Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια! Έφτασε η μέρα και για μένα που έγινε η έμβρυομεταφορά μου! 🙂 Βάλαμε 2 άριστες βλαστοκυστες και τώρα είμαι στην αναμονή!!! Εύχομαι τα καλύτερα σε όλες σας με υγεία και αισιοδοξία! 

@Blue Velvet συγχαρητήρια κορίτσι μου για τη δεύτερη χοριακη σου! Εννοειτε να το χαρείς και να το απολαύσεις! Γιατί κορίτσια μου όσο κοινό κι αν ακούγεται το άγχος δεν βοηθάει πουθενά.. χαρείτε τις στιγμές σας μη σκέφτεστε το μετά όσο μπορεί η καθεμία με ότι έχουμε περασει και περνάμε, μη νομίζετε μέσα στο άγχος ζω κι εγώ πολλές φορές!!! Απλώς όντως δεν βοηθάει να σκεφτόμαστε αρνητικά γιατι ότι είναι να γίνει θα γίνει..ας βοηθήσουμε να γίνει το καλύτερο 🩷

Cafe Δεκέμβριος 2009

CoffeeFilter

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 20,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• aleca

1761

• marina mimi

1737

• inaki

1682

• Sofia_m

1464

Περισσότερες δημοσιεύσεις

annia ετσι για να πεσεις κατω εβλεπα χτες σε ενα σαιτ πανες παμπερς αν θυμαμαι καλα 4-9 κιλα τα 144 τεμαχια 17 λιρες(19 ευρω)!!!!!!

καλα σε λέω εγώ χακερ εσύ έχεις κάνει τις αγορές μέσω ιντερνετ ολόκληρη επιστήμη ασε που το ψαχτήρι του μελοντος δεν θα είναι το google αλλά το sofakigle!

Ελινάκι μου και η μαμάκα σου και ο μπαμπάκος σου κούκλοι, ταιριαστοί και όμορφοι άνθρωποι και οι 2!

ο μπουνίτσας μεγάλωσε πολύ και εξακολουθεί να είναι παίδαρος!

καλα σε λέω εγώ χακερ εσύ έχεις κάνει τις αγορές μέσω ιντερνετ ολόκληρη επιστήμη ασε που το ψαχτήρι του μελοντος δεν θα είναι το google αλλά το sofakigle!

Ελινάκι μου και η μαμάκα σου και ο μπαμπάκος σου κούκλοι, ταιριαστοί και όμορφοι άνθρωποι και οι 2!

ο μπουνίτσας μεγάλωσε πολύ και εξακολουθεί να είναι παίδαρος!

αυτο το μηνυμα παει και για εσενα που αγοραζεις pampers επειδη εχει ωραιο σχεδιακι η πανα smiley-laughing025.gif

Διαφημίσεις

ρε κατερινακι, οποτε βλεπω παμπερς εσενα θυμαμαι κ εγω:lol:

κορίτσια βρηκα κ κάτι άλλες πάνες με κάτι τέλεια σχεδιαα, όλη η πάνα ζωγραφισμένη, ήταν της φισερ πραις αλλά δεν μπορω να τις βρω πάλι! φοβερα σχεδια! :D

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια μου!!

Μετά από τόσες σελίδες απουσίας κατάφερα επιτέλους να μπω!!

Δε θα μπω καν στον κόπο να διαβάσω τις αμέτρητες σελίδες που φαντάζομαι ότι γράψατε,οπότε αν έγινε κάτι συνταρακτικό please πείτε μου να ξέρω!!

Εμείς Παρασκευή είχαμε πάει στην κουνιάδα μου που είχε καλεσμένους τα ξαδέρφια τους από Αγγλία και είδαμε τον μπέμπη της ξαδέρφης τους....Ένα θα σας πω:είναι 9,5 μηνών και είναι 13 κιλά....Φοράει ρούχα για 2 χρονών....Τον είδαμε και πάθαμε σοκ όλοι,μας έπιασε νευρικό γέλιο,λες και ήταν ο μπόμπιρας από την ταινία "αγάπη μου,μεγέθυνα το παιδί...",ένα κεφάλι σαν ενήλικας....

Σάββατο πάλι έξω το πρωί,το απόγευμα σε μια βάφτιση,το βράδυ έξω,η μπέμπα να έχει τρομερή γκρίνια,εμφάνισε ατοπική δερματίτιδα και ξύνει συνέχεια το πρόσωπό της,την πασαλείβω συνέχεια με κρέμες και τώρα έχει ηρεμήσει.

Τώρα βράζω πατάτες για να τις κάνω με τυριά-κρέμα-μπέικον στο φούνο και κοτόπουλο με κρέμα και μανιτάρια,έχω κόσμο το βράδυ και ετοιμάζομαι σιγά σιγά.

Έχω ψιλοκαταφέρει να την ταίζω κάθε 3 ώρες αλλά το τελευταίο μισάωρο την κρατάω με το ζόρι μη μου ορμήσει!!

Το πιο συγκλονιστικό είναι ότι το βράδυ κοιμήθηκε στο λίκνο 12 παρά και δε θα ξυπνούσε αν στις 5μιση δεν έπιανα την μπλούζα μου και ήταν μούσκεμα στην κυριολεξία από το γάλα,την πήρα άρον άρον να φάει και ξανακοιμηθήκαμε μέχρι τις 8μιση...

Αυτά!!!

Αύριο θα τα πούμε με την ησυχία μας!

Φιλάκια πολλά!!

oCxsp2.png

μαριααααααααααααααααα!κανε υπομονη?????τι εχει μετα το μενου????γιαουρτακι μεταλλαγμενο σε τι???????

κατερινακι σε σκεφτομαι επισης καθε φορα που τρωω μανιταρια.λεω "πω πω καποιο στρουμφακι θα μεινει αστεγο απο την λαιμαργια μου". 25r30wi.gif

Ελινάκι πολύ ωραίο το δωμάτιο !

Καλά Mamageor μέσα στο μυαλό μου είσαι ?

Εστιάσαμε στο ίδιο σημείο στη φωτό της Ελίνας.....στην πισίνα !!!!!! :tongue::tongue::tongue:

Ντοράκι δε μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ χαίρομαι που στρώνει σε πρόγραμμα το λουλουδάκι σας....

Φαμούλα τί έγινε με τα οπίσθια του γαμπρού ???

Ινάκι τί ώρα γυρνάτε σήμερα ???

ασε σοφια σημερα ειμαι στην αποτοξινωση κ εχω φαει 2 γιαουρτια κ μια μπανανα.....κι εκει στο παρτρυ που πηγαμε ειχαν τα κερ@#τα τους απο φαγητα!! τρεχαν τα σαλια μου!!!

πηγα κι εγω σπιτι εφαγα το γιαουρτακι μου με γευση συκο κ ονειρευτηκα μακαροναδα με μανιταρια!

σοφου ειδες...υπαρχει μια ταυτιση ρε παιδι μου!!!

eNortjK1UjI3MjYxVLIGXDASqAKd20.pngtssdvtdr4k.jpgeNortjK1UjI3MjYxVrIGXDASrgKf99.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...