Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 30 λεπτά , Ellidr είπε:

Χαιρετώ τις συναγωνιστριες 40+ ούτε εγώ έχω κατάψυξη τρία έμβρυα είχα κι τα έβαλα και τα τρία και έκανα την ζουζου 

Δύσκολο έργο διάλεξα με τους φυσικούς αλλά είμαι απόλυτη ότι μόνο αυτό θέλω και ότι γίνει 

Και αν φυσικά το δεχτεί ο γιατρός μου επειδή θα πρέπει σχεδόν κάθε μήνα αν έχω ωάριο φυσικά να ανεβαίνω Αθήνα από Κρήτη για ωοληψια

Άντε καλή να επιτυχία 

Εσύ έχεις παιδάκι δε θυμάμαι;

Δεν το θυμόμουν ότι είσαι από Κρήτη, από Κρήτη κι εγω. Ναι εχω ένα παιδάκι 4.5 ετών.

πρίν από 25 λεπτά , *Vasoula είπε:

Γειά σου κορίτσι μου!!!!με το καλό να έρθει και το δεύτερο!!η αλήθεια είναι πως είναι ζόρικοι οι φυσικοι κύκλοι...δε συνεργάζεται με κάποιο άλλο γιατρό εδώ κρήτη ο γιατρός σου??έστω για τους υπέρηχους???δε θα είναι πολύ εύκολο να ανεβαίνεις συνέχεια...εκτός αν ανεβαίνεις και κάθεσαι πάνω αρκετές μέρες...

Μακριά από Κρήτη. Παθουσα. Υπέρηχοι και αιματολογικές οκ τις κάνεις από απόσταση. Ωοληψια όχι Κρήτη. Κι εσύ από εδώ είσαι;

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

μαριααααααααααααααααα!κανε υπομονη?????τι εχει μετα το μενου????γιαουρτακι μεταλλαγμενο σε τι???????

κατερινακι σε σκεφτομαι επισης καθε φορα που τρωω μανιταρια.λεω "πω πω καποιο στρουμφακι θα μεινει αστεγο απο την λαιμαργια μου". 25r30wi.gif

:lol::lol::lol: ασε αυτό με εχει σημαδεψει.... όπως και ο καραφλας την αννια!!! :D:lol::lol: εχει ο μικρός ενα παιχνιδι με φωνες ζωων κ σημερα θυμηθηκα το περιστατικό με τον κόκορα, ποια το είχε πει?? :D:lol::lol:

Γεια σας κορίτσια μου!!

Μετά από τόσες σελίδες απουσίας κατάφερα επιτέλους να μπω!!

Δε θα μπω καν στον κόπο να διαβάσω τις αμέτρητες σελίδες που φαντάζομαι ότι γράψατε,οπότε αν έγινε κάτι συνταρακτικό please πείτε μου να ξέρω!!

Εμείς Παρασκευή είχαμε πάει στην κουνιάδα μου που είχε καλεσμένους τα ξαδέρφια τους από Αγγλία και είδαμε τον μπέμπη της ξαδέρφης τους....Ένα θα σας πω:είναι 9,5 μηνών και είναι 13 κιλά....Φοράει ρούχα για 2 χρονών....Τον είδαμε και πάθαμε σοκ όλοι,μας έπιασε νευρικό γέλιο,λες και ήταν ο μπόμπιρας από την ταινία "αγάπη μου,μεγέθυνα το παιδί...",ένα κεφάλι σαν ενήλικας....

Σάββατο πάλι έξω το πρωί,το απόγευμα σε μια βάφτιση,το βράδυ έξω,η μπέμπα να έχει τρομερή γκρίνια,εμφάνισε ατοπική δερματίτιδα και ξύνει συνέχεια το πρόσωπό της,την πασαλείβω συνέχεια με κρέμες και τώρα έχει ηρεμήσει.

Τώρα βράζω πατάτες για να τις κάνω με τυριά-κρέμα-μπέικον στο φούνο και κοτόπουλο με κρέμα και μανιτάρια,έχω κόσμο το βράδυ και ετοιμάζομαι σιγά σιγά.

