTF8&s=baby&qid=1272214501&sr=1-3

αυτό λες να είναι γερό??? ή επίφοβο? http://www.amazon.co.uk/First-Years-Tigger-Door-Bouncer/dp/B000F1S1XW/ref=pd_sim_sbs_by_30

αυτο με τον winnie το ειχα βαλει καποια στιγμη στο καλαθι αλλα αναρωτηθηκα αυτο που λες και εσυ,αντεχει????

το δευτερο εχει ροδακια????γιατι δεν γραφει λεπτομερειες.αλλα δεν το στελνει ελλαδα αυτος ο πωλητης.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...