Έχω ψιλοκαταφέρει να την ταίζω κάθε 3 ώρες αλλά το τελευταίο μισάωρο την κρατάω με το ζόρι μη μου ορμήσει!!

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι το βράδυ κοιμήθηκε στο λίκνο 12 παρά και δε θα ξυπνούσε αν στις 5μιση δεν έπιανα την μπλούζα μου και ήταν μούσκεμα στην κυριολεξία από το γάλα,την πήρα άρον άρον να φάει και ξανακοιμηθήκαμε μέχρι τις 8μιση...

Αυτά!!!

Αύριο θα τα πούμε με την ησυχία μας!

Φιλάκια πολλά!!

doraki διαβασε τες θα ριξεις ποοοοοολύυυυυυυ γελιο, εγώ σου απάντησα για την Κατερίνη μένουμε στην Παραλία σε ένα ξενοδοχείο το εχει ενας θειος του αντρα μου νομίζω, είναι κεντρικό και έχει δική του παραλία αλλά πηγαίνουμε πιο πέρα για μπάνιο, μου αρεσει γιατί είναι καινουριο, καθαρό με ωραία δωματια και φθηνό θα χαρω πολύ να συναντηθούμε!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

οποια δεν εχει παρει γυμναστηριο εχει προσφορα το αμαζον αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FFL58Q/ref=s9_simh_gw_p75_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=07R90Q8S3RCTZAZXQ86M&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294

θα σας βγει 48 ευρω τελικη τιμη με τα μεταφορικα.

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟΝ ΚΟΚΟΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

84.gif

ααααα πουλάκι μου εσύ ήσουν???

οποια δεν εχει παρει γυμναστηριο εχει προσφορα το αμαζον αυτο

http://www.amazon.co.uk/gp/product/B000FFL58Q/ref=s9_simh_gw_p75_i1?pf_rd_m=A3P5ROKL5A1OLE&pf_rd_s=center-2&pf_rd_r=07R90Q8S3RCTZAZXQ86M&pf_rd_t=101&pf_rd_p=467128533&pf_rd_i=468294

θα σας βγει 48 ευρω τελικη τιμη με τα μεταφορικα.

καλά λέω εγώ..... τουλάχιστον παιρνεις ποσοστά από τις πωλήσεις??? :tongue::tongue::lol::lol:

Διαφημίσεις

εφτιαξα σουφλε σοκολατας και περιμενω τα ξαδερφια..σοφακι μεταφορικα εχει?/δεχονται και κουπονια χαχαχα:D:D:D:D..καταρχην στελνει ελλαδα??ελινα της φωτο θα μπω το βραδυ να τις δω με τηνν ησυχια μου..

:-D

ασε σοφια σημερα ειμαι στην αποτοξινωση κ εχω φαει 2 γιαουρτια κ μια μπανανα.....κι εκει στο παρτρυ που πηγαμε ειχαν τα κερ@#τα τους απο φαγητα!! τρεχαν τα σαλια μου!!!

πηγα κι εγω σπιτι εφαγα το γιαουρτακι μου με γευση συκο κ ονειρευτηκα μακαροναδα με μανιταρια!

σοφου ειδες...υπαρχει μια ταυτιση ρε παιδι μου!!!

εγώ γενικά έτρωγα ακτιβια και πραγματικά είναι πολύ νόστιμα χθες δοκίμασα και τη γευση φραουλα δημητριακά και είναι πολύ χορταστικό!

εφτιαξα σουφλε σοκολατας και περιμενω τα ξαδερφια..σοφακι μεταφορικα εχει?/δεχονται και κουπονια χαχαχα:D:D:D:D..καταρχην στελνει ελλαδα??ελινα της φωτο θα μπω το βραδυ να τις δω με τηνν ησυχια μου..

ναι μαρη γκαστρωμενη για να μην σε κουρασω δεν εγραψα καν λιρες:D:D:D:D!σε ευρω στο μετετρεψα!με τιμη για αποστολη στο μενιδι:tongue::tongue::tongue:!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...